Fonduri Europene Nerambursabile Oradea – Consultanta si Accesare

Home/Fonduri Europene Nerambursabile Oradea – Consultanta si Accesare

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Oradea, Beius, Marghita si Salonta, precum si restul localitatilor din judetul Bihor. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultanta Fonduri Europene Oradea- accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Accesare si Consultanta Fonduri Europene Oradea.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri, cele mai dulci si delicioase fructe. POmii sunt tineri, cu mere coapte, de un rosu aprins, numai bune de cules.

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ORADEA

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in Bihor!

Orasele deservite: Alesd, Beius, Marghita, Nucet, Oradea, Salonta, Sacueni, Stei, Valea lui Mihai, Vascau

Comunele deservite: Abram, Abramuț, Astileu, Auseu, Avram Iancu, Balc, Batar, Biharia, Boianu Mare, Borod, Bors, Bratca, Brusturi, Budureasa, Buduslau, Bulz, Buntesti, Cabesti, Capalna, CarpinetCefa, Ceica, Cetariu, Cherechiu, Chislaz, Ciumeghiu, Campani, Cociuba Mare, Copacel, Cristioru de Jos, Curațele, Curtuiuseni, Derna, Diosig, Dobresti, Draganesti, Dragesti, Finis, Gepiu, Girisu de Cris, Hidiselu de Sus, Holod, Husasau de Tinca, Ineu, Lazuri de Beius, Lazareni, Lugasu de Jos, Lunca, Madaras, Magesti, Nojorid, Olcea, Osorhei, Paleu, Pietroasa, Pocola, Pomezeu, Popesti, Rabagani, Remetea, Rieni, Rosia, Rosiori, Sacadat, Salacea, Salard, Sambata, Saniob, Sînmartin, Sannicolau Roman, Santandrei, Sarbi, Spinus, Suplacu de Barcau, Simian, Sinteu, Soimi, Suncuius, Tarcea, Tamaseu, Tarcaia, Tauteu, Tileagd, Tinca, Toboliu, Tulcea, Țețchea, Uileacu de Beius, Vadu Crisului, Viisoara, Varciorog

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Consultanta fonduri nerambursabile Oradea pentru deschiderea unei croitorii: o tanara antreprenoare in atelierul sau de creatie. La gat are cm, iar in spate se vad cele mai recente creatii de moda.

Atelier de Croitorie

O idee potrivita pentru pasionatele de moda si de arta croitoriei. Croitoria ofera oportunitati nelimitate, de la atelier modificare haine si pana la creatie rochii mireasa, creatie rochii botez, confectii copii, etc. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri europene nerambursabile pentru startup.

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Cartofiserie

Iti vine greu sa crezi ca se pot face bani din cartofi? Ei bine au inceput sa apara si la noi cartofiesriile si au demonstrat ca este posibil (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, etc). In oras sau in malluri, cu investitie acoperita prin fonduri europene, aceasta este o afacere de viitor. O investitie recomandata de Neotrust – Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Oradea.

Accesare fonduri europene Oradea pentru activitati de imprimare 3D. Se vede o masina deprint 3D care printeaza o structura complexa de culoare galbena.

Imprimare 3D

O zona noua si in plina evolutie, imprimarea 3D reprezinta o afacere de viitor. De la obiecte decorative la modele in miniatura pentru prototipuri sau piese auto pentru masini vintage, este nevoie de putina creativitate si nu foarte multa promovare pentru ca vanzarile merg de la sine.

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ORADEA

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile ORADEA reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri europene nerambursabile in 2020:

 • IDENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  DESPRE ECONOMIA JUDETULUI BIHOR SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

  Economia orasului Oradea

  Daca nu sunteti familiar cu Oradea si doriti insa sa deschideti o afacere aici, va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in aceasta zona. Capitala judetului Bihor are o populatie de peste 200.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009), avand un PIB pe cap de locuitor de 150% din media in Romania (fiind declarat in 2016 orasul ce cel mai mare PIB din tara, si ramanand de atunci in top 3). Municipiul Oradea are o economie a carei structura cuprinde majoritatea domeniilor și realizeaza 63% din producția industriala a județului: construcții de mașini, prelucrarea lemnului și mobilier, pielarie, blanarie și incalțaminte, confecții, tricotaje și lohn, chimie, industrie alimentara, materiale de construcții, confecții metalice și plastice, piese de schimb, electronica.

  Accesare Fonduri Europene in Oradea si alte localitati din judetul Bihor:

  TURISM – La dezvoltarea turismului in Bihor contribuie in principal Baile Felix, cea mai mare statiune balneo-climaterica permanenta din Romania, care se afla la 12 km de Oradea. Alte obiective turistice sunt statiunea Stana de Vale, formatiunile carstice din Muntii Apuseni, spectaculoasele vai ale raurilor ce strabat judetul, obiceiurile si traditiile de pe intreg cuprinsul sau, multitudinea de supravietuiri arhitecturale taranesti, dar si alte atractii de factura naturala si antropica. Potentialul turistic al Oradiei este dat nu numai de pozitia sa centrala, ci si de istoricul si arhitectura sa, precum si de amplasamentul monumentelor sale in planul orasului. Toate acestea atrag dupa sine un vad turistic care ajuta si proiectele dezvoltate cu fonduri europene nerambursabile in turism, precum si noile afaceri.

  START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

  AGRICULTURA – Agricultura in Bihor este destul de dezvoltata datorita potentialului terenului, a climei, precum si a vamei de la Bors care a permis efectuarea de schimburi comerciale cu tarile din vestul Europei si aducerea de utilaje si seminte de buna calitate. Produse agricole vegetale carora le merge bine ina cest climat si care au oproductivitate crescuta datorita solului din Bihor sun: cereale (grau, orz, orzoaica, secara, porumb), leguminoase (fasole, mazare), plante uleioase (floarea soarelui, soia), legume (ceapa, tomate, varza), plantele pentru industrializare (sfecla de zahar), furaje (lucerna, trifoi etc.).

  NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Oradea va incurajeaza sa investiti in judetul Bihor accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile.

  Clip realizat in cadrul campaniei de promovare a Oradei organizata de Blue Air impreuna cu Asociatia de Promovare Visit.

  PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

  Neotrust Consultanta Fonduri Europene ORADEA ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

  >>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE ORADEA- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

  BLOG

  Articole recente

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA