Serviciul de Consultanta Identificare Finantare

Monitorizare continua a oportunitatilor de finantare nerambursabila pentru linistea ta

Monitorizare continua a oportunitatilor de finantare nerambursabila pentru linistea ta

Dispunem de o echipa de consultanti specializata in urmarirea oportunitatilor de fonduri europene de la Guvernul Romaniei, Uniunea Europeana sau contributii ale altor tari la reducerea disparitatilor economice si consolidarea relatiilor bilaterale (printre care Islanda, Lichenstein si Norvegia – Granturile SEE si Norvegiene). La Neotrust credem ca monitorizarea personalizata in functie de caracteristicile de eligibilitate si nevoile fiecarui client este critica si ne mandrim ca va putem oferi un grad de informare ridicat in timp util. Informatia colectata este interpretata, organizata simplificata si comunicata clientilor intr-un limbaj clar si accesibil.

Activitati cheie in cadrul serviciului de Consultanta Identificare Finantare:

 • Evaluarea tuturor oportunitatilor de finantare interne si externe;

 • Identificarea surselor de finantare deschise;

 • Verificarea eligibilitatii beneficiarului si a ideii de proiect pentru fiecare sursa;

 • Sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate si pentru a maximiza potentialul sanselor de castig;

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

  Consultant prompt, atent sa asculte ce am avut de zis, a tinut cont de preferintele mele pe toata perioada in care a scris proiectul. Procesul a fost simplu si rapid, am primit banii foarte repede. Va multumesc!

  Mihai Bratcu, Timisoara

  Colaborarea cu Neotrust este una eficienta si de succes. Mi-au oferit cea mai buna consultanta inca de la inceput, cand am castigat Start-Up Nation. Ulterior am mai accesat o linie pentru dezvoltarea afacerii. Ii recomand tuturor celor care vor sa demareze o afacere.

  Mirel Constantinescu, Cluj Napoca

  Inca de la inceput am remarcat abordarea profesionista iar ulterior rezultatele au fost cele asteptate. Accesarea fondurilor nerambursabile ne-a permis sa dezvoltam un produs care ne-a crescut vanzarile cu 20%. Ii recomand cu incredere!

  Dan Persa, Oradea

  Sunt multumita de serviciile Neotrust, ma bucur ca v-am gasit. Iar Maria a fost un consultant minunat: cunoaste foarte bine domeniul si a venit cu idei utile pe care le-am adaugat proiectului crescand punctajul obtinut. Vom mai colabora si pe viitor!

  Crina Georgescu, Cluj Napoca

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene