Fonduri Guvernamentale – Consultanta si Accesare

Home/Fonduri Guvernamentale – Consultanta si Accesare

Neotrust ofera o gama completa de servicii de consultanta fonduri guvernamentale nerambursabile: identificare linii finantare, elaborare proiecte, intocmire cereri finantare, accesare, implemenatare, audit si monitorizare. Sustinem antreprenorii pentru demararea de noi afaceri, ajutam ONG-urile sa cladeasca o lume mai buna, atragem fonduri pentru implementarea investitiilor cu impact major in economie si contribuim la cresterea competitivitatii IMMurilor. Va punem la dispozitie experienta si expertiza noastra pentru accesarea cu succes a fondurilor guvernamentale necesare pentru implementarea proiectelor dorite. Mai jos gasiti programele nerambursabile deschise in anul 2020.

PROGRAME DE FONDURI GUVERNAMENTALE NERAMBURSABILE IN 2020

Apelurile de fonduri guvernamentale deschise in anul 2020.

Femeia Antreprenor

 • 200.000 lei  
 • 95% Fonduri Europene - minim 5% Contributie Proprie
 • Pt: Persoane din diaspora(care doresc sa deschida firma), Firme micro, mici si mijlocii  
 • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
 • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  

StartUp Nation Diaspora

 • 200.000 lei  
 • 95% Fonduri Europene - 5% Contributie Proprie
 • Pt: Persoane din diaspora(care doresc sa deschida firma), Firme micro, mici si mijlocii  
 • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
 • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  

Granturi Cultura 2022 – Ajutor Minimis 200000 euro Sector Cultural Librarii, Edituri, Case de Productie cinematografica, video , televiziune, Studiouri inregistrare audio, Scoli de dans, Teatru, Cinema, Biblioteci, Muzee, Monumente Istorice, etc

 • max 200.000 euro  
 • 100% Fonduri Nerambursabile
 • Pt: Organizatori Festivaluri, evenimente culturale, Edituri, Librarii, Bibioteci, Muzee, Cinema, Televiziune, Teatru, Dans, Monumente istorice  
 • Angajamente: -mentinerea activitatii 6 luni dupa implementare  
 • Cheltuieli Eligibile: orice cheltuiala necesara activitatii  

CE SUNT FONDURILE GUVERNAMENTALE NERAMBURSABILE

Una dintre cele mai populare modalitati de finantare a noilor afaceri sau de dezvoltare a afacerilor existente este finantarea nerambursabila. Momentan in Romania exista doua tipuri de finantari nerambursabile: 1. Fonduri Europene, numite si Fonduri Structurale si 2. Fonduri Guvernamantale.

Fonduri Europene sau Structurale

Aceasta categorie reprezinta instrumentele de finantare nerambursabila alocate Statelor Membre ale Uniunii Europene pentru a reduce decalajele de dezvoltare economica si sociala dintre acestea. Aestea sunt gestionate in comun de catre Comisia Europeana impreuna cu fiecare Stat membru. Pentru Romania principala sursa de finantare sunt Fondurile Europene Structurale si de Investitii (ESI): Fondul Social European (FSE), Fondul de Coeziune (FC), Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR), Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR), Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime (FEPAM). Dezvoltarea agriculturii se finanteaza concomitent si prin plati directe din Fondul European pentru Garantare Agricola (FEGA), iar categoriile defavorizate primesc ajutoare din Fondul European de Ajutor pentru cele mai Defavorizate Persoane (FEAD).

Fonduri Guvernamentale

Daca fondurile europene/structurale sunt alocate pentru reducerea decalajelor economice dintre tarile membre UE, atunci Fondurile Guvernamentale vin in completarea acestora, fiind menite sa acopere golurile / categoriile care nu sunt sustinute de fodurile europene, cum ar fi de exemplu start-up-urile sau investitiile cu impact major in economie. Exemple de programe de fonduri guvernamentale nerambursabile sunt Start-up Nation, sau Ajutoarele de stat.

PASI ACCESARE FONDURI GUVERNAMENTALE NERAMBURSABILE IN 2020

Neotrust ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

>>> Serviciile de consultanta accesare fonduri guvernamentale reprezinta cheltuieli eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI GUVERNAMNTALE NERAMBURSABILE

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Guvernamentale Nerambursabile reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesariide fonduri guvernamentale nerambursabile in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE

  Deschide o cofetarie cu bani europeni, iti ofera Neotrust servicii de consultnata fonduri guvernamentale nerambursabile. mii de prajiturialiniate frummos te invita nu doar sa privesti ci sa incerci aceasta afacere.

  Atelier Patiserie / Cofetarie

  Candy baruri elegante, prajituri de sarbatori, torturi pentru zile de nastere, praline, ciocolata de casa, eclere, amandine sau savarine sau torturi de nunta, cine le refuza? Pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri guvernamentale nerambursabile.

  Service Auto

  Daca esti interesat sa deschizi un atelier de reparatii auto, acum este momentul potrivit, domeniul acesta inregistrand profituri in crestere. Acest lucru iti va permite un program flexibil pe care il poti controla si in acelasi timp vei profita de toate avantajele pe care le implica detinerea propriei afacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri guvernamentale nerambursabile prin programul StartUp Nation.

  Accesarea de servicii de consultanta fonduri guvernamentale nerambursabile iti permite deschiderea unei sali de fitness. In imagine se observa trei clienti ai acestei afaceri, alergand pe banda.Una dintre ele asculta muzica si alta zambeste.

  Sala Fitness

  Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela va creste cel putin cu 100% si 400%. Daca esti psionat de acest domeniu iata afacerea potrivita pentru tine.

  START-UP NATION

  200.000 de lei sa demarezi o afacere

  DESPRE NEOTRUST

  NEOTRUST – Consultanta si Accesare Fonduri Guvernamentale Nerambursabile

  Suntem o echipa de oameni dedicati, pasionati de ceea e facem. Ne focusam pe servicii de accesare si consultanta fonduri guvernamentale nerambursabile pentru ca aceasta este unul din facotorii principali care contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, acolo unde ne dorim si noi sa ne lasam amprenta. Suntem bucurosi sa simplificam pentru dumneavoastra pasii de accesare de fonduri guvernamentale. Numele nostru a fost inspirat din ” trust” (dorind sa subliniem rolul nostru de partener de incredere in demararea sau dezvoltarea afacerilor dumneavoastra) si “neo” (suntem o echipa tanara, pasionata de fonduri nerambursabile).

  DESPRE NOUA POLITICA DE COEZIUNE A COMISIEI EUROPENE

  Corina Cretu – Reprezentant al Comisiei Europene – ” The Next Generation of EU funding”

  Corina Cretu

  Corina Cretu, reprezentant EC clarifica in aceasta conferinta noua politica de coeziune: strategie, directii si imbunatatiri. Se doreste in continuare o economie moderna, fara emisii de carbon, o politica de accesare a fondurilor nerambursabile mai prietenoasa si usuarea pasilor pentru obtinerea de fonduri nerambursabile. Prioritatile / directiile prezentate, conform carora regiunile vor putea sa isi construiasca strategia de suport financiar si implicit apelurile :

  1. Innovare, digitilizare pentru cetateni, IMMuri
  2. O Europa mai verde, fara emisii de carbon, eficienta energetica si tehnologii.
  3. Europa mai aproape de cetateni: dezvoltare locala, strategii locale, integrarea imigratiilor, educatie, somaj.
  4. Consolidarea capacitatii administrative

  Afla mai multe despre Politica de Coeziune si impactul ei asupra alocarii de Fonduri Guvernamentale Nerambursabile Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile icon pentru documente PDF pentru downloadat de catre clienti.

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA