Consultanta Finantare Nerambursabila


“The value of an idea lies in the using of it.” — Thomas Edison. Neotrust va sta la dispozitie cu servicii de Consultanta Finantare Europeana.

Home/Consultanta Finantare Nerambursabila
Consultanta Finantare Nerambursabila
 • +40.755.741.700

 • office@neotrust.ro

Vezi Oportunitati Finantare Nerambursabila

Alege domeniul pentru care doresti sa vezi apelurile deschise.

Consultanta Finantare Europeana pentru pornirea unei afaceri: o masa / birou cu obiecte de business start-up agende, ochelari, telefon, aparat de fotografiat, creion, mouse, laptop, cana de ceai, post-it-uri.

START-UP

Consultanta finantare europeana pentru sectorul productie, un cuptor de paine plin cu paini coapte, gata sa fie scoase si ambalate.

PRODUCTIE

Consultanta Fianntare Europeana Servicii - un barbat imbracat cu camasa albastru deschis si costum bleu, zambeste, vorbeste la telefon si tine in mana o foaie. In spate se vad bibiorafturi si o tabla.

SERVICII

COMERT

AGRICULTURA

Neotrust ofera consultanta finantare europeana pentru activitati turistice. Pentru o pensiune puteti accesa sigur si rapid fonduri.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri cu mere in ei, fonduri europene pentru pomicultura

POMICULTURA

Consultanta Finantare Nerambursabila

1. Ce inseamna Finantare Nerambursabila?

Finantarea nerambursabila este modalitatea prin care Uniunea Europeana acorda sprijin regiunilor mai putin dezvoltate cu scop de a consolida coeziunea economica si sociala in cadrul uniunii. Finantarea europeana se realizeza prin intermediul a 5 fonduri structurale si de coeziune.

2. Fonduri din care se Realizeaza Activitatile de Finantare Europeana Nerambursabila

Exista 5 fonduri din care se realizeaza finantarea nerambursabila, acestea fiind gestionate in comun de Comisia Europeana si statele membre, in cazul nostru Romania. Se acorda finantare europeana cu scopul de a stimula cresterea economica, pentru un mediu mai sanatos sau noi locuri de munca.

Domeniile principale pentru care se acorda finantare sunt IMMuri (Intreprinderi Mici si Mijlocii), tehnologii digitale, cercetare si inovare, emisii scazute de carbon si gestionare durabila a resurselor naturale. Vezi mai multe detalii despre Cele 5 Fonduri de Finantare Europeana

3. Cine este Eligibil pentru Fonduri Europene in 2020?

Programele de finantare europeana nerambursabila se adreseaza persoanelor, firmelor, ONG-urilor, asociatiilor, sau organismele publice.

Persoanele pot accesa fonduri europene pentru educatie sau agricultura, sau pentru a demara afaceri noi. In unele cazuri este necesara deschiderea unui PFA sau a unei firme inainte de depunerea dosarului sau primirea finantarii. Firmele din domenii ca si IT, Arhitectura, Industrie, Servicii, Turism, Sanatate au disponibile diferite linii de finantare nerambursabila pe care le pot utiliza pentru inovatie, dezvoltarea businessului, dezvoltare de produse/servicii noi, etc.

4. Ce trebuie sa Faci pentru a Obtine Finantare Europeana Nerambursabila.

In primul rand trebuie sa identifici oportunitatea de finantare europeana. Apoi trebuie sa verifici daca esti eligibil. Aceste doua prime activitati va sunt oferite gratuit de catre orice firma care ofera servicii de consultanta finantare europeana (sau majoritatea firmelor).

Pentru a verifica programele deschise mergeti la sectiunea Programe Fonduri Europene

Apoi trebuie scris proiectul (plan de afacere, studii de marketing, proiectii financiare, etc), care ulterior se depune conform procedurii stabilite de organisemele de finantare europeana.

Trebuie sa te hotarasti daca iti faci singur proiectul sau sa apelezi la o firma de consultanta.

5. Neotrust – Consultanta Finantare Nerambursabila

In cadrul serviciului Neotrust Consultanta Finantare Nerambursabila veti beneficia de: verificarea eligibilitatii dvoastra, identificarea programului de fonduri nerambursabile potrivit ideii dvoastra de afacere, elaborarea proiectului de finantare (care include redactarea cererii de finantare, planul de afacere, previziunile financiare, studiile de piata si alte documente necesare), depunerea dosarului, consultanta si asistenta pentru clarificari cerute de finantator sau acte aditionale. Neotrust ofera si consultanta in faza de implementare a proiectelor europene si apoi monitorizare si audit.

6. Consultanta Finantare Europeana Nerambursabila – Marturii Clienti

Colaboram cu clienti de pe tot teritoriul Romaniei, cu preponderenta in Cluj, Timisoara, Sibiu, Oradea, Iasi, Constanta sau Bucuresti. Ne implicam in tot ceea ce facem. Fiecare proiect are parte de expertiza acreditata in ceea ce priveste accesarea de fonduri europene, de elaborare structurata si verificari suplimentare amanuntite pentru maximizarea sanselor de reusita.

MARTURII CLIENTI

Feedback pentru Echipa de consultanta fonduri europene Sibiu

Am doar cuvinte e lauda la adresa Neotrust. Cautam o firma de consultanta pe fonduri europene si mi s-a parut ca ar fi seriosi. Mi-am spus ca as putea sa incerc sa imi demarez afacerea cu ei si intr-adevar am reusit sa primesc fonduri nerambursabile. Pentru mine a fost simplu, a trebuit sa ma gandesc doar care mi-ar fi costurile, sa vad cam ce soft mi-ar trebui pentru business iar ei s-au ocupat de orice altceva. Mi-au scris ei proiectul, l-au trimis online si apoi am aflat ca am castigat 50000 de euro. In 2020 vreau sa mai cer niste bani europeni ca sa ma dezvolt. Tot prin ei.

Ionel Savu, SC Nirasim Design SRL, Sibiu

Feedback pentru echipa Consultanta Fonduri Europene Cluj

Am avut o colaborare foarte buna pana acum, care sper ca va continua si in viitor. Va recomand cu mare incredere.  Mi-am dat seama ca sunteti firma de consultanta potrivita cu care sa colaboram, inca de la inceput, cand cautam fianantari pentru proiectul meu. Pe parcurs m-am convins ca intr-adevar am facut alegerea corecta.Sunt foarte multumit de cat de repede ati scris business planul, de cum ati raspuns tuturor cererilor de clarificare venite din partea autoritatilor. Pe scurt va recomand tuturor celor care doresc o firma care sa le acceseze rapid finantare europeana nerambursabila.

Gabriel Morovan, SC Altimperix SRL, Cluj Napoca

7. Exemple de Proiecte demarate cu Finantare Nerambursabila

SC Exprint SRL

Beneficiarul dorea sa infiinteze un print shop care sa ofere servicii de copiere,, imprimare, brosuri marketing, pliante, etc. Proiectul a presupus achizitionarea a trei imprimante profesionale. Antreprenorul a stabilit ce fel de echipamente si-ar dori iar Neotrust a elaborat planul de afacere, studiile de piata, previziunile financiare, a intocmit si a depus dosarul de fianantare. La scurt timp (2 luni dupa depunere) s-a anuntat si rezultatul: aprobat.

 • Valoare – 200000 lei

 • Proiect castigat

 • Durata implementare – 4 luni

* Proiect elaborat si castigat de Echipa de Consultanta Finantare Europeana Timisoara prin programul Start-Up Nation

SC Morovasanrom SRL

Firma oferea servicii administrative si dorea sa lanseze un produs nou: servici de transcriere dosare medicale (destinat clientilor din industria medicala din UK). Pentru aceasta SC Morovasanrom a transformat o aripa nefolosita in spatiu de birouri, iar cu ajutorul banilor obtinuti din finantare europeana a dotat spatiul cu echipamente IT necesare (calculatoare, imprimante, etc) si a achizitionat softul necesar primei faze a procesuluii tehnologic de trascriere. Au reusit astfel intr-o prima faza sa efectueze transcrierea automata cu ajutorul softului, urmand in faza doi verificarea manuala de catre angajati.

Datorita acestui proiect cu finantare europeana SC Morovasanrom si-a crescut profitul cu 20% in primele 12 luni dupa implementare

* Proiect elaborat, castigat si implementat de Echipa de Consultanta Finantare Europeana Cluj Napoca prin programul POR 2.2.

8. Alte Idei de Afaceri cu Finantare Europeana

Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

Aboneaza-te la Newsletter

9. Abonamente Consultanta Finantare Europeana

Pe perioada abonamentului elaboram Proiecte de Fonduri Europene si depunem cereri pentru toate programele de finantare pentru care va calificati.

ASISTENTA

STANDARD

ASISTENTA PROIECTE

Iti oferim asistenta pentru ca TU sa iti scrii proiectul

PENTRU 1 PROGRAM DE FONDURI EUROPENE

+ Model de Plan de Afacere

+ 1 modul de training in care inveti sa scrii singur Planul de Afacere

+ 1 sesiune de consultanta 1/1

RECOMANDAT
CONSULTANTA FINANTARE EUROPEANA

GOLD

ELABORARE PROIECTE

Iti scriem noi proiectul

NUMAR NELIMITAT DE PROIECTE PENTRU TOATE PROGRAMELE ELIGIBILE

+ Monitorizare oportunitati finantare

+ Prviziuni Financiare

+ Cercetare de Marketing

CONSULTANTA FINANTARE EUROPEANA

PREMIUM

ELABORARE PROIECT
IMPLEMENTARE MONITORIZARE

Iti scriem / implementam / monitorizam proiectele

NUMAR NELIMITAT

+ Toate serviciile Abonament Consultanta Finantare Europeana GOLD

+Organizare Proceduri Achizitii

+Implementare & Monitorizare

10. Formular Sedinta Gratuita de Consultanta Finantare Europeana

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare europeana

  11. Detalii Fonduri Europene 2020

  FC – Fondul de Coeziune

  Fondul acesta este folosit pentru convergenta economică a regiunilor mai puțin dezvoltate. Fondul de Coeziune este destinat statelor membre al caror venit national brut pe cap de locuitor este mai mic de 90% din media / mediile europene. Acesta vizeaza reducerea disparitatilor economice si sociale si promovarea dezvoltarii durabile.

  Valoarea Fondului de Coeziune se ridica la suma de 63 miliarde EURO si are ca scop finantarea activitatilor din urmatoarele categorii: retele de transport, infrastructura, mediu, eficienta energetica, surse de energie regenerabile)

  FEDR – Fondul European de Dezvoltare Regionala

  Fondul urmareste consolidarea coeziunii economice si sociale in cadrul Uniunii Europene prin corectarea dezechilibrelor intre regiuni. Domeniile prioritare sunt inovare si cercetare, sprijin IMMuri, economie cu emisii reduse de carbon si agenda digitala. In consecinta FEDR ofera ajutoare directe pentru investitii in IMMuri, sprijina economia locala si regionala favorizand cooperarea dintre orase si sustine unele masuri de asistenta tehnica.

  FSE – Fondul Social European

  Principalul instrument financiar al Uniunii Europene care finanteaza ocuparea fortei de munca din statele membre și promoveaza coeziunea economica și sociala. Finantarea FSE este de 10 miliarde EUR la nivel european, imbunatatind perspectivele de angajare a milioane de europeni, in special cei carora le este dificil sa gaseasca de lucru.

  Proiectele din acest fond vizeaza si sunt derulate de beneficiari administratii publice, organizatii sindicale si patronale, ONG-uri, organizatii de caritate si companii.

  Scopul programului este cresterea ocuparii fortei de munca, incluziunea sociala si diminuarea somajului.

  FEADR – Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala

  FEADR este instrumentul de tip structural (de finantare a Uniunii Europene) care contribuie la indeplinirea obiectivelor de crestere a competitivitatii agricole si forestiere, de management agricol si mediu, de imbunatatire a calitatii vietii si a economiei in mediul rural. Prin urmare obiectivele cheie ale FEADR sunt cresterea competitivitatii in agricultura, asigurarea gestionarii durabile a resurselor naturale si realizarea unei dezvoltari teritoriale echilibrate a economiei si comunitatii rurale.

  FEAPM – Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime

  Instrument de finantare europeana, parte a Politicii Comune de Pescuit, FEAPM se concentreaza asupra sustinerii activitatilor de pescuit si protejarii resurselor implicate, dezvoltarii de intreprinderi si imbunatatirea calitatii vietii din zonele de coasta. El a inlocuit Instrumentul Financiar pentru Orientarea Pescuitului (IFOP), care a fost lansat in anul1995.

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA