Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere & Accesare 2023

Home/Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere & Accesare 2023

Invata sa scrii si sa depui singur proiectul pt accesare de fonduri nerambursabile participand la cursul organizat de firma de consultanta Neotrust: Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare. Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinte. Spre deosebire de alte cursuri de pe piata aici nu vei gasi teoria fondurilor europene ci chiar vei invata sa scrii singur proiecte de la 0 pe exemple concrete si sa accesezi fonduri nerambursabile. Vor fi abordate toate elementele necesare intr-o maniera practica: Verificarea eligibilitatii, verificarea documentelor necesare realizarii proiectului, verificarea eligibilitatii, bugetul, previziunile financiare, planul de afaceri, cererea de finantare, etc. Invata sa iti scrii singur proiectul de fonduri europene de la 0 si sa accesezi fonduri nerambursabile!

Curs Practic Scriere Proiecte Fonduri Europene oferit de o firma de consultanta
  • 990 lei 650 lei

  • Vineri 15 Septembrie 2023

  • 9:00-17:00

  • Primesti proiect completat
  • si macheta generare proiect

Vezi alte variante de desfasurare ale aceluiasi curs: Urmatoarea perioada in care puteti participa la acest curs va fi Vineri 13 Octombrie 2023. Va puteti inscrie aici: Vreau sa ma inscriu

Cursul Practic de Scriere Proiecte si Accesare Fonduri Europene se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Cursul este structurat pe o durata a 16 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene.

• Documente necesare pentru inceperea elaborarii proiectului

• Verificare eligibilitate

• Grila de Punctaj

• Structura Proiectului (Formular Structura Proiect)

• Bugetul proiectului

• Previziuni Financiare

• Cererea de Finantare si Planul de Afaceri

• Depunerea Proiectului

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner (Neotrust Consultanta Fonduri Europene

• Primesti 2 zile de curs intensiv

• Inveti sa scrii un proiect complet (cererea de finantare, bugetul, planul de afaceri, prognozele financiare, daiagrama Gantt)

• Primesti o macheta/aplicatie pentru generarea planului de afaceri, a diagramei Gantt si a prognozelor financiare

• Esti sprijinit in realizarea proiectului de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Primesti modele de proiecte, suport de curs, instructiuni de folosire a machetei / aplicatiei de scriere proiecte

• Laptop sau PC

• Conexiune la internet

Detalii Curs Scriere Proiecte si Accesare Fonduri Europene

In cadrul cursului vei invata sa elaborezi si sa depui singur proiecte de fonduri nerambursabile, direct de la un Expert Accesare Fonduri Europene, fondator al unei firme de consultanta a carei activitate principala este scrierea si implementarea proiectelor pt obtinere de fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene. Proiectele pe care se lucreaza la acest curs nu sunt pur teoretice ci sunt aplicabile pe liniile de finantare existente.

Cui se adreseaza Cursul de Proiecte pe Fonduri Europene – Scriere si Accesare

Prezentare Curs Proiecte Fonduri Europene Scriere si Accesare

Agenda Cursului Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare

1.Documente necesare pentru inceperea elaborarii proiectului

2.Verificare eligibilitate

3. Grila de Punctaj

4. Structura Proiectului (Formular Structura Proiect)

5. Bugetul proiectului

6. Previziuni Financiare

7. Cererea de Finantare si Planul de Afaceri

8. Depunerea Proiectului

Agenda cursului este structurata pentru a cuprinde toate etapele necesare elaborarii si depunerii unui proiect de fonduri europene. Exercitiile practice vor ajuta cursantii sa inteleaga notiuni complexe prin explicatii clare si sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a reusi sa se descurce singuri cand vor fi pusi in situatia de a realiza si a depune un proiect dupa finalizarea cursului.

Trainer: Oana Bucur

De profesie Consultant Accesare Fonduri Europene, Oana Bucur este si fondatorul firmei de consultanta Neotrust Consultanta Fonduri Europene. Expertiza ei cuprinde programe ca si: StartUp Nation/ StarTech Innovation, Microgranturi, Capital de Lucru, Granturi Pentru Investitii, Ajutor de Stat HoReCa si Turism, Masura 4.1.1 Investitii in Activitati Productive, precum si multe alte programe.

Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene si Accesare Imagine cu laptop si cana

Alte detalii Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare

Alte detalii Curs Proiecte fonduri Europene Scriere si Accesare

Cursul Practic de Scriere Proiecte si Accesare Fonduri Europene se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Aplicatia este gratuita si va trebui instalata pe dispozitivul dumneavoastra inainte de inceperea cursului. Inainte de inceperea cursului trainerul va va tansmite detaliile de logare pe email. Cursul este structurat pe o durata a 12 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice, prin metoda invatarii experentiale. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene. Intreg timpul cursului este alocat partii practice, deloc celei teoretice. Cursul se adreseaza persoanelor din mediul privat sau public care doresc sa incepa o cariera in domeniul consultantei de fonduri europene sau care doresc sa se dezvolte personal sau profesional. Cursantii antreperenori invata cum sa isi sporeasca sansele de a obtine finantare, beneficiind de know-how-ul unui consultant experimentat. Persoanele care participa la cursul de Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare pentru ca ulterior sa devina Consultanti gasesc nu doar toolurile necesare pentru acest pas in cariera ci si cunostiintele si tips & tricks. Reprezentantii institutiilor publice sau a ONGurilor invata sa identifice oportunitatile de finantare disponibile si sunt ghidati de un consultant experimentat. Toti cursantii stiu sa scrie un proiect de fonduri euopene de la 0 la finalul acestui curs, beneficiind de macheta de generare proiect si modele de proiecte.

Ce primesti daca participi la acest curs?

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner (Neotrust Consultanta Fonduri Europene

• Primesti 2 zile de curs intensiv, axat pe practica si nu pe teorie

• Inveti sa scrii un proiect complet (cererea de finantare, bugetul, planul de afaceri, prognozele financiare)

• Primesti o aplicatie /macheta pentru generarea planului de afaceri si macheta previziuni financiare

Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene si Accesare

• Esti sprijinit in realizarea proiectului de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Primesti modele de proiecte, suport de curs, instructiuni de folosire a machetei de scriere proiecte

Cum se poate efectua plata?

Se accepta plata cu cardul (Visa sau Mastercard) sau transfer bancar / OP. Momentan nu se accepta plata cash. Dupa inscrierea la curs un reprezentant Neotrust te va contacta pentru confirmarea datelor si pentru a clarifica daca factura va fi emisa pe persoana fizica sau juridica. Ulterior iti vom transmite factura rugandu-te sa confirmi plata.

Se ofera discounturi / reduceri pentru cursul de Proiecte Fonduri Europene- Scriere si Accesare?

Se ofera preturi speciale / discounturi / reduceri daca optati pentru cel putin 2 cursuri (sau pachete de cursuri)

Se ofera preturi speciale pentru grupuri de persoane (cel putin doua persoane).

De asemenea se ofera discounturi pentru clienti au participat la un curs si care revin pentru alte cursuri.

Contactati-ne pentru orice situatie mentionata mai sus si va vom oferi un pachet / pret cu discount.

De ce ai nevoie pentru a participa la curs?

Pentru a participa la curs trebuie sa te pregatesti cu un laptop sau PC si sa ai conexiune la internet.

Cursul se poate accesa si de pe tableta/smartphone, totusi este mai indicat sa optati pentru un Laptop sau PC pentru exercitiile de grup.

Care sunt avantajele cursurilor online in sistem video -conferinta?

Prin paticiparea la cursuri online in sistem video-conferinta castigati avantajul accesibilitatii cursurilor din diverse locatii, fara a mai fi necesar sa va deplasati. Implicit scad si costurile pe care le-ati fi avut cu deplasarea. In acelasi timp nu pierdeti partea de interactiune cu ceilalti participanti si cu trainerul, cursurile nefiind inregistrari simple, ci desfasurandu-se LIVE, in sistem video-conferinta. Trainerul va va raspunde la intrebari in tmp real, si tot in timp real veti putea interaction acu ceilalti participanti.

De ce sa alegi Cursul de Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare?

Cursul de scriere proiecte este unul dintre cursurile pactice in urma caruia ramai cu abilitatea de a scrie singur proiecte de fonduri europene. Cursul a fost gandit ca un instrument util pentru transformarea unui task complex in-unul simplu prin toolurile care sunt oferite si care simplifica actiuni de complexitate diferita. Asadar ne-am dorit ca la finalul cursului sa auzim din partea cursantilor expresii de genul “Pai nu e asa de greu!”

De ce sa ne alegi pe noi pentru acest curs? Pentru ca suntem o firma de consultanta a carei activitate principala este de a elabora, depune, implementa si monitoriza proiecte pe fonduri europene, nu suntem o firma de training care preda notiuni invatate in alta parte, ci predam ceea ce stim si ceea ce facem. Suntem la curent cu toate liniile de finantare, avem proiecte in lucru si in implementare. Asadar la intrebarile tale din cadrul cursului iti raspunde un consultant care cunoaste toate tips and tricks elaborarii de proiecte, este la curent cu liniile actuale de finantare si care iti poate impartasi din experienta sa.

Alte avantaje ale acestui curs:

Cu ce difera cursul de Proiecte Fonduri Europene- Scriere si Accesare fata de cursul Proiecte Fonduri Europene- Scriere si Accesare Cluj Napoca?

Cele doua cursuri au defapt acelleasi module, sunt practic acelasi curs, doar ca primul se desfsoara onine in sistem video-conferinte live iar cel de-al doilea se desfasoara cu prezenta fizica in Cluj Napoca. Datoria situatiei COVID-19 Cursul de scriere proiecte Cluj Napoca nu se mai desfasoara pe parcursul anului 2022-2023 cu pezenta fizica, ci doar online.

Inscrie-te la curs pentru a-ti scrie singur proiectul de fonduri europene!

In urma cursului vei sti sa elaborezi si sa depui un proiect de fonduri europene pentru a demara propria afacere in domeniul agriculturii, productiei sau serviciilor. Nu mai astepta, inscrie-te la curs, finalizeaza-l, elaboreaza proiectul si acceseaza fonduri europene!

Inscrie-te la curs pentru a pasi spre o cariera de Consultant Fonduri Europene!

Participa la cursul Expert Accesare Fonduri Europene pentru a dobandi abilitatile practice necesare pentru o cariera de Consultant!

Curs Practic Scriere Proiecte Fonduri Europene oferit de o firma de consultanta
  • 990 lei 650 lei

  • Vineri 15 Septembrie 2023

  • 9:00-17:00

  • Primesti proiect completat
  • si macheta generare proiect

Share This Story, Choose Your Platform!

Alte Cursuri

Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

Aboneaza-te la Newsletter

NEOTRUST

Consultanta Fonduri Europene

Despre Neotrust, organizatorul acestui curs:

Neotrust ofera solutii complete pentru accesarea de fonduri europene. Suntem dedicati succesului financiar al clientilor nostri, oferind solutii durabile, inovative, personalizate, plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este diferit, dar toate au in comun implicarea noastra si accesarea cu succes de fonduri europene. Recrutam experti consultanti cu experienta, cu diverse backgrounduri de business, aducand diversitate de idei si know-how in relatia cu clientii, cu scopul de a creste calitatea serviciilor de consultanta fonduri Europene si de a maximiza sansele clientilor pentru accesarea fondurilor structurale. Misiunea Neotrust este cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc prin oferirea de servicii de consultanta financiara la standarde calitative ridicate. Echipa noastra de consultanti valorifica la maxim expertiza si know how-ul, eliminand barierele pentru ca antreprenorii romani sa isi transforme Viziunea in Realitate accesand fonduri europene nerambursabile. Credem in puterea ideilor de a schimba lumea, in visele antreprenorilor si in realizarea lor, credem in planurile de dezvoltare si nu in ultimul rand in spiritul antreprenorial. Viziunea Neotrust: Dorim sa ajutam antreprenorii sa isi transforme visele in afaceri de succes, actionarii intreprinderilor mari sa isi realizeze planurile de crestere, institutiile publice sa isi atinga obiectivele si ONG-urile sa schimbe lumea intr-una mai buna, toate acestea prin accesarea de fonduri europene. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii livreaza rezultatele dorite pentru dezvoltarea businessului clientilor.

Ne dorim ca ideile antreprenorilor sa fie valorificate, visele lor implinite, iar pasiunea sa le ramana aprinsa. Parteneriatul cu noi este bazat pe incredere, transparenta si profesionalism si va permite sa va focusati pe afacerea d-voastra in timp ce noi identificam oportunitati de finantare nerambursabila cu fonduri europene, evaluam eligibilitatea, elaboram planul de afaceri, depunem dosarul, implementam si apoi monitorizam proiectul. Clientii nostri sunt partenerii nostri. Credem in partenerii nostri si in visele lor! Ne straduim sa aducem un impact semnificativ pozitiv in businessul clientilor prin tot ceea ce facem, echipa de consultanta fonduri europene maximizand sansele dumneavoastra de reusita in obtinerea finantarii.

Pe langa activitatea de baza Neotrust a inceput sa ofere si cursuri in domeniul scrierii de proiecte de fonduri europene nerambursabile, pentru a impartasi din experienta antreprenoriala si cea dobandita in scrierea si implementarea de proiecte, pentru a ajuta tinerii antreprenori dar si dezvoltarea mediului de afaceri Romanesc, conform valorilor sale exprimate anterior . Cateva dintre cele mai populare cursuri sunt cel de Antreprenoriat, Accesare Fonduri Europene, Scriere de Proiecte pe Fonduri Europene, precum si cel de Scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile pentru ONGuri.

Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

CONTACT

FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA