Fonduri Europene Nerambursabile Zalau – Consultanta si Accesare

Home/Fonduri Europene Nerambursabile Zalau – Consultanta si Accesare

Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale). Va punem la dispozitie experienta si expertiza noastra, desservind intreg judetul Salaj: Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Simleu Silvaniei, precum si toate zonele rurale. Va stam la dispozitie cu servicii de Consultanta Fonduri Europene Zalau daca doriti sa demarati sau sa dezvoltati afaceri non -agricole. Tot prin firma noastra puteti accesa finantare nerambursabila pentru activitati turistice sau agricultura.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Consultanta Fonduri Europene Zalau - accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Imagine pentru fonduri europene comert, un magazin universal - se vad rafturile incarcate cu produse.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

Accesare fonduri nerambursabile pentru o livada de meri in Zalau.

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ZALAU

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

In orice localitate din Salaj sunteti, Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere!

Orasele deservite: Zalau, Cehu Silvaniei, Jibou, Simpleu Silvaniei

Comunele deservite: Agril, Almasu, Babeni, Balan, Banisor, Benesat, Bobota, Bocsa, Boghis, Buciumi, Camar, Carasteleac, Chiesd, Cizer, Coseiu, Crasna, Criseni, Cristolt, Cuzaplac, Dobrin, Dragu, Fildu de Jos, Galgau, Garbou, Helmasd, Hereclean, Hida, Horoatu Crasnei, Ileanda, Ip, Letca, Lozna, Maeriste, Marca, Meresenii de Jos, Mirsid, Napradea, Nusfalau, Pericei, Plopis, Poiana Blenchii, Romanasi, Rus, Salatig, Sag, Sanmihaiu Almasului, Somes-Odorhei, Surduc, Samsud, Sarmasag, Simisna, Treznea, Valcau de Jos, Varsolt, Zalha, Zimbor.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Ferma de Animale

In ultimi ani tot mai multi tineri lasa viata de oras pentru a lucra in agricultura, un plus fiind si faptul ca se poate accesa finantare nermabursabila pentru acest gen de afacere. Iata cateva motive pentru a infiinta o ferma: viata la tara este mult mai linistita decat cea la oras, poti fi alaturi de cei drag si ai siguranta ca pordusele pe care le mananci sunt sanatoase.Neotrust ofera servicii de consultanta fonduri europene pentru infiintarea unei ferme de animale in judetul Salaj.

Deschide o cofetarie cu bani europeni, iti ofera Neotrust servicii de consultnata fonduri guvernamentale nerambursabile. mii de prajiturialiniate frummos te invita nu doar sa privesti ci sa incerci aceasta afacere.

Atelier Patiserie / Cofetarie

O idee de afacere cu potential mare, care poate aduce profit semnificativ in timp. Prin programul StartUp Nation, pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri europene nerambursabile.

Service Auto

Daca esti interesat sa deschizi un atelier de reparatii auto, acum este momentul potrivit, domeniul acesta inregistrand profituri in crestere. Acest lucru iti va permite un program flexibil pe care il poti controla si in acelasi timp vei profita de toate avantajele pe care le implica detinerea propriei afacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri guvernamentale nerambursabile prin programul StartUp Nation.

`Consultanta fonduri europene Zalau pentru porductie vin - mai simplu ca oricand. Se poate observa vita de vie viguroasa, insirata frumos pe randuri, cu ciorchine atarnand greu, coapte, parfumate si aromate.

Productie vin

Istoria vinului salajean incepe inca din Evul mediu. Vinul obtinut in viile din apropierea orasului Simleu Silvaniei, vin de o calitate deosebita ajungea in marile capitale ale Europei: Paris, Londra, Viena si Budapesta. Exista in prezent nenumarate oportunitati de finantare nerambursabila pentru producatorii de vinuri, pe tot parcursul anului 2020: reintinerire vie, constructia unei crame, amenajarea unui laborator testare si prelucrare vin, amenajarea unei sali de degustare sau a unui spatiu de desfacere.

Accesarea de servicii de consultanta fonduri guvernamentale nerambursabile iti permite deschiderea unei sali de fitness. In imagine se observa trei clienti ai acestei afaceri, alergand pe banda.Una dintre ele asculta muzica si alta zambeste.

Sala Fitness

Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela va creste cel putin cu 100% si 400%. Daca esti psionat de acest domeniu iata afacerea potrivita pentru tine.

Consultanta si accesare fonduri europene Zalau pentru infiintarea unei livezi de mure, scopul este de a produce vin din aceste fructe negre cu aroma puternica si fina, si pline de vitamine.

Productie vin de mure

Flavnoizii, taninurile si antioxidantii din vinurile rosii au efecte benefice pentru sanatate, iar publicul consumator de vinuri devine tot mai specializat, permitand aparitia niselor pe piata, una dintre ele fiind productia vinului de mur sau zmeur. O astfel de afacere poate fi demarata in Zalau sau alte localitati din Salaj prin accesare de fonduri UE nerambursabile cu ajutorul serviciilor de consultanta Neotrust.

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ZALAU

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri europene nerambursabile in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  DESPRE ECONOMIA JUDETULUI SALAJ SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

  Economia orasului Zalau

  Daca nu sunteti din Salaj si doriti sa deschideti o afacere aici, iata cateva informatii care va vor convinge de profitabilitatea investitiilor in aceasta zona. Capitala judetului este Zalau, care, cu o populatie de pest 56 mii de locuitori, este si capitala economica a judetului (conform recensamantului din 2011: 56.202 locuitori).

  Accesare Fonduri Europene Zalau

  IMMuri – Strategia de dezvoltare durabila a municipiului Zalau pentru perioada 2014-2020 acorda o importanta aparte sectorului iMM, unul din obiectivele specifice este cel de incurajare a agentilor economici care activeaza in acest sector. In plus, pe langa aceste masuri de incurajare implementate de primarie exista si oportunitati de accesare a fondurilor nerambursabile. * Nota: Costurile seviciilor de Consultanta Fonduri Europene Zalau sunt considerate cheltuieli eligibile in cadrul apelurilor mentionate mai sus.

  START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

  AGRICULTURA – Relieful colinar al depresiunii are o altitudine cuprinsa intre 200-500 m, cu un climat temperat submontan, cu precipitatii bogate si oscilatii mai mici de temperatura decat in Podisul Transilvaniei. Aceasta face ca zona sa fie potrivita activitatilor agricole. De asemenea zona este potrivita pentru infiintarea de ferme, oferind un ecosistem complet pentru devoltarea unor astfel de afaceri.

  TURISM – Salaj este bogat in paduri de foioase, dispunand de un ecosistem favorabil dezvoltarii turismului. Intr-adevar exista si diverse oportunitati de accesare de fonduri europene nerambursabile pentru activitati turistice in Zalau si imprejurimi. Baza turistica existenta este dovada clara a potentialului in crestere al zonei: patru hoteluri, un motel, doua tabere scolare, diverse unitati de cazare, datorita cadrului natural deosebit si pozitia la poalele Mesesului.

  TURISMUL CULTURAL: Zalau ofera numeroase evenimente pentru dezvoltarea turismului cultural, cum ar fi Festivalul Roman, Zilele Cetatii, Satul Salajean, Festivalul Vinului, Festivalul de Folclor Cantece Dintotdeauna sau Muza Fest/Festivalul Artelor.

  NEOTRUST – Consultanta Fonduri Euopene Zalau va incurajeaza sa investiti in judetul Salaj accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile

  PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

  Neotrust ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

  >>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ZALAU – costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

  BLOG

  Articole recente

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA