ALATURA-TE ECHIPEI NOASTRE

Neotrust este o firma de consultanta pentru accesarea fondurilor europene. Oferim servicii de identificare linie finantare, evaluare eligibilitate, elaborare proiecte fonduri Europene, implementare audit si monitorizare.

Recrutam pentru o gama diversa de roluri, selectand o paleta diversa de candidati:

  • Absolventi fara experienta

  • Persoane care desi au experienta profesionala, doresc sa schimbe domeniul si se indreapta spre zona de consultanta fonduri europene.

  • Consultanti experti accesare Fonduri Europene

Alatura-te echipei noastre si iti vom oferi suport si nenumarate oportunitati de a invata si avansa.

Programe de training individuale, focusate pe dezvoltarea de competente si pe maximizarea talentului individual.

Scriem impreuna povestea ta spre o cariera de succes.

Reprezentantii vanzari pot opta pentru Home Office, avand posibilitatea sa isi organizeze singuri programul de munca, iar consultantii beneficieaza de Work From Home Friday, putand opta sa lucreze de acasa o zi pe saptamana.

Programul Take Two permite angajatilor eligibili optiunea de concediu extins (4-8 saptamani) in cazul in care viata anumite aspecte ale vietii personale necesita toata atentia ta.

Pachet Salarial Atractiv, ajustat constant la nivelul pietei.

Plan de bonusare personalizat, bazat pe performanta.

ALBA IULIA

REPREZENTARE REGIONALA CENTRU • ALBA IULIA

Suntem dornici sa te primim in randurile noastre si sa te ajutam sa iti construiesti o cariera in domeniul servicilor de accesare a fondurilor Europene. Suntem nerabdatori sa te cunoastem! Roluri disponibile:

Consultant Vanzari Junior

Consultant Vanzari Senior

BUCURESTI

REPREZENTARE REGIONALA ILFOV • BUCURESTI

Aici te asteapta o echipa dinamica, dornica sa iti imaprtaseasca secretele domeniului de consultanta pentru accesarea de Fonduri Europene si sa te ajute sa iti construiesti o cariera de succes. Descopera joburile disponibile:

Consultant Vanzari Junior

Consultant Vanzari Senior

CLUJ NAPOCA

IASI

REPREZENTARE REGIONALA EST • IASI

Ne definesc initiativa, implicarea, orientarea spre solutii si perseverenta.Consideram ca succesul firmei depinde de sucesul fiecarui angajat. Suntem alaturi de colegii nostri si ii sprijinim pe tot parcursul traseului profesional. Hai in echipa noastra! Vezi rolurile disponibile:

Consultant Vanzari Junior

Consultant Vanzari Senior

ORADEA

REPREZENTARE REGIONALA NORD VEST • ORADEA

Echipa noastra din Oradea te asteapta cu bratele deschise si este dornica sa iti ofere tot suportul necesar pentru ca tu sa ai un parcurs profesional de succes.  Roluri disponibile:

Consultant Vanzari Junior

Consultant Vanzari Senior

TIMISOARA

REPREZETARE REGIONALA VEST   •   TIMIS

Suntem in cautare de oameni hotarati, indrazneti, focusati pe client si diferiti. Verifica joburile disponibile si aplica daca vreunul ti se potriveste. De-abia asteptam sa te cunoastem!  Roluri disponibile:

Consultant Vanzari Junior

Consultant Vanzari Senior

HAI IN ECHIPA NOASTRA!

Cu Neotrust iti lasi amprenta pe mediul de afaceri romanesc, ajutand antreprenorii sa aceseze fonduri europene pentru a dezvolta produse de ultima generatie sau pentru a revolutiona domeniul in care activeaza sau sa isi indeplineasca visul de a avea propria afacere. NEORUST este insa mai mult decat oportunitatea de a te bucura in CV-ul tau de reputatia unui angajator respectabil si de premizele unei cariere solide, de succes. Este despre apartenenta la o mare familie de colegi pe care te poti baza, este despre spiritul de echipa si bucuria de a munci intr-un mediu de lucru pozitiv, plin de satisfactii.

Pentru a aplica la un job trimite CV-ul la office@neotrust.ro

PROCESUL DE RECRUTARE

1. Candidatura

Descopera joburile disponibile in functie de oras si daca vreunul ti se potriveste trimite CV-ul spre office@neotrust.ro

2. Stabilirea nterviului

Daca profilul tau corespunde cu ceea ce cautam noi, un reprezentant Resurse Umane te va contacta telefonic pentru a stabili un interviu. In cazul in care ai intrebari sau neclaritati acum este momentul sa le adresezi, iti raspundem cu placere.

3. Interviul

Interviul ne ajuta sa intelegem motivatia, potentialul, abilitatile si experienta ta.

4. Verificarea recomandarilor

Vom verifica recomandarile dvoastra telefonic.

5. Decizia si Oferta

Scopul procesului de recrutare este ca tu sa fii in cel mai potrivit loc pentru tine, un loc unde simti ca iti poti folosi si dezvolta talentul. Pentru ca succesul tau inseamna succesul nostru ca si firma. Daca echipa noastra considera ca esti candidatul potrivit pentru jobul la care ai aplicat, atunci un reprezentant Neotrust te va contacta telefonic, iti va prezenta oferta de angajare si va raspunde la toate intrebarile pe care le ai.

Invata sa scrii singur cereri de finantare & proiecte si sa accesezi fonduri europene

NEOTRUST

Consultanta Fonduri Europene