Gaseste Oportunitatea de Finantare

DUPA FORMA JURIDICA

Barbat priving in zare, stand pe scari afara, exemplu de beneficiar de consultanta fonduri UE pentru persoane.

FONDURI EUROPENE PENTRU PERSOANE

Consultanta Fonduri UE pentru firme: o sageata se ridica in sus, pe un grafic linebar.

FONDURI EUROPENE PENTRU FIRME

CATEGORII SPECIALE

Consultanta fonduri UE, europene pentru tineri - doi tineri care au propria afacere, increzatori, la tejghea.

FONDURI EUROPENE PENTRU TINERI

Consultanta fonduri UE pentru femei - finantare europeana. O doamna proprietara de florarie sta zambind in fata magazinului, iar in background se vad flori multicolore.

FONDURI EUROPENE PENTRU FEMEI

IN FUNCTIE DE DOMENIU

CONSULTANTA FONDURI UE racheta lansata din maini simbol pentru demararea unui start-up.

START-UP

Consultanta Fonduri UE pentru secotrul rpoductie - se vad cuptoarele mari ale brutariei, din care iasa painile aburinde, aurii, coapte.

PRODUCTIE

Fonduri UE servicii, finantare europeana. Mana atinge cu degetul aratator un icon de chat, iar in cerc se vad si alte iconite: telefon, persoane, glob pamantesc.

SERVICII

Consultanta Fonduri UE , finantare europeana pentru deschiderea unui magazin alimentar - servicii.

COMERT

Neotrust ofera consultanta pentru accesare de fonduri UE pentru agricultura. In imagine se vede un tractor pe un camp verde.

AGRICULTURA

Oferim consultanta pentru accesare de fonduri UE pentru turism: constructie de pensiuni, restaurante, hoteluri.

TURISM

Consultnata Fonduri UE pentru firmele din IT, se vede monitorul unui ITst, scriind cod, pe birou are o cana termoizolanta cu cafea.

IT

Consultnata fonduri UE pentru agricultura, o livada de meri de exemplu se poate finanta in acest mod.

POMICULTURA

Servicii de Consultanta Fonduri UE

Doresc sa accesez fonduri europene !

Completeaza formularul si un consultant Neotrust te va suna. Prima sedinta de consultanta este gratuita. In aceasta sedinta verificam eligibilitatea si calculam sansele de castig.

  Despre Neotrust

  Oferim servicii de consultanta fonduri UE pentru persoane, firme, asociatii, institutii publice sau ONG-uri. Ne caracterizeaza onestitatea, expertiza si relatia de parteneriat cu clientii. Credem in spiritul antreprenorial si in dezvoltarea afacerilor cu fonduri europene nerambursabile.

  Clientii nostri sunt partenerii nostri. Parteneriatul cu noi le permite sa se focuseze pe afacere, in timp ce Neotrust monitorizeaza si identifica liniile de finantare europeana, verifica acte, depune dosare, elaboreaza proiecte, planuri de afaceri, realizeaza studii de piata si efectureaza toti pasii necesari pentru o accesare de succes si o implementare fara obstacole.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Marturii ale clientilor

  Accesarea fondurilor europene cu Neotrust Consultanta Fonduri UE a fost o adevarata oportunitate pentru dezvoltarea afacerii noastre. Ne-au identificat linia de finantare cea mai potrivita, au depus la timp cererea de finantare, chiar din prima zi de deschidere a etapei de depunere. Nu au existat intarzieri in primirea banilor. Am fost foarte multumiti. Apoi am apelat la ei pentru un alt proiect, asteptam acum cu nerabdare rezultatul. Ii recomand, sunt foarte seriosi!

  Brumarica Iovita, ArtDesign, Cluj-Napoca