Servicii de Consultanta Neotrust

Oferim o gama completa de servicii de consultanta pentru accesarea fondurilor europene pentru diverse domenii: IT, Agricultura, Industrie, Servicii, Arhitectura, Sanatate, Productie, etc. Neotrust este cunoscut pentru experienta, know how, dar si pentru rezultate. Construim parteneriate durabile cu clinetii nostri, fiindu-le alaturi in toate fazele accesarii de fondri europene nerambursabile.

Abonamente Neotrust

Cu abonamentele GOLD si PREMIUM pe o perioada de 1-3 ani elaboram proiecte si inregistram cereri de finantare intr-un numar nelimitat.

ASISTENTA

STANDARD

ASISTENTA PROIECTE

Iti oferim asistenta pentru ca TU sa iti scrii proiectul

PENTRU 1 PROGRAM DE FONDURI EUROPENE

+ Model de Plan de Afacere

+ 1 modul de training in care inveti sa scrii singur Planul de Afacere

+ 1 sesiune de consultanta 1/1

RECOMANDAT
CONSULTANTA

GOLD

ELABORARE PROIECTE

O echipa dedicata formata din Consultant Financiar, Consultant Proiectare si Consultant Expert Fonduri Europene iti scriu proiectele

NUMAR NELIMITAT DE PROIECTE PENTRU TOATE PROGRAMELE ELIGIBILE

+ Monitorizare oportunitati finantare

+ Proiectii Financiare

+ Studii de piata

CONSULTANTA

PREMIUM

ELABORARE PROIECT
IMPLEMENTARE MONITORIZARE

Consultantii Neotrust iti scriu / implementeaza/ monitorizeaza proiectele

NUMAR NELIMITAT

+ Toate serviciile Abonament GOLD

+Organizare Proceduri Achizitii

CONSULTANTA PROIECTE EUROPENE

View More

CONSULTANTA STARTUP NATION

View More

FINANTARE NERAMBURSABILA

View More

Servicii de Consultanta Fonduri Europene – Detalii

Identificare Finantare

“ Informatia este oxigenul erei moderne”- Ronald Reagan

Neotrust combina expertiza dobandita, sistemele informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi competenta de a accesa fonduri europene in timp util si in cele mai avantajoase conditii.

Urmarim fonduri nerambursabile direct de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte variante precum Granturi SEE si Norvegiene. Informatia este colectata, interpretata, organizata, simplificata si comunicata clientului de catre un consultant intr-un limbaj clar si accesibil. De asemenea oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate.

Elaborare Proiect

Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Plan de Afacere. Organizarea ofera cadrul atingerii obiectivelor, scrierea proiectului fiind un pas important spre succes. Majoritatea antreprenorilor insa sunt prea ocupati pentru a-l scrie singuri, au alte prioritati: isi cresc portofoliul de clienti, dezvolta noi produse, recruteaza echipa, etc Neotrust va pune la dispozitie experienta

Sumar subservicii: Elaborare Plan de Afacere, Previziuni Financiare, Studii de Piata, Studii de fezabilitate, Memorii justificative, Analiză cost-beneficiu, Elaborare / redactare cerere de finantare, documente anexa sau studii de piața, Realizare punctaj estimativ al proiectului, Suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari la cererea clientului, etc)

Implementare Proiect

Punem la dispozitia dumneavoastra o expertiza si know how-ul unei intregi echipe de consultanti pentru o implementare de succes. O etapa importanta in cadurl porcesului de accesare de fonduri europene, implementarea trebuie sa se realizeze impecabil, altfel exista riscul ca fondurile sa nu se primeasca in masura de 100% sau sa intarzie.

Sumar subservicii: Realizare achizitii, Realizare cereri de rambursare, Monitorizare.

Audit si Monitorizare

Accesarea fondurilor nerambursabile ofera o serie de oportunitati evidente de dezvoltare, insa obtinerea, utilizarea fondurillor si apoi relatiia cu organismele de finantare sunt anevoioase datorita complexitatii documentatiei si a procedurilor. Neotrust simplifica perioada post-implementare

Atuurile nostre sunt expertiza in accesarea de fonduri nerambursabile, cunostintele interdisciplinare, seroizitatea si atitudinea in abordarea si rezolvarea problemelor neprevazute. Vom intocmi rapoarte de durabilitate, gestionam managementul relatiei cu organismul de finantare si realizam auditul proiectului.

Citeste mai mult LINK

Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

Aboneaza-te la Newsletter

NEOTRUST

Consultanta Fonduri Europene