Fonduri Europene Nerambursabile Hunedoara – Consultanta & Accesare

Home/Fonduri Europene Nerambursabile Hunedoara – Consultanta & Accesare

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Hunedoara, Deva, Brad, Lupeni, Orastie, Petrosani, Vulcan precum si restul localitatilor din judet. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Contabil la birou, exemplu de afacere pentru care este posbila accesare de fonduri europene pentru servicii

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Imagine pentru fonduri europene comert, un magazin universal - se vad rafturile incarcate cu produse.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri cu mere in ei, fonduri europene pentru pomicultura

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE HUNEDOARA

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in HUNEDOARA!

Orasele deservite: Aninoasa, Brad, Calan, Deva, Hateg, Hunedoara, Lupeni, Orastie, Petrila, Petrosani, Simeria, Uricani, Vulcan.

Comunele deservite: Baia de Cris, Balsa, Banita, Baru, Bacia, Baita, Batrana, Beriu, Blajeni, Bosorod, Branisca, Bretea Romana, Buces,Bucuresci, Bulzestii de Sus, Bunila, Burjuc, Cerbal, Certeju de Sus, Carjiti, Criscior, Densus, Dobra, General Berthelot,Ghelari, Gurasada, Harau, Ilia, Lapugiu de Jos, Lelese, Lunca Cernii de Jos, Luncoiu de Jos, Martinesti, Orastioara de Sus, Pestisu Mic, Pui, Rapoltu Mare,, Rachitova, Ribita, Rau de Mori, Romos, Sarmizegetusa, Salasu de Sus, Santamaria-Orlea, soimus, Teliucu Inferior, Tomesti, Toplita, Totesti, Turdas, Vata de Jos, Valisoara, Vetel, Vorta, Zam.

PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

Neotrust Consultanta Fonduri Europene Hunedoara ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

>>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE HUNEDOARA- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Covrigarie

O afacere de succes in zonele urbane, un covrig cald potoleste foamea si ofera energia necesara cand fugi dintr-o parte in alta sa rezolvi probleme. Este o gustare rapida, ideala pentru pauzele scurte sau pe graba. Acest proiect poate aduce un profit de pana la cateva mii de euro pe luna.

Consultnata fodnuri europene nerambursabile HUnedoara pentru infiintarea unui print shop. Imprimanta colorata printeaza foi mari, iar doaua angajate verifica rezultatul. In fundal se vede un perete rosu.

Print Shop

Investitia presupune echipamente de printare, taiere, amenajarea spatiului si dotare cu cel putin un calculator, toate acoperite din fonduri europene. O afacere profitabila care ofera servicii de printare brosuri, copiere, printare carti, cataloage, taiere, legare, etc.

Atelier reparatii auto

O afacere cum e deschiderea unui service auto este o investitie sigura, care iti va aduce profit in mod garantat. Daca te pasioneaza autoturismele, iata o ideea pentru care cererea este in crestere. Toate utilajele necesare pot fi achizitionate prin acesare de fonduri europene nerambursabile.

DESPRE ECONOMIA JUDETULUI HUNEDOARA SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

Economia orasului Hunedoara

Va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in Hunedoara. Capitala judetului cu acelasi nume, Hunedoara are o populatie de peste 60.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009), ofera un bun vad comercial pentru sectorul servicii si comert siin acelasi timp si forta de munca suficienta pentru sectorul de productie.

Accesare Fonduri Europene din Hunedoara sau alte localitati din judet:

START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation ). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

AFACERI EXISTENTE – Accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor existente este posibila printr-o serie de programe, principalele fiind Microindustrializare si Programul Operational Regional. Cu ajutorul finantarii europene se poate construi, achizitiona echipamente tehnologice sau mobilier, se pot renova cladiri, plati salarii, plati salarii, chirii, etc.

TURISM – Judeţul Hunedoara se bucura de nenumarate peisaje deosebite, vestigii istorice incluse in patrimoniul mondial UNESCO, statiuni montane si balneare, toate acestea atragand un vad turistic considerabil, ce contribuie la cresterea profitabilitatii afacerilor. De asemenea, demararea si dezvoltarea afacerilor sunt favorizare de posibilitatea accesarii de fonduri europene nerambursabile. Castelul Huniazilor, Sarmisegetusa Regia, Cetatea Devei, Parcul National Retezat, pestera Bolii sunt doar cateva exemple de obiective care propulseaza potentialul turistic al zonei.

AGRICULTURA – Judetul dispune de o suprafata agricola de putin peste 280.000 ha, iar terenul agricol apartine în cea mai mare parte sectorului privat, predominand pasunile (42%), fanetele (29%) si terenul arabil (28%). Zona este una potrivita atat pentru cresterea animalelor (in special bovine, porcine, ovine sau caprine), cat si pentru cultivarea terenului (porumb, gru, secare, or, cartofi, floarea soarelui, legume). Aceste afaceri permit accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura, cu ajutorul carora se pot construi ferme sau se pot achizitiona tractoare agricole, pluguri, cultivatoare mecanice, semanatori, masini de stropit si prafuit, combine pentru recoltat cereale, sau furaje, vidrovere, prese pentru balotat paie si fan si alte utilaje necesare.

NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Hunedoara va incurajeaza accesati fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile pentru a demara noi afaceri sau pentru a va dezvolta afacerile existente.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  BLOG

  Articole recente

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Servicii Oferite

  Identificare Finantare

  Neotrust combina expertiza dobandita, sistemele informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi competenta de a accesa fonduri europene in timp util si in cele mai avantajoase conditii.

  Urmarim fonduri nerambursabile direct de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte variante precum Granturi SEE si Norvegiene. Informatia este colectata, interpretata, organizata, simplificata si comunicata clientului de catre un consultant intr-un limbaj clar si accesibil. De asemenea oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate.

  Elaborare Proiecte

  Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Business Plan (Plan de Afacere).  Expertiza Neotrust:

  • Analiza cost-beneficiu
  • Elaborarea Planului de Afacere
  • Studiul de Fezabilitate
  • Redactarea cererii de finantare
  • Studii de Piata
  • Previziuni Financiare
  • Memorii justificative
  • Realizare punctaj estimativ al proiectului
  • Oferim suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari la cererea clientului, etc)

  Implementare Proiecte

  Prin intermediul serviciilor de consultanta in acesarea de fonduri Europene sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

  Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.

  • Asistenta la semnarea contractului de finantare.
  • Realizare achizitii.
  • Realizare cereri rambursare.
  • Organizare Proceduri Achizitii.
  • Consultanta Implementare proiecte pe fonduri europene in Timisoara

  Audit si Monitorizare

  Neotrust simplifica perioada post-implementare, gestionand comunicarea cu organismele de finantare:

  • Rapoarte de durabiliate
  • Managementul relatiei cu Finantatorul
  • Auditul proiectului

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA