Curs Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Incepatori

Home/Curs Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Incepatori

Invata sa scrii singur cererea de finantare si sa accesezi fonduri nerambursabile participand la cursul organizat de firma de consultanta Neotrust: Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori. Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinte. Spre deosebire de alte cursuri de pe piata aici nu vei gasi teoria fondurilor europene ci chiar vei invata sa elaborezi singur cereri de finantare, sa le depui si sa accesezi fonduri nerambursabile. Vor fi abordate linii de finantare de complexitate redusa, potrivite pentru incepatori in domeniul accesarii de fonduri europene.: Startup Nation si Femeia Antreprenor in principal, dar si Microgranturi, Ajutor de Stat HORECA si TURISM, etc. Te vei familiariza cu platforma IMM RECOVER si modulele acesteia, precum si alte elemente cheie: verificarea eligibilitatii, verificarea documentelor necesare elaborarii cererii de finantare, inregistrarea beneficiarilor pe platforma, cererea de finantare, depunerea, semnarea contractului de finantare, procesul de contestatie, implementarea. Invata sa scrii cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene nerambursabile!

Curs Accesare Fonduri Europene cu mai multi cursanti lucrand in echipa toti tineri, o domnisoara cu parul ondulat, apoi mai la drepata un tanar cu un pix in mana, apoi doa domnisoare una blonda una saten privind monitorul calculatorului, si inca un tanar
  • 690 lei 490 lei

  • Vineri 6 Octombrie 2023

  • 12:30-17:30
  • Primesti modele de cereri de finantare
  • si macheta de lucru

Urmatoarea perioada in care puteti participa la acest curs va fi Vineri 3 Noiembrie 2023. Va puteti inscrie aici: Vreau sa ma inscriu

Cursul de Accesare Fonduri Europene pentru Incepatori se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Cursul este structurat pe o durata a 5 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica accesarii de fonduri europene nerambursabile pe linii de finantare de complexitate redusa, potrivit pentru incepatori. Cursul acopera toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice. Cursantii se vor familiariza cu platforma IMM Recover. In cadrul cursului vei invata cum sa elaborezi cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene, precum si cum sa efectuezi implementarea acestora.

• Documente necesare pentru inceperea elaborarii cerereii de finantare

• Inscrierea beneficiarilor pe platforma

• Incadrarea intreprinderii

• Elaborarea Cererii de Finantare

• Depunerea Cererii de Finantare

• Semnarea Contractului de Finantare

• Implementarea

• Elaborare si Depunere Contestatii

• Elaborarea Raspunsurilor la Cereri de Clarificare

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner SRL(Neotrust Consultanta Fonduri Europene)

• 5 ore de curs intensiv: acumulare de cunostiinte si in special practica

• Inveti sa scrii cereri de finantare, sa efectuezi depuneri

• Primesti modele de: cerere de finantare, contestatie aprobata, model contract finantare

• Esti sprijinit in realizarea activitatilor practice de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Laptop sau PC

• Conexiune la internet

Invata sa scrii singur Cererea de Finantare si sa Accesezi Fonduri Europene

Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori

Detalii Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori

In cadrul cursului vei invata sa elaborezi si sa depui singur cereri de finantare si sa accesezi fonduri europene direct de la un Expert Accesare Fonduri Europene, fondator al unei firme de consultanta a carei activitate principala este scrierea si implementarea proiectelor pt obtinere de fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene. Exemplele pe care se lucreaza la acest curs nu sunt pur teoretice ci sunt aplicabile pe liniile de finantare desfasurate in ultimele luni (Capital de Lucru, Microgranturi, Ajutor de Stat Horeca si Turism, Microgranturi Relansare).

Cui se adreseaza Cursul de Accesare Fonduri Europene Incepatori

Agenda Cursului Accesare Fonduri Europene Incepatori

1.Documente necesare pentru inceperea elaborarii cerereii de finantare

2.Inscrierea beneficiarilor pe platforma

3.Incadrarea intreprinderii

4.Elaborarea Cererii de Finantare

5.Depunerea Cererii de Finantare

6.Semnarea Contractului de Finantare

7.Implementarea

8.Elaborare si Depunere Contestatii

9. Elaborarea Raspunsurilor la Cereri de Clarificare

Agenda cursului este structurata pentru a cuprinde toate etapele necesare elaborarii, depunerii cererii de finantare, acoperind si procesul de implementare. Exercitiile practice vor ajuta cursantii sa inteleaga notiuni complexe prin explicatii simple si clare si sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a reusi sa se descurce singuri cand vor fi pusi in situatia de a elabora si a depune o cerere de finantare dupa finalizarea cursului.

Trainer: Oana Bucur

De profesie Consultant Accesare Fonduri Europene, Oana Bucur este si fondatorul firmei de consultanta Neotrust Consultanta Fonduri Europene. Expertiza ei cuprinde programe ca si: StartUp Nation/ StarTech Innovation, Microgranturi, Capital de Lucru, Granturi Pentru Investitii, Ajutor de Stat HoReCa si Turism, Masura 4.1.1 Investitii in Activitati Productive, precum si multe alte programe.

Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene si Accesare Imagine cu laptop si cana

Alte detalii Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori

Alte detalii Curs Accesare Fonduri Europene Incepatori

Cursul Practic de Scriere Proiecte si Accesare Fonduri Europene se desfasoara in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Aplicatia este gratuita si va trebui instalata pe dispozitivul dumneavoastra inainte de inceperea cursului. Inainte de inceperea cursului trainerul va va tansmite detaliile de logare pe email. Cursul este structurat pe o durata a 12 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice, prin metoda invatarii experentiale. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene. Intreg timpul cursului este alocat partii practice, deloc celei teoretice. Cursul se adreseaza persoanelor din mediul privat sau public care doresc sa incepa o cariera in domeniul consultantei de fonduri europene sau care doresc sa se dezvolte personal sau profesional. Cursantii antreperenori invata cum sa isi sporeasca sansele de a obtine finantare, beneficiind de know-how-ul unui consultant experimentat. Persoanele care participa la cursul de Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare pentru ca ulterior sa devina Consultanti gasesc nu doar toolurile necesare pentru acest pas in cariera ci si cunostiintele si tips & tricks. Reprezentantii institutiilor publice sau a ONGurilor invata sa identifice oportunitatile de finantare disponibile si sunt ghidati de un consultant experimentat. Toti cursantii stiu sa scrie un proiect de fonduri euopene de la 0 la finalul acestui curs, beneficiind de macheta de generare proiect si modele de proiecte.

Ce primesti daca participi la acest curs?

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner SRL (Neotrust Consultanta Fonduri Europene)

• Curs axat pe practica si nu pe teorie

• Inveti sa scrii cereri de finantare (cererea de finantare, depunere, semnare contract fianantare, elaborare raspunsuri la cereri de clarificare, semnarea contractului de fianantare, implemetare, monitorizare)

• Primesti modele de cereri de finantare , precum si ale documente : cerere de clarificare, raspus la cerere de clarificare, raport implementare, etc

Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene si Accesare

• Esti sprijinit in realizarea proiectului de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Primesti suport de curs, instructiuni de elaborare a cererilor de finantare

Cum se poate efectua plata?

Se accepta plata cu cardul (Visa sau Mastercard) sau transfer bancar / OP. Momentan nu se accepta plata cash. Dupa inscrierea la curs un reprezentant Neotrust te va contacta pentru confirmarea datelor si pentru a clarifica daca factura va fi emisa pe persoana fizica sau juridica. Ulterior iti vom transmite factura rugandu-te sa confirmi plata.

Se ofera discounturi / reduceri pentru cursul de Accesare Fonduri Europene Nerambursabile pentru Incepatori?

Se ofera preturi speciale / discounturi / reduceri daca optati pentru cel putin 2 cursuri (sau pachete de cursuri)

Se ofera preturi speciale pentru grupuri de persoane (cel putin doua persoane).

De asemenea se ofera discounturi pentru clienti au participat la un curs si care revin pentru alte cursuri.

Contactati-ne pentru orice situatie mentionata mai sus si va vom oferi un pachet / pret cu discount.

De ce ai nevoie pentru a participa la curs?

Pentru a participa la curs trebuie sa te pregatesti cu un laptop sau PC si sa ai conexiune la internet.

Cursul se poate accesa si de pe tableta/smartphone, totusi este mai indicat sa optati pentru un Laptop sau PC pentru exercitiile de grup.

Care sunt avantajele cursurilor online in sistem video -conferinta?

Prin paticiparea la cursuri online in sistem video-conferinta castigati avantajul accesibilitatii cursurilor din diverse locatii, fara a mai fi necesar sa va deplasati. Implicit scad si costurile pe care le-ati fi avut cu deplasarea. In acelasi timp nu pierdeti partea de interactiune cu ceilalti participanti si cu trainerul, cursurile nefiind inregistrari simple, ci desfasurandu-se LIVE, in sistem video-conferinta. Trainerul va va raspunde la intrebari in tmp real, si tot in timp real veti putea interaction acu ceilalti participanti.

De ce sa alegi Cursul de Accesare Fonduri Europene Nerambursabile pentru Incepatori?

Cursul de Accesare Fonduri Europene pentru incepatori este unul dintre cursurile pactice in urma caruia ramai cu abilitatea de a scrie singur scrie singur cereri de finantare, de asemenea te vei familiariza cu toti pasii necesarei pentru accesarea de fonduri europene nerambursabile pe linii de finanare/apeluri de complexitate scazuta. Este cursul perfect cu care sa incepi daca doresti sa iti faci o cariera de consultant, sau daca odresti sa accesezi fonduri pentru afacerea ta. Cursul a fost gandit ca un instrument util pentru transformarea unui task complex in-unul simplu prin toolurile care sunt oferite si care simplifica actiuni de complexitate crescuta. Asadar ne-am dorit ca la finalul cursului sa auzim din partea cursantilor expresii de genul “Pai nu e asa de greu!”

De ce sa ne alegi pe noi pentru acest curs? Pentru ca suntem o firma de consultanta a carei activitate principala este de a elabora, depune, implementa si monitoriza proiecte pe fonduri europene, nu suntem o firma de training care preda notiuni invatate in alta parte, ci predam ceea ce stim si ceea ce facem. Suntem la curent cu toate liniile de finantare, avem proiecte in lucru si in implementare. Asadar la intrebarile tale din cadrul cursului iti raspunde un consultant care cunoaste toate tips and tricks ale elaborarii de proiecte, este la curent cu liniile actuale de finantare si care iti poate impartasi din experienta sa.

Alte avantaje ale acestui curs:

Cu ce difera ” Cursul de Accesare Fonduri Europene Nerambursabile Incepatori” de “Cursul de Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare” ?

Cele doua cursuri sunt complementare.

Cursul de Acesare Fonduri Europene pt Incepatori acopera pasii necesari pentru accesare de fonduri europene pe linii de finantare/ apeluri de complexitate scazuta, fiind potrivit pentru cei care nu au mai facut niciodata proiecte pe fonduri europene, nu au mai elaborat cereri de finantare. In general aceste programe pe care veti exersa in cadrul cursului implica elaborarea si depunerea unei cereri de finantare.

Curs Proiecte Fonduri Europene – Scriere si Accesare acopera pasii necesari pentru accesare fonduri europene pe linii de finantare / apeluri de complexitate medie. Aceste linii de fianantare implica pe langa cererea de finantare si : elaborarea unui buget, a unui plan de afaceri si a previziunilor fiananciare. Cursantii vor exersa asadar sa scrie / sa elaboreze toate aceste docuemnte necesare liniilor de fianntae de complexitate medie.

Inscrie-te la curs pentru a-ti scrie singur proiectul de fonduri europene!

In urma cursului vei sti sa elaborezi si sa depui un proiect de fonduri europene pentru a demara propria afacere in domeniul agriculturii, productiei sau serviciilor. Nu mai astepta, inscrie-te la curs, finalizeaza-l, elaboreaza proiectul si acceseaza fonduri europene!

Inscrie-te la curs pentru a pasi spre o cariera de Consultant Fonduri Europene!

Participa la cursul Expert Accesare Fonduri Europene pentru a dobandi abilitatile practice necesare pentru o cariera de Consultant!

Curs Scriere Proiecte Fonduri Europene si Accesare Imagine cu mai multi cursanti lucrand in echipa
  • 690 lei 490 lei

  • Vineri 6 Octombrie 2023

  • 12:30-17:30
  • Primesti modele de cereri de finantare
  • si macheta de lucru

Share This Story, Choose Your Platform!

Alte Cursuri

CE POT FACE FIRMELE CU FONDURI EUROPENE

Majoritatea participantilor la Curs Accesare Fonduri Europene pentru Incepatori sunt curiosi cu privire la ce se poate face cu fonduri europene, asadar va raspundem la intrebari: In linii mari urmatoarele tipuri de cheltuieli pot fi eligibile pentru programele de fonduri europene. Cheltuielile eligibile pot diferi insa de la un program la altul, deci recomandam verificarea fiecarui program in parte.

Imagine cu un camp cultivat unde rasar cereale,

Constructie / Extindere Spatiu

Cheltuieli care se pot efectua in cadrul acestei categorii acopera consturile cu: amenajarea terenului, cu utilitatile necesare obiectivului, constructii si instalatii, executie constructie, instalatii electrice, sanitare, climatizare, instalatii interioare de alimentare cu gaze naturale, instalatii de incalzire, organizare santier, studii de teren, obtinere avize, etc.
Fonduri Europene Nerambursabile pentru Firme pentru achizitia de utilaje in toate domeniile. In acest caz sunt prezentate utilaje pentru brutarie: cuptoare pentru copt.

Achizitie Utilaje / Echipamente

Se pot achizitiona utilaje in functie de domeniul in care activati. De exemplu pentru un laborator de cofetarie/ patiserie se pot achizitiona cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice.

Achizitie Soft

Softul necesare desfasurarii activitatii: un exemplu ar fi softul CRM pentru o firma de productie, sau softul de contabilitate pentru o firma de contabilitate. Alte exemple: licente, aplicatii electronice (inclusiv cele pentru cataloage electronice, cele pentru facturare electronica, custoemr service, aprovizionare, magazin electronic), etc.
Dotare birou cu fonduri europene pentru firme.

Dotare Spatiu

Spatiul se poate dota cu: mobilier, echipamente IT (unitati centrale, monitoare, alte accesorii ca si tastatura, mouse, etc ), multifunctionale / imprimate/copiatoare, birotica, etc. Participa la Curs Accesare Fonduri Europene pentru incepatori pentru a accesa finantare!

Salarii

Costul cu Salariile este in general limitat la un anumit % din valaorea totala a investitiei (% difera in functie de apel). Pentru unele apeluri costul cu salariile nu reporezinta o cheltuiala eligibila.
Fonduri Europene pentru Firme - se pot achizitiona autoutilitare.

Masini

Autoutilitate, Masini / Utilaje Constructii (buldoexcavator, macara, incarcator, etc), masini agricole (tractor, plug, masina de stropit, echipament de fertilizat, cositoare, foarfeca electrica, tocator, remorca, etc)

Alte Cheltuieli Eligibile

Website de Prezentare, Brevete, Licente, Marci comerciale, Consultanta elaborare proiecte fonduri europene, Consultanta proiectare (in cazul constructiilor)

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

O idee de afaceri cu fonduri europene nerambursabile in mediul rural este productia de inghetata. Ea se realizeaza din laptele proaspat, sanatos, de la ferma. 4 cornete de inghetata sunt puse pe un suport in picioare, cu diverse arome: vanilie, capsuni, oreo si ciocolata.

Inghetata de la Ferma

Iata o idee profitabila care poate fi finantata din fonduri europene nerambursabile. Consumatorii prefera produsele naturale, organice, autentice. Serbet de capsuni, zmeura, mure, toate cultivate la ferma, organic. Si sortimente de inghetata pe baza de lapte, lapte, lapte gras, de la vaci crescute la ferma, hranite cu cereale cultivate tot acolo.

Echipamente necesare > Producerea inghetatei de calitate din lapte si fructe necesita echipamente si spatiu dotat pentru o astfel de activitate. Achizitiile cu echipamente de procesare inghetata (pasteuriizatoare, freezere, linii de extrudare, inglobatoar produse solide, masini rotative si liniare de umplere, abatotoare sunt cheltuieli eligibile in cadrul apelurilor de fonduri europene.

Clienti > Se poate opta pentru clienti cofetarii, baruri, restaurante, insa nu este exclusa nici vanzarea directa. Este foarte la moda si servirea inghetatei in cadrul evenimentelor (nunti, botezuri), intr-un stand vintage special amenajat in cadrul candy-bar-urilor.

Fonduri europene nerambursabile mediul rural pentru un atelier de tamplarie. Tanarul antreprenor tamplar are un creion dupa ureche si zambeste sigur pe el, multumit de afacere.

Atelier de Tamplarie

Exista o paleta larga de afaceri non-agricole care merg bine in mediul rural, iar una dintre cele mai des intalnite este atelierul de tamplarie.

Echipamentele necesare sunt finantate din fonduri nerambursabile: Circular cu masa, Fierastrau vertical, Masini de gaurit si insurubat cu acumulator, Fierastrau alternativ pentru lemn si metal, Polizor unghiular, Polizor unghiular, Ciocan rotopercutor, Rola curent, Boloboc, Masina de sudat profile, Masina bavorat automata, Pantograf portabil, Masina de frezat montanti, Masina de taiat baghete, Set scule consumabile- (suruburi, set surubelnite, set burghie fier, set panze fierastrau vertical, set panze polizor mare, set panze polizor mic, set panze fierastrau alternativ, set burghie sds, spuma, silicon)

Cienti > Se poate produce mobila de lemn la comanda pentru clienti persoane fizice, sau se semneaza contracte cu marii distribuitori. Nu este exclusa varinata exportului, mai ales daca este vorba de mobila de lemn (pentru aceasta nisa cererea la export fiind mare)

O sera de rosii e cea mai potrivita alegere de utilizare a fondurilor europene nerambursabile in mediul rural. Rosii delicioase atarna pe tulpinile de un verde crud, insirate pe randurile din sera.

Sera de Legume

O idee de afacere in mediul rural tot mai actuala si tot mai des demarata de tineri, cu o atractivitate sporita pe zona de Organic /BIO.

Cheltuieli eligibile prin fonduri europene: achizitia solariilor, a utilajelor necesare
(motocultoare, prasitoare, remorca, motostropitoare, etc) si costul
serviciilor de consultanta fonduri europene agricultura. Achizitia terenului in general nu este eligibila.

Clienti > Legumele pot fi vandute marilor lanturi de magazine sau se poate merge pe business modelul “Cosul BIO”, aprovizionand un anumit numar de familii saptamanal, pe baza de abonament.

Fonduri Europene Nerambursabile Mediul Rural: fabrica de fructe inghetate. Zmeura, mure si afine sunt aduse la o temperatura scazuta foarte rapid si apoi transportate pe benzi rulante spre ambalare.

Fabrica fructe inghetate

Piata de legume si fructe congelate in Romania este de 40000 de tone / an, (fara cartofii pai congelati), din care momentan doar 15% este acoperita de produse romanesti, restul este import.

Echipamentele necesare sunt finantate din fonduri europene nerambursabile pentru mediul rural: Tunel de congelare rapida, uzina de frig, linii de pregatire a materiei prime pentru congelare, instalatii industriale de curatare, prespalare-spalare, taiere, oparire, preracire, instalatii de cantarire si ambalare automata.

Cienti > Marile supermarketuri romanesti, dar si export.

Culturile de camp sunt finantate din fonduri europene nerambursabile pentru mediul rural. Grau galben, copt, ondulndu-se mangaiat de vantul lin, este completat de cerul albastru senin.

Culturi de Camp

Tot mai multi romani pariaza pe pasiunea lor pentru truda facuta cu daruire si migala si se orienteaza spre afaceri agricole. Cu o paleta variata de optiuni din categoriile cereale, plante aromatice si medicinale, culturile de camp reprezinta una dintre cele mai populare idei de afaceri in randul tinerilor agricultori.

Utilajele necesare acestui tip de afacere sunt eligibile pe fonduri nerambursabile: tractor, plug, combinator, prasitor, semanatoare, masina de erbicidat, etc

Clienti > Brutarii, distribuitori, supermarketuri.

Ferma de Porci

Pentru consumatorii romani carnea de porc este o traditie, fiind cea mai cautata si reprezentand 50% din consumul anual de carne. O afacere potrivita mai ales pentru cei care detin teren la tara sau cei care au mostenit o gospodarie. Poate genera un venit sigur chiar si cu efective mici de porci.

Ce se finanteaza cu donduri europene nerambursabile pentru mediul rural: cu exceptia terenului, tot ceea ce este neceasar unei ferme de porci ( constructie hala pentru porcine, bazin pentru dejectii, achizitie echipamentele necesare, amenajare drumuri interne, platforme betonate, rampa auto, imprejmuire).

Clienti> Persoane Fizice

ALTE IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE

Casa de Moda / Atelier Croitorie

Daca pasiunea ta este designul vestimentar si creatia, atunci o afacere in domeniu este solutia care deschide calea spre implinirea visului tau. Utilajele / instrumentele necesare (masina de cusut liniara, triploc, butoniera, masa de calcat industriala, mesele manuale/mecanice de control, masina de stantat, masina de croit cu banda, masini sectionat spanul, prese de termocolat, rampa de control etc) sunt eligibile pentru a fi achizitionate prin fonduri nerambursabile in masura de pana la 100%.

Nenumarate oportunitati de finantare cu fonduri nerambursabile pentru femei, iar una dintre ele este atelierul de croitorie. O tanara care sta cu centimetrul de croitorie dupa gat, zambind, la biroul ei de creatie vestimentara. In spate se vede un maechin imbracat cu o bluza mov, o lampa, , probabil pe birou. Femeia este blonda, imbracata lejer cu un tricou maro deschis.
Apelati cu incredere la serviciile neotrust de Consultanta Fonduri Nerambursabile pentru Femei. O idee de afaceri populara este productia de dulceata. Borcanele de dulceata colorate stau asezate unele peste celeleate,: galbene, visiniii, rosii, roz.

Productie dulceata

Dulceata bio este tot mai solicitata pe piata (piata care este in plina expansiune oricum). Pentru a putea produce legal gemuri sau dulceturi trebuie sa aveti un mic laborator, separat de spatiu de locuit, autorizat din punct de vedere sanitar-veterinar, separat de spatiul de locuit. Dotarea spatiului cu utilajele necesare se poate face prin programe de fonduri europene ca si Start-Up Nation. Idee Curs Accesare Fonduri Europene pentru incepatori

Pentru un laborator de cofetarie patiserie se pot accesa fonduri nerambursabile pentru femei. In imagine se vad prajituri gustoase diverse sortimente, aranjate frumos pe randuri.

Atelier Patiserie / Cofetarie

Candy baruri, prajituri de sarbatori, torturi pentru zile de nastere, praline, ciocolata de casa, salam de biscuiti, eclere, trei ciocolate, amandine, savarine sau torturi de nunta, cine le refuza? Aceasta afacere poate aduce intre 200000 euro si 800000 euro pe an profit. Pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri europene nerambursabile.

Sala de fitness deschisa din fonduri nerambursabile pentru femei. Doua domnisoare si un domn se vad alergand pe banda de alergat. Cea din prim plan asculta muzica in casti si este imbracata in negru. Urmatoarea are vestimentatie mai colorata: labastru si roz.

Sala Fitness

Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela se va dubla.

NEOTRUST

Consultanta Fonduri Europene

Despre Neotrust, organizatorul Cursului de Accesare Fonduri Europene Incepatori:

Neotrust ofera solutii complete pentru accesarea de fonduri europene. Suntem dedicati succesului financiar al clientilor nostri, oferind solutii durabile, inovative, personalizate, plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este diferit, dar toate au in comun implicarea noastra si accesarea cu succes de fonduri europene. Recrutam experti consultanti cu experienta, cu diverse backgrounduri de business, aducand diversitate de idei si know-how in relatia cu clientii, cu scopul de a creste calitatea serviciilor de consultanta fonduri Europene si de a maximiza sansele clientilor pentru accesarea fondurilor structurale. Misiunea Neotrust este cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc prin oferirea de servicii de consultanta financiara la standarde calitative ridicate. Echipa noastra de consultanti valorifica la maxim expertiza si know how-ul, eliminand barierele pentru ca antreprenorii romani sa isi transforme Viziunea in Realitate accesand fonduri europene nerambursabile. Credem in puterea ideilor de a schimba lumea, in visele antreprenorilor si in realizarea lor, credem in planurile de dezvoltare si nu in ultimul rand in spiritul antreprenorial. Viziunea Neotrust: Dorim sa ajutam antreprenorii sa isi transforme visele in afaceri de succes, actionarii intreprinderilor mari sa isi realizeze planurile de crestere, institutiile publice sa isi atinga obiectivele si ONG-urile sa schimbe lumea intr-una mai buna, toate acestea prin accesarea de fonduri europene. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii livreaza rezultatele dorite pentru dezvoltarea businessului clientilor.

Ne dorim ca ideile antreprenorilor sa fie valorificate, visele lor implinite, iar pasiunea sa le ramana aprinsa. Parteneriatul cu noi este bazat pe incredere, transparenta si profesionalism si va permite sa va focusati pe afacerea d-voastra in timp ce noi identificam oportunitati de finantare nerambursabila cu fonduri europene, evaluam eligibilitatea, elaboram planul de afaceri, depunem dosarul, implementam si apoi monitorizam proiectul. Clientii nostri sunt partenerii nostri. Credem in partenerii nostri si in visele lor! Ne straduim sa aducem un impact semnificativ pozitiv in businessul clientilor prin tot ceea ce facem, echipa de consultanta fonduri europene maximizand sansele dumneavoastra de reusita in obtinerea finantarii.

Pe langa activitatea de baza Neotrust a inceput sa ofere si cursuri in domeniul scrierii de proiecte de fonduri europene nerambursabile, pentru a impartasi din experienta antreprenoriala si cea dobandita in scrierea si implementarea de proiecte, pentru a ajuta tinerii antreprenori dar si dezvoltarea mediului de afaceri Romanesc, conform valorilor sale exprimate anterior . Cateva dintre cele mai populare cursuri sunt cel de Antreprenoriat, Accesare Fonduri Europene, Scriere de Proiecte pe Fonduri Europene, precum si cel de Scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile pentru ONGuri.

Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

CONTACT

FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA