Fonduri Europene Servicii

Home/Fonduri Europene Servicii
Fonduri Europene Servicii

FONDURI EUROPENE SECTOR SERVICII – LINII DESCHISE IN 2020

Piata serviciilor se afla in centrul economiei UE, conform Comisiei Europene, generand 68% din locurile de munca din UE. Prin urmare competitivitatea sectorului de SERVICII este esential pentru cresterea economica si crearea de locuri de munca. Tocmai din acest motiv exista o serie de programe de fonduri europene care pot fi accesate de firmele care presteaza servicii. Le gasiti mai jos:

Femeia Antreprenor

 • 200.000 lei  
 • 95% Fonduri Europene - minim 5% Contributie Proprie
 • Pt: Persoane din diaspora(care doresc sa deschida firma), Firme micro, mici si mijlocii  
 • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
 • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  

StartUp Nation Diaspora

 • 200.000 lei  
 • 95% Fonduri Europene - 5% Contributie Proprie
 • Pt: Persoane din diaspora(care doresc sa deschida firma), Firme micro, mici si mijlocii  
 • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
 • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE IN DOMENIUL SERVICIILOR

Consultanta fonduri europene servicii firma de IT. Programatorii isi prezinta munca direct aratand codul, pe ecranul unui calculator.

Firma IT

Domeniul IT este indiscutabil marea vedeta a momentului in Romania si in strainatate. Autoritatile romane imbunatatesc mereu cadrul legal care este deja foarte prietenos, dispunand de nenumarate facilitati fiscale acordate angajatilor IT, dar si firmelor de profil. Oportunitatile de accesare fonduri Europene sunt si ele pe masuta, contribuind la cresterea atractivitatii acestei idei de afacere.
Fonduri Europene pentru un birou de arhitectura. Un arhitect tine creionul in mana, si mana pe barbie, in fata unei planse cu un plan a unei cladirti.

Birou Arhitectura

In contextul evolutiei pozitive a pietei de constructii, a afacere in domeniul arhitecturii are sanse bune de reusita. Finantarea cu fonduri europene acopera achizitiile de: unitati centrale, monitoare, accesorii IT, imprimante, scannere, copiatoare, softuri necesare, mobilier, echipamente pentru plotare planse, finisare,etc.
Fonduri Europene pentru un cabinet stomatologic.

Cabinet Stomatologic

Una dintre cele mai profitabile idei de afaceri cu fonduri europene pentru specialisti in domeniul medical sau proaspat absolventi ai Facultatii de Medicina este deschiderea unui cabinet stomatologic. Ai nevoie de pregatire in domeniu sau poti angaja persoane care au iar tu sa activezi pe rolul de manager.

Centru Training

Lansarea in afaceri ca furnizor de servicii de formare se poate realiza cu o investitie minima si inchirierea de sali pentru organizarea trainigurilor. Este nevoie insa de mobilier, laptopuri, videoproiectoare, imprimante, softuri (licente, sau softuri pentru programe de training online daca se opteaza pentru aceasta) – aceste achizitii sunt eligibile pentru fonduri europene.

Un centru de training care poate fi deschis cu fonduri nerambursabile prin accesarea serviciilor de consultanta fonduri europene.

ACCESARE FONDURI EUROPENE SECTOR SERVICII – PASI NECESARI

Neotrust ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene:

>>> Serviciile de Consultanta Fonduri Europene SECTOR SERVICII sunt eligibile in cadrul programelor (resprezinta cheltuieli eligibile).

ELIGIBILITATEA AFACERILOR PRESTATOARE DE SERVICII PENTRU ACCESUL LA FONDURI EUROPENE

Sectorul de servicii ocupa un loc important in ceea ce priveste dezvoltarea economiei , deoarece este esential sectorului de productie. agricultura, etc. De asemenea, prestarea de servicii de multe ori creste valoarea de piata a produselor prin noi combinatii de bunuri. Un focus important al Comisiei Europene il reprezinta sectoarele de servicii tehnice (ingineria, arhitectura si IT-ul). In multe din programele de fonduri europene firmele prestatoare de servici IT, de arhitectura si inginerie sunt favorizate (se acorda punctaj suplimentar). Se acorda o atentie deosebita laturii de inovare/cercetare, penrtru care exista programe speciale de finantare nerambursabila.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE SERVICII

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri structurale, de la idee si pana la auditul proiectului implementat.

Serviciile de consultanta pentru accesare de fonduri europene pt PRODUCTIE in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIREA DOSARULUI DE FINATARE

  Elaboram proiectul, planul de afacere, inclusiv studiile necesare (studiul de marketing, analiza cost-beneficiu), realizam prognoza financiara (cont profit pierdere, cash flow, etc). Ne ocupam si de depunerea dosaruluiiar apoi de gestionarea raspunsurilor catre Finantator (pentru intrebarile/cererile de clarificare ale Finantatorului in cadrul etapei de evaluare).

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a cheltuililor cerute de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosarele de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor autoritatiilor finantatoare.

Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

Aboneaza-te la Newsletter

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA