Fonduri Europene Pomicultura

Home/Fonduri Europene Pomicultura
Fonduri Europene Pomicultura

Mai jos gasiti toate liniile de finantare cu fonduri europene ipentru pomicultura, actualizate la zi, pasii pentru accesare, idei de afaceri si multe alte informatii necesare.

FONDURI EUROPENE POMICULTURA – LINII DESCHISE IN 2020

PROGRAMUL VITIVINICOL

 • Nu exista limitare maxima; alocare anuala 47.700.000 euro  
 • 50% Fonduri Europene - 50% Cofinantare
 • Pt: PFA, II, IF, Asociatii, Intreprinderi Vinicole, Unitati Cercetare, Institutii  
 • Angajamente: extindere capacitate sau crearea unei noi unitati de productie/prestare servicii  
 • Cheltuieli Eligibile: achizitie / construire / extindere / modernizare spatii, achizitii echipamente  

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE IN DOMENIUL POMICULTURA

Livada de meri care au fost innoiti (livada intinerita): merele atarna coapte, rosii, apetisante. POmii sunt aranjati in linie, pe randuri, su spatiu intre ei. Pentru astfel de proiecte se primesc fonduri europene pentru pomicultura.

Imbunatatire Performanta Livada de Meri

Daca doriti sa reiinnoiti o livada imbatranita si slab productiva una dintre solutii este evaluarea merilor si decizia inlocuirii unora dintre ei si achizitionare material saditor pomicol. Un curs de calificare in meseria de pomicultor nu ofera doar cunostiintele necesare demararii unui astfel de proiect, ci si in accesarea liniilor de fonduri europene pentru pomicultura.
Fonduri Europene POmicultura, consultanta si accesare - plantatie de afin. Afinele coapte movatartna pe ramuri, cu frunze de un verde crud.

Infiintare Plantatie de Afin

Bogate in antioxidanti, vitamina C, vitamine din complexul B, A si E, K, fier, calciu, mangan, zinc, fosfor, seleniu si cupru, afinele au un potential ridicat de vanzare pe piata interna si externa. Desi sunt foarte cautate, majoritatea afinelor din comert sunt de import, deci o afacere in domeniu nu poate da gres. Pentru o productie in sistem superintensiv utilajele necesare se pot achizitiona cu ajutorul fondurilor nerambursabile.
Consultanta Fonduri Europene pomicultura pentru infiintarea unei plantatii de mure. Mure coapte, unele negre, altele in proces de coacere.

Infiintare Plantatie de Mur

La fel ca si afinele din ideea precedenta de afacere pomicola, murele sunt pline de vitamine si aduc numeroase beneficii pentru sanatate. Este o planta rezistenta si nu este sensibila la factori pedoclimatici, avand nevoie de ingrijire minima. Plantatia de Muri ramane o investitie porfitabila, mai ales pentru producatorii care au invatat sa isi vanda porductia la un pret competitiv.

PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust ofera suport tinerilor pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene:

>>> Serviciile de Consultanta Fonduri Europene POMICULTURA sunt eligibile in cadrul programelor (resprezinta cheltuieli eligibile).

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE POMICULTURA

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri structurale, de la idee si pana la auditul proiectului implementat.

Serviciile de consultanta pentru accesare de fonduri europene pt POMICULTURA in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIREA DOSARULUI DE FINATARE

  Elaboram proiectul, planul de afacere, inclusiv studiile necesare (studiul de marketing, analiza cost-beneficiu), realizam prognoza financiara (cont profit pierdere, cash flow, etc). Ne ocupam si de depunerea dosaruluiiar apoi de gestionarea raspunsurilor catre Finantator (pentru intrebarile/cererile de clarificare ale Finantatorului in cadrul etapei de evaluare).

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a cheltuililor cerute de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosarele de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor autoritatiilor finantatoare.

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA