Fonduri Europene Sibiu – Consultanta & Accesare

Home/Fonduri Europene Sibiu – Consultanta & Accesare

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica, precum si restul localitatilor din judet. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Contabil la birou, exemplu de afacere pentru care este posbila accesare de fonduri europene pentru servicii

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Imagine pentru fonduri europene comert, un magazin universal - se vad rafturile incarcate cu produse.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri cu mere in ei, fonduri europene pentru pomicultura

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE SIBIU

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in Sibiu!

Orasele deservite: Sibiu, Medias, Avrig, Agnita, Cisnadie, Dumbraveni, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Saliste, Talmaciu, Copsa Mica.

Comunele deservite: Alma, Altana, Apoldu de Jos, Arpasu de Jos, Atel, Axente Sever, Bazna, Barghis, Biertan, Blajel, Boita, Brateiu, Bradeni, Bruiu, Chirpar, Carta, Cartisoara, Cristian, Darlos, Gura Raului, Hoghilag, Iacobeni, Jina, Laslea, Loamnes, Ludos, Marpod, Merghindeal, Micasasa, Mihaileni, Mosna, Nocrich, Orlat, Pauca, Poiana Sibiului, Poplaca, Porumbacu de Jos, Racovita, Rasinari, Rau Sadului, Rosia, Sadu, Slimnic, Seica Mare, Seica Mica, Selimbar, Sura Mare, Sura Mica, Tilisca, Tarnava, Turnu Rosu, Valea Viilor, Vurpar.

PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

Neotrust Consultanta Fonduri Europene Sibiu ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

>>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE SIBIU- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Service Auto

Daca esti interesat sa deschizi un atelier de reparatii auto, acum este momentul potrivit, domeniul acesta inregistrand profituri in crestere. Acest lucru iti va permite un program flexibil pe care il poti controla si in acelasi timp vei profita de toate avantajele pe care le implica detinerea propriei afacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri europene nerambursabile pentru startup.

Consultanta fonduri europene Siubiu pentru demararea unei afaceri cu vita de vie, in domeniul viticultura. Peisajul prezentat pare idilic, cu struguri atarnand copti pe o vie tanara, cu frunze verzi, iar in departare apune soarele.

Productie vin

Exista in prezent nenumarate oportunitati de finantare nerambursabila pentru producatorii de vinuri, pe tot parcursul anului 2020: reintinerire vie, constructia unei crame, amenajarea unui laborator testare si prelucrare vin, amenajarea unei sali de degustare sau a unui spatiu de desfacere.

O imagine cu un tort de absolvire a liceulu, penru consultanta si accesare fonduri europene nerambursabile Sibiu. Tortul este roz, acoperit cu martipan roz si martipan tip dantela neagra ca si model. O funda mare orneaza designul si o palarie de absolvire in varf.

Laborator Cofetarie

O idee de afacere cu potential mare, care poate aduce profit semnificativ in timp. Prin programul StartUp Nation, pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri europene nerambursabile.

DESPRE ECONOMIA JUDETULUI SIBIU SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

Economia orasului Sibiu

Va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in Sibiu. Capitala judetului cu acelasi nume, Sibiu are o populatie de peste 300.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009). Orasul ofera un bun vad comercial pentru sectorul servicii si comert si forta de munca suficienta pentru sectorul de productie.

Accesare Fonduri Europene din Sibiu sau alte localitati din judetul Sibiu:

START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation ). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

DEZVOLTARE AFACERI EXISTENTE – Accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor existente este posibila printr-o serie de programe, principalele fiind Microindustrializare si Programul Operational Regional. Cu ajutorul finantarii europene se poate construi, ase pot chizitiona echipamente tehnologice sau mobilier, se pot renova cladiri, plati salarii, plati salarii, chirii, etc.

TURISM – Sibiul si imprejurimile sale sunt una dintre cele mai dezvoltate zone din Romania. Centrul istoric este una dintre cele mai bine pastrate locatii istorice din tara, fiind in proces de a fi inscris in lista patrimoniului UNECO. De asemenea, tot in judetul Sibiu se afla si Muntii Fagarasului, o destinatie importanta pentru drumetii, si statiunea Paltinis, destinatie pentru sporturile de iarna. De asemenea, demararea si dezvoltarea afacerilor sunt favorizare de posibilitatea accesarii de fonduri europene nerambursabile. Lacul fara Fund, Lacul Balea, Iezarele Cindrelului, Calcarele cu hippuriti de la Cisnadioara, Calcarele eocene de la Turnu Rosu, Marginimea Sibiului, fiind doar cateva exemple de obiective care sporesc potentialul turistic al zonei.

AGRICULTURA – Structura agriculturii judetului Sibiu este adecvata specificului zonei, aceasta fiind 30% ocupata de munti, 50% dealuri si podis, iar restul fiind aria depresionara de contact desfasurata intre aceste forme. Asadar agricultura este in special reprezentata de sectorul vegetal si cel de crestere al animalelor. Aceste afaceri permit si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura, prin porgrame ca si Instalarea Tinerilor Fermieri de exemplu. Cu ajutorul fondurilor eruopene se pot construi ferme sau se pot achizitiona tractoare agricole, pluguri, cultivatoare mecanice, semanatori, masini de stropit si prafuit, combine pentru recoltat cereale, sau furaje, vidrovere, prese pentru balotat paie si fan si alte utilaje necesare. De asemenea, Podisul Tarnavelor creeaza conditii propice culturii vitei de vie, afacerile de acest gen putand obtine fonduri europene pentru vinicultura prin programe de genul celui Vitivinicol, care permite constructiii de crame, constructii si amenajari de magazine de desfacere, laboratoare pentru testare, etc.

NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Sibiu va incurajeaza accesati fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile pentru a demara noi afaceri sau pentru a va dezvolta afacerile existente.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  BLOG

  Articole recente

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Servicii Oferite

  Identificare Finantare

  Neotrust combina expertiza dobandita, sistemele informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi competenta de a accesa fonduri europene in timp util si in cele mai avantajoase conditii.

  Urmarim fonduri nerambursabile direct de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte variante precum Granturi SEE si Norvegiene. Informatia este colectata, interpretata, organizata, simplificata si comunicata clientului de catre un consultant intr-un limbaj clar si accesibil. De asemenea oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate.

  Elaborare Proiecte

  Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Business Plan (Plan de Afacere).  Expertiza Neotrust:

  • Analiza cost-beneficiu
  • Elaborarea Planului de Afacere
  • Studiul de Fezabilitate
  • Redactarea cererii de finantare
  • Studii de Piata
  • Previziuni Financiare
  • Memorii justificative
  • Realizare punctaj estimativ al proiectului
  • Oferim suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari la cererea clientului, etc)

  Implementare Proiecte

  Prin intermediul serviciilor de consultanta in acesarea de fonduri Europene sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

  Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.

  • Asistenta la semnarea contractului de finantare.
  • Realizare achizitii.
  • Realizare cereri rambursare.
  • Organizare Proceduri Achizitii.
  • Consultanta Implementare proiecte pe fonduri europene in Timisoara

  Audit si Monitorizare

  Neotrust simplifica perioada post-implementare, gestionand comunicarea cu organismele de finantare:

  • Rapoarte de durabiliate
  • Managementul relatiei cu Finantatorul
  • Auditul proiectului

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA