Pe aceasta pagina gasiti exemple de proiecte pe fonduri europene nerambursabile aprobate & idei de afaceri care pot obtine punctaj maxim prin StartUp Nation in 2022, exemple pentru persoane fizice sau firme. Speram ca aceste informatii sa fie un punct de plecare in gasirea insiratiei antreprenoriale pentru demararea unei afaceri cu ajutorul finantarii europene sau pentru dezvoltarea unei afaceri existente. Sectiunile acestui articol sunt:

Top 5 Exemple de Proiecte cu Fonduri Europene Aprobate

Alte Idei de Afaceri cu Fonduri Europene care Pot Obtine Punctaj Maxim la StartUp Nation in 2022

Exemple de Proiecte prin Fonduri Europene pentru Intreprinderi

 

Top 5 Exemple de Proiecte cu Fonduri Europene Nerambursabile Aprobate

Afaceri Profitabile Fonduri Europene Tineri. In imagine se observa un tort acoperit cu martipan, facut cu ocazia absolvirii. Tortul este roz, cu model de dantela neagra si deasupra are o funda mare roz din martipan si o palarie de absolvent de facultate. Langa tort este o farfurie cu o furculita si un ghiveci de flori.

In topul celor mai multe afaceri aprobate prin StartUp Nation gasim in principal service-uri auto, saloane de infrumusetare, restaurante / fast-food si laboratoare de cofetarie. De asemenea, printre aceste start-up-uri un loc de top il ocupa si fermele, proiecte realizate prin programul Instalarea Tinerilor Fermieri.

1. Service Auto

Este una dintre cele mai des intalnite afaceri finantate cu fonduri europene, si asta pentru ca investitia in echipamente poate fi acoperita din fonduri nerambursabile: elevatoare, truse de scule pentru mecanica generala, masini de montat / demontat/echilibrat roti, retea de aer comprimat, stand de directie si reglaj faruri, set de testere pentru motor, echipament reincarcare instalatie aer conditionat, baie de spalare, echipament sudura, etc Neotrust Consultanta Fonduri Europene ofera o prima sedinta de consultanta gratuita pentru deschiderea unui service auto pe fonduri europene. Vezi mai multe detalii despre pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a demara un astfel de start-up cu fonduri europene, cum infiintezi firma sau cum o autorizezi aici: Cum sa Deschizi un Service Auto cu Fonduri Europene

2. Restaurant / Pizzerie /Fast Food

Tot in locurile de top, printre cele mai multe proiecte depuse pentru finantare gasim restaurante, pizzerii sau fast-fooduri. In ultimii ani, extinderea mondiala a serviciilor turistice, globalizarea si inclinatia noii generatii spre calatorii, dezvoltarea cu precadere a transporturilor aeriene si posibilitatile financiare tot mai mari ale consumatorilor au facut ca industria HoReCa sa creasca, iar prestatorii de servicii din domeniu sa isi imbunatateasca activitatea.

3. Laborator Cofetarie patiserie

Candy baruri, prajituri de sarbatori, torturi pentru zile de nastere, praline, ciocolata de casa, salam de biscuiti, eclere, trei ciocolate, amandine, savarine sau torturi de nunta, cine le refuza? Aceasta afacere poate aduce un profit considerabil. Pentru investitie (utilajele de laborator) se primesc fonduri europene nerambursabile: pentru mese de inox, bancuri de lucru, vitrine preentare, echipamente frigorifice, aragaz profesional, cuptoare, mixere planetare / malaxoare, masini macinat nuca sau foietaj, masini dozat si pulverizat crème, etc. Vezi mai multe detalii despre aceasta afacere la sectiunea Cum sa Deschizi un Laborator de Cofetarie cu Fonduri Europene

4. Salon de Infrumusetare

Nu exista femeie care sa nu-si doreasca sa fie frumoasa. Iar cand vine vorba de ingrijirea propriului corp nu se fac compromisuri. Salonul de cosmetica este o idee de afaceri cu un potential mare de crestere. Industria frumusetii este tot mai bine cotata in anul 2022, fiind printre cele mai apreciate idei de afaceri cu fonduri europene.

5. Ferma Mixta

Spre deosebire de afacerile din mediul urban, Infiintarea unei ferme pare sa fie o idee a carei popularitate creste datorita avantajelor pe care le ofera: flexibilitatea programului, aproperea de natura, aerul curat si alimentatia sanatoasa. Ferma ofera de asemenea si oportunitati de extindere, sau de nisa (cum este de exemplu agricultura bio).

CURS PROIECTE FONDURI EUROPENE -SCRIERE SI ACCESARE-

990 LEI 650 LEI

Invata sa scrii Cereri de Finantare si sa Accesezi Fonduri Europene

Curs Accesare Fonduri Incepatori 290 lei

Alte idei de Afaceri cu Fonduri Europene care pot obtine punctaj maxim la StartUp Nation in 2022

Firma IT – Productie Soft

Daca te pasioneaza domeniul tehnologic, atunci infiintarea unei afaceri de productie soft poate fi solutia potivita pentru tine. Domeniul IT este indiscutabil marea vedeta a momentului in Romania si in strainatate. Autoritatile romane imbunatatesc mereu cadrul legal care este deja foarte prietenos, dispunand de nenumarate facilitati fiscale acordate angajatilor IT, dar si firmelor de profil. Oportunitatile de accesare fonduri Europene sunt si ele pe masura, contribuind la cresterea atractivitatii acestei idei de afacere. Dovada a profitabilitatii ridicate este si extinderea acestui domeniu. Bucurestiul are cele mai multe firme de profil din tara, in timp ce in Cluj 1 din 10 angajati lucreaza in IT, ceea ce e cu mult peste media europeana (conform studiului national realizat de Clusterul IT ARIES Transilvania).

Spalatorie Auto

Momentan exista un deficit de oferta pe zona de carwash si servicii anexe in zonele urbane. Nici macar nu va trebui sa alergi dupa clienti, ei vor vor fugi dupa tine! Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana si cheltuie peste 50 de lei pe luna pentru spalarea masinii. Investitia in echipamente depaseste 20.000 euro si poate ajunge pana la 50.000 euro – costurile cu echipamentele din spalatorie sunt considerate eligibile in cadrul programelor de finantare europeana. In plus, sezonul nuntilor (iulie-septembrie) poate aduce o dublare a incasarilor si implicit a profitabilitatii. Daca vrei asadar sa construiesti o afacere profitabila alege cu incredere o spalatorie auto.

Cartofiserie

Iti vine greu sa crezi ca se pot face bani din cartofi? Ei bine au inceput sa apara si la noi cartofiseriile si au demonstrat ca este posibil. In oras sau in malluri, cu investitie acoperita prin fonduri europene, aceasta este un start-up de viitor.

Sala de Fitness

Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela se va dubla.

Spalatorie Covoare

De cand a inceput lupta municipalitatilor cu batatoarele de covoare din cariere, locatarii blocurilor s-au reorientat spre aspirat si curatatorii de covoare profesioniste. Ca sa incepi o astfel de afacere ai nevoie de cateva utilaje (acoperite de fonduri europene), mult entuziasm si putina promovare.

Servicii Foto-Video

Daca esti un tanar pasionat de arta fotografiei iata un proiect cu potential de finantare prin Start-Up Nation, de actualitate in anul 2022. trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale: De ce spatiu am nevoie? Care este nisa pe care doresc sa o acopar, care imi este piata tinta? Care este cea mai potrivita aparatura pentru serviciile pe care doresc sa le ofer? (in functie de piata tinta) Dupa ce ai raspuns la aceste intrebari poti continua prin accesarea de fonduri europene nerambursabile.

Print Shop

Investitia presupune echipamente de printare, taiere, amenajarea spatiului si dotare cu cel putin un calculator, toate acoperite din fonduri europene. O afacere profitabila care ofera servicii de printare brosuri, copiere, printare carti, cataloage, taiere, legare, etc

Covrigarie

Un start-up de succes in zonele urbane, un covrig cald potoleste foamea si ofera energia necesara cand fugi dintr-o parte in alta sa rezolvi probleme. Este o gustare rapida, ideala pentru pauzele scurte sau pe graba. Acest proiect poate aduce un profit de pana la cateva mii de euro pe luna.

Afacere in Constructii

Aveti nevoie de idei de afaceri cu fonduri europene pentru 2022? Cele din constructii sunt profitabile si de actualitate, cerinta in acest domeniu fiind mare. Majoritatea utilajelor care sunt folosite in lucrarile de constructii sunt eligibile a fi cumparate pe fonduri europene, deci se poate alege orice idee de business din aceasta sfera.

Atelier Tamplarie

Utilajele pentru activitati de tamplarie sunt eligibile a fi cumparate prin fonduri europene (pana la 50.000 euro), investitia antreprenorului pentru o astfel de afacere fiind minima. Cu putina creativitate si inventivitate reusesti sa te afirmi pe o piata in continua crestere, iar satisfactiile sunt nu doar privitoare la creatie ci si financiare.

Servicii Curatenie

Cand vine vorba de curatenie trebuie sa recunoastem ca tuturor ne place insa nu intotdeauna avem timp de aceasta activitate. Asa a aparut si cererea pentru firmele de curatenie, la care apeleaza din ce in ce mai multi romani.

Donuterie

Cine nu a auzit povestea de succes a doi absolventi de Constructii din Cluj care au deschis o Donuterie pe fonduri europene, urmand ca mai apoi sa o transforme intr-un lant foarte profitabil? Proiectul implica multa munca, insa nu este imposibil.

Imprimare 3D

O zona noua si in plina evolutie, imprimarea 3D reprezinta o afacere de viitor. De la obiecte decorative la modele in miniatura pentru prototipuri sau piese auto pentru masini vintage, este nevoie de putina creativitate si nu foarte multa promovare pentru ca vanzarile merg de la sine.60.

Daca esti interesat sa deschizi o afacere cu fonduri europene nerambursabile NEOTRUST iti sta la dispozitie.

Solicita o sedinta de consultanta gratuita

  Exemple de Proiecte cu Fonduri Europene pentru Firme

  Pentru a va face o idee cu privire la tipurile de proiecte aprobate pentru finantare , mai jos gasiti lista de contracte semnate pentru regiune NE, in cadrul programului Operational Regional 2014-2020 (lista publicata de Regio)

  Denumire beneficiar Titlu proiect Rezumat Valoare totala proiect (Lei) Valoare totala eligibila (Lei)
  ELEX-INTERNATIONAL S.R.L Contributia SC Elex International SRL la
  dezvoltarea economiei circulare, cu sprijin
  POR
  Dezvoltarea unui nou centru de profit al SC Elex International SRL într-un domeniu competitiv, care sustine activ economia circulara. 1.048.806,50 879.350,00
  DDD SERVICII MEDICALE SRL Sprijin POR in dezvoltarea prin diversificarea activitatii SC DDD Servicii Medicale SRL Dezvoltarea, prin diversificare, a activitatii SC DDD Servicii Medicale SRL. Planificarea strategica este una dintre coordonatele de baza pe care se dezvolta DDD Servicii Medicale SRL; aceasta abordare a identificat nevoia de dezvoltare a societatii in domeniul tehnicii dentare, domeniu prioritar al SNC. 1.020.276,25 1.005.797,91
  TERRA MACHINES SRL “ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI
  PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA
  ACTIVITATII S.C. TERRA MACHINES
  S.R.L.”
  Obiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a S.C. TERRA MACHINES S.R.L. in domeniul fabricarii altor elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii, prin modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca. 1.329.530,28 1.117.252,34
  TOTAL INVEST PLUS SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII ECONOMICE A SC TOTAL INVEST PLUS SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE SPECIFICE Cresterea si consolidarea pozitiei SC TOTAL INVEST PLUS SRL pe piata constructiilor de drumuri prin achizitia unui utilaj performant pentru imbracaminte rutiera. 1.418.338,20 1.141.498,25
  ALL GREEN SRL Consolidare si amenajare imobil existent (C1 si C2) pentru laborator testare produse
  termoplastice
  ALL GREEN isi va diversifica activitatea actuala prin dezvoltarea si producerea de noi produse termoplastice de nisa cu valoare adaugata mare si cu piata emergenta la nivel national / european. 2.032.800,67 1.009.422,79
  E.CECA SRL Extinderea activitatii societatii E.CECA SRL Iasi prin înfiintarea unei Unitati de cazare-locuinta colectiva mica – pe teren proprietate Investitii in dezvoltarea, modernizarea si diversificarea serviciilor de cazare. 1.130.155,10 950.016,97
  INLAND DECO SRL Dotarea firmei SC INLAND DECO SRL in scopul modernizarii activitatii de design interior SC INLAND DECO SRL intentioneaza sa isi dezvolte baza materiala si softurile pe care le foloseste pentru prestarea activitatii de design interior. 535.935,92 445.901,70
  GEAMURI SERV SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SOCIETATII GEAMURI SERV SRL PRIN LANSAREA DE NOI PRODUSE Cresterea competitivitatii economice a microintreprinderii  GEAMURI SERV SRL prin diversificarea gamei de produse 1.329.306,06 1.117.063,91
  GEOSILVA SRL Implementarea tehnologiilor inovatoare
  pentru determinări geospaţiale în scopul
  îmbunătăţirii competitivităţii S.C. GEOSILVA
  S.R.L.
  Obiectivul general al proiectului îl reprezinta consolidarea pozitiei pe piata serviciilor de cadastru, geodezie si cartografie a GEOSILVA S.R.L. prin inovarea proceselor interne, a gamei de produse si cresterea capacitatii de raspuns a solicitarilor venite din partea clientilor, prin îmbunatatirea si largirea gamei de servicii oferite clientilor si calitatii acesteia. 1.229.190,32 1.027.884,36
  GEOTECH S.R.L. Diversificarea serviciilor oferite de catre S.C. GEOTECH S.R.L. prin implementarea unor procese noi de productie Obiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea si dezvoltarea durabila a sectorului productiv al GEOTECH prin achizitia de noi utilaje performante si cresterea productivitatii, precum si optimizarea fluxului tehnologic. 1.054.348,26 859.182,30
  CENTRUL DE AFACERI LOGIS SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII SC
  CENTRUL DE AFACERI LOGIS SRL PRIN INVESTITII SI SOLUTII INOVATIVE
  Consolidarea pozitiei pe piata a SC CENTRUL DE AFACERI LOGIS SRL in domeniul lucrarilor de pregatire a terenului prin achiziții și soluții inovative. 1.451.029,77 1.143.119,88
  CONCORDIA LABORATORY SRL Dezvoltarea durabila din punct de vedere economic a societatii CONCORDIA LABORATORY SRL prin achizitia de echipamente performante Introducerea de noi tehnologii moderne în procesele de lucru ale societăţii CONCORDIA LABORATORY S.R.L, prin achiziţionarea de echipamente specializate, în conformitate cu codul 7120 –”Activităţi de testare şi analize tehnice”. 595.752,58 500.632,42
  BLUE DENTAL LABORATORY SRL Precizie si performanta in tehnica dentara,cu sprijin POR Dezvoltarea durabila si incluziva a activitatii de tehnica dentara a SC Blue Dental Laboratory SRL. 963.138,75 956.881,32
  ADY STAR SHOES S.R.L. CRESTEREA COMPETITIVITATII SI CAPACITATII DE PRODUCTIE LA ADY STAR SRL Modernizarea sectiei de productie incaltaminte, care sa asigure cresterea afacerii prin modernizarea procesului de productie. 1.161.588,63 975.284,90
  OVISIM-COMERCIAL SRL Modernizare si crestere capacitate de productie in cadrul S.C. OVISIM – COMERCIAL S.R.L. in vederea dezvoltarii durabile Cresterea competitivitatii firmei S.C. OVISIM – COMERCIAL S.R.L., ca urmare a introducerii de noi tehnologii moderne in procesele de lucru ale societatii, prin achizitionarea de echipamente si utilaje tehnologice specializate. 1.068.664,50 898.651,74
  CORNELL TEHNIC CONSTRUCT SRL “DEZVOLTAREA SOCIETATII CORNELLS TEHNIC CONSTRUCT SRL, PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE” Achizitia de utilaje in cadul societatii CORNELL’S TEHNIC CONSTRUCT SRL. 1.426.006,09 1.198.324,45
  INOVIS CONSULTING SRL Crearea unei sectii de productie în cadrul S.C. INOVIS CONSULTING S.R.L. Diversificarea activitatii S.C. INOVIS CONSULTING S.R.L. prin infiintarea unei sectii de productie. 1.031.649,02 858.580,12
  SC CBC HALE SRL Dezvoltarea capacitatii CBC HALE SRL de productie componente si structuri metalice Cresterea competitivitatii S.C. CBC HALE S.R.L. in domeniul constructiilor metalice. 1.386.430,83 1.161.895,43
  PRO EFFECT S.R.L. Cresterea competitivitatii SC PRO EFFECT SRL Dotarea cu echipamente necesare pentru imprimarea materialului textil. 841.228,85 675.015,00
  LEMNPLAI S.R.L. DIVERSIFICAREA PRODUCTIEI LA LEMNPLAI SRL Achizitionarea de echipamente performante pentru productia de lemn lamelat incleiat. 1.168.580,00 981.000,00
  PANDUCU TRANS SRL Imbunatatirea competitivitatii SC PANDUCU TRANS SRL prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi Imbunatatirea competitivitatii firmei, prin facilitarea exploatarii economice a ideilor noi. 1.644.062,35 1.115.000,00
  AXE BUSINESS SOLUTIONS SRL PORTAL WEB “SISCONE” – SISTEM INFORMATIC INTEGRAT OFFLINE SI ONLINE PENTRU STIMULAREA SI DEZVOLTAREA AFACERILOR IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR IN REGIUNEA NORD-EST Crearea si dezvoltarea unei aplicatii WEB in domeniul constructiilor, care sa vina in sprijinul dezvoltarii afacerilor in domeniul constructiilor (in special al activitatii micilor intreprinzatori). 335.937,00 282.300,00
  LUPUL ALB GRUP-PREST SRL Dezvoltarea activitatii SC LUPUL ALB GRUP-PREST SRL Dezvoltarea activitatii de fabricare bijuterii 988.575,03 969.696,25
  SMART LIFE S.R.L. Provocarea SMART LIFE SRL: un stil de viata activ, cu sprijin POR Dezvoltarea unei noi activitati in cadrul  SC SMART LIFE SRL, respectiv domeniul sportiv, al centrelor de fitness. 1.292.090,10 1.085.790,00
  S.C. HIDRAREM S.R.L. DEZVOLTAREA S.C. HIDRAREM S.R.L. IN SCOPUL CRESTERII COMPETITIVITATII Achizitionarea unei Mașini de Foraj Hidraulice pentru cresterea nivelului tehnic al firmei 1.492.337,45 1.254.065,08
  GEOPROB-RPD S.R.L. Dezvoltare activitate noua la SC GEOPROB-RPD SRL Achiziționarea mijloacelor fixe necesare executării de lucrări de foraj. 993.097,84 993.097,84
  ARHIDESIGN CENTER SRL Dezvoltarea activitaþii de arhitectura a SCARHIDESIGN CENTER SRL Modernizarea și eficientizarea procesului de prestări servicii de proiectare în arhitectură. 223.142,72 186.914,89
  RENTEST PARK SRL Dezvoltarea societatii S.C. RENTEST PARK S.R.L. Diversificarea activitatii firmei prin realizarea unei noi activitati, respectiv producerea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. 1.347.103,21 1.117.931,75
  ECO TUDOOR SRL Dezvoltarea activitatii societatii Eco Tudoor
  SRL prin dotare cu echipamente
  Dezvoltarea activitatii societatii Eco Tudoor SRL prin dotare cu echipamente 1.353.437,53 1.118.075,00
  DULAPUL CU HAINE S.R.L. Achizitionarea de echipamente tehnologice noi, inovatoare, in scopul diversificarii activitatii firmei DULAPUL CU HAINE prin crearea unui spatiu de productie de panouri din lemn SC DULAPUL CU HAINE SRL intentioneaza ca prin proiect sa isi diversifice activitatea, adaugand in portofoliul sau activitatea de productie a panourilor din lemn. In acest scop, firma va achizitiona echipamentele de specialitate necesare si va recruta personal specializat. 1.192.667,50 1.000.000,00
  FAST STREAM S.R.L. EDIFICARE INCUBATOR DE AFACERI Consolidarea pozitiei pe piata serviciilor de sprijinire a IMM-urilor care activeaza in domeniul industriilor creative din Municipiul Radauti. 25.359.606,43 18.585.767,80
  LIANA-DENT SRL DIVERSIFICAREA SERVICIILOR IN CADRUL FIRMEI LIANA DENT SRL Cresterea competitivitatii economice a firmei LIANA DENT SRL prin diversificarea serviciilor. 629.034,00 629.034,00
  DIRECT SOUND SRL DOTAREA FIRMEI DIRECT SOUND SRL CU TEHNICA DE SCENA Cresterea competitivitatii economice a firmei DIRECT SOUND SRL prin dotarea cu tehnica de scena. 694.598,83 682.397,10
  PATI CRIDVAL SRL ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. PATI CRIDVAL S.R.L Modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale S.C. PATI CRIDVAL S.R.L. in domeniul constructiei de drumuri si autostrazi. 1.317.404,05 1.107.062,23
  MARBACH SRL MODERNIZAREA ACTIVITATII SC
  MARBACH SRL PRIN ACHIZITIA DE
  UTILAJE DE CONSTRUCTII PERFORMANTE
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa-canal. 1.342.337,12 1.127.814,39
  TOPO NORD EST S.R.L. IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII MICROINTREPRINDERII TOPO NORD EST SRL Cresterea nivelului tehnic de dotare al firmei prin achizitionarea de active corporale noi, destinate serviciilor de prospectare a suprafetei terestre (Cod CAEN 7112. 473.927,13 379.434,42
  AT GENERAL HOLDINGS SRL Îmbunatatirea competitivitatii societatii AT GENERAL HOLDINGS S.R.L. prin achizitionarea unor echipamente inovatoare Creșterea competitivității societății AT General Holdings S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante. 1.117.203,47 1.117.203,47
  ATEK TRUST SRL CONSOLIDAREA POZITIEI PE PIATA A SC ATEK TRUST SRL Consolidarea pozitiei firmei SC ATEK TRUST SRL pe piata lucrarilor de demolari in Regiunea Nord-Est si extinderea pietei de desfacere. 478.457,35 396.065,00
  ABC LENA-CRIS SRL “CONSTRUIRE HALA SI ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU ACTIVITATEA DE INTRETINERE SI REPARARE A AUTOVEHICULELOR” Constuirea unei hale și dotarea societatii SC ABC LENA-CRIS SRL pentru desfasurarea activitatii de reparatii autovehicule. 1.275.101,62 1.116.537,01
  ESIMDAL SRL DEZVOLTAREA SOCIETATII S.C. ESIMDAL S.R.L. PRIN ACHIZITIONARE DE ECHIPAMENTE PERFORMANTE Eficentizarea, modernizarea si asigurarea echipamentelor tehnologice necesare desfasurarii în bune conditii a obiectului de activitate. 570.054,97 479.037,79
  MICHELLE CENTER S.R.L. Extinderea activitatii societatii MICHELLE CENTER SRL Extinderea activitatii societatii MICHELLE CENTER SRL, in vederea cresterii productivitatii si imbunatatirii performantei generale a intreprinderii ca urmare a dezvoltarii activitati aferente codului CAEN 9313 – Activitatii ale centrelor de fitness. 854.028,37 703.778,79
  WOODUCK S.R.L. Achizitie linie productie mobila Dezvoltarea activitatii de productie mobila. 1.081.793,17 1.061.503,69
  HUMOR REAL ESTATE SRL Dezvoltarea activitatii de constructii drumuri si autostrazi prin achizitia de utilaje moderne Consolidarea pozitiei SC HUMOR REAL ESTATE SRL prin dezvoltarea unei noi activitati pe piata constructiilor de drumuri. 1.111.614,63 1.111.585,87
  ADISSEO S.R.L. Construire hala frigorifica Diversificarea activitatii societatii ADISSEO SRL, prin construirea unei hale frigorifice. 1.059.669,05 871.856,25
  T & E COM SERV SRL CONSOLIDAREA POZITIEI PE PIATA A S.C. T & E COM SERV S.R.L. PRIN INFIINTAREA UNUI ATELIER DE CONFECTII – TG NEAMT Cresterea performantei firmei SC T&E COM SERV SRL pe piata produselor vestimentare prin dotarea cu echipamente moderne si softuri. 679.299,60 675.015,60
  HELGRA DECORA SRL ACHIZITIE DE UTILAJE INOVATIVE IN CADRUL S.C. HELGRA DECORA SRL Achizitie de utilaje in cadrul S.C. HELGRA DECORA SRL pentru consolidarea acesteia, intr-un domeniu competitiv prin Codul CAEN 4211: Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor. 851.185,23 694.194,81
  AMVAS-COM SRL ACHIZITIE UTILAJE PENTRU SC AMVAS – COM SRL” Diversificarea domeniului de activitate al societatii SC AMVAS – COM SRL, prin investitii tangibile, respectiv achizitia de utilaje. 1.312.740,87 1.103.143,59
  BIZ AMBASSADOR SRL ATELIER DE CONSTRUCTII METALICE Infiintarea unui atelier de constructii metalice, in scopul cresterii competitivitatii si imbunatatirii performantelor economice. 1.003.568,04 994.048,04
  SLAK 03 S.R.L. „CONSTRUIRE PENSIUNE P+M SI CENTRALA TERMICA” Consolidarea pozitiei pe piata a intreprinderii S.C. SLAK 03 S.R.L. prin imbunatatirea competitivitatii acesteia. 839.335,47 614.140,39
  NOX REAL TRANS S.R.L. Diversificarea activitatii SC. NOX REAL TRANS SRL prin achizitia unor echipamente performante necesare activitatii noi de prestari servicii intretinere si reparatii auto Societatea doreste sa ofere in viitor si servicii noi complete de reparatii auto (camioane si utilitare), activitatea derulata fiind cea aferenta codului CAEN 4520, “Intretinerea si repararea autovehiculelor”. Scopul urmarit de beneficiar este de a largi capacitatea noua de prestari servicii, prin modernizarea unor noi procese tehnologice, de a reduce consumurile, costurile si pentru a mari productivitatea muncii. 589.091,76 482.151,69
  CRIZAM SRL Dezvoltarea activitatii de lucrari pentru pregatirea terenului la SC CRIZAM SRL prin achizitionarea de utilaje specifice Extinderea activitatii societatii in domeniul lucrarilor de amenajare a terenului in vederea cresterii productivitatii, prin investitii in utilaje de specialitate de ultima generatie care vor permite atingerea standardelor de calitate pentru serviciile avute in vedere. 1.709.717,83 1.428.583,49
  ROMEXCON SRL CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICA Construirea unei pensiuni turistice in vederea oferirii de servicii de cea mai buna calitate. 1.618.759,21 1.128.478,00
  SMART PROJECT CONNECT SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SC SMART PROJECT CONNECT SRL PRIN
  ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE, MOBILIER SI SOFTWARE DE SPECIALITATE ÎN VEDEREA PATRUNDERII PE PIATA SERVICIILOR DE ÎNTRETINERE FIZICA
  Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderii ce activeaza pe piata serviciilor de intretinere fizica. 995.184,84 995.184,84
  SIRCIMO TREND SRL Diversificarea activitatii din cadrul SC SIRCIMO TREND SRL prin demararea serviciilor de inchiriere de utilaje de constructii cu operator SC SIRCIMO TREND SRL intentioneaza ca prin proiect sa isi diversifice activitatea, adaugand in portofoliul sau inchirierea de utilaje de constructii cu operator. In acest scop, firma va achizitiona o macara turn, necesara in constructii. 1.371.456,85 1.141.640,75
  DAVALICIA S.R.L. CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICA Construirea unei pensiuni turistice si dezvoltarea unor activitati cu caracter inovativ de natura a da clientilor confort si satisfactie. 1.646.855,64 1.151.340,00
  GRAFFITI PRINT SRL Diversificarea activitatii la SC GRAFFITI PRINT SRL Dezvoltarea si consolidarea firmei, cuprinzand totodata si cresterea cifrei de afaceri si respectiv a profitului. 1.170.807,56 983.371,90
  OLIVIA AGRO SRL INFIINTARE UNITATE DE PRODUCTIE BRICHETE PRIN ACHIZITIE DE UTILAJE Infiintarea unei unitati de productie brichete prin achizitia de utilaje. 505.354,75 399.301,10
  EXPERT CARGO SPEDITION SRL Diversificarea activitatii firmei EXPERT CARGO SPEDITION S.R.L. prin dotarea cu utilaje pentru lucrari de pregatire a terenului Dezvoltarea unui nou domeniu de activitate în cadrul EXPERT CARGO SPEDITION S.R.L., corespunzator codului CAEN 4312 – lucrari de
  pregatire a terenului, prin dotarea acesteia cu utilaje terasiere specializate.
  1.329.946,22 1.117.601,86
  UT4FB CONTROL SRL UT4FB CONTROL – dezvoltare durabila si perfomanta in automatizari industriale Achizitionarea de utilaje si echipamente noi, moderne, concomitent cu dezvoltarea unei platforme on-line de comercializare in sectorul automatizari industriale. 389.802,97 350.078,12
  NEW DENT SRL Dezvoltarea activităţii S.C. NEW DENT S.R.L. prin achiziţia de echipamente Cresterea competitivitatii SC NEW DENT SRL, prin cresterea gamei si a calitatii produselor si serviciilor oferite. 533.995,47 495.719,54
  3D PORTAL SRL Creare centru de productie elemente
  dentare
  Dotarea cu echipamente tehnologice noi si introducerea de noi tehnologii, nepoluante si prietenoase cu mediul, în vederea producerii si comercializarii de produse dentare. 1.148.731,61 1.136.558,20
  PERFORMIS SRL Modernizarea si cresterea competitivitatii societatii PERFORMIS SRL prin investitia in tehnologie moderna Dezvoltarea si modernizarea activitatilor SC PERFORMIS SRL  în vederea îmbunatatirii si diversificarii serviciilor. 1.341.856,57 1.117.913,78
  VAG SERVICE SRL “ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. VAG SERVICE S.R.L.” Obiectivul general al proiectului Il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a S.C. VAG SERVICE S.R.L. In domeniul producţiei de caroserii pentru autovehicule si fabricarii de remorci şi semiremorci prin modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca. 1.324.496,87 1.113.022,58
  TEHNOMOB INVEST SRL DEZVOLTAREA CAPACITATII DE
  PRODUCTIE A SC TEHNOMOB INVEST SRL
  Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii SC TEHNOMOB INVEST SRL pe piata specifica prin dezvoltarea capacitatii de productie a elementelor de mobilier specifice codului CAEN 3109-Fabricarea de mobila n.c.a.
  Odata cu implementarea proiectului, societatea  va fi in masura sa execute in atelierului propriu inca o operatiune din cadrul fluxului tehnologic de productie a elementelor de mobilier si anume aplicarea canturilor.
  232.943,21 228.242,71
  TEMPEST COM SRL ECHIPAREA FIRMEI SC TEMPEST COM
  SRL IN VEDEREA CRESTERII
  COMPETITIVITATII PE PIATA
  Obiectivul general al proiectului il reprezinta consolidarea pozitiei pe piata a SC TEMPEST COM SRL in domeniul productiei de material publicitar prin modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca. 940.149,38 790.041,50
  INCOV-CARPET S.R.L FAST wash – Servicii ecologice
  profesionale de spalare auto
  Obiectivul general al proiectului este cresterea competitivitatii SC INCOV-CARPET SRL prin diversificarea domeniului de activitate.  Tinind cont de potentialul de dezvoltare al pietei serviciilor de spalare si curatare auto din mun. Iasi, bazat esential pe cererea mare si in crestere de astfel de servicii, echipa manageriala a retinut aceasta nevoie ca masura strategica de interventie in sprijinul consolidarii intreprinderii. 1.980.739,46 1.118.000,00
  DEXAMART SRL “DEZVOLTAREA ACTIVITATII DEXAMART SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE
  PERFORMANTE SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA”
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.294.749,04 1.088.024,40
  BOGDANEC CONST SRL DEZVOLTAREA BOGDANEC CONST SRL
  PRIN ACHIZITIONAREA DE UTILAJE DE
  CONSTRUCTII
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa–canal. 1.086.555,20 1.085.127,20
  PULS MEDIA PRODUCTIONS SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII PULS MEDIA PRODUCTIONS SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE PERFORMANTE SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA Dotarea cu echipamente performante pentru realizarea lucrarilor de constructie a drumurilor si autostrazilor. 1.203.364,06 1.203.364,06
  D&C TRANS INVEST SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII D & C TRANS INVEST SRL PRIN PRIN ACHIZITIA DE NOI ECHIPAMENTE SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA Dotatarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie a drumurilor si autostrazilor. 1.305.500,21 1.097.059,00
  BOG & COMP SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII SC BOG & COMP SRL PRIN MODERNIZAREA SI MARIREA CAPACITATII DE PRODUCTIE Firma va achizitiona utilaje si echipamente de productie pentru tamplarie din PVC (material plastic), echipamente IT si mobilier office. 892.062,32 749.632,20
  MUNTE MUR RESORT SRL Extindere spatii de cazare si agrement la pensiunea Bucovina Residence Extinderea spatiilor de cazare si agrement la pensiunea BUCOVINA RESIDENCE. 1.381.199,07 1.083.874,19
  RAMSOR COM SRL CONSTRUIRE FABRICA PELETI Dezvoltarea activitatii firmei SC RAMSOR COM SRL, prin derularea unei activitati noi, fabricarea de peleti de calitate, la un pret avantajos, cu un impact pozitiv asupra dezvoltarii economice in zona orasului Solca, precum si asupra dezvoltarii durabile prin utilizarea si producerea de “energie verde”. 1.257.480,26 1.052.977,50
  AVISSO ENERGY SRL Dotare sala de fitness – AVISSO ENERGY Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea competitivitatii SC AVISSO ENERGY SRL prin investitii in crearea si dezvoltarea unui Centru modern de Fitness care sa satisfaca nevoile specifice ale consumatorului de servicii de imbunatatire a conditiei fizice si a starii de sanatate. 1.306.700,84 1.095.944,73
  DON GIULIANO SRL DEZVOLTAREA DON GIULIANO SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE UTILAJE DE
  CONSTRUCTII
  Dotatarea cu echipamente performante pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.050.450,06 1.050.450,06
  CORINETTE SRL EXTINDERE CONSTRUCTIE PENSIUNE TURISTICA, AMENAJARE CAI DE ACCES Extinderea si modernizarea Pensiunii turistice DAIANA si dezvoltarea unor activitati cu caracter inovativ pentru turiști. 1.272.804,97 973.767,00
  WOOD VINTAGE SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII WOOD
  VINTAGE SRL PRIN PRIN ACHIZITIA DE NOI TEHNOLOGII SI CREAREA DE LOCURIDE MUNCA
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.074.604,21 1.070.796,21
  SC AMBROMAR SRL S.C. AMBROMAR S.R.L. – dotarea cu utilaje
  si tehnologii inovative de constructii pentru
  diversificarea activitatii
  Dezvoltarea economică a S.C AMBROMAR S.R.L., cu impact asupra impulsionării competitivităţii antreprenoriatului in sectorul lucrărilor de pregătire a terenului, sector economic ce prezintă valenţe de creştere, cu impact major asupra dezvoltării sustenabile la nivel regional. 1.289.959,01 1.083.999,17
  R & G DESIGN S.R.L. MODIFICARE CONSTRUCTIE C1 IN PENSIUNE SI TRANSFORMARE POD IN MANSARDA Cresterea competitivitatii firmei S.C. R&G DESIGN S.R.L., in vederea consolidarii pozitiei sale de piata, cu respectarea principiilor dezvoltarii durabile. 1.443.142,92 1.113.426,00
  ECO-GEO PREST S.R.L. Cresterea competitivitatii societatii ECO-GEO PREST prin inovarea si diversificarea activitatii Creşterea competitivităţii firmei ECO-GEO PREST SRL şi consolidarea poziţiei acesteia pe piaţa regională generată de cod CAEN-ul 7120, prin intermediul dezvoltării capitalului uman şi al inovării proceselor de lucru din cadrul companiei, odată cu achiziţiile şi angajările vizate de proiect. 628.859,35 523.981,23
  WIND SKY SRL DEZVOLTAREA MICROINTREPRINDERII SC WIND SKY SRL PRIN CONSTRUIREA SI DOTAREA UNUI SPATIU PENTRU SERVICII DE ARHIVARE, RACORDURI LA UTILITATI Dezvoltarea si diversificarea activitatii firmei, prin prestarea de noi servicii inovative de arhivare pentru institutiile publice, societatile comerciale, ONG-uri, persoane fizice. 619.262,47 501.144,30
  GSC SELVIR SRL MODERNIZAREA SOCIETATII GSC SELVIR
  SRL IN DOMENIUL SERVICIILOR DE
  PREVENIRE SI STINGERE A INCENDIILOR
  PRIN TEHNOLOGIZAREA ACTIVITATII DE
  VERIFICARE, INCARCARE SI REPARARE
  STINGATOARE
  Creşterea competivităţii economice şi îmbunătăţirea performanţelor generale ale microîntreprinderii GSC SELVIR S.R.L. pe piaţa internă, ca expresie a creşterii cifrei de afaceri si a inovarii serviciului de verificare, incarcare si reparare stingatoare de incendiu. 520.730,04 436.003,51
  CASA CU PIETRE SRL Modernizarea activităţii SC CASA CUPIETRE SRL prin achiziţia de utilaje şi echipamente performante Dezvoltarea durabila şi cresterea competitivitatii SC CASA CU PIETRE SRL, prin achizitionarea de echipamente performante, în vederea cresterii calitatii procedeelor de prelucrare a pietrei naturale si diversificarea produselor din piatra naturala, oferite clientilor CASA CU PIETRE. 1.445.534,79 1.108.530,54
  MEDSTOM SRL DEZVOLTAREA SI MODERNIZAREA
  ACTIVITATII SC MEDSTOM SRL PRIN
  ACHIZITIONAREA UNUI SISTEM DE
  FREZARE CAD/CAM PENTRU APLICATII IN
  TEHNICA DENTARA
  SC MEDSTOM SRL isi propune sa dezvolte portofoliul de produse de tehnica dentara, sa imbunatateasca si sa optimizeze procesul de executie al lucrarilor realizate in cadrul laboratorului, integrand astfel in activitate evolutiile in ceea ce priveste tehnologiile aplicabile in realizarea lucrarilor de tehnica dentara, cu impact in crearea de noi locuri de munca, cresterea productivitatii muncii, dar si cresterea nivelului de profesionalism al activitatii. 655.346,67 654.678,32
  BLUE INVEST SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII SI PRODUCTIVITATII S.C. BLUE INVEST S.R.L. IN REGIUNEA DE NORD-EST,
  JUDETUL IASI
  Cresterea competitivitatii si durabilitatii societatii S.C. BLUE INVEST S.R.L., prin dotarea societatii cu tehnologie IT, componenta de energie verde, utilaje si echipamente performante specifice cod CAEN 4399 – Alte lucrari speciale de constructii 1.071.000,00 894.550,00
  FLORI-GEORGIS CONSULTING SRL CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICA S+P+E Construirea, amenajarea si utilarea unei pensiunii turistice in Gura Humorului la standardul de 4 stele. 1.086.544,71 832.527,00
  INTERDOM LOGISTIC SRL Crearea unei noi unitati de productie in cadrul SC INTERDOM LOGISTIC SRL in vederea cresterii productivitatii si competitivitatii pe piata de profil Crearea unei unitati de productie si dotarea acesteia cu echipamente tehnologice noi, în vederea dezvoltarii durabile a societatii. 806.312,23 676.845,88
  TOP SOLO PLUS SRL CONSTRUIRE LOCUINTE COLECTIVE/SPATII DE CAZARE IN REGIM HOTELIER PENTRU
  INVATAMANT – CONFORM PUZ APROBAT CU HCL NR. 165/24.04.2017
  Introducerii unei noi activitati in cadrul societatii, prin constructia unui camin de cazare in regim privat pentru studenti. 1.766.601,34 917.925,91
  T-BUSINESS GROUP SRL Realizarea unei baze de terapie si recuperare medicala Diversificarea activitatii firmei prin crearea unei baza de tratament si recuperare medicala intr-o statiune balneoclimaterica. 1.315.473,82 1.105.440,19
  MAGNUM PM S.R.L. Cresterea competitivitatii si performantei S.C. Magnum PM S.R.L. prin extinderea sidiversificarea domeniului de activitate Diversificarea gamei de servicii prestate si a procesului de prestare a serviciilor. 1.063.556,24 791.832,00
  TOTAL PRIM EXPERT SRL Creative Industries HUB – Iasi Realizarea incubatorului de afaceri Creative Industries HUB – Iasi. 3.696.565,36 3.056.766,80
  MAGIC SMILE DESIGN SRL Servicii de amprentare si protezare digitala în medicina dentara Achizitionarea de utilaje si echipamente performante, necesare pentru digitalizarea serviciilor de amprentare si protezare dentara. 887.946,27 887.946,27
  RESURSE ECO MOLDOVA S.R.L. CRESTEREA COMPETITIVITATII S.C. RESURSE ECO MOLDOVA S.R.L. PRIN DOTAREA UNEI NOI HALE DE PRODUCTIE CU ECHIPAMENTE PERFORMANTE Cresterea competitivitatii S.C. RESURSE ECO MOLDOVA S.R.L. pe piata elementelor de dulgherie (case pe structura de lemn si case din grinzi chertate) si tamplarie (usi si ferestre) pentru constructii. 1.327.796,65 1.124.317,63
  DORITHEA MEDIA SRL Diversificarea activitatii SC DORITHEA MEDIA SRL prin achizitia de echipamente specifice productiei video Imbunatatirea performantelor generale ale companiei pe piata interna, prin introducerea serviciului de productii video, reclame de televiziune si programe de televiziune pentru diverisificarea activitatii, precum si a cresterii gradului de inovare. 1.031.445,59 712.786,25
  OREO GRUP SRL Centru de productie cu ajutorul tehnologiei 3D Infiintarea unei unitati de productie moderne si consolidarea pozitiei societatii pe piata productiei de matrite, prototipuri si produse de serie mica cu ajutorul tehnologiei 3D. 824.978,62 823.667,51
  TINO UNITRANS SRL ACHIZITIE UTILAJE PENTRU REALIZARE LUCRARI DE CONSTRUCTII DRUMURI Dotarea societatii TINO UNITRANS SRL cu utilaje noi, moderne, ceea ce va conduce la cresterea competitivitatii pe piata de lucrari in domeniul drumurilor. 1.797.268,90 1.213.019,53
  ASACOM TRANS SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII ASACOM TRANS SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE DE CONSTRUCTII
  SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA
  Dotatarea cu echipamente performante pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.353.972,23 1.137.791,79
  PALTINUL INTERAX PROIECT SRL Achizitionarea de echipamente si utilaje tehnologice in scopul crearii unei activitati noi in cadrul S.C. PALTINUL INTERAX PROIECT S.R.L., in Municipiul Botosani, Judetul Botosani Dezvoltarea activitatii societatii PALTINUL INTERAX PROIECT S.R.L. prin infiintarea unei activitati noi, inovatoare – Hala de productie panouri de lemn (cod CAEN 1621). 1.470.979,19 1.133.451,36
  OFFICE TECH SRL Cresterea capacitatii firmei Office Tech prin achizitionarea de active noi Cresterea capacitatii firmei Office Tech prin achizitionarea de active noi 606.827,86 509.119,38
  INFOSTAR GRUP SRL ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE SI PROGRAME INFORMATICE IN CADRUL S.C. INFOSTAR GRUP S.R.L. IN VEDEREA CONSOLIDARII POZITIEI PE PIATA ACTIVITATILOR DE EDITARE A PRODUSELOR SOFTWARE Sprijinirea dezvoltarii economice a microintreprinderii, ce activeaza pe piata editarii produselor software, respectiv stimularea cresterii capacitatii acesteia de a gestiona în mod eficient resursele, de a valorifica potenţialul de inovare şi de a asimila progresul tehnologic. 493.380,80 393.869,50
  FION TRADE SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII FION TRADE S.R.L. Consolidarea FION TRADE S.R.L. prin patrunderea pe piata serviciilor de prelucrare a datelor si prestarea de servicii de calitate oferite de o echipa de profesionisti, într-un domeniu identificat ca fiind competitiv. 1.282.748,10 1.064.694,57
  EDIL SAUCINITEANU SRL Dezvoltarea capacitatii tehnice pentru executia lucrarilor de constructii Cresterea competitivitatii S.C. EDIL SAUCINITEANU S.R.L., prin dezvoltarea activitatii de executie a lucrarilor de constructie avand la baza imbunatatirea bazei materiale prin accesul la solutii tehnice moderne,  performante si eficiente energetic. 1.355.107,03 1.135.543,26
  ECO DRILL SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SOCIETATII ECO DRILL SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE DE CONSTRUCTII SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.079.359,17 1.079.359,17
  RAULBEA S.R.L. ÎNFIINTAREA UNUI CENTRU DE FITNESS
  DOTAT CU ECHIPAMENTE DE ULTIMA
  GENERATIE ÎN GURA HUMORULUI
  Consolidarea pozitiei SC RAULBEA SRL pe piata serviciilor de fitness, prin infiintarea unei sali de profil in orasul Gura Humorului, dotata cu echipamente de ultima generatie. 1.160.612,49 1.094.753,91
  INFOMEDIA S.R.L Diversificarea activitatii SC INFOMEDIA SRL prin achizitionarea de echipamente
  tehnologice
  Diversificarea activitatii firmei, prin prestarea de noi servicii inovative, respectiv gazduirea aplicatiilor pentru institutiile publice si societatile comerciale cu mai multe puncte de lucru, dispersate geografic, care doresc sa detina date online. 1.279.021,41 1.074.732,28
  TOPVAS SRL ACHIZITIE ECHIPAMENTE PENTRU SALA DE FITNESS Modernizarea activității firmei Topvas, prin dotarea salii de fitness. 1.341.759,51 1.112.241,00
  BIKTRANS SRL INFIINTARE SECTIE PRODUCTIE BRICHETE Consolidarea pozitiei SC BIKTRANS SRL pe piata producatorilor brichetelor din rumegus / paie din Romania. 1.165.872,62 1.117.502,54
  SINDOMOND S.R.L. SANATATE PRIN MISCARE Extinderea activitatii societatii SINDOMOND SRL prin imbunatatirea infrastructurii tehnice aferente codului CAEN 9313 – Activitatii ale centrelor de fitness. 1.364.301,31 1.128.902,95
  DENTAL RADIOLOGY SRL Echiparea unui Laborator de Tehnica Dentara situat în BARLAD cu aparatura ultramoderna Dotarea laboratorului de tehnica dentara al DENTAL RADIOLOGY SRL 840.495,08 796.059,88
  DYNAMIC MEDIA SIGN SRL Modernizarea si dezvoltarea SC Dynamic Media Sign SRL Dotarea punctului de lucru al SC Dynamic Media Sign SRL, aferent activitatii de agentie de publicitate. 955.768,85 803.167,10
  PANACEEA SRL Noi servicii de tehnica dentara in Regiunea Nord – Est, propuse de SC PANACEEA
  SRL
  Diversificarea activitatii SC Panaceea SRL intr-un domeniu complementar activitatii curente: servicii de tehnica dentara. 895.650,00 895.350,00
  ALPO SRL EXTINDERE HALA DE PRODUCTIE SI ACHIZITIE UTILAJE Prin proiect se solicita sprijin pentru consolidarea si extinderea activitatii de productie, desfasurata de societatea SC Alpo SRL. 1.246.049,79 1.047.867,53
  MIHUL SRL Modernizare sediu si dotare cu echipamente performante si schimbare destinatie din locuinta in sediu de firma Modernizarea S.C. MIHUL S.R.L prin investiţii în baza tehnico-materială şi în instrumente de lucru înalt tehnologizate. 771.452,59 648.483,51
  SC OCTAGON-COM SRL DOTAREA FIRMEI CU ECHIPAMENTE PENTRU PRELUCRAREA STICLEI PLATE Cresterea competitivitatii firmei si dezvoltarea acesteia pe termen lung, pe piata specifica, prin dotarea firmei cu echipamente pentru prelucrarea sticlei plate. 1.087.433,61 905.258,24
  MIRROR COM S.R.L. ATELIER PRODUCTIE, SHOW-ROOM, FIRME LUMINOASE, IMPREJMUIRE LA
  STRADA, PARCARE IN INCINTA, RACORDURI LA UTILITATI, ORGANIZAREA EXECUTIEI LUCRARILOR
  Consolidarea si dezvoltarea pozitiei pe piata a MIRROR COM SRL in domeniul productiei de mobila 1.347.873,94 1.088.718,35
  MALV BLOC SRL Achizitie utilaje pentru dezvoltarea activitatii Consolidarea pozitiei pe piata a societatii MALV BLOC SRL, prin extinderea activitatii curente in domeniul lucrarilor de constructii a drumurilor si autostrazilor, cod CAEN 4211. 1.116.568,25 1.039.422,00
  MACRO-TUR SRL Imbunatatirea competitivitatii societatii Macro-Tur SRL prin achizitionarea unor echipamente inovatoare Cresterea competitivitatii societatii Macro-Tur S.R.L, prin achizitionarea de echipamente si utilaje performante. 1.396.928,45 1.165.206,22
  LUK-AL INTERNATIONAL SRL Modernizarea si dotarea Hotelului Carpati Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii de turism din Regiunea Nord – Est în vederea îmbunătăţirii şi diversificării serviciilor turistice şi asigurării turiştilor cu servicii de calitate la standarde europene prin extinderea, modernizarea şi dotarea Hotelului Carpaţi din oraşul Gura Humorului. 1.353.886,80 1.108.745,00
  MUNTEANU CONSTRUCT SRL “Investitii în logistica societatii MUNTEANU CONSTRUCT S.R.L. prin achizitia de utilaje de constructii performante” Creşterea performanţelor economice ale SC MUNTEANU CONSTRUCT SRL prin achizitia de utilaje de constructii, cu impact asupra impulsionării competitivităţii mediului antreprenorial de la nivelul regiunii Nord Est. 1.053.225,74 873.878,77
  ALCRO TRADE SRL MODERNIZAREA LABORATORULUI GEOTEHNIC AL SC ALCRO TRADE SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE SI UTILAJE, IN VEDEREA IMBUNATATIRII PROCESELOR SI SERVICIILOR OFERITE CLIENTILOR Consolidarea si dezvoltarea pozitiei pe piata a ALCRO TRADE SRL in domeniul prestarii de servicii geotehnice 1.100.559,85 924.764,58
  VOODOO SRL Retehnologizarea si modernizarea activitatii
  SC VOODOO SRL prin achizitia de
  echipamente si dotari noi
  Asigurarea dezvoltarii economice durabile a SC VOODOO SRL, prin retehnologizarea si dezvoltarea bazei materiale si prin cresterea numarului mediu de salariati, in domeniul de activitate a jocurilor de simulari auto. 947.305,45 771.265,05
  RESPONDER SRL Diversificarea activitatii SC RESPONDER SRL prin achizitionarea de dotari pentru prestarea serviciilor de outdoor • Consolidarea pozitiei pe piata a societatii RESPONDER SRL in domeniul prestarii serviciilor de publicitate outdoor. 1.062.841,63 886.382,23
  MOBI MOD SRL HALA DE PRODUCTIE SI ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE LA SC MOBI MOD SRL Realizarea unei capacitati moderne de productie in care sa fie inglobate cele mai moderne tehnologii de producere mobilier. 1.179.073,77 989.618,30
  FORCA S.R.L. DEZVOLTAREA ACTIVITATII FORCA SRL Dezvoltarea activitatii de productie publicitara. 1.017.132,90 998.062,54
  ADRIALUM SRL MODERNIZAREA SI DEZVOLTAREA SOCIETATII S.C. ADRIALUM S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE NOI
  TEHNOLOGII DE PRODUCTIE
  Achizitionarea unor echipamente performante reprezentand utilaje si tehnologii de ultima generatie, pentru cresterea productivitatii in cadrul atelierului de productie de tamplarie. 1.019.738,37 853.923,00
  D.E-K.A TOUR SRL ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA
  ACTIVITATII S.C. D.E-K.A TOUR S.R.L
  Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. D.E-K.A TOUR S.R.L. in domeniul prelucrarii si fasonarii sticlei plate. 1.280.907,86 1.076.393,16
  EURO TRAVEL SRL ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C. EURO TRAVEL S.R.L. Modernizarea si dezvoltarea S.C. EURO TRAVEL S.R.L. in domeniul intretinerii si repararii autovehiculelor. 701.583,83 589.566,25
  COSMO VITAL EUROPA SRL “CRESTEREA COMPETITIVITATII SC COSMO VITAL EUROPA SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE SI PROGRAME INFORMATICE IN VEDEREA REALIZARII DE NOI SERVICII, DE INTRETINERE SI REPARAREA AUTOVEHICULELOR” Achiziționarea de echipamente tehnologice și programe informatice în vederea realizării de noi servicii, de întreținerea și repararea autovehiculelor. 573.900,60 435.145,00
  GENERAL SPORT FIELD SRL DEZVOLTAREA SC GENERAL SPORT
  FIELD SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE PENTRU MONTARE SI MENTENANTA GAZON ARTIFICIAL
  Dezvoltarea GENERAL SPORT FIELD SRL pe piata serviciilor de montare si mentenanta terenuri de sport cu gazon artificial 826.441,65 694.413,15
  PÂRÂUL FLOAREI S.R.L. Înfiintare laborator de tehnica dentara la SC
  PÂRÂUL FLOAREI SRL
  Consolidarea pe piaţă a firmei prin extinderea activităţii într-un nou domeniu al tehnicii dentare, respectiv producţia de dispozitive medicale unicat la comandă şi oferirea unor produse cu valoare adăugată mare. 866.768,63 866.768,63
  FIVALCOM S.R.L. DEZVOLTAREA CAPACITATII DE PRODUCTIE A SC FIVALCOM SRL Cresterea competitivitatii SC FIVALCOM SRL pe piata specifica prin dezvoltarea capacitatii de productie a pungilor de hartie. 1.148.840,20 962.973,66
  BODY LINE S.R.L. Diversificarea activitatii societatii BODY LINE S.R.L. prin dotarea cu echipamente pentru sala de fitness Dezvoltarea unui nou domeniu de activitate in cadrul BODY LINE S.R.L. corespunzator codului CAEN 9313 – Activitati ale centrelor de fitness, prin echiparea societatii cu echipamente si aparate profesionale. 1.323.747,65 1.112.192,98
  LARA BUSINESS ENERGY SRL CONSOLIDAREA PE PIATA A LARA
  BUSINESS ENERGY SRL PRIN
  EXTINDEREA SI INOVAREA ACTIVITATII IN
  DOMENIUL FABRICARII PRIN TRICOTARE
  SAU CROSETARE A ARTICOLELOR DE
  IMBRACAMINTE
  Extinderea activitatii in domeniul fabricarii prin tricotare sau crosetare a articolelor de imbracaminte. 1.187.130,91 992.682,00
  RAVANA DESIGN SRL Fabrica de pahare Ravana Design Realizarea de investitii in echipamente, pentru dezvoltarea unei fabrici de pahare din carton, destinate industriei alimentare. 1.064.500,38 892.482,54
  NICOTEX SRL INVESTITIE IN DOMENIUL REALIZARII DE ECHIPAMENTE DE LUCRU Extinderea gamei de produse si cresterea volumului productiei firmei prin investitii pentru realizarea echipamentelor de lucru de calitate superioara. 1.270.664,15 1.007.728,00
  ENASANPLAST SRL „Diversificarea activităţii economice
  desfăşurată de S.C. ENASANPLAST S.R.L.
  prin achiziţionarea de utilaje şi echipamente
  performante specifice execuţiei lucrărilor de
  pregătire a terenului”
  Diversificarea activitatii economice a S.C. ENASANPLAST S.R.L., fiind previzionata achizitionarea unor utilaje si echipamente moderne, care sa asigure capacitatea tehnica necesara de executie a lucrarilor de pregatire a terenului. 1.034.594,79 869.222,51
  FARMABIOMED S.R.L. Cresterea competitivitatii SC
  FARMABIOMED SRL prin achizitionarea de echipamente de specialitate
  Cresterea competitivitatii SC FARMABIOMED SRL prin achizitionarea de echipamente de specialitate. 535.757,28 503.402,09
  EURO PROJECT CONSULTING S.R.L. Cresterea calitatii si durabilitatii serviciilor oferite de Euro Project Consulting S.R.L. Cresterea sustenabila a competitivitatii si productivitatii societatii in domeniul proiectarii si consultantei tehnice, ca urmare a investitiilor în capital fizic si tehnologic modern si inovativ, nepoluant. 146.285,00 119.900,00
  MIA MOBILI SRL Dotarea punctului de lucru cu echipamente specifice fabricării de mobilier pentru eficientizarea activităţii MIA MOBILI SRL Eficientizarea activitatii Mia Mobili SRL, prin achizitionarea de echipamente specifice fabricării de mobilier 996.249,15 884.182,13
  CRISEX COM SRL MODERNIZARE SI EXTINDERE CAPACITATE DE PRODUCTIE SECTIE FABRICAREA AMBALAJELOR DIN MATERIAL PLASTIC (MODERNIZARE Splata serviciilor de consultanta în domeniul managementuluiexecutiei investitiei sau administrarea contractului de executie.I EXTINDERE CAPACITATE DE PRODUCTIE SECTIE FABRICAREA AMBALAJELOR DIN MATERIAL PLASTIC) Extinderea capacitatii de productie in sectia de fabricare a ambalajelor din material plastic. 1.192.811,98 1.002.363,00
  COCA TILING S.R.L. ACHIZITIE UTILAJE PENTRU LUCRARI DE PRELUCRARE A LEMNULUI Achizitia de utilaje pentru lucrari de prelucrare a lemnului. 1.299.267,97 1.257.349,64
  FARLAN TRANS SRL CONSOLIDAREA POZITIEI PE PIATA A COMPANIEI FARLAN TRANS SRL SI DEZVOLTAREA UNUI NOU CENTRU DE PROFIT CA URMARE A ACHIZITIONARII UNUI UTILAJ DE EXCAVARE PERFORMANT Dezvoltarea unui nou centru de profit în domeniul lucrarilor de constructii a drumurilor si autostrazilor. 1.218.118,03 1.001.042,60
  LEASING GROUP S.R.L. MODERNIZARE CLADIRE SI DOTARE CU ECHIPAMENTE PENTRU INFIINTARE CENTRU FITNESS Modernizare cladire si dotare cu echipamente pentru infiintarea unui centru fitness in Onesti, Bacau. 1.367.009,85 1.117.997,77
  SANODENT SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATILOR SANODENT SRL Creşterea competitivităţii economice a firmei SANODENT SRL prin diversificarea activitatilor. 590.900,00 590.900,00
  CODESENSE SRL Retea de publicitate digitala Dezvoltarea companiei prin demararea unei activitati noi, respectiv activitatea de publicitate digitala. Prin achizitia echipamentelor propuse prin proiect va fi creata o retea de ecrane digitale prin care se vor oferi servicii de publicitate pentru orice firma sau persoana fizica: centre comerciale,centre medicale, farmacii, agentii de turism, agentii imobiliare, centre de infrumusetare, banci,administratie publica, spitale,etc. 376.095,93 313.747,00
  BIFA AUTOMATIZARI SRL Performanta si dezvoltare in realizarea sistemelor SCADA, inclusiv tablouri deprotectie si control ale consumatorilor electrici si software industrial SCADA, elemente superioare de automatizare ce duc spre o industrie avansata, eficienta si competitiva cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie Dezvoltarea microintreprinderii, prin utilizarea de tehnologii noi cu rol primordial în cresterea competitivitatii şi productivitatii societatii si crearea de noi locuri de munca. 869.833,67 722.182,48
  C-ON TRUST ENGINEERING SRL Achizitia de utilaje pentru lucrari de constructii in cadrul societatii C-ON TRUST ENGINEERING SRL Dezvoltarea microintreprinderii C-ON TRUST ENGINEERING SRL prin modernizarea activitatii din domeniul constructiilor si cresterea volumului lucrarilor executate. 1.324.051,97 1.112.615,10
  AD LOGIS CONSULT SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII AD LOGIS
  CONSULT SRL PRIN ACHIZITIA DE
  NOI TEHNOLOGII SI CREAREA DE LOCURI
  DE MUNCA
  Dotarea cu echipamente performante pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.195.424,64 1.004.358,52
  SAMI PREST SERV SRL Introducerea de produse si servicii noi in
  cadrul firmei
  Scopul proiectului este de a achizitiona un CNC Vertical care sa execute prelucrari ale sticlei in vederea obtinerii de produse si servicii noi. 1.010.706,27 834.400,00
  EUROPROFIS TRADE SRL Investitii SC EUROPROFIS TRADE SRL in sprijinul dezvoltarii economiei circulare Dezvoltarea SC Europrofis Trade SRL, prin diversificarea activitatii într-un domeniu competitiv, identificat în SNC si PDR: productia de combustibil solid / pelet din materiale agricole si forestiere. 1.320.007,50 1.099.500,00
  METALIDEEA SRL Investitii durabile ale SC METALIDEEA SRL,
  cu sprijin POR
  Dezvoltarea performantelor economice ale SC METALIDEEA SRL pornind de la potentialul pietei productiei de caroserii pentru autovehicule: fabricarea de remorci si semiremorci. 1.314.117,00 1.097.900,00
  UNICUTILAJ SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII UNICUTILAJ
  SRL PRIN ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE
  SPECIFICE SI CREAREA DE LOCURI DE
  MUNCA
  Dotatarea cu echipamente performante pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.283.654,12 1.078.700,94
  OPTICA OCUMED SRL DEZVOLTAREA SC OPTICA OCUMED SRL
  PRIN ACHIZITIA DE ACTIVE CORPORALE
  SI NECORPORALE
  Cresterea competitivitatii SC OPTICA OCUMED SRL pe piata specifica prin achizitia unor active corporale specifice productiei de ochelari si implementarea unui sistem de e-comert, pentru valorificarea productiei. 407.850,70 343.231,75
  ADAVLAS S.R.L. Construire pensiune turistica P+1E+M Dezvoltarea activitatilor turistice în Vatra Dornei, judetul Suceava, contribuind astfel la crearea de noi locuri de munca, la sporirea veniturilor alternative si la cresterea atractivitatii turistice a zonei. 1.640.249,07 1.177.958,30
  PROEXCON SRL MODERNIZAREA SI EFICIENTIZAREA
  PROCESELOR IN CADRUL
  LABORATORULUI DE ANALIZA SI
  INCERCARI IN CONSTRUCTII AL
  PROEXCON SRL
  Dotatarea cu echipamente performante, pentru eficientizarea proceselor in cadrul laboratorului de analiza si incercari in constructii. 501.369,05 417.121,77
  MAVIOR TOOLS S.R.L. Consolidarea pozitiei pe piata a firmei Mavior Tools SRL prin diversificare de proces si produs Consolidarea pozitiei pe piata a întreprinderii Mavior Tools SRL ca urmare a introducerii de noi tehnologii moderne în procesele de lucru a societatii, prin achizitionarea de echipamente si utilaje tehnologice specializate. 1.411.000,73 1.190.463,81
  BIRCHWOOD SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C.
  BIRCHWOOD S.R.L. IN VEDEREA
  CRESTERII COMPETITIVITATII
  Achizitia de utilaje si echipamente performante, majoritatea automatizate si dotate cu softuri de ultima generatie, pentru producerea de structuri metalice pentru constructii, de calitate superioara. 1.107.488,37 1.093.713,71
  ALL CONCRETE A.G. SRL OPTIMIZAREA ACTIVITATII DE PRODUCTIE IN CADRUL FIRMEI ALL CONCRETE AGSRL Cresterea competitivitatii si productivitatii ALL CONCRETE AG SRL prin investitii in utilaje noi, in scopul consolidarii pozitiei pe piata materialelor destinate constructiilor. 1.217.060,70 1.022.646,82
  INTELECTRO IASI SRL LANSAREA CAPACITATII DE PRODUCTIE
  SI CRESTEREA COMPETITIVITATII
  COMPANIEI SC INTELECTRO IASI
  Sprijinirea dezvoltarii sectorului nano-tehnologiilor, în vederea cresterii competitivitatii economice si adaptarii tehnologice la nivelul standardelor europene. 891.586,08 712.114,09
  SANODOR SRL ” Cresterea competitivitatii S.C. Sanodor S.R.L. prin tehnologizare si creare de produse noi “ Cresterea competitivitatii Sanodor SRL pe piata externa si interna, prin îmbunatatirea calitativa a produselor actuale si crearea de produse noi. 726.416,46 608.434,00
  EUROCONCEPT SRL Imbunatatirea competitivitatii SC EUROCONCEPT SRL, prin achizitia unor utilaje si a unui sistem fotovoltaic Cresterea performantei economice a firmei, prin achizitia unor utilaje destinate activitatii de constructii si a unui sistem fotovoltaic. 1.258.716,44 1.014.144,66
  ROMPELET PROD SRL ACHIZITIE UTILAJE SI ECHIPAMENTE PENTRU PRELUCRAREA LEMNULUI
  STRATIFICAT
  Dotarea cu utilaje si echipamente tehnologice pentru pentru prelucrarea lemnului stratificat. 1.337.048,26 1.123.569,96
  CONMAXIM INVEST S.R.L. MODERNIZAREA ACTIVITATII CONMAXIM INVEST SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE PERFORMANTE SI CREAREA DE LOCURI DE MUNCA Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea produselor și serviciilor in domeniul tamplariei si elementelor de dulgherie. 1.011.609,31 1.006.295,96
  FAR-EDY S.R.L. DEZVOLTAREA ACTIVITATII PRIN ACHIZITIE UTILAJE PERFORMANTE Extinderea activitatii curente in domeniul „Lucrari de pregatire a terenului” 805.307,75 676.129,20
  MIRTIM PROD S.R.L. DEZVOLTAREA CAPACITATII DE
  PRODUCTIE A MOBILIERULUI LA SC
  MIRTIM PROD SRL
  Consolidarea pozitiei pe piata productiei de mobilier, prin modernizarea si cresterea capacitatii de productie a SC Mirtim Prod SRL. 1.153.917,43 969.636,50
  OMG CONSTRUCT PROIECT SRL DEZVOLTAREA SI EXTINDEREA GAMEI DE SERVICII FURNIZATE DE S.C. OMG
  CONSTRUCT PROIECT S.R.L.
  Achizitia de utilaje si dotari, in vederea realizarii de servicii de calitate in domeniul lucrarilor de constructii a drumurilor si autostrazilor – Cod CAEN 4211. 1.194.685,92 1.003.396,91
  TOPOGRAFIX SRL Dezvoltarea si extinderea gamei de servicii furnizate de S.C. TOPOGRAFIX S.R.L. Achizitia de utilaje si dotari -i in domeniul abordat de societate – activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (planuri si proiecte pentru cladiri, masuratori topo-cadastrale, cartografie, cercetare geodezica) – Cod CAEN 7112. 552.403,52 462.855,71
  PALAGHEANU JOINERY S.R.L. ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA ACTIVITATII S.C.
  PALAGHEANU JOINERY S.R.L.
  Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. PALAGHEANU JOINERY S.R.L. in domeniul fabricarii altor elemente de dulgherie si tamplarie pentru constructii. 1.330.456,03 1.118.030,28
  CC & G SMART SRL Construire pensiune cu garaje la parter si împrejmuire teren Infiintarea unei pensiuni de tip boutique de 5 stele in orasul Bacau, numita PENSIUNEA CHARLOTTE BOUTIQUE. 1.358.368,82 1.032.229,63
  TERAEST YTMD SRL MODERNIZAREA ACTIVITATII SC TERAEST YTMD SRL PRIN ACHIZITIA DE UTILAJE DE CONSTRUCTII PERFORMANTE Dotatarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.293.850,92 1.087.069,68
  STRĂZI CONCEPT SRL Dezvoltarea activitatii societatii Strazi
  Concept SRL prin achizitionarea de
  echipamente pentru turnarea betonului
  Societatea STRAZI CONCEPT SRL doreste sa se dezvolte prin modernizarea activitatii din prezent – realizarea activitatii de turnare beton cu utilajul propus a fi achizitionat prin proiect. 1.332.530,40 1.118.075,00
  SEMTEX SRL DEZVOLTAREA SEMTEX SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE UTILAJE DE
  CONSTRUCTII
  Dotatarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie apa – canal. 1.221.235,48 1.026.248,30
  HAJU PRODIMPEX SRL “Imbunatatirea competitivitatii firmei Haju Prodimpex S.R.L. prin investitii in asimilarea de noi utilaje si echipamente tehnologice performante” Dezvoltarea microintreprinderii Haju Prodimpex SRL, prin cresterea volumului productiei si a vanzarilor cu min 20 % la finalul anului 2018, fata de anul de baza 2015, prin produsele existente (stupi si componente pentru stupi), avand arie de desfacere la nivel national si international. 973.779,41 817.246,56
  INVEST PLUS SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII SI
  CONSOLIDAREA POZITIEI PE PIATA A SC INVEST PLUS SRL PRIN MODERNIZAREA PROCESULUI TEHNOLOGIC SI ACHIZITIA DE UTILAJE SPECIFICE
  Consolidarea pozitiei SC INVEST PLUS SRL, cresterea fexibilitatii operationale si a competitivitatii pe piata constructiilor de drumuri. 1.513.126,02 1.126.695,83
  PAVI-LUX SRL CONSOLIDAREA POZITIEI PAVI-LUX SRL PE PIATA LUCRĂRILOR DE CONSTRUCTII DIN REGIUNEA DE DEZVOLTARE NORD-EST Consolidarea pozitiei pe piata a microîntreprinderii PAVI-LUX SRL în domeniul competitiv reprezentat de piata lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, prin realizarea de investitii in utilaje de constructie performante. 1.277.417,32 1.001.278,46
  LPG SERV S.R.L. Diversificarea si modernizarea activitaþii SC
  LPG SERV SRL prin achiziþia unor
  echipamente de ultima generaþie în
  domeniul tratarii si acoperirii metalelor
  Cresterea competitivitatii societatii SC LPG SERV SRL si diversificarea modalitatilor de metalizare, tratare si acoperire a metalelor. 526.691,98 427.332,52
  IMA SOLUTIONS SRL Dezvoltare portal web la SC IMA SOLUTIONS SRL Realizarea unui nou portal web inovativ, care sa contina caracteristici si specificatii noi pe piata din România. 882.576,53 741.660,95
  ARHIMODUS SERV SRL Modernizarea activitatii SC ARHIMODUS SERV SRL prin achizitia de utilaje si
  echipamente performante
  Modernizarea activitatii SC ARHIMODUS SERV SRL prin achizitia de utilaje si echipamente performante. 963.311,27 949.050,44
  BIND SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII MICROINTREPRINDERII S.C BIND S.R.L. PRIN FURNIZAREA SERVICIILOR DE AMENAJARE A TERENULUI Diversificarea activitatii, consolidarea pozitiei pe piata a firmei SC BIND SRL si cresterea competitivitatii prin dotarea cu echipamente pentru furnizarea serviciilor de pregatire a terenului. 908.826,80 760.120,00
  SIA-CONSTRUCT COM SRL DEZVOLTAREA SC SIA-CONSTRUCT COM SRL PRIN ACHIZITIA UNUI ECHIPAMENT DE TIP CNC Consolidarea microintreprinderii SC SIA-CONSTRUCT COM SRL, prin dezvoltarea unei noi activitati de productie in cadrul societatii, activitate incadrata in codul CAEN 1623 – Fabricarea altor elemente de dulgherie si tâmplarie, pentru constructii. Scopul proiectului vizeaza o extindere a activitatilor desfasurate in cadrul societatii, in vederea valorificarii unor oportunitati identificate pe piata romaneasca, prin demararea unui proces de productie de elemente frezate din lemn, pentru diferite componente de dulgherie si tâmplarie (usi, ferestre, scari, balustrade, etc.). 990.003,20 822.903,20
  DENTA SRL Modernizarea laboratorului de tehnica dentara al SC DENTA SRL prin achizitionarea unui sistem de frezare CAD/CAM SC DENTA SRL isi propune sa dezvolte portofoliul de produse de tehnica dentara, sa imbunatateasca si sa optimizeze procesul de executie a lucrarilor realizate in cadrul laboratorului, integrand astfel in activitate evolutiile in ceea ce priveste tehnologiile aplicabile in realizarea lucrarilor de tehnica dentara, cu impact in crearea de noi locuri de munca, cresterea productivitatii muncii, dar si cresterea nivelului de profesionalism al activitatii. 932.566,41 922.746,81
  CAMINO CONSTRUCT SRL ACHIZITIONARE UTILAJE IN VEDEREA
  MODERNIZARII SI DIVERSIFICARII
  ACTIVITATII DE PRODUCTIE IN DOMENIUL
  CONSTRUCTIEI DE DRUMURI SI
  AUTOSTRAZI
  Prin realizarea investitiei, beneficiarul isi propune cresterea competitivitatii economice a societatii, in raport cu ceilalti agenti economici din bransa constructiei de drumuri si autostrazi. 1.295.003,03 1.087.237,84
  GEOTEC PLANT SRL DOTARI PERFORMANTE SPECIFICE DEZVOLTARII ACTIVITATII ECONOMICE A SC GEOTEC PLANT SRL Cresterea profitabilitatii firmei SC GEOTEC PLANT SRL, ca urmare a rationalizarii costurilor de executie datorita tehnologiilor inovative si a dezvoltarii portofoliului de clienti si a volumului de lucrari de foraj si sondaj pentru constructii contractate. 958.923,34 791.033,05
  TCA COMIX SRL Promovarea spiritului antreprenorial in cadrul SC TCA COMIX SRL prin retehnologizarea laboratorului de optica medicala Dezvoltarea serviciilor prestate in prezent prin retehnologizarea laboratorului de optica cu echipamente pentru slefuirea si prelucrarea lentilelor oftalmice, cu tehnologii de ultima generatie integrate. 242.224,50 203.550,00
  AGRODIM CHIRIAC SRL CONSTRUIRE PENSIUNE Dezvoltarea activitatilor turistice, care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor alternative, precum si la cresterea atractivitatii spatiului urban din orasul Siret, prin construirea, amenajarea si utilarea unei pensiuni de inspiratie traditionala bucovineana. 1.536.346,15 1.068.685,00
  LUISIER SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII DIN CADRUL FIRMEI SC LUISIER SRL PRIN ACHIZITIONAREA UNUI INCARCATOR MULTIFUNCTIONAL CU BRAT TELESCOPIC PENTRU CONSTRUCTII SC LUISIER SRL intentioneaza ca prin proiect sa isi diversifice activitatea, adaugand in portofoliul sau inchirierea de utilaje de constructii cu operator. In acest scop, firma va achizitiona un incarcator multifunctional cu brat telescopic, ce include accesoriile care ii asigura multifunctionalitatea, necesare in constructii, si va recruta personal specializat. 1.259.612,10 1.048.979,55
  TIPOART SRL Achiziţie echipamente în vederea dezvoltării activitătii de editare a SC Tipoart SRL Consolidarea pozitiei în piata a SC Tipoart SRL, prin eficientizarea fluxului tehnologic al lucrarilor de editare, conform standardelor de calitate. 790.827,32 663.897,74
  DOMO MEDIA SRL MODERNIZAREA SI DEZVOLTAREA
  SOCIETATII S.C. DOMO MEDIA S.R.L. PRIN ACHIZITIA DE NOI TEHNOLOGII DE
  PRODUCTIE PENTRU DOMENIUL
  INFORMATIC, IN REGIUNEA DE
  DEZVOLTARE NORD-EST, LOCALITATEA
  IASI, JUDETUL IASI
  Cresterea competitivitatii, prin achizitionarea de echipamente IT de ultima generatie, competitive si ecoeficiente si dotari performante. In cadrul procesului de dezvoltare, TIC-ul ofera oportunitatea societatii de a accesa noi piete, pe plan regional si global sau de a promova si comercializa produse si servicii prin mijloace electronice. 1.241.208,08 1.024.625,00
  FOREX GLOBAL EXPRESS SRL ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE NOI SI
  PERFORMANTE PENTRU DIVERSIFICAREA
  ACTIVITATII S.C. FOREX GLOBAL
  EXPRESS S.R.L.
  Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. FOREX GLOBAL EXPRESS S.R.L., in domeniul lucrarilor de constructie a proiectelor utilitare pentru fluide, prin modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala, prin crearea de noi locuri de munca. 1.147.626,56 964.392,06
  AB GROUP CERAMICS SRL Cresterea competitivitatii firmei AB GROUP CERAMICS SRL-D prin dezvoltarea de noi
  produse
  Cresterea competitivitatii firmei AB GROUP CERAMICS SRL-D si consolidarea pozitiei sale de piata, prin extinderea activitatii si diversificarea gamei de produse realizate. 858.559,20 721.478,31
  DENTAL VISION CLINIC SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITAÞILOR DENTAL VISION CLINIC SRL Cresterea competitivitatii economice a firmei DENTAL VISION CLINIC SRL prin diversificarea activitatilor. 1.066.508,07 1.011.682,21
  PERSPECTIVES CONSTRUCTIONS INVEST SRL CONSTRUIRE INCUBATOR AFACERI- PERSPECTIVES CONSTRUIRE INCUBATOR AFACERI – PERSPECTIVES 55.729.066,41 40.302.674,72
  ROCKNA ELECTRONICS SRL Dezvoltarea unei unitati de fabricare a echipamentelor electronice Obiectivul general al proiectului vizează creșterea competitivității economice  a S.C. ROCKNA ELECTRONICS S.R.L., prin înființarea unei unități de producție ce are la bază o infrastructură tehnologică modernă și performantă, dar și personal calificat corespunzător. Investitia ce va contribuie la îmbunătățirea poziției pe piața de desfacere a firmei, va permite accesarea unor segmente noi de piata si dezvoltarea domeniului de fabricare a echipamentelor electronice din regiunea Nord-Est. 1.412.201,66 1.167.120,76
  BUILDING TECHNOLOGY GROUP R SRL Diversificarea activitatii SC BUILDING TECHNOLOGY GROUP R SRL prin fabricarea de module electronice pentru automatizari inteligente Consolidarea pozitiei SC BUILDING TECHOLOGY GROUP R SRL pe piata interna prin diversificarea activitatii în domeniul productiei de module electronice cod caen CAEN 2611 „Fabricarea subansamblurilor electronice (module)”. 1.209.065,17 1.010.860,61
  ALCLINIC SRL Extinderea activitatii ALCLINIC SRL Extinderea activitatii societatii ALCLINIC SRL prin dotarea unui laborator de tehnica dentara, care sa permita fabricarea de dinti artificiali si punti dentare. Solicitantul doreste sa dezvolte activitatea aferenta codului CAEN 3250 – Productia de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice si sa ofere lucrari protetice de diferite tipuri (din ceara, zirconiu si metalice), utilizand tehnologii inovatoare. 1.076.054,97 1.055.088,41
  BEST STYLE CONSTRUCT SRL Achizitie utilaje pentru SC Best Style Construct SRL Crearea unei noi capacitati de servicii privind activitatile de constructii specializate intr-un domeniu comun diferitelor tipuri de structuri. 1.331.765,24 1.119.130,45
  LEAGANUL BUCOVINEI S.R.L. EXTINDEREA SI MODERNIZAREA PENSIUNII TURISTICE ”LEAGANUL BUCOVINEI”
  CU DEZVOLTAREA DE SERVICII NOI PRESTATE
  Cresterea competitivitatii SC LEAGANUL BUCOVINEI SRL, prin diversificarea serviciilor turistice oferite si cresterea capacitatii de cazare, în vederea cresterii numarului de turisti deserviti. 1.129.892,22 955.373,19
  LIDIA MOD COLLECTION S.R.L. Cresterea capacitatii de productie si modernizarea bazei materiale a firmei SC LIDIA
  MOD COLLECTION SRL prin investitii in echipamente tehnologice noi
  SC LIDIA MOD COLLECTION SRL intentioneaza ca prin proiect sa inlocuiasca o parte din baza materiala actuala, achizitionand echipamente si dotari noi, superior calitative si eficiente, asigurand o productivitate ridicata. De asemenea, se vor achizitiona echipamente care vor inova actuala activitate a firmei prin includerea in portofoliul sau a unor produse vestimentare pe care societatea nu le putea realiza pana la acest moment. 604.825,46 503.189,75
  ALCAROM MIXT IMPORT EXPORT SRL Modernizarea activităţii SC ALCAROM MIXT IMPORT EXPORT SRL prin achiziţia de echipamente performante în domeniul realizării tâmplăriei PVC Modernizarea activităţii SC ALCAROM MIXT IMPORT EXPORT SRL prin achiziţia de echipamente performante în domeniul realizării tâmplăriei PVC 975.622,09 819.848,48
  MELOPEEA SRL INFIINTARE SECTIE DE FABRICARE A ARTICOLELOR DE IMBRACAMINTE PENTRU LUCRU Intrarea pe piata producatorilor de echipamente de lucru si situarea SC Melopeea srl intre primele 10 firme de profil, prin consolidarea pozitiei pe care o detine pe piata echipamentelor de lucru din Romania. 1.271.863,02 1.018.473,55
  BISET GRUP SRL MODERNIZAREA SI DEZVOLTAREA
  DURABILA A S.C. BISET GRUP S.R.L.
  Cresterea competitivitatii si durabilitatii societatii S.C. BISET GRUP S.R.L., prin dotarea societatii cu componenta de energie verde, utilaje tehnologice performante specifice cod CAEN 4399 – Alte lucrari speciale de constructii 1.074.260,60 902.740,00
  MAYAKYR SRL Modernizarea activitatii SC MAYAKYR SRL prin achizitia de echipamente moderne si performante Dezvoltarea si modernizarea activitatilor de prestare a serviciilor din Regiunea Nord – Est în vederea asigurarii clientilor cu servicii de calitate la standarde europene. 629.158,32 623.326,32
  OMEGA CONSTRUCT S.R.L. DEZVOLTAREA ACTIVITATII SC OMEGA CONSTRUCT SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE
  MODERNE
  Achiziționarea de echipamente moderne în vederea dzvoltarii tehnologice a firmei. 1.160.909,54 969.646,00
  IT PRINT SERV S.R.L. ACHIZITIE ECHIPAMENTE MODERNE IN
  CADRUL IT PRINT SERV SRL
  Completarea  dotarii tehnice a firmei IT PRINT SERV SRL cu echipamente performante, care sa permita diversificarea si modernizarea gamei de servicii oferite clientilor. 455.253,87 451.575,34
  LODOR CONSTRUCT S.R.L. ACHIZITIE UTILAJE PENTRU LUCRARI DE PREGATIRE A TERENULUI Dotarea societatii LODOR CONSTRUCT SRL cu utilaje pentru lucrari de pregatire a terenului. 1.350.527,62 1.134.897,16
  PACOPA SRL “DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SC PACOPA SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE
  ECHIPAMENTE DE TEHNICA DENTARA”
  Consolidarea pozitiei pe piata a societatii PACOPA SRL in domeniul fabricarii produselor de tehnica dentara.SC PACOPA SRL isi propune sa abordeze un nou domeniu de activitate, respectiv cel al fabricarii de dispozitive, aparate si instrumente medicale si stomatologice. 631.208,18 631.208,18
  ALLGEST VGC SRL Achiziþie de echipamente pentru dezvoltarea activitatii de productie publicitara a societatii Allgest VGC S.R.L Creşterea competitivităţii societăţii Allgest VGC S.R.L. în domeniul producţiei publicitare. 774.622,58 649.969,95
  ALTFEL DENT SOLUTIONS SRL Inovaţie pentru un zâmbet frumos şi sănătos Consolidarea poziţiei pe piaţă a S.C. Altfel Dent Solution S.R.L, cu ajutorul investiţiei în noi tehnologii din domeniul tehnicii dentare, pentru diversificare de produs şi proces în cadrul laboratorului de tehnică dentară. 255.640,97 243.740,97
  VALITEO SRL Dezvoltarea unor procese inovatoare in cadrul atelierului de ceasornicarie VALITEO Cresterea competitivitatii SC VALITEO SRL prin dezvoltare a atelierului de ceasornicarie Valiteo, identificand ca mijloace optime dotarea/ retehnologizarea si asigurarea resursei umane, necesare desfasurarii activitatii la parametrii superiori, atat calitativi, cat si cantitativi. 162.661,10 159.091,10
  LIFE DENT IMPLANT SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATILOR LIFE DENT IMPLANT SRL PRIN DOTAREA CU ECHIPAMENTE DE TEHNICA DENTARA Creşterea competitivităţii economice a firmei LIFE DENT IMPLANT SRL prin valorificarea potenţialului de inovare şi de asimilare a progresului tehnologic. 466.965,22 457.241,73
  FRAM ENERGY SRL Modernizarea si dezvoltarea S.C. FRAM ENERGY S.R.L. Consolidarea pozitiei SC FRAM ENERGY SRL pe piata interna, prin modernizarea si dotarea punctului de lucru aferent activitatii de servicii de arhivistica. 856.562,31 650.127,96
  N & A PROJECT CONSULTING SRL Diversificarea si modernizarea activitatii SC N & A PROJECT CONSULTING SRL prin achizitia unor utilaje moderne Dezvoltarea prestării de servicii din Regiunea Nord – Est în vederea îmbunătățirii și diversificării serviciilor de construcție a proiectelor utilitare pentru fluide. 1.338.070,18 939.521,81
  CENTER CARE SUCEAVA S.R.L. Obtinere autorizatie de construire pentru pensiune turistica, imprejmuire, anexe, utilitati edilitare si sistematizare verticala Dezvoltarea activitatilor turistice care sa contribuie la cresterea numarului de locuri de munca si a veniturilor, precum si la cresterea atractivitatii spatiului urban din orasul Suceava, prin construirea, amenajarea si utilarea unei pensiunii turistice la standardul de 4 margarete. 1.248.269,20 866.912,00
  UNITON GRUP SRL Modernizarea si cresterea competitivitatii societatii UNITON GRUP SRL prin investitia in echipamente si utilaje moderne Dezvoltarea şi modernizarea activităţilor de construcţii din Regiunea Nord – Est, în vederea îmbunătăţirii şi diversificării serviciilor şi asigurării clienţilor cu servicii de calitate, la standarde europene, prin modernizarea activităţii SC UNITON GRUP SRL. 712.661,27 596.875,01
  BRADMOND SRL “ACHIZITIE UTILAJE PENTRU ACTIVITATEA DE PRELUCRARE A TERENULUI” Consolidarea si dezvoltarea durabila a activitatii societatii SC Bradmond SRL prin achizitia de utilaje pentru activitatea de prelucrare a terenului. 1.330.366,39 1.117.954,95
  R.D. FITNESS SRL ACHIZITIE UTILAJE R.D. FITNESS SRL Dezvoltarea societatii în sectorul serviciilor de pregatire a terenului. 1.272.695,92 1.064.492,37
  MAI NET SRL Dezvoltarea activitatii firmei MAI NET SRL Cresterea competitivitatii microintreprinderii MAI NET SRL prin achizitia de echipamente tehnologice si dotari, in scopul consolidarii pozitiei pe piata de profil. 914.742,57 704.904,81
  A/C EXACT OFFICE CONSULT S.R.L. ACHIZITIE DE UTILAJE PENTRU ACTIVITATEA DE CONSTRUCTII A PROIECTELOR UTILITARE PENTRU FLUIDE Achiziţia de utilaje şi echipamente moderne pentru activitatea nouă de efectuare a lucrărilor de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide, care să permită realizarea unei structuri de afaceri într-o zonă cu potenţial de creştere ridicat, în municipiul Piatra Neamţ. 1.229.818,98 1.033.461,33
  WEISSIGN SRL Imbunatatirea Competitivitatii sc Weissign
  srl
  Consolidarea pozitiei pe piata de servicii de publicitate a firmei SC Weissign SRL, prin investitii in capacitati de productie publicitara performante. 1.119.742,40 940.580,00
  LENMAR SERVICE 2013 SRL MODERNIZAREA ACTIVITATII LENMAR
  SERVICE SRL PRIN ACHIZITIONAREA DE ECHIPAMENTE SPECIALIZATE
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea activitatii de reparatii. 611.742,19 513.869,07
  LARA ŞI PARTENERII SRL ACHIZITIA DE UTILAJE DE TRICOTARE LA
  SC LARA SI PARTENERII SRL
  Consolidarea pietei firmei LARA SI PARTENERII SRL, prin extinderea si inovarea activitatii, in domeniul fabricarii prin tricotare sau crosetare a articolelor de imbracaminte. 1.005.323,67 982.558,44
  AGROAMA GRUP SRL MODERNIZAREA ACTIVITATII AGROAMA
  GRUP SRL, PRIN ACHIZITIA DE UTILAJ SPECIALIZAT
  Dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea lucrarilor de constructie a drumurilor. 1.153.850,78 1.153.612,78
  MUNICIPIUL BACAU Crearea unei infrastructuri suport de incubare a afacerilor Hub pentru Tineret – Cinema Orizont Prin proiect, se propune ca incubatorul „Hub pentru tineret – Cinema Orizont” sa devina un epicentru al comunitatii antreprenoriale din regiunea Nord-Est, care faciliteaza cresterea afacerilor inovative de la idee la un model sustenabil si transforma rezultatele cercetarii si inovarii in oportunitati de afaceri de succes in domeniul industriilor creative. 21.370.616,88 18.516.889,81
  MONDIAL CONSTRUCT SRL Achizitionarea de utilaje in cadrul SC MONDIAL CONSTRUCT SRL in vederea dezvoltarii activitatii de constructii rezidentiale si nerezidentiale Dezvoltarea activităților de construcții în domeniul clădirilor rezidențiale si nerezidențiale,  creșterea competitivității, și ridicarea standardalului calității serviciilor în cadrul SC MONDIAL CONSTRUCT SRL. 1.331.453,73 1.118.868,67
  SILVABEL SRL Cresterea competitivitatii SC SILVABEL SRL în domeniul lucrarilor de pregatire a terenului Cresterea competitivitatii S.C. SILVABEL S.R.L. in domeniul realizarii lucrarilor de pregatire a terenului, prin modernizarea, extinderea si completarea infrastructurii tehnologice cu echipamente moderne, performante si eficiente din punct de vedere energetic. 1.152.864,08 967.155,53
  GHINITA SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATILOR DE CAZARE SI AGREMENT LA SC GHINITA SRL Dezvoltarea si consolidarea pozitiei societatii pe piata serviciilor de cazare si agrement prin dotarea spatiilor de cazare si de petrecere a timpului liber cu echipamente si mobilier specific. 530.532,55 426.766,26
  MACSIM COMPANY SRL Dezvoltarea societatii Macsim Company SRL prin innoirea utilajelor existente si cresterea calitativa a
  produsului finit
  Dezvoltarea şi retehnologizarea proceselor de producţie prin achiziţionarea unor echipamente noi, cu mare precizie, performante, în contextul creării unui sistem inovativ şi ecoeficient, dar şi al înfiinţării de noi locuri de muncă. 1.137.346,94 953.153,73
  MORA TV SRL Modernizarea activitaþii SC MORA TV SRL prin achiziþia de echipamente performante Dezvoltarea si modernizarea activitatilor deproducție din Regiunea Nord – Est în vederea îmbunatatirii si diversificarii produselor si asigurarii clientilor cu produse de calitate la standarde europene prin modernizarea activitatii SC MORA TV SRL. 1.199.492,99 993.283,14
  GREEN TRE DEVELOPMENT SRL DEZVOLTAREA ACTIVITATII SOCIETATII GREEN TRE DEVELOPMENT S.R.L. Achiziţia echipamente IT performante şi moderne, menite în principal să extindă activitatea societăţii, în vederea adaptării la mediul concurenţial aflat în continuă expansiune. 951.409,75 786.123,99
  TOP SCAV SRL MODERNIZAREA SI DEZVOLTAREA DURABILA A S.C. TOP SCAV S.R.L. Cresterea competitivitatii societatii TOP SCAV S.R.L., tinând cont de asigurarea principiilor dezvoltarii durabile, cu scopul de a apropia realitatea firmei de cerintele pietei. 1.258.365,50 1.057.450,00
  HERRA HARDWARE SRL  SC HERRA HARDWARE SRL-D – dezvoltare
  logistică pentru eficientizarea activităţii de
  producţie
  Creşterea competitivităţii SC HERRA HARDWARE SRL-D pe piaţa specifică prelucrării şi fasonării sticlei plate, cu impact asupra dezvoltării mediului antreprenorial local şi regional. 1.196.913,17 1.005.641,32
  STARGODENT SRL DOTAREA FIRMEI STARGODENT SRL CU ECHIPAMENTE PERFORMANTE Dotarea firmei STARGODENT SRL cu echipamente performante. 792.653,80 792.653,80
  HIGH FEE CONNECTED SRL “Construire structura de promovare a antreprenoriatului (birouri), împrejmuire, racorduri la utilitati” Înființarea unui incubator de afaceri care să susțină dezvoltarea a 16 microîntreprinderi va asigura capacitatea societății de a sprijini firmele nou înființate și a celor cu un istoric scurt de funcționare de a furniza servicii calitative, complexe în domeniul turismului și ecoturismului. 3.679.181,47 3.051.641,00
  BECA COSTRUZIONI SRL Competitivitate la nivelul Beca Costruzioni SRL Consolidarea pozitiei intreprinderii pe piata locala / regional, in aşa fel incat veniturile obtinute din aceste lucrari sa creasca pana in 2022 de la 20% la 75% din veniturile totale. 1.165.465,14 917.966,64
  KRISTODENT S.R.L. Dezvoltarea laboratorului de tehnica
  dentara din cadrul SC KRISTODENT SRL
  Scopul proiectului este dezvoltarea activitatii de tehnica dentara din cadrul SC Kristodent SRL. 446.646,66 446.646,66
  MOLDSTING SRL Diversificarea activităţii S.C. MOLDSTING S.R.L. prin înfiinţarea unei unităţi de
  producţie pentru soluţii de ignifugare în municipiul Vaslui
  Consolidarea pozitiei SC MOLDSTING SRL pe piata interna, prin diversificarea activitatii în domeniul productiei de solutii ignifuge, cod CAEN 2059 Fabricarea altor produse chimice n.c.a. 1.120.351,32 895.080,00
  TOPOMAR SRL Consolidarea poziţiei pe piaţa serviciilor de cadastru şi topografie a TOPOMAR S.R.L. Obiectivul general al proiectului îl reprezintă consolidarea poziției pe piața serviciilor de cadastru, geodezie și cartografie a TOPOMAR S.R.L. prin inovarea proceselor interne, a gamei de produse și creșterea capacității de răspuns a solicitărilor venite din partea clienților. 557.096,47 452.883,96
  SER CONSTRUCT SRL Performanta si dezvoltare in activitatea de
  finisare a materialelor textile, inclusiv a
  articolelor de imbracaminte , cu achizitia de
  echipamente si produse software de ultima
  generatie
  Dezvoltarea activitatii de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte , cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie 1.045.369,15 872.297,20
  ELYTIS HOSPITAL SRL ACHIZITIE DOTARI INOVATIVE PENTRU IMAGISTICA MEDICALA Cresterea competitivitatii ELYTIS HOSPITAL SRL pe piata de imagistica regionala, prin valorificarea potentialului oferit de achizitia echipamentelor medicale de imagistica ultraperformante si implementarea aplicatiei software inovative. 7.539.721,00 7.488.670,00
  CLINICA LUXOR SRL EXTINDEREA CAPACITATII DE PRESTARE A SERVICIILOR MEDICALE IN CADRUL SOCIETATII
  CLINICA LUXOR S.R.L.
  Realizarea unei investiții inițiale în cadrul firmei Clinica Luxor SRL prin extinderea capacității unei unități existente prin creșterea volumului de servicii de investigatii IRM. 3.272.723,47 3.247.959,32
  PALESTRA SRL Centru Fitness – Palestra Cresterea competitivitatii SC Palestra SRL, prin dezvoltarea activitatii actuale inspre sectorul serviciilor si patrunderea pe piata serviciilor sportive. 7.157.192,33 5.928.613,41
  RODOTEX SRL Cresterea competitivitatii companiei SC RODOTEX SRL prin diversificarea gamei de produse Cresterea competitivitatii si productivitatii muncii companiei RODOTEX SRL, ca urmare a diversificarii gamei de produse in industria tipografica. 7.545.404,40 6.332.830,38
  INVESTIGATII MEDICALE PRAXIS SRL AMENAJARE LABORATOR CENTRAL ANALIZE MEDICALE PRIN SCHIMBARE DE DESTINATIE DIN
  HALE PRODUCTIE IMOBIL EXISTENT
  Creșterea competitivității societății INVESTIGATII MEDICALE PRAXIS SRL și consolidarea poziției pe piața serviciilor medicale ( analize medicale de laborator). 6.211.648,91 6.209.498,73
  AXA MOB SRL Extinderea capacitatii si modernizarea bazei materiale a firmei SC AXA MOB SRL prin investitii in echipamente medicale noi SC AXA MOB SRL intentioneaza ca prin proiect sa isi mareasca baza materiala actuala, achizitionand echipamente si dotari noi, superior calitative si eficiente in domeniul chirurgiei oftalmologice. 2.572.058,37 2.159.524,44
  FLORISOL PRODUCT SRL Modernizarea si diversificarea activitatii prin achizitia de echipamente pentru SC FLORISOL PRODUCT SRL Modernizarea si diversificarea activitatii societatii prin achizitia de echipamente specifice, inovative. 1.927.103,90 1.475.983,33
  CELILAD S.R.L. Cresterea competitivitatii si diversificarea productiei la CELILAD SRL Crearea premiselor materiale pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv, pentru furnizarea unor produse de calitate in productia de geam termopan, respctiv a prelucrarii si fasonarii sticlei plate. 2.701.889,07 2.268.995,02
  MOLIDUL IMPEX SRL PANATAU FILIALA BERESTI-TAZLAU Extinderea capacitatii de productie la SC MOLIDUL IMPEX SRL PANATAU FILIALA BERESTI -TAZLAU cresterea productivitatii SC MOLIDUL IMPEX SRL PANATAU FILIALA BERESTI TAZLAU mu in sectorul taierii si rindeluirii lemnului. 5.994.877,36 5.037.712,06
  DIMAS GOLD S.R.L. ACHIZITIA DE ECHIPAMENTE PENTRU FABRICAREA BIJUTERIILOR SI A ARTICOLELOR SIMILARE DE CATRE DIMAS GOLD S.R.L. Dezvoltarea capacitatii si diversificarea productiei pe piata produselor din aur si argint. 5.643.555,25 4.705.087,53
  BM-BC S.R.L. Realizare spatiu polivalent cu centru evenimente educativ-culturale Consolidarea poziţiei firmei pe piaţa regională , prin prestarea unor servicii de organizare evenimente de calitate si inedite, conducand la cresterea competitivitatii firmei pe piata de profil. 7.291.345,77 7.125.792,97
  VICMOD SRL IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII PRIN CRESTEREA PRODUCTIVITATII MUNCII IN CADRUL
  VICMOD SRL, IN SECTORUL COMPETITIV AL PRODUCTIEI DE CONFECTII TEXTILE
  Cresterea productivitatii muncii in cadrul VICMOD SRL,in sectorul productiei de confectii textile. 2.343.772,83 1.962.885,00
  COMBOTEH SRL Extinderea capacitatii de productie a S.C. COMBOTEH S.R.L., prin cresterea volumului de parti componente pentru masinile de utilizare generala, confectionate Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. COMBOTEH S.R.L. in domeniul fabricarii de parti componente pentru masinile de utilizare generala, prin extinderea capacitatii societatii prin cresterea volumului productiei, modernizarea si dezvoltarea societatii comerciale, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca. 4.986.773,73 4.179.430,89
  ICC PROD SRL Cresterea volumului productiei de catre ICC PROD SRL prin achizitia de echipamente tehnologice
  performante
  Creșterea competitivității firmei ICC PROD SRL, prin introducerea de noi echipamente, care vor fi incluse în fluxul tehnologic al producției de articole auto, conform codului CAEN vizat de proiect, respectiv 1392 – fabricarea de articole confectionate din textile (cu exceptia îmbracamintei si lenjeriei de corp). 1.812.391,18 1.521.906,79
  CARDIO-PRAXIS S.R.L. CONSTRUIRE CLINICA MEDICALA, CONFORM PUZ APROBAT CU HCL 240/23.06.2017 Cresterea competitivitatii CARDIO-PRAXIS SRL pe piata regionala de servicii medicale in domeniul cardiovascular, prin valorificarea potentialului oferit de construirea unei noi cladiri cu destinatia clinica medicala. 6.400.230,81 6.276.083,17
  STELCO SRL Dezvoltarea capacitatii de productie a SC STELCO SRL Cresterea competitivitatii si productivitatii muncii companiei STELCO S.R.L., ca urmare a extinderii activitatii desfasurate in sectorul competitiv Lemn si mobila, identificat in SNC 2014 – 2020. 6.011.550,74 5.031.147,46
  LAFOR SRL Extinderea capacitatii de productie a S.C. LAFOR S.R.L., prin cresterea volumului de cherestea, fabricata Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. LAFOR S.R.L. in domeniul taierii si rindeluirii lemnului, prin extinderea capacității societatii prin creșterea volumului productiei de cherestea. 7.363.727,17 6.136.363,10
  CAMELEON LEATHER SRL Dezvoltare prin inovare Dezvoltarea activitatii companiei CAMELEON LEATHER SRL, cresterea competitivitatii si productivitatii firmei prin abordarea unei noi activitati si penetrarea pe o piata de nisa. 5.945.699,34 4.984.386,00
  MANIFATTURE NEAMT SRL Extindere capacitate de productie la SC MANIFATTURE NEAMT SRL prin achizitia de echipamente noi si performante Extinderea capacitatii societatii SC MANIFATTURE  NEAMT SRL prin cresterea volumului productiei, cresterea profitului acesteia si crearea de sanse pentru comunitatea locala prin crearea de noi locuri de munca. 7.277.564,04 7.169.660,51
  EXPERT CLEAN PLUS SRL Cresterea capacitatii de lucru in cadrul SC EXPERT CLEAN PLUS SRL prin investitii in echipamente noi si eficiente pentru spalatoria textila Extinderea capacitatii de prestare a serviciilor de spalatorie din cadrul SC EXPERT CLEAN PLUS SRL si majorarea vanzarilor prin modernizarea bazei materiale de lucru, investitii in promovarea firmei si cresterea numarului de salariati. 5.312.646,42 4.464.408,76
  FLORENTINII SRL Extindere unitate de productie la SC FLORENTINII SRL Extinderea unitații de producție la SC FLORENTINII SRL. 1.545.017,46 1.292.263,00
  HELMERT SRL EXTINDEREA CAPACITATII DE PRESTARE A SERVICIILOR SC HELMERT SRL PRIN INVESTIREA IN ACTIVE CORPORALE SI NECORPORALE Dezvoltarea serviciilor oferite de SC HELMERT SRL în domeniul Sistemelor Informaţionale Geografice (SIG). 1.630.183,41 1.369.902,03
  BUCOVINA TRAVEL & EVENTS SRL CRESTEREA VOLUMULUI SERVICIILOR TURISTICE LA PENSIUNEA POPASUL DOMNESC PRIN EXTINDEREA CAPACITATII EXISTENTE Cresterea volumului serviciilor turistice la Pensiunea Popasul Domnesc prin extinderea capacitatii existente 5.981.294,50 4.673.716,00
  DISTRIDENT PLUS SRL Construirea si dotarea unui spatiu de productie la S.C. DISTRIDENT PLUS S.R.L. Cresterea competitivitatii SC DISTRIDENT PLUS SRL, prin construirea si dotarea unui spatiu de productie, in vederea cresterii gamei si calitatii produselor si serviciilor oferite. 6.199.139,29 4.975.850,22
  BICO INDUSTRIES SRL Extinderea capacitatii de productie a S.C. BICO INDUSTRIES S.R.L., prin cresterea volumului de plasa de armare din fibra de sticla, fabricata Consolidarea pozitiei pe piata a S.C. BICO INDUSTRIES S.R.L. in domeniul productiei de tesaturi (plasa de armare din fibra de sticla), prin extinderea capacității societatii prin creșterea volumului productiei. 8.407.457,49 7.058.621,04
  PROMOART SRL EXTINDEREA CAPACITATII AVANSATE DE REALIZARE A ACTIVITATILOR DE TIPARIRE IN SCOPUL CRESTERII COMPETITIVITATII SOCIETATII PROMOART SRL Extinderea capacitatii avansate de desfasurare a activitatilor de tiparire in scopul imbunatatirii si consolidarii competitivitatii societatii PROMOART SRL in piata prin dotarea cu echipamente performante. 1.617.613,35 1.358.615,71
  PSAPET-PROD-COM S.R.L Cresterea competitivitatii societatii Psapet-Prod-Com SRL prin achizitia de echipamente de productie
  performante
  Cresterea competitivitatii societatii PSAPET PROD-COM SRL in domeniul fabricarii lagarelor, angrenajelor, cutiilor de viteza si a elementelor mecanice de transmisie (Cod Caen vizat de investitie 2815) prin achizitia de echipamente specifice. 3.013.337,89 2.790.878,76
  RECUMED SRL EXTINDEREA CAPACITATII DE PRESTARE SERVICII MEDICALE LA S.C. RECUMED SRL DIN
  MUNICIPIUL VASLUI, JUDETUL VASLUI
  Extinderea serviciilor medicale specializate prestate de SC RECUMED SRL in specialitatile medicale in care isi desfasoara activitatea, prin achizitionarea echipamentelor performante, inovative si eficiente energetic. 6.388.350,82 5.771.736,28
  SCORZA SRL Imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor prin diversificarea unitatii de
  productie din cadrul SC SCORZA SRL, in vederea cresterii competitivitatii intreprinderii pe piata industriala
  Achizitia de echipamente tehnologice performante, in scopul realizarii unui flux tehnologic complet de productie a echipamentelor de ventilatie si frigorifice. 2.451.050,90 2.059.706,64
  LUX-ARTIM SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII FIRMEI SC LUX-ARTIM SRL Diversificarea activitatii unitatii, prin realizarea de produse de o calitate superioara, respectiv mobilier pentru bucatarii. 7.378.449,82 6.200.378,00
  VETRO SOLUTIONS SRL Infiintare capacitate de productie la SC VETRO SOLUTIONS SRL Imbunatatirea competitivitatii economice a companiei VETRO SOLUTIONS SRL prin infiintarea unei unitati de productie de medicamente de uz veterinar. 7.524.078,48 6.322.755,04
  BILIUTA SERV SRL CONSTRUIRE CLINICA STOMATOLOGIE, ÎMPREJMUIRE SI BRANSAMENTE/RACORDURI LA UTILITATI TEHNICO EDILITARE, ORGANIZARE DE SANTIER Obiectivul general îl constituie consolidarea pe piață a firmei prin diversificarea serviciilor medicale stomatologice și extinderea pe piața internațională. 3.244.696,46 3.134.614,32
  POLARIS CAFE SRL CONSTRUIRE HOTEL D+P+4E IN MUNICIPIUL SUCEAVA SC POLARIS CAFE SRL si-a propus ca tinta sa devina un lider pe piata turismului sucevean, dorind sa contribuie in mod activ la cresterea acestui sector. 19.403.466,30 11.939.157,62
  NEFROLIFE SRL  REPARATII CAPITALE, CONSOLIDARE, MODERNIZARE CLADIRE EXISTENTA SI SCHIMBARE DE DESTINATIE DIN SPATIU COMERCIAL IN CLINICA MEDICALA Diversificarea producției clinicii medicale prin servicii care nu au fost prestate anterior; prin reparatii capitale, consolidare, modernizarea clădiri existente și schimbarea de destinatie din spatiu comercial în clinică medicală; utilarea clinicii medicale cu echipamentele și dotările corespunzătoare. 5.098.275,38 5.053.807,48
  S.M. GLOBAL TRADE S.R.L. OBTINERE AUTORIZATIE DEMOLARE LOCUITA C1 SI OBTINERE AUTORIZATIE CONSTRUIRE
  PENTRU HOTEL APARTAMENT CU REGIM DE INALTIME P+2E
  Îmbunătățirea competitivității economice a S.C. S.M. GLOBAL TRADE S.R.L. în sectorul competitiv aferent cod CAEN 5510 Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare. 8.006.299,48 6.365.659,00
  TIPOGRAFIA CELESTIN SRL Cresterea capacitatii de productie a tipografiei SC TIPOGRAFIA CELESTIN SRL Achiziţionarea de echipamente performante și software-uri inovative  care să conducă la extinderea capacitățiide producție a unității actuale și la îmbunătățirea semnificativă a calității produselor oferite. 4.052.637,82 3.380.308,56
  EXONIA HOLDING SRL CREAREA CAPACITATII AVANSATE DE PRODUCTIE LA SC EXONIA HOLDING SRL PENTRU
  PRODUCTIA DE MATERIALE IMPRIMATE PERSONALIZATE INOVATIVE PRIN IMPRIMARE
  FLEXOGRAFICA
  Cresterea competitivitatii SC EXONIA HOLDING SRL, prin infintarea unei noi sectii de productie a materialelor promotionale personalizate innovative, prin imprimare flexografica. 8.856.575,00 7.416.000,00
  ANGELA INTERNATIONAL SRL Diversificarea activitatii societatii Angela International SRL prin achizitia de echipamente performante Realizarea unei investitii initiale in cadrul firmei Angela International SRL, prin diversificarea productiei unitatii existente, prin produse care nu au mai fost fabricate anterior in unitate. 1.903.387,54 1.806.818,93
  CORIOLAN AUR SMARALD SRL Cresterea competitivitatii SC CORIOLAN AUR SMARALD SRL prin investitii în echipamente si aplicatii informatice specifice Cresterea competitivitatii SC CORIOLAN AUR SMARALD SRL prin investitii in echipamente si programe informatice specifice. 6.323.693,89 5.310.211,45
  JADE FASHION SRL Dezvoltarea activitatii SC Jade Fashion SRL prin achizitia de echipamente moderne Realizarea unei investitii initiale in domeniul fabricarii de articole de voiaj si marochinarie si al articolelor de harnasament si diversificarea activitatii unitatii existente. 3.078.985,86 2.384.967,34
  LAROX WOOD HOUSE SRL INFIINTARE UNITATE DE PRODUCTIE PENTRU REALIZAREA CASELOR DIN LEMN Consolidarea si dezvoltarea durabila a activitatii de productie, a societatii LAROX WOOD HOUSE SRL. 9.180.186,23 6.982.894,21
  NIRO SERV COM SRL ”CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICA P+1E, ANEXE, AMENAJARE CAI DE ACCES SI PARCARE, ÎMPREJMUIRE, RACORD LA UTILITATI” Construirea unei pensiunii turistice in Gura Humorului, în vederea creșterii calității infrastructurii turistice la nivelul orașului și diversificării gamei de servicii oferite de către societate, prin abordarea unui segment de piață nou pentru întreprinderea S.C. NIRO SERV COM S.R.L. 2.631.861,83 1.926.120,00
  CAOM S.A. Diversificarea activitatii societatii S.C. CAOM S.A. Consolidarea pozitiei S.C. CAOM S.A. pe piata interna prin diversificarea activitatii în domeniul producţiei de rezistenţe electrice pentru încălzit, aferente codului CAEN 2751. 1.766.356,41 1.492.320,67
  NORD SCALA SRL “CONSTRUIRE SPATIU DE PRODUCTIE SI ACHIZITIE UTILAJE PENTRU FABRICAREA SCARILOR” Consolidarea si dezvoltarea  activitatii de fabricare a scarilor in cadrul societatii SC NORD SCALA SRL. 3.574.851,56 2.883.806,16
  FORNA CLINIC SRL DIVERSIFICAREA GAMEI DE SERVICII STOMATOLOGICE OFERITE DE SC FORNA CLINIC SRL Creșterea competitivitatii FORNA CLINIC SRL si consolidarea pozitiei pe piata prin extinderea capacității de prestare a serviciilor stomatologice, diversificarea cu 4 noi servicii medicale prin investitii in echipamente si software. 1.429.954,06 1.412.762,28
  DAN INTERNATIONAL SRL IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII PRIN CRESTEREA PRODUCTIVITATII MUNCII IN CADRUL DAN INTERNATIONAL SRL, IN SECTORUL COMPETITIV AL PRODUCTIEI DE CONFECTII TEXTILE Imbunatatirea competitivitatii prin cresterea productivitatii muncii in cadrul Dan International SRL, in sectorul competitiv al productiei de alte articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp). 3.671.962,93 3.081.356,11
  GEMINI CAD SYSTEMS SRL EXTINDERE HALA DE PRODUCTIE A UTILAJELOR INOVATIVE PENTRU PROCESARE MATERIALE
  TEXTILE SI PIEI
  Cresterea competitivitatii SC GEMINI CAD SYTEMS SRL, prin extinderea capacitatii de productie a utilajelor inovative pentru industria textila si pielarie. 9.426.035,00 7.457.500,00
  SER CONSTRUCT SRL Performanta si dezvoltare in activitatea de spalare si curatare (uscata) a articolelor textile si a
  produselor din blana cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie
  Dezvoltarea activitatii de spalare si curatare (uscata) a articolelor textile si a produselor din blana, prin achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie. 4.505.454,29 3.763.284,16
  PRAXIOPTIC SRL Extinderea si modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL Extinderea si modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL. 4.546.179,61 3.804.173,00
  CONELTEX SRL Dezvoltarea capacitatii de productie a societatii CONELTEX S.R.L. Cresterea competitivitatii companiei Coneltex S.R.L., ca urmare a dezvoltarii activitatii desfasurate in sectorul Textile si pielarie. 3.746.164,72 3.145.907,95
  PRO MOBILA S.R.L. Extinderea capacitatii de productie a SC PRO MOBILA SRL Extinderea capacitatii de productie a SC PRO MOBILA SRL. 2.560.759,10 2.134.537,26
  FORESTFALT SERVICII SRL Investim pentru cresterea valorii adaugate Cresterea productivitatii muncii cu peste 12%, incepand cu primul an de operare a proiectului, prin investitii in echipamente noi pentru imbunatatirea competitivitatii economice. 5.750.150,31 4.812.296,33
  ROMTEXIM SRL Extinderea capacitatii de productie a mobilierului comercial la SC ROMTEXIM SRL Extinderea capacitatii de productie a mobilierului comercial la SC ROMTEXIM SRL. 2.287.102,61 2.167.108,22
  RITMIC COM SRL Achizitie echipamente pentru reciclare in cadrul Ritmic Com SRL Obiectivul general al proiectului este de atingere si consolidare a calitatii de lider in reciclarea deseurilor municipale 5.823.795,84 5.220.222,75
  DASITRADE SRL CREAREA UNEI NOI UNITATI PRIN CONSTRUIRE SEDIU FIRMA, SALA DE CURS SISTEME DE SECURITATE SI GARAJ Cresterea competitivitatii SC DASITRADE SRL prin realizarea unei investitii noi in domeniul „Activitati de consultanta in tehnologia infiormatiei”-cod CAEN 6202 si dezvoltarea serviciilor de consultanta in tehnologia informatiei. 4.352.519,73 3.603.562,31
  SAMDAM EUROPE SRL Cresterea competitivitatii S.C. SAMDAM EUROPE S.R.L. in domeniul realizarii software-ului la
  comanda
  Imbunatatirea competitivitatii economice prin cresterea productivitatii muncii la S.C SAMDAM EUROPE S.R.L. in domeniul realizarii software-ului la comanda. 4.958.954,91 4.161.542,50
  DINADROM SRL Cresterea competitivitatii prin realizarea de investitii la Dinadrom SRL Realizarea unei investitii initiale in domeniul fabricarii de mobila prin diversificarea productiei unei unitati existente. 1.789.735,79 1.675.384,87
  KOLOS GROUP SRL Achizitionare echipamente tehnologice de specialitate si programe informatice in vederea cresterii
  competitivitatii SC KOLOS GROUP SRL
  Investitia vizata prin proiect urmareste cu precadere cresterea volumului serviciilor tipografice si dezvoltarea infrastructurii necesare, prin achizitionarea de echipamente tehnologice de specialitate si programe informatice. 4.057.399,35 3.406.879,28
  BIOS PALAGHIA S.R.L. DEZVOLTAREA ACTIVITAÞII SOCIETATII BIOS PALAGHIA S.R.L. Dezvoltarea şi extinderea activităţii principale aferentă codului CAEN 8690- Alte activitati referitoare la sanatatea umana. 1.985.601,16 1.960.730,16
  CENTRUL MEDICAL MICROMEDICA SRL Cresterea competitivitatii pe piata a societatii Centrul Medical Micromedica SRL Piatra Neamt prin achizitia de echipamente medicale Creșterea competitivității societății CENTRULUI MEDICAL MICROMEDICA SRL prin achizitia de echipamente medicale și consolidarea poziției pe piața locala. 4.409.449,08 4.409.449,08
  GENERAL-TEX S.R.L. Extinderea capacitatii de productie a General Tex S.R.L. in vederea imbunatatirii competitivitatii pe piata Extinderea capacitatii de productie a General Tex S.R.L. in vederea imbunatatirii competitivitatii economice in sectorul sectorul Textile si pielarie. 3.866.395,68 3.244.227,00
  ALPHA GROUP SRL EXTINDEREA CAPACITATII DE PRODUCTIE LA S.C. ALPHA GROUP S.R.L. Cresterea productivitatii muncii in domeniul tipografiei si imbunatatirea capacitatilor avansate de dezvoltare a produselor tiparite. 2.029.791,18 1.841.019,07
  DORNA ECO HOUSE SRL Diversificarea activitatii de productie la SC DORNA ECO HOUSE SRL Diversificarea activitatii de productie a SC DORNA ECO HOUSE SRL, care sa permite producerea de noi produse, si anume tamplarie din lemn stratificat pentru ferestre. 2.649.782,28 2.226.707,80
  FOLIPLAST S.R.L. Extinderea si diversificarea capacitatii de productie a SC FOLIPLAST SRL in domeniul ambalajelor din
  material plastic
  Extinderea si diversificarea capacitatii de productie a SC FOLIPLAST SRL in domeniul ambalajelor din material plastic 3.634.070,61 2.922.533,14
  AUDIOSAN S.R.L. EXTINDEREA CAPACITATII DE INVESTIGATII MEDICALE PARACLINICE LA S.C. AUDIOSAN S.R.L. DIN MUNICIPIUL VASLUI, JUDETUL VASLUI Extinderea serviciilor de investigatii medicale paraclinice prestate de S.C. AUDIOSAN S.R.L. prin achizitionarea echipamentelor medicale de inalta performanta, inovative si eficiente din punct de vedere energetic. 6.497.737,14 3.820.936,83
  TIPO-LIDANA SRL EXTINDEREA CAPACITATII S.C. TIPO-LIDANA S.R.L. Extinderea capacitatii de prestare servicii de tiparire existente a S.C. TIPO-LIDANA S.R.L. si cresterea calitatii serviciilor de tiparire prestate. 5.979.503,50 5.015.306,74
  DIMMER SRL EXTINDEREA CAPACITA?ILOR AVANSATE DE PRODUC?IE A SC DIMMER SRL Extinderea capacitatilor de productie ca urmare a achizitionarii unor echipamente tehnologice inalt performante pentru productia de case din lemn. 4.212.479,55 2.736.334,07
  DUO STIL SRL MODERNIZARE TEHNOLOGICA PRIN DOTARE CU ECHIPAMENTE MEDICALE LA SC DUO STIL SRL Dezvoltarea tehnologica la SC DUO STIL SRL, in scopul oferirii de servicii medicale specializate de diagnostic si tratament in sfera  oftalmologica. 3.627.462,70 3.602.197,81
  IRINIK SRL BIJUTERII SABRINI – MOMENTE PRETIOASE Investitie legata de diversificarea productiei sortimentatiei existente de bijuterii din cadrul societatii IRINIK SRL. 8.106.952,33 7.018.886,56
  MOLDPROIECT-ASD SRL Dezvoltarea societatii prin crearea unei noi unitati de prestare servicii de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea Prin proiectul propus se are in vedere dezvoltarea firmei prin construirea unui spatiu de prestari servicii dotat cu echipamente specializate de ultima generatie care sa permita realizarea de servicii de inginerie si consultanta tehnica legata de acestea. 4.800.726,35 4.044.328,48
  INOVALABEL SRL Achizitie de utilaje pentru extinderea activitatii de productie a INOVALABEL S.R.L. Achizitionarea unor echipamente de productie complexe, inalt tehnologizate si automatizate, care sa permita realizarea unui volum mai mare de produse si care sa conduca la imbunatatirea si eficientizarea fluxului tehnologic actual. 8.794.221,68 7.672.580,18
  CYBERNET SRL Dezvoltarea activitatii societatii CYBERNET S.R.L. Investiţii  în dotări tehnice aferente procesului de producţie a tipăriturilor şi prestare a serviciilor. 2.066.503,50 1.723.329,31
  BETHESDA S.R.L. Modernizarea centrului de imagistica la SC BETHESDA SRL Creșterea și consolidarea poziției sale pe piață prin extinderea capacității de prestări servicii a Centrului de imagistică. 7.299.248,18 7.267.739,36
  CENTRUL MEDICAL ANTARES CT S.R.L. CRESTEREA NIVELULUI DE PERFORMANTA PRIN DIVERSIFICAREA SERVICIILOR MEDICALE
  PRESTATE DE SC CENTRUL MEDICAL ANTARES CT SRL
  Diversificarea serviciului medical de radiologie/imagistica va reprezenta un element in plus pentru imbunatatirea continua a performantelor și a calitatii. 6.714.375,08 6.689.421,97
  EMS-ELECTRA S.R.L. Cresterea competitivitatii companiei EMS-ELECTRA prin extinderea capacitatii de productie Cresterea competitivitatii companiei EMS-ELECTRA SRL si a productivitatii muncii iprin extinderea capacitatii de productie. 4.461.117,78 3.689.035,26
  COQUETTE BEAUTY CLINIQUE SRL Dezvoltarea activitatii Coquette Beauty Clinique SRL prin infiintarea unei noi unitaþi de prestare servicii
  de dermatologie estetica in municipiul Iasi
  Dezvoltarea activitatii Coquette Beauty Clinic S.R.L. prin infiintarea unei noi unitati de prestari de servicii de dermatologie estetica in municipiul Iasi. 2.273.640,71 1.717.214,28
  DIAS WOOD SRL Retehnologizarea SC Dias Wood SRL Creşterea competitivităţii economice SC Dias Wood SRL prin achiziţia de utilaje performante necesare fabricării furnirului tehnic/lamelei de stejar. 7.531.438,40 6.349.140,47
  PCB-ELECTRA SRL Extinderea capacitatii de productie a PCB-ELECTRA Cresterea competitivitatii companiei PCB-ELECTRA SRL si a productivitatii muncii, in vederea consolidarii pozitiei companiei pe piata de profil. 3.441.649,76 2.892.142,67
  MEDISENSE SRL Dezvoltarea activitatii societatii MEDISENSE S.R.L. Realizarea de investiţii de dotare tehnică a laboratorului de analize medicale. 1.671.075,13 1.665.733,37
  VEC IMPEX SRL Extinderea capacitatii de livrare si implementare sisteme de gestiune HoReCa a companiei VEC Impex SRL Extinderea capacitatii de livrare si implementare sisteme de gestiune HoReCa a companiei VEC Impex SRL. 3.182.395,78 2.624.615,38
  BUCOVINA ELECTRO TOP SRL CONSTRUIRE HALA RECICLARE DESEURI NEPERICULOASE ONSTRUIREA UNEI  HALE DE RECICLARE DESEURI NEPERICULOASE SI ACHIZITIA UNUI UTILAJ DE RECICLARE A STICLEI. 2.084.348,93 1.734.733,00
  GELICONF S.R.L. Dezvoltarea activitatii SC Geliconf SRL prin achizitia de echipamente moderne Dezvoltarea activitatii SC Geliconf SRL prin achizitia de echipamente moderne. 2.067.549,18 1.631.502,67
  ERGIO-PROD SRL Extinderea capacitatii avansate de productie la SC ERGIO-PROD SRL, Loc.Comanesti, Jud.Bacau, prin construire hala utilata cu echipamente tehnologice Cresterea competitivitatii societatii ERGIO- PROD SRL pe piata constructiilor din lemn (case rezidentiale de lemn 5.080.642,37 4.158.104,93
  DEMECO SRL Achizitie utilaje pentru diversificarea activitatii in cadrul societatii DEMECO SRL Achizitie utilaje pentru diversificarea activitatii in cadrul societatii DEMECO SRL. 7.065.505,13 5.937.219,27
  MAREMOD SA CRESTEREA COMPETITIVITATII PRIN IMBUNATATIREA PRODUCTIVITATII IN CADRUL MAREMOD SA
  IN SECTORUL COMPETITIV AL PRODUCTIEI ARTICOLELOR DE IMBRACAMINTE DE TIPUL
  TRICOTAJELOR
  Cresterea competitivitatii prin imbunatatirea productivitatii in cadrul MAREMOD SA, in sectorul competitiv al productiei articolelor de imbracaminte de tipul tricotajelor. 3.668.847,46 3.513.375,20
  CASA DESIGN SRL Construire imobil P+3E in vederea diversificarii activitatii Cresterea competitivitatii economice pe piata productiei de mobilier, prin cresterea productivitatii muncii si cresterea gradului de valorificare a materiilor lemnoase, prin achizitia de utilaje si echipamente tehnologice performante, extinderea capacitatii de productie si cresterea gamei de produse. 8.829.621,91 7.288.784,14
  SCREEN-O TRANSFER SRL DIVERSIFICAREA ACTIVITATII SOCIETATII SCREEN-O TRANSFER SRL PRIN LANSAREA DE NOI PRODUSE Cresterea competitivitatii economice a societatii SCREEN-O TRANSFER SRL pe piata etichetelor. 7.286.529,82 6.119.068,82
  MARTISORUL COM SRL CONSTRUIRE SAT DE VACANTA MARTISORUL CACICA CONSTRUIRE SAT DE VACANTA MARTISORUL CACICA 9.506.055,52 6.930.479,27
  OFTAPROF S.R.L. DIVERSIFICAREA INOVATIVA A
  SERVICIILOR MEDICALE LA OFTAPROF
  SRL
  Achizitia echipamentelor medicale ultraperformante si implementarea unei aplicatii software pe piata oftalmologica. 3.894.870,00 3.869.880,00
  U.M.A. INTERNATIONAL SRL Dezvoltarea activitatii SC U.M.A. International SRL prin achizitia de echipamente moderne Dezvoltarea si cresterea competitivitatii SC Uma International SRL, prin cresterea productivitatii si diversificarea articolelor fabricate, contribuind astfel la dezvoltarea si modernizarea sectorului industrial de fabricare, prin tricotare a articolelor de imbracaminte, 2.743.877,92 2.077.288,65
  S & B COMP SRL Construire imobil cu apartamente destinate cazarii de scurta durata, împrejmuire si racorduri la utilitaþi Investiţii în infrastructura serviciilor de turism, în vederea dezvoltării sustenabile a societății și a valorificării potenţialului  turistic al Regiunii de dezvoltare Nord-Est. 2.767.313,21 2.098.340,00
  PETAL SA S.C. PETAL S.A. – DEZVOLTAREA BAZEI LOGISTICE IN SCOPUL EXTINDERII CAPACITATII DE PRODUCTIE Dezvoltarea bazei logistice a societății în scopul creșterii volumului de producție și inovării procesului de producție pentru 4 tipuri de produse (cap coloană cu robinete WKM, cap coloană cu robinete FC, cap erupție, agregat de cimentare), în vederea consolidării avantajului competitiv pe piața de profil. 6.392.396,05 5.362.546,30
  CURATATORIA OMNICLEAN SRL Diversificarea si extinderea productiei la S.C. CURATATORIA OMNICLEAN S.R.L.” Cresterea sustenabila a nivelului de competitivitate a S.C. CURATATORIA OMNICLEAN S.R.L. prin achizitia de echipamente, urmarind adaptarea la cerintele pietei prin intarirea capacitatii de promovare a produselor si dezvoltarea -modernizarea activitatii desfasurate. 4.913.557,96 4.129.040,31
  LARA BUSINESS ENERGY SRL IMBUNATATIREA COMPETITIVITATII LARA BUSINESS ENERGY SRL PRIN CREAREA UNEI UNITATI
  NOI DE PRODUCTIE IN SECTORUL COMPETITIV AL ARTICOLELOR DE IMBRACAMINTE TRICOTATE
  SAU CROSETATE
  Crearea unei unitati noi de productie in cadrul LARA BUSINESS ENERGY SRL, in sectorul competitiv al productiei de confectii textile obtinute prin tricotare si crosetare. 4.661.115,06 3.733.749,63
  EURO TEHNIC SRL Dezvoltarea activitatii SC EURO TEHNIC SRL Solicitantul urmareste prin investitia in active corporale si necorporale sa doteze un spatiu existent in scopul reconversiei acestuia si al demararii unei noi activitati economice, respectiv productia de bijuterii (verighete). 7.287.187,54 6.123.687,00
  INTERNATIONAL TYRES SRL ACHIZITIE DE UTILAJE SI ABORDARE INOVATIVA A PRODUCTIEI LA SC INTERNATIONAL TYRES SRL Automatizarea fluxului tehnologic și inovarea acestuia în scopul creșterii capacității de producție a anvelopelor reșapate/reconstruite. 8.702.485,47 7.309.652,00
  CABINET MEDICAL BOANA SRL Dezvoltarea activitatii de servicii medicale specializate la Cabinet Medical Boana SRL Cresterea productivitatii muncii in  activitatile de servicii medicale specializate prin dotarea cu echipamente de ultima generatie care permit efectuarea investigatiilor intr-un timp mai scurt, intr-o maniera integrata si inter-disciplinara, care conduc la cresterea calitatii si performantei acestora. 2.931.434,37 2.891.744,36
  VANELLI SRL Extinderea capacitatii de productie a SC VANELLI SRL prin inovatie de produs si proces Extinderea capacitatii de productie a SC VANELLI SRL. 2.471.732,79 2.033.235,09
  GLENCORA IMPEX SRL Cresterea competitivitatii societatii GLENCORA IMPEX SRL prin achizitie de utilaje Imbunatatirea competitivitatii intreprinderii GLENCORA IMPEX  SRL prin realizarea unei investitii initiale in domeniul tratarii si eliminarii deseurilor periculoase (pamant contaminat) si diversificarea activitatii unitatii existente. 3.926.029,98 3.298.823,49
  DENTAL VISION CLINIC SRL DEZVOLTAREA SOCIETATII PRIN CREAREA UNEI NOI UNITATI DE PRESTARE SERVICII DE ASISTENTA STOMATOLOGICA Crearea unei noi unitati de prestare servicii de diagnosticare si tratament stomatologic dotata cu echipamente specializate de ultima generatie care sa permita realizarea de servicii complete de asistenta stomatologica. 1.561.435,72 1.480.343,18
  AVICENA PROFERTIS SRL CRESTEREA COMPETITIVITATII SOCIETATII AVICENA PROFERTIS S.R.L. PRIN DIVERSIFICAREA SI EXTINDEREA ACTIVITATII DE PRESTARE A SERVICIILOR MEDICALE Diversificarea serviciilor medicale prestate si extinderea capacitatii de prestare a serviciilor existente în cadrul firmei Avicena Profertis SRL. 2.858.295,96 2.838.907,29
  STEL MOB SRL CONSTRUIRE PENSIUNE D+P+2E; DEMOLARE IMOBILE C1, C2, C3 Construirea unei pensiuni in statiunea turistica Gura Humorului, cu o capacitate de 15 unitati de cazare, la standardul de 3 margarete. 6.865.070,84 5.727.864,96
  DOR INVEST S.R.L. Dezvoltarea activitatii societatii DOR INVEST S.R.L. prin achizitia de echipamente performante de
  productie
  Extinderea capacitatii unitatii prin cresterea volumului de productie a lemnului de foc, concomitent cu achizitionarea de echipamente tehnologice performante. 4.050.256,63 3.394.995,00
  DORNA MEDICAL SRL ÎNFIINTARE LABORATOR DE IMAGISTICA SI RADIOLOGIE ÎN MUNICIPIUL RADAUTI, DE CATRE S.C. DORNA MEDICAL S.R.L. Inființarea unui Centru de Imagistică în orașul Rădăuți, dotat cu aparatură medicală specializată în acest domeniu, în vederea oferirii de servicii medicale la un înalt grad de performanță. 7.586.968,76 6.889.892,94
  STEF-INVEST SRL UNITATE NOU CREATA DE RECUPERARE A MATERIALELOR RECICLABILE SORTATE IN MUNICIPIUL IASI Creșterea competitivitatii  STEF-INVEST SRL prin crearea unei unitati noi de recuperare a materialelor reciclabile sortate, dotarea cu utilaje si echipamente performante, in domeniul prioritar Energie si Management de Mediu din Strategia Nationala de Competitivitate. 3.157.655,51 2.651.437,33
  SERVICE MOTOARE NORD SRL Diversificarea si extinderea capacitatii Service Motoare Nord SRL de productie a pieselor de schimb pentru autovehicule si motoare Cresterea competitivitatii S.C. SERVICE MOTOARE NORD S.R.L. in domeniul fabricarii pieselor pentru autovehicule și motoare pentru autovehicule, prin modernizarea, extinderea si completarea capacitatii de productie si prin acces la infrastructura tehnologica moderna, performanta si eficienta din punct de vedere energetic. 6.836.825,88 5.733.823,14
  AXA DESIGN SRL Diversificarea gamei de servicii in cadrul SC AXA DESIGN SRL prin oferirea de servicii de rezonanta magnetica SC AXA DESIGN SRL isi va diversifica gama de servicii de rezonanta magnetica prestate datorita noului echipament achizitionat prin intermediul proiectului. 3.479.319,25 2.922.390,31
  GROUP CONSTRUCT BUCOVINA S.R.L. CREAREA UNEI NOI UNITATI DE PRODUCTIE DE ELEMENTE DE DULGHERIE SI TAMPLARIE PENTRU CONSTRUCTII Construirea unei hale de productie si dotarea cu echipamente performante, pentru realizarea produselor si serviciilor propuse. 3.874.414,02 3.155.435,89
  EDIL INDUSTRY SRL Investitii ale SC EDIL INDUSTRY SRL, care contribuie la dezvoltarea unei economii durabile Extinderea capacitatii si diversificarea productiei unitatii existente in mun Iasi. 5.165.433,00 4.339.200,00
  MEDISON S.R.L. CRESTEREA COMPETITIVITATII SOCIETATII MEDISON SRL PRIN ACHIZITIA DE ACTIVE CORPORALE
  SI NECORPORALE PENTRU DIVERSIFICAREA SERVICIILOR MEDICALE
  Diversificarea activitatii unitatii existente prin oferirea unor servicii medicale care nu au fost prestate anterior in cadrul societatii. 1.508.573,21 1.495.864,92
  SPITALUL MUNICIPAL “SFANTUL IERARH DR.LUCA” ONESTI Reparatii capitale, modernizare si eficientizare energetica – SPITAL MUNICIPAL Sf. Ierarh Dr. Luca
  ONESTI
  Cresterea eficientei energetice a cladirii Spitalului Municipal Sf, Ierarh Dr. Luca din Municipiul Onesti, imbunatatirea conditiilor in care se acorda asistenta medicala, prin asigurarea unor conditii mai bune de confort interior, reducerea  consumurilor  energetice si scaderea emisiilor poluante. 28.855.393,51 27.967.821,98
  UAT ORASUL COMANESTI “Eficientizarea energetica a cladirilor publice – Scoala nr. 6 Vermesti, – Judetul Bacau, Orasul
  COMANESTI, strada Ciresoaia nr. 66”
  Cresterea eficientei energetice a Scolii nr. 6 din localitatea Comanesti, judetul Bacau prin executia de lucrari de reabilitare termica, contribuind astfel la: imbunatatirea conditiilor oferite elevilor scolii/ prescolarilor si a cadrelor didactice, reducerea consumului de energie finala, scaderea anuala a consumului de gaze cu efect de sera, gestionarea inteligenta a energiei si utilizarea unor surse regenerabile de producere a energiei. 2.450.976,80 1.859.629,76
  UAT ORASUL DARMANESTI CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINTE DIN ORASUL DARMANESTI Imbunatatirea conditiilor de viata a locuitorilor din orasul Darmanesti si promovarea coeziunii sociale, prin realizarea unor investitii in eficienta energetica a blocurilor de locuinte. 1.912.652,66 1.723.158,51
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Reabilitare termica imobile colegiul tehnic „Grigore Cobalcescu” Cresterea eficientei energetice a corpurilor de cladire ce alcatuiesc Colegiul Tehnic “Grigore Cobalcescu”. 8.432.980,53 7.084.959,43
  UAT COMUNA GROZESTI Reabilitarea termica a Scolii Gimnaziale Grozesti Imbunatatirea eficientei energetice a cladirii Scolii Gimnaziale Grozesti, implicit a conditiilor de desfasurare a procesului educational si a conditiilor de confort interior, prin reducerea consumurilor energetice si a costurilor de intretinere pentru incalzire. 1.240.802,59 1.194.992,04
  JUDETUL NEAMT REABILITARE TERMICA CLADIRI DIN CADRUL SPITALULUI JUDETEAN DE URGENTA PIATRA NEAMT Cresterea eficientei energetice in 3 cladiri ale Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. 12.829.541,35 10.163.240,38
  JUDETUL SUCEAVA Cresterea eficientei energetice a cladirilor Scolii Gimnaziale Speciale “Sf. Stelian” Radauti Creșterea eficienței energetice a celor două clădiri aparținând Școlii Gimnaziale Speciale “Sf. Stelian”‘ Rădăuți. 849.383,14 777.766,06
  ORASUL SOLCA „MODERNIZARE SEDIU PRIMARIE PENTRU CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE, IN ORASUL
  SOLCA, JUDETUL SUCEAVA”.
  Cresterea eficientei energetice a sediului primariei orasului Solca din judetul Suceava. 1.369.348,23 1.088.648,89
  MUNICIPIUL DOROHOI Eficientizarea energetica a cladirilor Sectie Materno-Infantil si Bloc alimentar-spalatorie, din cadrul
  Spitalului Municipal Dorohoi
  Cresterea eficientei energetice pentru cladirea care gazduieste Sectia Materno-Infantil si Blocul alimentar-spalatorie, din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi” 21.675.473,08 15.785.223,83
  MUNICIPIUL BARLAD Modernizarea sistemului de iluminat public Cresterea eficientei energetice in cadrul Municipiului Barlad prin modernizarea si imbunatatirea sistemului de iluminat public. 10.686.204,49 10.686.204,49
  UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA MUNICIPIUL HUSI Reabilitarea termica/modernizare sediul Primariei municipiului Husi Cresterea eficientei energetice a cladirii aferente sediului Primariei din Municipiul Husi, judetul Vaslui, prin reabilitarea si modernizarea acesteia, prin realizarea de investitii asupra corpului de cladire in conditiile asigurarii confortului interior si implicit economisirea de resurse. 5.492.555,71 4.543.473,35
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Reabilitare termica cladire str. V. Alecsandri nr. 52- Sediul Directiei de Asistenta Sociala din municipiul
  Moinesti (redepunere)
  Proiectul va conduce la o reducere a emisiilor de CO2 si a consumului anual de energie primara,la cresterea utilizarii energiei din surse regenerabile, in sediul Directiei de Asistenta Sociala din municipiul Moinesti. 12.923.812,42 12.087.685,45
  ORASUL SOLCA MODERNIZARE GRADINITA „MUGURI DE BRAD” SOLCA PENTRU CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE IN ORASUL SOLCA, JUDETUL SUCEAVA” Reabilitarea termică a Grădiniței „MUGURI DE BRAD” din orasul Solca, judetul Suceava. 1.157.088,67 873.796,81
  COMUNA ION NECULCE REABILITARE SEDIU PRIMARIE PENTRU CRESTEREA EFICINTEI ENERGETICE, IN COMUNA ION
  NECULCE, JUD. IASI
  Cresterea eficientei energetice a sediului primariei comunei Ion Neculce din judetul Iasi. 1.334.192,63 909.703,60
  ORASUL BICAZ EFICIENTIZAREA ENERGETICA A CLADIRILOR LICEULUI CAROL I, BICAZ, JUDETUL NEAMT Cresterea eficientei energetice pentru cladirile Liceului Carol I – Bicaz. 8.101.770,61 7.903.198,34
  Cresterea eficientei energetice a obiectivului Scoala Lapos, din cartierul Lapos, orasul Darmanesti,judetul Bacau Scaderea emisiilor de CO2 in urma exploatarii cladirii Scoala Lapos din Orasul Darmanesti. 1.357.861,33 1.086.011,16
  COMUNA MOARA CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE LA SCOALA GIMNAZIALA MOARA NICA, COMUNA MOARA Cresterea eficientei energetice la scoala gimnaziala Moara Nica, Comuna Moara. 1.727.902,14 1.727.902,14
  UAT MUNICIPIUL ROMAN CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE IN CLADIRILE REZIDENTIALE DIN MUNICIPIUL ROMAN Cresterea eficientei energetice, in scopul dezvoltarii economiei cu emisii scazute de carbon in Municipiul Roman. 924.901,96 832.967,92
  ORASUL BICAZ EFICIENTIZAREA ENERGETICA A CLADIRILOR SPITALULUI ORASENESC “SFANTUL IERARH NICOLAE” BICAZ, JUDETUL NEAMT Cresterea eficientei energetice pentru cladirile Spitalului Orasenesc Sf. Ierarh Nicolae Bicaz, prin scaderea consumului annual de energie primara, scaderea anuala a gazelor cu efect de sera si cresterea ponderii de energie primara din surse regenerabile. 13.439.877,75 12.688.395,97
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI REABILITAREA SECTIEI DE OBSTRETICA GINECOLOGIE A SPITALULUI MUNICIPAL VATRA DORNEI Cresterea eficientei energetice a cladirii in care functioneaza Sectia de obstretica ginecologie, apartinand Spitalului municipal Vatra Dornei, prin implementarea unor masuri specifice care presun reabilitarea termica a cladirii, implementarea unor solutii de scadere a consumului de combustibil conventional si in mod implicit si scaderea emisiilor de bioxid de carbon. 1.986.168,00 1.867.401,36
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI REABILITARE TERMICA CLADIRE REZIDENTIALA, BLOC 10, STR. TUDOR VLADIMIRESCU, MUNICIPIUL MOINESTI, JUD. BACAU Cresterea eficientei energetice a cladirii rezidentiale – ansamblul de locuinte blocul 10, strada Tudor Vladimirescu, prin executarea de lucrari de reabilitare termica a anvelopei ansamblului si instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, precum si realizarea de lucrari conexe, care contribuie la implementarea componentelor. 892.793,83 454.856,58
  UM 0807 Reabilitare termica a sediului U.M. 0807 Iasi Cresterea eficientei energetice a cladirilor sediului U.M. 0807 Iasi, ce inregistreaza consumuri energetice mari. 10.931.831,41 8.839.921,66
  UAT MUNICIPIUL FALTICENI REABILITARE TERMICA CANTINA „COLEGIUL NATIONAL NICU GANE” Cresterea eficientei energetice a cladirii cantinei Colegiului National „Nicu Gane” din Municipiul Falticeni, judetul Suceava. 3.363.622,31 1.956.836,35
  JUDETUL NEAMT REABILITARE TERMICA CLADIRE A SPITALULUI DE PSIHIATRIE SFÂNTUL NICOLAE DIN ROMAN Cesterea eficientei energetice intr-o cladire a Spitalului de Psihiatrie „Sf. Nicolae” Roman, prin reducerea consumurilor de energie. 5.885.786,03 4.561.507,00
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Extinderea si modernizarea sistemului de iluminat public in municipiul Piatra Neamt: Bulevadrul Decebal, Piata Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Traian, Strada Fermelor, zona Pietricica Realizarea unui sistem de iluminat public modern, eficient energetic (un climat luminos confortabil, cu un consum minim de energie utilizand corpuri de iluminat fiabile in tehnologie LED, interconectate intr-un sistem de telegestiune), care sa genereze  mai putine emisii de CO2 fata de cel existent, in concordanta cu legislatia in vigoare respectiv scăderea anuală a emisiilor cu peste 40% echivalent tone CO2. 4.905.441,72 4.829.146,14
  INSPECTORATUL DE POLITIE AL JUDETULUI NEAMT REABILITARE TERMICA ÎN VEDEREA CRESTERII EFICIENTEI ENERGETICE SI MODERNIZARE SPATII DE LUCRU LA IPJ NEAMT PENTRU CORPURILE DE CLADIRI C1, C2 SI C6 SI LA U.M. 0819 PENTRU CORPURILE C1 SI C2 Cresterea eficientei energetice a corpurilor de cladire C1, C2 si C6 pentru I.P.J. Neamt si C1 si C2 pentru U.M. nr. 0807 Iasi, sediu Piatra-Neamt, prin reabilitare termica si modernizare. 29.336.619,53 18.560.571,85
  SPITALUL CLINIC CAI FERATE IASI Lucrari de reabilitare termica în vederea cresterii eficientei energetice la Spitalul Clinic Cai Ferate Iasi,Corpurile de cladire A si D Imbunatatirea izolatiei termice a anvelopei cladirii (pereti exteriori, ferestre, tamplarie, planseu peste ultimul nivel, planseu peste subsol), a sarpantelor si invelitoarelor, inclusiv masuri de consolidare a cladirii; implementarea sistemelor de management energetic avand ca scop imbunatatirea eficientei energetice si monitorizarea consumurilor de energie. 9.727.169,20 8.736.841,20
  COMUNA MARGINENI Sistem de management energetic integrat pentru cladirea Scolii gimnaziale “BARATI”, comuna
  Margineni, judetul Bacau
  Cresterea eficientei energetice a infrastructurii de educatie din satul Barati, comuna Margineni prin  modernizarea termotehnica a Scolii gimnaziale Barati, structura a scolii gimnaziale Alexandru Piru, Margineni, jud. Bacau. 1.412.443,98 1.257.976,57
  UAT ORASUL FLAMANZI Eficientizarea energetica a Primariei Orasului Flamânzi, orasul Flamânzi, judeþul Botosani Cresterea eficientei energetice a Primariei orasului Flamanzi sustinand atingerea tintelor stabilite privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera cu 20% in perspectiva anului 2020 fata de anul 1990, reducerea consumului de energie primara cu 20% pana in anul 2020 si cresterea ponderii energiei din surse regenerabile in consumul final brut cu 20% pana in anul 2020. 2.629.422,82 2.206.000,87
  UAT MUNICIPIUL IASI Eficientizare Energetica Spital Clinic de Recuperare Iasi Cresterea eficientei energetice a cladirii Spitalului Clinic de Recuperare Iasi de la clasa energetica D la clasa energetica B, aplicând conceptul de reabilitare energetica profunda. 18.973.744,24 18.699.293,11
  Orasul Buhusi REABILITAREA TERMICA A CLADIRILOR PUBLICE DIN ORASUL BUHUSI – COLEGIUL TEHNIC ”ION BORCEA” SI SCOALA GIMNAZIALA ”MIHAI EMINESCU” Cresterea eficientei energetice pentru cladirile Colegiului Tehnic Ion Borcea si Scolii Gimnaziale Mihai Eminescu prin scaderea consumului annual de energie primara, scaderea anuala a gazelor cu efect de sera si cresterea ponderii de energie primara din surse regenerabile. 8.482.729,53 8.441.986,31
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Reabilitare termica imobile Scoala „George Enescu” Cresterea eficientei energetice a cladirii publice de invatamant – Scoala generala „George Enescu”, prin realizarea unor lucrari de reabilitare termica a elementelor de anvelopa a cladirii, precum si a unor lucrari de reabilitare termica a sistemului de incalzire / a sistemului de furnizare a apei calde de consum, lucrari de instalare a sistemelor de ventilare, lucrari de modernizare a instalatiei de iluminat. 4.562.803,93 3.218.602,57
  UAT MUNICIPIUL FALTICENI REABILITARE TERMICA A INTERNATULUI (CAMIN C2)-COLEGIUL TEHNIC “MIHAI BACESCU” Scopul proiectului il reprezinta cresterea eficientei energetice in cladirea internatului (camin C2)-Colegiul Tehnic Mihai Bacescumunicipiul Falticeni, judetul Suceava. 2.327.720,78 1.641.387,09
  UAT JUDETUL VASLUI Cresterea eficientei energetice a imobilului “CSEI Elisabeta Polihroniade” Vaslui Cresterea eficientei energetice a imobilului “CSEI Elisabeta Polihroniade” Vaslui. 3.464.963,93 2.284.173,32
  UAT MUNICIPIUL FALTICENI REABILITARE TERMICA SCOALA GIMNAZIALA “IOAN CIUREA” Cresterea eficientei energetice a cladirii scolii gimnaziale “Ioan Ciurea” din municipiul Falticeni, judetul Suceava. 4.149.151,52 2.835.777,08
  UAT MUNICIPIUL ROMAN Cresterea eficientei energetice si extinderea sistemului de iluminat public din Municipiul Roman Creșterea eficienței energetice şi extinderea sistemului de iluminat public din Municipiul Roman, prin scăderea consumului anual de energie primară în iluminat public şi scăderea anuală estimată a gazelor cu efect de seră, în scopul sprijinirii eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile. 18.298.770,13 17.102.059,24
  UAT ORASUL COMANESTI “Eficientizarea energetica a cladirilor publice – Spitalul Orasenesc “Ioan Lascar” – Judetul Bacau,
  orasul COMANESTI, Strada Vasile Alecsandri, nr. 1”
  Cresterea eficientei energetice a Spitalul Orasenesc „Ioan Lascar” din localitatea Comanesti, Judetul Bacau, in conformitate cu obiectivele Strategiei Europa 2020 prin executia de lucrari de reabilitare termica. 21.677.868,73 17.823.023,87
  JUDETUL IASI Reabilitarea si modernizarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Sf. Maria Iasi Cresterea eficientei energetice a cladirii in care functioneaza Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Sf. Maria” Iasi, prin masuri de izolatie termica a anvelopei cladirii, reabilitarea si modernizarea instalatiilor termoenergetice, instalarea si utilizarea unor surse de energie regenerabila pentru asigurarea necesarului de energie al cladirii, implementarea unor sisteme de management energetic in scopul imbunatatirii eficientei energetice si monitorizarii consumurilor de energie, inlocuirea corpurilor de iluminat. 121.476.128,04 90.025.978,85
  COMUNA MARGINENI Sistem de management energetic integrat pentru cladirea Scolii gimnaziale “LUNCANI”, comuna Margineni, judetul Bacau Cresterea eficientei energetice a infrastructurii de educatie din satul Luncani, comuna Margineni, prin modernizarea termotehnica a Scolii gimnaziale Luncani, structura a scolii gimnaziale Alexandru Piru, comuna Margineni, judetul Bacau. 967.684,10 621.812,99
  COMUNA SAVINESTI Reabilitarea termica si cresterea eficientei energetice a cladirii Scolii Gimnaziale nr. 1 din comuna
  Savinesti, jud. Neamt
  Cresterea eficientei energetice a cladirii Scolii Gimnaziale nr. 1 din loc. Savinesti, jud. Neamt de la clasa energetica B la clasa energetica A, prin implementarea unui set de masuri de reabilitare termica. 2.721.591,30 2.333.225,94
  ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU POR/2019/3/3.1/A/Sisteme fotovoltaice/1/Regiunea Nord-Est Creșterea eficienței energetice, îmbunătățirea calității aerului și reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, prin utilizarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică necesară consumului propriu și livrarea surplusului în sistemul energetic național 93.915.292,80 91.179.895,92
  Orasul Buhusi REABILITAREA TERMICA A CLADIRILOR SPITALULUI ORASENESC BUHUSI Cresterea eficientei energetice pentru cladirile Spitalului Orasenesc Buhusi prin masuri care prevad scaderea consumului anual de energie primara, scaderea anuala a gazelor cu efect de sera si cresterea ponderii de energie primara din surse regenerabile. 6.368.702,42 6.339.519,73
  MUNICIPIUL BARLAD Cresterea eficientei energetice a cladirii Sectiei de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Elena Beldiman Bârlad Creșterea performanței energetice a clădirilor de utilitate publică din municipiul Bârlad pe fondul creării condițiilor necesare gestionării inteligente a energiei și utilizării energiei din surse regenerabile la nivelul Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal ”Elena-Beldiman”. 4.490.619,75 4.016.778,89
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Extinderea si modernizarea sistemului de iluminat public in municipiul Piatra Neamt: Strada Cetatea Neamtului, Strada 1 Decembrie 1918, Strada Mihai Viteazu, Piata Stefan cel Mare, Bulevardul Republicii, Strada Mihai Eminescu, Strada Orhei, zona Valeni Realizarea unui sistem de iluminat public modern, eficient energetic (un climat luminos confortabil, cu un consum minim de energie utilizand corpuri de iluminat fiabile in tehnologie LED, interconectate intr-un sistem de telegestiune), care sa genereze  mai putine emisii de CO2 fata de cel existent, in concordanta cu legislatia in vigoare respectiv scăderea anuală a emisiilor cu peste 40% echivalent tone CO2. 5.184.548,22 5.017.112,71
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA Cresterea eficientei energetice a cladirii Primariei Municipiului Suceava Cresterea eficientei energetice pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea Primaria Municipiului Suceava. 9.134.151,25 7.513.488,93
  UAT MUNICIPIUL ROMAN CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE A CLADIRII PUBLICE DIN MUNICIPIUL ROMAN, STR. SMIRODAVA NR. 28 Cresterea eficientei energetice a cladirii publice din municipiul Roman, Str. Smirodava Nr. 28, in scopul dezvoltarii economiei cu emisii scazute de carbon. 7.922.196,88 3.745.270,10
  MUNICIPIUL PASCANI CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE – SCOALA GIMNAZIALA “IORDACHE CANTACUZINO” PASCANI, JUDETUL IASI Implementarea masurilor de eficienta energetica, ce vor conduce la imbunatatirea conditiilor de viata prin: imbunatatirea conditiilor de igiena si confort termic interior; reducerea pierderilor de caldura si a consumurilor energetice; reducerea costurilor de intretinere pentru incalzire si apa calda de consum; 3.390.015,15 3.107.271,49
  UAT MUNICIPIUL ROMAN CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE ÎN SECTORUL LOCUINTELOR DIN MUNICIPIUL ROMAN Creşterea eficienţei energetice a 7 blocuri de locuinţe situate în municipiul Roman, în scopul dezvoltării economiei cu emisii scăzute de carbon. 6.683.585,07 6.386.645,25
  UAT ORASUL TARGU NEAMT Eficientizare energetica prin reabilitarea si consolidarea cladirilor rezidentiale din orasul Tîrgu Neamt Reabilitarea termică a blocului de locuințe M7A, Str. Mihai Eminescu, din Tîrgu Neamț. 615.734,32 457.824,29
  MUNICIPIUL BARLAD Dezvoltarea sistemului public de transport în comun în municipiul Bîrlad prin achizitia de autobuze electrice în scopul reducerii emisiilor de carbon Dezvoltarea sistemului de transport public in comun prin achizitionarea a 10 autobuze electrice care vor opera pe 2 noi trasee de transport public in comun. 21.771.111,16 18.381.480,76
  UAT ORASUL FLAMANZI Masuri integrate de investitii pentru o dezvoltare durabila a mobilitatii urbane în cadrul orasului Flamânzi din judetul Botosani Diminuarea gradului de emisie a gazelor cu efect de seră în orașul Flămânzi printr-o abordare investițională integrată ce vizează implementarea de soluții ecologice de transport public în comun și dezvoltarea de facilități infrastructurale pentru utilizarea mijloacelor de transport nemotorizate. 24.103.391,55 22.871.931,33
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Extindere retea de piste de biciclete si reamenajarea trotuarelor pe str. Mihai Eminescu, George Cosbuc si str. Capitan Zaganescu din Municipiul Moinesti Reducerea numărului de deplasări cu transportul privat (cu autoturisme) şi reducerea emisiilor de echivalent CO2 din transport ca urmare a punerii la dispozitiei locuitorilor Municipiului Moinesti a unor alternative de transport eficient prin imbunatatirea conditiilor pentru utilizarea modurilor nemotorizate de transport  – pietonale si velo. 22.279.458,78 22.257.608,78
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Modernizarea coridorului de mobilitate urbana integrata in zona centrala a Municipiului Moinesti Reducerea numărului de deplasări cu transportul privat (cu autoturisme) şi reducerea emisiilor de echivalent CO2 din transport ca urmare a punerii la dispozitiei locuitorilor Municipiului Moinesti a unor alternative de transport eficient prin imbunatatirea conditiilor pentru utilizarea modurilor nemotorizate de transport  – pietonale si velo. 50.830.386,82 45.744.000,00
  MUNICIPIUL BARLAD Modernizarea infrastructurii de transport în scopul reducerii emisiilor de carbon în municipiul Bârlad Diminuarea gradului de emisie a gazelor cu efect de seră în municipiul Bîrlad printr-o abordare investițională integrată ce vizează implementarea de soluții ecologice de transport public în comun și crearea de facilități infrastructurale pentru încurajarea utilizării mijloacelor de transport nemotorizate. 57.811.298,96 45.743.999,29
  ORASUL GURA HUMORULUI Cresterea mobilitatii urbane si reducerea emisiilor de GES în orasul Gura Humorului, prin introducerea transportului public local de calatori si crearea infrastructurii necesare pentru operare, crearea
  infrastructurii velo si pietonale si modernizarea retelei stradale deservite de transportul local în comun
  Cresterea cotelor modale ale mijloacelor de transport ecologice si eficiente in detrimentul mijloacelor de transport poluante si care pot creea probleme in trafic ( in special autovehiculele personale). 24.019.862,49 22.682.411,44
  ORASUL SIRET Cresterea mobilitatii urbane si reducerea emisiilor de CO2 în orasul Siret – prin introducerea transportului public local si prin crearea si modernizarea infrastructurilor de transport, velo si pietonale Reducerea emisiilor de carbon în orasul Siret, bazată pe Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Orasului Siret, Judetul Suceava. 23.735.899,43 22.814.082,44
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI MUNICIPIUL VERDE – MOBILITATE URBANA DURABILA IN VATRA DORNEI Asigurarea unor optiuni diferite de transport pentru toti cetatenii astfel incat sa se permita accesul la destinatii si servicii esentiale, imbunatatirea sigurantei si securitatii circulatiei si a protectiei persoanei in general, reducerea poluarii atmosferice si fonice, a emisiilor de gaze cu efect de sera si a consumului de energie, cresterea atractivitatii si calitatii mediului urban si a peisajului urban. 22.665.640,76 19.624.663,30
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Modernizarea statiilor de așteptare pentru transport public (TP) Proiectul vizează o reducere de 2% a emisiilor de echivalent CO2 din transport in aria de studiu a proiectului, in primul an de dupa implementarea proiectului, reprezentand o cantitate de 1.334,38 tone/an, fara a genera o crestere a acestor emisii in afara ariei de studiu. 22.884.266,52 22.881.416,52
  UAT MUNICIPIUL IASI Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul Iasi – Reorganizarea circulatiei pe Bulevardul Tudor Vladimirescu Reabilitarea in Municipiul Iasi a infrastructurii și suprastructurii căii de rulare tramvai pe traseul cuprins între intersecția Bucșinescu – Bulevardul Tudor Vladimirescu – intersecția Calea Chișinăului, inclusiv a podului Tudor Vladimirescu si achizitionarea de material rulant, contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon in municipiu prin investitii bazate pe PMUD IASI. 114.197.308,33 101.878.555,32
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA Sistem integrat de transport public ecologic in Municipiul Suceava Promovarea mobilității urbane durabile prin modernizarea, reabilitarea și extinderea traseelor de transport public electric și implementarea unui sistem integrat de trafic management. 116.189.650,93 103.584.923,88
  MUNICIPIUL BACAU Coridor pentru deplasari nemotorizate Parcul Cancicov – Stadion – Bazin de Înot – Universitatea „Vasile Alecsandri“ (Traseul tineretului si sportului) Dezvoltarea mobilitatii urbane, prin shimbarea accentului de la o mobilitate bazata pe utilizarea autoturismelor la o mobilitate bazata pe mersul me jos, utilizarea bicicletei ca mijloc de deplasare, utilizarea transportului public de inalta calitate si eficienta. 30.715.064,36 30.715.064,36
  MUNICIPIUL BACAU Traseu pentru deplasari nemotorizate Sud: Centru – Aeroport Dezvoltarea mobilitatii urbane prin shimbarea accentului de la o mobilitate bazata pe utilizarea autoturismelor la o mobilitate bazata pe mersul me jos, utilizarea bicicletei ca mijloc de deplasare, utilizarea transportului public de inalta calitate si eficienta. 17.703.592,30 17.703.592,30
  MUNICIPIUL BACAU Modernizarea statiilor de transport public Îmbunătățirea condiţiilor pentru utilizarea transportului public de calatori, în vederea reducerii numărului de deplasări cu transportul privat (cu autoturisme) şi reducerea emisiilor de echivalent CO2 din transport. 12.787.700,38 12.787.700,38
  MUNICIPIUL BOTOSANI Transport urban durabil in Municipiul Botosani prin reabilitarea, modernizarea si extinderea transportului public local de calatori cu tramvaiul – Reabilitare cale rulare traseu 101 Asigurarea unui serviciu eficient de transport public de călători și îmbunătățirea condiţiilor pentru utilizarea transportului public de calatori, în vederea reducerii numărului de deplasări cu transportul privat (cu autoturisme) şi reducerea emisiilor de echivalent CO2 din transport. 91.470.947,95 91.360.023,15
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Implementare sistem de management inteligent al traficului în Municipiul Piatra Neamt Obiectivul general al proiectului este reducerea emisiilor de carbon generate de transportul rutier motorizat de la nivelul Municipiului Piatra Neamt. 35.218.942,41 35.218.942,41
  UAT MUNICIPIUL VASLUI Proiect de extindere a rutelor traseelor si statiilor pentru transportul public de calatori Extinderea infrastructurii de transport in comun cu autobuzul si troleibuzul in Municipiul Vaslui respectiv traseu 1  – zona Koket (Str. Gheorghe Doja), traseu 2 – strada Traian, Str. Castanilor (zona liceelor Ştefan Procopiu, Ion Mincu) si traseu 3 – zona Delea – locuinţe (pana la Barajul Delea), zona cuprinsa intre Nodul Intermodal si Zona Industriala (DN 2F, după CFS Vaslui) si achizitionarea unui numar de 8 bucati autobuze hibrid cu minim 67 de locuri respectiv 10 bucati troleibuze cu minim 90 de locuri contribuind astfel la reducerea emisiilor de carbon in municipiu prin investitii bazate pe PMUD Vaslui. 108.878.193,57 102.178.034,57
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Reorganizarea coridorului principal de mobilitate urbana pe axa est-vest (Bulevardul Decebal, Piata Mihail Kogalniceanu, Bulevardul Traian) Reducerea emisiilor de carbon generate de transportul rutier motorizat de la nivelul Municipiului Piatra Neamt. 26.660.435,74 25.624.388,42
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Modernizare coridor integrat de mobilitate est-vest – Strada Mihai Viteazu Reducerea emisiilor de carbon generate de transportul rutier motorizat de la nivelul Municipiului Piatra Neamt. 14.549.926,50 13.492.911,47
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Regenerare urbana a coridorului secundar de mobilitate pe axa est-vest – Etapa I (Bulevardul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida din Piatra Neamt) Reducerea emisiilor de carbon generate de transportul rutier motorizat de la nivelul Municipiului Piatra Neamt.Proiectul determină o reducere de 0,9% a emisiilor de echivalent CO2 din transport în aria de studiu a proiectului, in primul an de după implementarea proiectului, reprezentand o cantitate de 586,29 tone/an. 16.343.303,54 16.340.453,49
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Implementare sistem bike-sharing în Municipiul Piatra Neamt Reducerea emisiilor de carbon generate de transportul rutier motorizat de la nivelul Municipiului Piatra Neamt.Proiectul determină o reducere a emisiilor de echivalent CO2 din transport în aria de studiu a proiectului de 1,6%, reprezentand o cantitate de 1.025 de tone/an, fără a genera o creștere a acestor emisii în afara ariei de studiu. 12.167.886,90 12.167.886,90
  UAT MUNICIPIUL IASI Reabilitarea infrastructurii de tramvai în municipiul Iasi Reabilitarea in Municipiul Iasi a infrastructurii și suprastructurii căii de rulare tramvai pe urmatoarele tronsoane: ,,Cinci drumuri- Str. Padurii- Str. Nicorita’’; ,,Piata Podu Ros- Intersectia cu Bulevardul Primaverii’’; ,,B-dul Virgil Sahleanu cu – intersectia cu Bulevardul Metalurgiei- Rond Tutora’’ 114.359.729,95 105.810.441,70
  MUNICIPIUL BOTOSANI Amenajare Versant „Pacea”, str. Pacea, Municipiul Botosani Regenerarea unei zone degradate apartinand domeniului privat al municipiului Botosani, respectiv terenul de pe strada Pacii, nr. 108B mai exact conversia acesteia intr-o Zona de agrement cu facilitati multiple de petrecere a timpului liber. 14.054.814,10 14.024.423,36
  UAT MUNICIPIUL IASI Oaza de verdeata din cartierul nostru – program comunitar de revitalizare a spatiilor publice abandonate/ degradate de mici dimensiuni Revitalizarea a 5 terenuri degradate din interiorul Municipiului Iasi pe parcursul a 36 luni de implementare, in vederea  transformarii lor în zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru comunitate, contribuind astfel la reducerea poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului. 8.648.541,34 8.646.756,34
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA REVITALIZARE SPATIU PUBLIC URBAN DIN MUNICIPIUL SUCEAVA Reconversia si refunctionalizarea terenurilor si suprafetelor degradate si neutilizate din Municipiul Suceava. 16.264.015,87 16.214.035,87
  UAT MUNICIPIUL IASI Reabilitare si modernizare zona de agrement C.A. ROSETTI Reconversia funcțională și reutilizarea unor terenuri și suprafețe abandonate și neutilizate din interiorul muncipiului Iași şi transformarea acestora în zone de agrement și petrecere a timpului liber pentru comunitate. 13.928.129,86 13.630.863,11
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT AMENAJARE GRADINA PUBLICA ÎN ZONA URBANA MARGINALIZATA VALENI Amenajarea unei gradini publice in Zona urbana marginalizata Valeni, prin plantarea cu plante perene/ gazonarea suprafetelor, inclusiv plantare arbori si arbusti, realizarea de alei pietonale, creare trotuare, dotarea cu mobilier urban (banci, cosuri de gunoi, mese de sah), imprejmuirea amplasamentului cu gard metalic dublat de gard viu din plante agatatoare, realizarea iluminatului parcului cu sistem de energie regenerabila tip panouri fotovoltaice, montarea unui sistem de irigatii, montare sisteme de supraveghere video, montare sisteme de distribuire Wi-Fi in spatiile publice, racordarea la utilitati publice a terenului obiect al investitiei, crearea unui loc de joaca pentru copii, realizarea de grupuri sanitare, spatii pentru intretinere/ spatii administrative, achizitionarea de dotari destinate persoanelor cu dizabilitati. 2.662.912,33 2.596.402,80
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT CRESTEREA CALITATII VIETII LOCUITORILOR DIN CARTIERUL SPERANTA PRIN AMENAJAREA UNEI GRADINI PUBLICE Amenajarea unei gradini publice in  Cartierul Speranta, prin plantarea cu plante perene/ gazonarea suprafetelor, inclusiv plantare arbori si arbusti specifici zonei, realizarea de alei pietonale, creare trotuare, dotarea cu mobilier urban (banci, cosuri de gunoi, mese de sah), imprejmuirea amplasamentului cu gard metalic dublat de gard viu din plante agatatoare, realizarea iluminatului parcului cu sistem de energie regenerabila tip panouri fotovoltaice, montarea unui sistem de irigatii, montare sisteme de supraveghere video, montare sisteme de distribuire Wi-Fi in spatiile publice, racordarea la utilitati publice a terenului obiect al investitiei, crearea unui loc de joaca pentru copii, realizarea de grupuri sanitare, spatii pentru intretinere/ spatii administrative, achizitionarea de dotari destinate persoanelor cu dizabilitati. 1.955.009,09 1.923.764,20
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT ÎMBUNATATIREA MEDIULUI URBAN DIN MUNICIPIUL PIATRA NEAMT PRIN AMENAJAREA UNUI SCUAR ÎN CARTIERUL PIETRICICA Dezvoltarea infrastructurii urbane prin creșterea calitatii spatiilor verzi din municipiul Piatra Neamt, prin modernizarea arhitecturala si peisagistica a acestora. 3.327.007,75 3.270.935,44
  UAT MUNICIPIUL VASLUI Imbunatatirea regenerarii fizice si socio – economice a comunitatii din zona marginalizata – Case Sociale str. Octav Bancila Regenerarea fizica, economica si sociala a comunitatii marginalizate din zona Octav Bancila, municipiul Vaslui in vederea promovarii coeziunii sociale prin imbunatatirea mediului construit, contribuind astfel la imbunatatirea calitatii vietii populatiei. 3.880.561,46 3.863.475,40
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA “Centru Multifunctional “Arta” – Itcani Îmbunătățirea regenerarii fizice, economice și sociale a comunităților marginalizate din cartierul Itcani al Municipiului Suceava. 6.425.130,49 6.411.848,42
  MUNICIPIUL BOTOSANI Imbunatatirea regenerarii fizice, economice si sociale a comunitatilor marginalizate- amenajare zona recreere Str. Adrian Adamiu FN in municipiul Botosani Proiectul isi propune amenajarea atat a unui parculet public care sa cuprinda zone de relaxare precum spatii de joaca; zone de sport; spatii de relaxare, astfel incat comunitatea sa beneficieze de îmbunatățirea condițiilor spatiilor exterioare, diminuarea nivelului de poluare si in vederea incurajarii participarii cetatenilor la activitatile sociale, culturale si educative, cat si reabilitarea si modernizarea strazii Adrian Adamiu (tronson 2) la nivel de carosabil si trotuare,  promovand astfel incluziunea sociala a populatiei marginalizate. 2.331.830,77 2.331.830,77
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT Reabilitarea, modernizarea si dotarea Cresei Precista Reabilitarea, modernizarea și dotarea Creșei Precista 2.062.931,22 2.062.931,22
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA Construire gradinita în cartierul Burdujeni Sat din Municipiul Suceava Construirea unei gradinite in cartierul – zona dezavantajata Burdujeni Sat, care va asigura accesul sporit la educatie timpurie, prevenind totodata fenomenul abandonului scolar. 3.167.502,02 2.865.935,18
  MUNICIPIUL PIATRA NEAMT REABILITARE, MODERNIZARE SI DOTARE CRESA MARATEI imbunatatirea  bazei tehnico-materiale a Cresei Maratei si crearea unui cadru educational modern, care faciliteaza un proces educational calitativ si, prin urmare, un context optim pentru atragerea si mentinerea în sistemul educational pe o perioada cât mai indelungata a populatiei de varsta anteprescolara. 3.312.114,40 3.306.940,28
  MUNICIPIUL BACAU MODERNIZARE SI REABILITARE CRESA NR. 9 Cresterea calitatii infrastructurii anteprescolare in vederea asigurarii accesului la educatie timpurie in cadrul Cresei nr. 9 din Municipiul Bacau. 1.843.235,08 1.751.932,71
  MUNICIPIUL BACAU MODERNIZARE SI REABILITARE CRESA NR. 3 Cresterea calitatii infrastructurii anteprescolare in vederea asigurarii accesului la educatie timpurie in cadrul Cresi nr. 3 din Municipiul Bacau. 2.518.159,02 2.383.011,10
  MUNICIPIUL BOTOSANI Reabilitare si modernizare Gradinita nr. 22 Realizarea unor lucrari de reabilitare/ modernizare a infrastructurii educationale si de dotare a cladirii Gradinitei nr.22 din Municipiul Botosani, in vederea realizarii conditiilor optime pentru derularea activitatilor didactice, contribuind la cresterea gradului de participare la procesul educational. 3.112.757,46 3.112.757,46
  UAT MUNICIPIUL IASI Constructie de gradinita în zona Dacia Construirea și dotarea unei grădinițe cu 14 săli de grupă și un funcțional coerent, adaptat standardelor actuale de sănătate publică, siguranță la incendiu, siguranță în exploatare, în zona Dacia din municipiul Iași, pe parcursul a 36 de luni de implementare. 7.952.864,61 7.952.864,61
  UAT MUNICIPIUL VASLUI Extinderea infrastructurii pentru educatie prescolara din municipiul VASLUI – constructia si dotarea unei gradinite pentru copii in municipiul VASLUI (str. Stefan cel Mare) Construirea si dotarea unei gradinite cu 4 sali de grupa, cu un regim de inaltime demisol, parter si etaj si un functional coerent, adaptat standardelor actuale de sanatate publica, siguranta la incendiu, siguranta în exploatare, situata în strada Stefan cel Mare, Municipiul Vaslui. 5.018.693,36 2.149.732,20
  UAT MUNICIPIUL VASLUI Extinderea infrastructurii pentru educatie anteprescolara din municipiul VASLUI – constructia si dotarea unei crese noi in municipiul VASLUI Construirea si dotarea unei crese cu program prelungit pentru un efectiv de maximum 72 de anteprescolari, cu un regim de inaltime parter (conform normativelor in vigoare) si un functional coerent, adaptat standardelor actuale de sanatate publica, siguranta la incendiu, siguranta în exploatare. 5.985.563,64 2.579.678,64
  UAT MUNICIPIUL SUCEAVA Unitate de învatamânt pentru prescolari în zona centrala a municipiului Suceava Cresterea calitatii infrastructurii de invatamant la nivel prescolar din municipiului Suceava prin extinderea si modernizarea Gradinitei nr. 3 “Dumbrava Minunata” in zona centrala a municipiului Suceava, capacitatea existenta a acesteia fiind insuficienta pentru a integrarea tuturor prescolarilor din respectiva subdiviziune administrativa. 4.102.728,29 2.149.732,20
  UAT MUNICIPIUL VASLUI Reabilitarea si modernizarea unitatilor de invatamant preuniversitar din municipiul Vaslui – Liceul Ion Mincu Dezvoltarea infrastructurii de educatie si formare Liceul Tehnologic Ion Mincu, in vederea cresterii calitatii infrastructurii educationale relevante pentru piata fortei de munca a municipiului Vaslui. 2.426.579,19 2.426.579,19
  JUDETUL NEAMT CONSERVAREA, PROTEJAREA SI PROMOVAREA MUZEULUI MEMORIAL ” CALISTRAT HOGAS” PIATRA NEAMT Impulsionarea dezvoltarii locale prin conservarea, protejarea, valorificarea si promovarea identitatii culturale a Muzeului Memorial Calistrat Hogas din Piatra Neamt, respectand principiile dezvoltarii durabile. 1.687.610,00 1.333.093,28
  MUNICIPIUL PASCANI REABILITARE, CONSERVARE SI REVITALIZAREA PALATULUI CANTACUZINO-PASCANU SI A TERENULUI AFERENT Impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural și a identității culturale. 21.778.783,85 20.768.382,93
  FONDUL BISERICESC ORTODOX ROMAN AL BUCOVINEI CONSOLIDAREA SI RESTAURAREA CLADIRII MONUMENT CAZINOUL BAILOR CU SCHIMBAREA DESTINATIEI IN CENTRUL MUZEAL CAZINOUL BAILOR Cresterea interesului vizitatorilor pentru patrimoniul istoric si cultural din statiunea balneoclimaterica Vatra Dornei, prin promovarea resurselor si traditiilor locale, in ideea valorificarii superioare a potentialului turistic, prin actiuni care sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a zonei si implicit a calitatii individuale a locuitorilor sai. 21.740.665,19 21.404.068,93
  COMUNA SCHEIA CONSOLIDAREA, RESTAURAREA SI CONSERVAREA ANSAMBLULUI BISERICII SF. ILIE (BISERICA, CLOPOTNITA, ZID DE INCINTA) DIN SATUL SF. ILIE, COM. SCHEIA, JUD. SUCEAVA Impulsionarea dezvoltarii locale prin conservarea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural si a identitatii culturale, prin consolidarea, restaurarea si conservarea ansamblului Bisericii Sf. Ilie. 20.682.283,50 20.682.283,50
  JUDETUL IASI RESTAURAREA MUZEULUI SFANTUL IERARH DOSOFTEI MITROPOLITUL , IASI Valorificarea durabila a patrimoniului cultural, ca factor de impulsionare a dezvoltarii locale. 3.670.826,46 3.670.469,46
  JUDETUL IASI RESTAURAREA MUZEULUI “VASILE POGOR” IASI Valorificarea durabila a patrimoniului cultural, ca factor de impulsionare a dezvoltarii locale. 6.525.336,00 6.524.265,00
  MANASTIREA TAZLAU RESTAURAREA SI VALORIFICAREA TURISTICA SI CULTURALA A ANSAMBLULUI MANASTIRII TAZLAU, JUDETUL NEAMT Conservarea, protejarea si vatorificarea patrimoniului cultural si a identitatii culturale din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, in vederea stimularii dezvoltarii locale si regionale. 21.770.454,67 21.727.195,96
  MUNICIPIUL CAMPULUNG MOLDOVENESC REABILITARE, MODERNIZARE SI DOTARE MUZEUL ARTA LEMNULUI DIN MUNICIPIUL CAMPULUNG MOLDOVENESC, JUD. SUCEAVA, IN SCOPUL CONSERVARII, PROTEJARII SI PROMOVARII PATRIMONIULUI CULTURAL Reabilitarea, conservarea si dotarea muzeului Arta Lemnului din Campulung Moldovenesc, in scopul protejarii si promovarii patrimoniului cultural. 11.937.095,72 11.833.466,82
  MANASTIREA PROBOTA RESTAURAREA PATRIMONIULUI CULTURAL LA MANASTIREA PROBOTA, JUDETUL SUCEAVA Punerea in valoare a patrimoniului cultural din satul Probota, prin reabilitarea complexului monahal, monument istoric, Manastirea Probota si transformarea locasului intr-un leagan pentru toti iubitorii de istorie, arta, cultura si spiritualitate. 22.665.387,06 22.660.627,06
  MUNICIPIUL BOTOSANI REABILITAREA SI DEZVOLTAREA TURISTICA A MONUMENTULUI ISTORIC ANSAMBLUL BISERICII SFANTUL GHEORGHE Reabilitarea si dezvoltarea turistica a monumentului istoric ansamblul bisericii “SFANTUL GHEORGHE” din Municipiul Botosani, in vederea conservarii, protejarii, promovarii si dezvoltarii patrimoniului cultural din municipiul Botosani, contribuind astfel la dezvoltarea locala si a identitatii culturale. 7.258.269,01 7.214.179,00
  MANASTIREA SECU RESTAURAREA PATRIMONIULUI CULTURAL AL MANASTIRII SECU, JUDETUL NEAMT Redarea unor noi valente pentru Manastirea Secu, prin cresterea atractivitatii sale, cu implicatii directe in dezvoltarea potentialului turistic si cultural al zonei Neamtului si in special a zonei Vinatori- Neamt. 14.322.786,77 14.322.786,77
  SFANTA MANASTIRE VARATEC PUNEREA IN VALOARE A PATRIMONIULUI CULTURAL PRIN CONSOLIDAREA SI CONSERVAREA BISERICII SF. IOAN BOTEZATORUL DIN CADRUL ANSAMBLULUI MANASTIRII VARATIC Protejarea, prin restaurare si consolidare a obiectivului de patrimoniu cultural national – Manastirea Varatic, Comuna Agapia, jud. Neamt 6.191.446,34 6.101.113,44
  EPISCOPIA ROMANO-CATOLICA IASI RESTAURARE, CONSOLIDARE SI INTEGRARE TURISTICA CATEDRALA VECHE ROMANO- CATOLICA ADORMIREA MAICII DOMNULUI-IASI Integrarea turistica a catedralei vechi romano-catolice din lasi in portofoliul de obiective turistice ale municipiului lasi. 21.327.798,17 20.853.882,94
  PAROHIA ADANCATA II RESTAURARE SI CONSERVARE A PATRIMONIULUI CULTURAL SI A INFRASTRUCTURII CONEXE LA BISERICA MONUMENT ISTORIC CU HRAMUL “SFANTUL DUMITRU”, PAROHIA ADANCATA II Restaurarea, conservarea, consolidarea, protejarea si valorificarea de durata a monumentului istoric Biserica “Sfantul Dumitru”, in scopul salvarii de la deteriorare, a conservării moştenirii culturale si a promovării unui program de revitalizare si valorificare a potenţialului cultural regional. 3.889.053,22 3.889.052,03
  PAROHIA SFANTUL GHEORGHE VALORIFICAREA TURISTICA A ANSAMBLULUI BISERICII SF. GHEORGHE A BRESLEI ABAGERILOR, DIN MUNICIPIUL BARLAD Valorificarea turistica a ansamblului bisericii Sf. Gheorghe, a breslei abagerilor, din mun. Barlad, prin dezvoltarea turismului de patrimoniu si religios din municipiului Barlad. 7.447.361,48 7.257.949,79
  MANASTIREA DRAGOMIRNA CONSOLIDAREA, RESTAURAREA SI CONSERVAREA BISERICII DRAGOMIRNA MICA SI A FATADELOR EXTERIOARE ALE BISERICII POGORAREA SFANTULUI DUH- MANASTIREA DRAGOMIRNA, JUDETUL SUCEAVA- OBIECT 2- BISERICA SFINTII ENOH, ILIE SI IOAN TEOLOGUL- DRAGOMIRNA MICA Obiectivul General al proiectului consta in valorificarea patrimoniului tangibil din mediul rural, prin restaurarea monumentului Biserica “Sfintii Enoh, Ilie si loan Teologul – Dragomirna Mica”, care este inscris si in Lista Monumentelor Istorice la categoria A – monumente de interes national, astfel contribuind la dezvoltarea turismului din zona si implicit la economia comunitatii locale. 2.945.413,95 2.945.413,95
  MANASTIREA DRAGOMIRNA CONSOLIDAREA, RESTAURAREA SI CONSERVAREA BISERICII DRAGOMIRNA MICA SI A FATADELOR EXTERIOARE ALE BISERICII POGORAREA SFANTULUI DUH – MANASTIREA DRAGOMIRNA, JUDETUL SUCEAVA- OBIECT 1- BISERICA POGORAREA SFANTULUI DUH Obiectivul general al proiectului constä in sprijinirea unei dezvoltãri locale prin conservarea, protejarea si valorificarea patrimoniulul cultural si a identitatii culturale, sprijinirea unei dezvoltari durabile si echilibrate teritorial si national, prin cresterea importantel turismului si culturii, ca factori care stimuleaza cresterea economica in regiunea Nord Est, respectand principiile dezvoltarii durabile si ale protectiei mediului, prin conservarea mostenirii culturale Ia MANASTIREA DRAGOMIRNA 14.436.210,04 14.436.210,04
  PAROHIA SFANTUL GHEORGHE REABILITAREA SI INTEGRAREA TURISTICA A MONUMENTULUI ISTORIC: BISERICA SF. GHEORGHE Valorificarea patrimoniului cultural din localitatea Roman si pozitionarea monumentului istoric “Biserica Sf. Gheorghe” peste limitele unei entitati de cult religios, in sensul asezarii pe o treapta superioara si anume aceea a unui promotor al culturii romanesti, un factor activ de crestere a calitatii individului, care sa contribuie la dezvoltarea economica si sociala a zonei din care face parte. 4.937.938,15 4.559.443,97
  MANASTIREA SIHASTRIA CONSOLIDARE, RESTAURARE SI CONSERVARE COMPLEX MONAHAL- MANASTIREA SIHASTRIA, COMUNA VANATORI NEAMT, JUDETUL NEAMT Consolidarea, restaurarea si conservarea Complexului Monahal Manastirea Sihastria din comuna Vanatori, judetul Neamt 12.514.990,05 12.100.560,65
  JUDETUL NEAMT CONSERVAREA, PROTEJAREA SI PROMOVAREA MUZEULUI MEMORIAL “ION CREANGA” HUMULESTI Impulsionarea dezvoltarii locale prin conservarea, protejarea, valorificarea si promovarea identitatii culturale a Muzeului memorial “Ion Creanga” din Humulesti, respectând principiile dezvoltarii durabile. 688.333,90 447.255,48
  MANASTIREA BOGDANA RESTAURAREA, CONSERVAREA PATRIMONIULUI CULTURAL LA MANASTIREA BOGDANA Valorificarea patrimoniului cultural al Municipiului Radauti, prin reabilitarea monumentului Biserica “Sf. Nicolae”, Clopotnitei si Sediului administrativ (Casa parohiala), caruia i se va schimba destinatia in muzeu si transformarea sa intr-un promotor al culturii romanesti, in regiunea Bucovina. 21.286.342,92 21.277.532,16
  PAROHIA “SFINTII APOSTOLI PETRU SI PAVEL” – BARBOI RESTAURARE, CONSOLIDARE, AMENAJARE SI INTRODUCERE IN CIRCUITUL TURISTIC A MONUMENTELOR ISTORICE DIN ANSAMBLUL BARBOI IASI, BISERICA CU HRAMUL SF. APOSTOLI PETRU SI PAVEL, TURNUL DE INTRARE, AMENAJAREA INCINTEI Impulsionarea dezvoltarii municipiului Iasi, prin conservarea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural “Ansamblul Barboi” si a identitatii culturale a Iasului. 15.974.681,50 15.939.819,26
  UAT MUNICIPIUL IASI CENTRU INTERNATIONAL DE ARTA CONTEMPORANA: REABILITAREA, CONSOLIDAREA SI REFUNCTIONALIZAREA CLADIRII FOSTEI BAI COMUNALE (BAIA TURCEASCA) Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural de la nivelul municipiului lasi, aspecte cuantificate prin crearea unui flux preconizat de cel putin 7.000 vizitatori anual, prin reabilitarea, restaurarea, consolidarea, refunctionalizarea si intensa promovare a unui obiectiv de patrimoniu, in speta fosta Baie Comunala (Baia Turceasca). 21.862.177,67 21.860.214,17
  MANASTIREA BARNOVA RESTAURAREA SI VALORIFICAREA TURISTICA SI CULTURALA A ANSAMBLULUI MANASTIRII BARNOVA DIN COMUNA BARNOVA, JUDETUL IASI Protejarea, prin restaurarea si consolidarea obiectivului de patrimoniu cultural national – Manastirea Barnova, Comuna Barnova, jud. Iasi. 19.561.469,49 19.478.693,09
  UAT MUNICIPIUL IASI CONSOLIDARE SI REABILITARE MUZEU DE ISTORIE NATURALA CORP A Consolidarea și reabilitarea Muzeului de Istorie Naturală în vederea reintroducerii în viața comunității, consolidarea aspectelor unificatoare ale obiectivului de patrimoniu. 13.312.194,47 13.299.753,02
  UAT MUNICIPIUL IASI REABILITAREA SI VALORIFICAREA POTENTIALULUI TURISTIC SI CULTURAL AL ANSAMBLULUI MANASTIRII FRUMOASA DIN MUNICIPIUL IASI Conservarea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural al ansamblului MANASTIRII FRUMOASA din Municipiul Iasi. 21.001.296,30 20.948.885,19
  SFANTA MANASTIRE VARATEC CONSOLIDAREA, RESTAURAREA SI VALORIFICAREA TURISTICA A BISERICII “SCHIMBAREA LA FATA” SAT VARATEC, COMUNA AGAPIA, NT-II-m-a-10732.04 Consolidarea, restaurarea si valorificarea turistica a Bisericii “Schimbarea la fata” sat Varatec, comuna Agapia 4.801.470,96 4.789.530,96
  PAROHIA VOVIDENIA RESTAURARE SI CONSOLIDARE BISERICA VOVIDENIA, IASI Punerea in valoare a obiectivului de patrimoniu Biserica Vovidenia din Iasi, prin protejarea si valorificarea durabila a acestuia, in scopul cresterii numarului anual mediu de vizitatori si dezvoltarea locala a municipiului Iasi. 4.604.344,85 4.604.344,85
  JUDETUL NEAMT CONSERVAREA, PROTEJAREA SI PROMOVAREA MUZEULUI DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE PIATRA NEAMT Impulsionarea dezvoltarii locale prin conservarea, protejarea, valorificarea si promovarea identitatii culturale a MUZEULUI DE ISTORIE SI ARHEOLOGIE PIATRA NEAMT, respectand principiile dezvoltarii durabile. 20.666.351,19 20.666.351,19
  JUDETUL IASI RESTAURAREA MUZEULUI NICOLAE GANE IASI Valorificarea durabila a patrimoniului cultural, ca factor de impulsionare a dezvoltarii locale, prin restaurarea Muzeului Nicolae Gane din Iasi. 5.752.209,05 5.751.138,05
  JUDETUL IASI Consolidare, refuncþionalizare si mansardare cladire monument istoric – strada V. Alecsandri, nr. 6, Iasi Consolidare, refunctionalizare si mansardare cladire monument istoric – strada V. Alecsandri, nr. 6, Iasi. 16.587.377,94 15.393.400,60
  MUNICIPIUL BOTOSANI Consolidarea si restaurarea Teatrului “Mihai Eminescu” Botosani Consolidarea, restaurarea, reabilitarea şi amenajarea Teatrului „Mihai Eminescu” în vederea impulsionării dezvoltării locale prin conservarea, protejarea și valorificarea patrimoniului cultural al municipiului Botosani, implicit a Regiunii Nord –Est. 23.307.498,92 22.832.662,44
  UAT MUNICIPIUL IASI Consolidare si refunctionalizare Palat Braunstein Îmbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural de la nivelul Municipiului Iasi, prin cresterea numarului preconizat de vizite cu 11,11%, de la 18.000 la 20.000 de vizitatori anual, prin reabilitarea, restaurarea, consolidarea, refunctionalizarea si intensa promovare a Palatului Braunstein. 19.097.184,26 19.095.652,73
  ORASUL SIRET REVITALIZARE TEREN DEGRADAT DIN STRADA SUCEVEI, ORAS SIRET, JUDETUL SUCEAVA Extinderea suprafetei spatiilor verzi din orasul Siret, cu o suprafata de 4794 metri patrati; Dotarea spatiilor verzi din proiect cu mobilier urban si crearea de facilitati de agrement si petrecere a timpului liber pentru comunitate. 589.472,44 564.242,06
  ORASUL SIRET REVITALIZAREA ZONEI DE AGREMENT URBANE DIN ZONA LACULUI DE ACUMULARE SIRET-ROGOJESTI Extinderea suprafetei spatiilor verzi din orasul Siret cu o suprafata de aproximativ 17.000 metri patrati;Dotarea spatiilor verzi din proiect cu mobilier urban si crearea de facilitati de agrement si petrecere a timpului liber pentru comunitate. 9.737.782,22 9.508.827,28
  UAT MUNICIPIUL ROMAN IMBUNATATIREA FACTORILOR DE MEDIU SI CONDITIILOR DE VIATA IN MUNICIPIUL ROMAN PRIN AMENAJAREA PARCULUI JORA Imbunatatirea factorilor de mediu si a conditiilor de viata in municipiul Roman, prin refunctionalizarea terenului si a suprafetei degradate neutilizate, in scopul ameliorarii si revitalizarii mediului urban. 1.917.815,18 1.888.718,73
  Orasul Buhusi IMBUNATATIREA MEDIULUI URBAN DIN ORASUL BUHUSI PENTRU ZONELE PIATA AGROALIMENTARA STRADA PIONIERULUI, BLOC NATO, ZONA MARGINEA, ORAS BUHUSI, JUDETUL BACAU Reconversia si refunctionalizarea terenurilor si suprafetelor degradate, vacante sau neutilizate din zonele Piata Agroalimentara Str. Pionierului, Zona Marginea. 3.462.700,37 3.317.568,28
  ORASUL GURA HUMORULUI O. A. Z. A. GURA HUMORULUI – ORAS ACTIV CU ZONE VERZI AMENAJATE GURA HUMORULUI Reconversia si refunctionaIizarea unor terenuri degradate in vederea imbunatatirii, revitalizarii, reducerii poluarii aerului si promovarii masurilor de reducere a zgomotului in mediul urban, precum si cresterea cu 78.605 mp a spatiilor deschise, create sau reabilitate in zonele urbane. 22.050.463,28 21.778.986,57
  ORASUL DARABANI Revitalizarea spatiului urban din orasul Darabani prin reconversia si refunctionalizarea unor terenuri si spatii neutilizate si degradate Imbunatatirea conditiilor de viata si a atractivitatii mediului urban al orasului Darabani, pe fondul extinderii suprafetei de spatii verzi cu functiuni recreative si de agrement destinate comunitatii. 5.124.518,85 4.998.613,77
  UAT ORASUL DARMANESTI AMENAJARE SPATIU VERDE, TIP SCUAR, ORAS DARMANESTI Amenajarea unui spatiu verde de tip scuar prin reconversia spatiului situat in intravilanul Orasului Darmanesti, cu suprafata de 2.040 mp si valorificarea acestuia prin transformare intr-un spatiu de odihna si agrement. 1.321.871,47 1.280.565,38
  ORASUL VICOVU DE SUS Extinderea suprafetei de spatii verzi în orasul Vicovu de Sus prin reconversia functionala a doua terenuri neutilizate Prin investitia propusa, suprafata de spatii verzi de la nivelul orasului Vicovu de Sus va creste cu 10.600 mp, contribuind la imbunatatirea indicatorului privind suprafata de spatii verzi pe locuitor, acesta inregistrand o crestere de la 3,70 mp la 4,36 mp spatiu verde/locuitor. Extinderea spatiului verde, in zona urbana a orasului Vicovu de Sus si asigurarea unor conditii optime de recreere pentru cetateni va avea o influenta pozitiva, atat asupra imbunatatirii esteticii peisajului natural al spatiilor publice, pentru a crea un mediu ambiant mai sanatos, cat si asupra atractivitatii zonei pentru rezidenta, ridicand, astfel, calitatea vietii in mediul urban vizat de proiect. 3.460.094,49 3.372.713,49
  UAT MUNICIPIUL ROMAN ÎMBUNATATIREA CONDITIILOR DE MEDIU SI DE VIATA ÎN MUNICIPIUL ROMAN PRIN AMENAJAREA PARCULUI ZAVOI Îmbunatatirea factorilor de mediu si a conditiilor de viata în municipiul Roman prin refunctionalizarea terenului si a supraftei degradate neutilizate, în scopul ameliorarii si revitalizarii mediului urban. 4.295.562,76 4.187.121,75
  UAT ORASUL FLAMANZI Revitalizarea spatiului urban din orasul Flamanzi prin reconversia si refunctionalizarea terenurilor si a
  spatiilor neutilizate si degradate
  Îmbunătățirea estetica a spațiului urban locativ și a calității vieții în orasul Flamanzi, pe fondul integrării în circuitul public a 5 terenuri neutilizate si abandonate prin transformarea acestora în spații verzi. 4.792.784,98 4.739.589,98
  MUNICIPIUL DOROHOI REALIZAREA UNEI ZONE DE AGREMENT IN MUNICIPIUL DOROHOI PRIN REUTILIZAREA TERENULUI
  DIN ZONA POLONIC
  Cresterea suprafetei spatiilor verzi din municipiul Dorohoi, prin reconversia si refunctionalizarea terenurilor din zona Polonic. 16.564.714,15 16.409.347,75
  JUDETUL IASI REGIUNEA NORD-EST – AXA RUTIERA STRATEGICA 1: IASI-SUCEAVA Imbunatatirea accesibilitatii si a mobilitatii populatiei, bunurilor si serviciilor, in vederea stimularii dezvoltarii economice durabile, prin modernizarea a 167,933 km de drumuri judetene din judetele Iasi si Suceava aflate in proximitatea TEN-T si conectarea a 22 de unitati administrativ-teritoriale urbane si rurale la reteaua TEN-T. 327.030.642,42 305.377.895,05
  JUDETUL NEAMT Regiunea Nord-Est-Axa Rutiera Strategica 3: Neamt-Bacau-Reabilitare si modernizare axa de transport Piatra Neamt-Margineni-Faurei-Horia-Ion Creanga-Icusesti-limita judetul Bacau Scopul proiectului este imbunatatirea situatiei actuale a infrastructurii din cadrul spatiului rural, asigurarea sigurantei si fluentei traficului existent si prognozat, în conformitate cu prevederile legale si cu reglementarile tehnice specifice în vigoare. 144.772.186,71 133.568.282,98
  JUDETUL BACAU REGIUNEA NORD – EST – AXA RUTIERA STRATEGICA 3: NEAMT-BACAU, DJ 207D (limita judet Neamt-Traian – DN2F, km 28+000 – 50+254), DJ 241 (limita judet Vrancea – Podu Turcului – Izvoru Berheciului,km 25+000 -83+368) si DJ 241A (Izvoru Berheciului- Secuieni, km 64+250 – 78+114) Cresterea gradului de accesibilitate a localitatilor aferente comunelor Damienesti, Negri, Prajesti, Traian, Secuieni, Izvoru Berheciului, Colonesti, Rachitoasa, Motoseni, Glavanesti, Podu Turcului, situate în proximitatea retelelor TEN-T – drum european E 581 si drum european E 85 prin modernizarea tronsonului functional alcatuit din drumurile judetene DJ 207D (limita judet Neamt – Traian – DN2F, km 28+000 – 50+254), DJ 241A (Izvoru Berheciului- Secuieni, km 64+250 – 78+114) si DJ 241 (limita judet Vrancea- Podu Turcului – Izvoru Berheciului, km 25+000 – 83+368). 185.138.337,08 179.188.866,50
  JUDETUL BOTOSANI Regiunea Nord – Est – Axa rutiera strategica 2: Botosani-Iasi Cresterea gradului de coeziune economica si sociala la nivelul judetelor Botosani si Iasi, prin imbunatatirea infrastructurii de transport si facilitarea accesului la rutele nationale si europene din regiune, interconectarea la retelele de transport judetene cu acces la reteaua TEN-T si la Polul de Crestere Iasi. 334.307.160,01 313.935.153,71
  UAT JUDETUL VASLUI REGIUNEA NORD-EST-AXA RUTIERA STRATEGICA 4: VASLUI „REABILITARE SI MODERNIZARE DRUM STRATEGIC JUDETEAN BIRLAD – LAZA – CODAESTI (DJ 245, DJ 245M, DJ 247, DJ 246)” Proiectul contribuie la cresterea accesibilitatii populatiei, bunurilor si serviciilor catre si din 12 comunitati rurale ale judetului Vaslui, situate in proximitatea retelei TEN-T pe piata locala, regionala si nationala, in vederea stimularii dezvoltarii socio-economice a zonei rurale a judetului. 222.001.842,03 217.422.508,70
  UAT JUDETUL VASLUI Reabilitare si modernizare drum judetean DJ244I: Murgeni (DN 24A) – Sarateni – Malusteni – DC 67, km
  4+600-9+100 (L=4,500 km), judetul Vaslui
  Facilitarea accesului populației, bunurilor și serviciilor din județul Vaslui pe piața regională și națională în vederea stimulării dezvoltării socio-economice durabile, ca urmare a îmbunătățirii conexiunii la rețeaua de drumuri naționale și la rețeaua TEN-T. 9.273.439,80 8.407.518,89
  UAT JUDETUL VASLUI Reabilitare si modernizare drum judetean DJ 245E: DN 24(Bulboaca) – Zizinca – Deleni – Moreni – DJ
  245L (Costesti
  Facilitarea accesului populației, bunurilor și serviciilor din județul Vaslui pe piața regională și națională în vederea stimulării dezvoltării socio-economice durabile, ca urmare a îmbunătățirii conexiunii la rețeaua de drumuri naționale și la rețeaua TEN-T. 16.550.275,59 16.318.247,90
  ORASUL GURA HUMORULUI T.U.R.I.S.T ( TERITORIU URBAN REVITALIZAT CU INFRASTRUCTURA PENTRU SPRIJINIREA TURISMULUI) GURA HUMORULUI Valorificarea potentialului turistic al statiunii Gura Humorului, in vederea cresterii economice durabile, atragerii de investitii si cresterii numarului mediu de salariati, prin dezvoltarea infrastructurii pentru sprijinirea turismului. 11.609.595,14 11.588.309,67
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI REABILITARE SI MODERNIZARE INFRASTRUCTURA RUTIERA IN STATIUNEA BALNEO-CLIMATERICA VATRA DORNEI Valorificarea potentialului turistic al statiunii balneo-climaterice Vatra Dornei, prin dezvoltarea infrastructurii rutiere, cu consecinta directa in cresterea numarului mediu de salariati, precum si a calitatii vietii cetatenilor. 14.823.842,95 14.823.842,95
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI CREAREA UNUI SPATIU DE AGREMENT SI LOISIR IN STATIUNEA BALNEO- CLIMATERICA VATRA DORNEI Punerea in valoare a potentialului turistic al statiunii balneo climaterice Vatra Dornei, prin crearea si extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilitatilor aferente. 3.897.063,40 2.977.271,83
  UAT ORASUL TIRGU OCNA VALORIFICARE TURISTICA SI MODERNIZARE INFRASTRUCTURA SPECIFICA IN STATIUNEA BALNEOCLIMATICA TIRGU OCNA Dezvoltarea infrastructurii ambientale, functionale si de recreere in statiunea balneoclimatica Tîrgu Ocna. 21.468.011,40 21.468.011,40
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI MODERNIZARE STRAZI DE ACCES SI LOCURI DE RECREARE IN STATIUNEA BALNEO-CLIMATERICA
  VATRA DORNEI
  Valorificarea potentialului turistic al Statiunii balneoclimaterice Vatra Dornei, prin dezvoltarea infrastructurii rutiere de acces in statiune si a unor locuri de recreere pentru copii si tineret in Parcul Central al acesteia, cu consecinta directa in cresterea numarului mediu de salariati, precum si in calitatea vietii cetatenilor. 11.795.908,44 11.771.710,74
  UAT ORASUL TARGU NEAMT CONSTRUIRE INFRASTRUCTURA DE AGREMENT Cresterea  ocuparii fortei de munca in orasul Tirgu Neamt, prin dezvoltarea potentialului endogen, ca parte a strategiei teritoriale pentru zona Parc Cetate, care sa cuprinda reconversia regiunii aflate in declin, precum si sporirea accesibilitatii si dezvoltarea resurselor. 15.795.149,96 15.622.338,16
  MUNICIPIUL DOROHOI MODERNIZAREA AMBULATORIULUI DIN CADRUL SPITALULUI MUNICIPAL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Modernizarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi 10.911.639,51 10.700.749,99
  JUDETUL BOTOSANI Modernizare, extindere, dotare a Unitatii de Primiri Urgente din strada Marchian nr. 11 Botosani Modernizarea, extinderea și dotarea cu echipamente medicale performante a Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani. 6.775.001,13 6.775.001,00
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BACAU Servicii sociale alternative pentru persoane adulte cu dizabilitatþi Extinderea infrastructurii de servicii sociale comunitare pentru dezinstitutionalizarea persoanelor cu dizabilitati din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Racaciuni. 4.177.311,95 4.147.048,95
  UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALA MUNICIPIUL HUSI Modernizarea si dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal Dimitrie Castroian din Husi Cresterea accesibilitatii si calitatii serviciilor de sanatate, furnizate in cabinetele de specialitate din cadrul Ambulatoriului Spitalului Municipal Dimitrie Castroian din Municipiul Husi, prin dotarea corespunzatoare a ambulatoriului. 5.530.843,28 5.530.843,28
  UAT MUNICIPIUL MOINESTI Dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti Imbunatatirea calitatii si eficientei ingrijirilor ambulatorii prin achizitionarea de echipamente performante in cadrul Ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgenta Moinesti. 8.572.711,55 8.572.711,55
  JUDETUL NEAMT Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Unitate Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt Imbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamt prin modernizarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgente (UPU) – SMURD 7.162.478,37 6.769.838,41
  UAT COMUNA FALCIU „Înfiintare centre sociale pentru persoane vârstnice în comuna Falciu, judetul Vaslui” Facilitarea accesului populatiei la servicii sociale de calitate, prin cresterea capacitatii de acoperire cu servicii sociale, destinate grupului vulnerabil „persoane varstnice” la nivelul comunei Falciu, judetul Vaslui. 3.161.592,51 3.161.592,51
  COMUNA ARONEANU ÎNFIINTARE CENTRU DE ZI SI UNITATE DE ÎNGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ÎN COMUNA ARONEANU, JUDETUL IASI Îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor sociale din Comuna Aroneanu, pentru asigurarea accesului egal al cetăţenilor la astfel de servicii, reducerea riscului social specific persoanelor varstnice si reducerea numărului de persoane vârstnice care suferă de singurătate, cu scopul combaterii marginalizării sociale. 2.343.982,75 2.192.252,99
  UAT ORASUL TARGU NEAMT Dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Tîrgu Neamt Eficientizarea sistemului de sănătate din orașul Târgu Neamț prin dotarea Ambulatoriului Integrat de Specialitate din cadrul Spitalului Sfântul Dimitrie Tîrgu Neamț 10.711.918,68 10.700.018,68
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BACAU Servicii comunitare pentru persoane adulte cu dizabilitati Crearea de noi servicii sociale comunitare pentru dezinstitutionalizarea persoanelor cu dizabilitati din cadrul  Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Comanesti. 4.155.670,73 4.137.670,73
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BACAU Infrastructura sociala comunitara pentru persoane adulte cu dizabilitaþi Sustinerea dezinstitutionalizării persoanelor cu dizabilitati din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Comanesti concomitent cu dezvoltarea masurilor de prevenire a institutionalizarii. 3.514.050,00 3.484.050,00
  MINISTERUL SANATATII Imbunatatirea accesului populatiei din judetul Iasi la servicii medicale de urgenta Dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii în dotari sau lucrari necesare infrastructurilor sanitare, care contribuie la dezvoltarea operationalitatii la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate publica si îmbunătăţind accesul la serviciile  medicale de calitate. 32.812.970,61 32.687.360,93
  MINISTERUL SANATATII Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia din Regiunea Nord Est prin dotarea cu aparatura de inalta performanta Mdernizarea si tehnologizarea la nivel european a infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanatate publica la nivel national, regional si local. 23.857.624,50 23.857.624,50
  MINISTERUL SANATATII Imbunatatirea accesului populatiei din Regiunea Nord Est la servicii medicale de urgenta, prin dotarea
  cu aparatura de inalta performanta
  Modernizarea si tehnologizarea la nivel european al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local. 40.659.307,57 40.659.307,57
  MINISTERUL SANATATII Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetelor Vaslui, Bacau si Neamt Modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local. 25.231.582,27 25.231.582,27
  ORASUL STEFANESTI INFIINTAREA UNUI CENTRU DE ZI SI A UNEI UNITATI DE INGRIJIRE LA DOMICILIU PENTRU
  PERSOANE VARSTNICE IN ORASUL STEFANESTI, JUDETUL BOTOSANI
  Facilitarea accesului persoanelor varstnice din orasul Stefanesti (in special a celor cu nevoi complexe), la servicii sociale de proximitate si asigurarea premiselor pentru o dezvoltare locala echitabila, prin reabilitarea, modernizarea si dotarea infrastructurii de servicii si infiintarea unui centrul multifunctional de servicii sociale, in sistem integrat (destinat furnizarii de servicii specifice centrelor de zi si unitatilor de ingrijire la domiciliu). 3.164.729,38 3.102.562,38
  ORASUL SIRET Extindere si dotare Ambulatoriu Integrat din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret, jud. Suceava Extinderea functionala a ambulatoriului integrat al Spitalului de Boli Cronice Siret, prin construirea unei cladiri noi si dotarea acesteia 11.700.893,52 10.697.688,90
  UAT JUDETUL VASLUI Extindere UNITATE DE PRIMIRI URGENTE si REALIZARE HELIPORT Imbunatatirea calitatii si eficientei serviciilor medicale de urgenta furnizate cetatenilor de Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui. 13.321.989,67 6.499.163,22
  JUDETUL BACAU Lucrari de modernizare, extindere, dotare infrastructura Unitate de Primiri Urgente, realizare heliport – Spitalul Judetean de Urgenta Bacau Imbunătățirea calității și eficienței  îngrijirii spitalicești din cadrul Unitătii de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bacău în vederea asigurării  unui acces echitabil  al cetățenilor județului la servicii de sănătate de calitate. 13.423.269,25 6.837.000,00
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI A JUD. VASLUI SERVICII SOCIALE DESTINATE PERSOANELOR ADULTE CU DIZABILITATI Dezinstitutionalizarea persoanelor adulte cu dizabilitati din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare pentru Persoana cu Handicap Husi si dezvoltarea serviciilor alternative de sprijin pentru viata independenta si integrare in cadrul comunitatii in vederea cresterii gradului de acoperire cu servicii sociale la nivelul judetului Vaslui. 3.544.484,27 3.190.872,28
  MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI Înfiintare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice în sat Miorcani, jud. Botosani Dezvoltarea serviciilor sociale fara componenta rezidentiala în comuna Radauti-Prut, judetul Botosani, prin crearea unui nou centru social de zi pentru persoanele vârstnice. 2.190.343,56 2.182.638,31
  MINISTERUL SANATATII Imbunatatirea accesului populatiei din judetul Suceava la servicii medicale de urgenta Modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local. 49.827.935,24 49.827.935,24
  MINISTERUL SANATATII Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetului Iasi Creșterea accesibilității și calității serviciilor de sănătate, comunitare si a celor de nivel secundar furnizate pentru populatia din judetul Iasi. 13.568.623,90 13.568.623,90
  MINISTERUL SANATATII Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetului Suceava Modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanatate publica la nivel national, regional si local. 30.245.164,37 30.245.164,37
  MINISTERUL SANATATII Imbunatatirea accesului populatiei din judetele Vaslui, Bacau si Neamt la servicii medicale de urgenta Modernizarea si tehnologizarea la nivel European al infrastructurilor sanitare deficitare, care utilizeaza in continuare aparatura uzata fizic si moral, prin achizitia de echipamente noi si eficiente, ce aduc atat o crestere calitativa a serviciilor oferite, cat si o crestere cantitativa a numarul de persoane beneficiari de servicii medicale, imbunatatind starea de sanitate publica la nivel national, regional si local. 26.261.728,18 26.261.728,18
  COMUNA COSULA Infiintarea unui centru de zi pentru persoane varstnice in comuna Cosula, judetul Botosani Infiintarea de servicii sociale fara componenta rezidentiala (centru de zi), in vederea prevenirii si/sau limitarii unor situatii de dificultate si vulnerabilitate si crearii premiselor pentru o viata sanatoasa, productiva, participativa si independenta a persoanelor varstnice din comuna Cosula, prin reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea infrastructurii de servicii. 2.296.807,08 2.222.432,08
  MUNICIPIUL BARLAD Extinderea si dotarea Ambulatoriului de specialitate din cadrul Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Bârlad Revitalizarea infrastructurii sanitare a municipiului Barlad si cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatate si de ingrijire medicala primara a persoanelor sarace si celor din zonele cu acces redus, prin extinderea unui Ambulatoriu. 14.264.542,39 10.686.515,12
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI A JUD. VASLUI SERVICII SOCIALE INTEGRATE PENTRU PERSOANE ADULTE CU DIZABILITATI Dezinstitutionalizarea persoanelor adulte cu dizabilitati din cadrul Centrului de Recuperare si Reabilitare pentru Persoana cu Handicap Husi si dezvoltarea serviciilor alternative de sprijin pentru viata independenta si integrare in cadrul comunitatii in vederea cresterii gradului de acoperire cu servicii sociale la nivelul judetului Vaslui. 3.599.811,52 3.458.833,08
  COMUNA SAVINESTI Înfiintare Centru de zi pentru persoane vârstnice în localitatea Savinesti, judetul Neamt Dezvoltarea serviciilor sociale fără componență rezidențială în comuna Savinesti, județul Neamț prin crearea unui nou centru social de zi pentru persoanele vârstnice. 2.396.230,53 2.257.053,44
  COMUNA MIHAILENI INFIINTAREA UNUI CENTRU DE ZI PENTRU PERSOANE VARSTNICE SI A UNEI UNITATI DE INGRIJIRE
  LA DOMICILIU, IN COMUNA MIHAILENI, JUDETUL BOTOSANI
  Infiintarea de servicii sociale multifunctionale, fara componenta rezidentiala (centru de zi si unitate de ingrijire la domiciliu) adresate persoanelor varstnice aflate in risc de saracie si excluziune sociala din comuna Mihaileni. 3.266.956,40 3.161.043,40
  MITROPOLIA MOLDOVEI SI BUCOVINEI Înfiintare centru de zi pentru persoane vârstnice în com. Baltatesti, jud. Neamt Dezvoltarea serviciilor sociale fara componenta rezidentiala in comuna Baltatesti, judetul Neamt, prin crearea unui nou centru social de zi pentru persoanele varstnice. 2.256.624,18 2.238.080,41
  UAT Comuna Filipeni Reabilitare si extindere cladire privind infiintare centru de zi pentru persoane varstnice cu unitate de ingrijire la domiciliu Promovarea incluziunii sociale, combaterea saraciei si a discriminarii in comuna Filipeni, judetul Bacau prin reabilitarea, extinderea si modernizarea unui centru de zi pentru persoane varstnice cu unitate de ingrijire la domiciliu. 1.510.233,34 1.389.108,56
  UAT ORASUL DARMANESTI Infiintare Centru de zi pentru persoane varstnice in orasul Darmanesti, judetul Bacau Imbunatatirea calitatii vietii pentru persoanele varstnice prin infiintarea unui Centru de zi. 2.720.325,63 2.258.598,82
  UAT JUDETUL VASLUI Dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui Cresterea accesibilitatii serviciilor de sanatatate in regim ambulatoriu pentru cetatenii judetului Vaslui prin dezvoltarea capacitatii de diagnostic si tratament a Ambulatoriului Integrat al SJU Vaslui. 10.360.254,16 10.360.254,16
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI BACAU Investitii în servicii sociale comunitare pentru persoane adulte cu dizabilitati în comuna Tamasi,
  Judetul Bacau
  Crearea de noi servicii sociale comunitare pentru dezinstituționalizarea persoanelor cu dizabilități din cadrul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Răcăciuni. 4.179.646,04 4.148.016,04
  UAT COMUNA TUTOVA ”Înfiintare centre sociale (centru de zi, cantina sociala si unitate de îngrijire la domiciliu) în comuna Tutova, judetul Vaslui” Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale destinate grupului vulnerabil „persoane varstnice” si imbunatatirea calitatii acestor servicii, ca urmare a dezvoltarii infrastructurii de servicii sociale fara componenta rezidentiala din comuna Tutova, judetul Vaslui. 4.289.554,12 4.283.694,12
  COMUNA PALTINIS Infiintarea unui centru de zi pentru persoane varstnice, a unui centru de preparare si distribuire hrana si a unei unitati de ingrijire la domiciliu in comuna Paltinis, judetul Botosani Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea infrastructurii de servicii sociale pentru persoanele varstnice:
  – Centru de zi pentru persoane varstnice;
  – Unitate de ingrijire la domiciliu pentru persoane varstnice;
  – Centru de preparare si distribuire a hranei pentru persoanele in risc de saracie (cantina sociala)
  3.879.228,20 3.859.236,20
  COMUNA BEREZENI Reabilitare, modernizare, extindere si dotare Centru Social pentru persoane varstnice sat Berezeni,
  Comuna Berezeni, judetul Vaslui
  Cresterea calitatii vietii a 150 de persoane de peste 65 ani aflate in situatii de risc, prin infiintarea Centrului Social pentru Persoane Varstnice in Comuna Berezeni, judetul Vaslui. 4.758.656,77 4.166.339,53
  JUDETUL BOTOSANI Modernizarea si Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Sectiei Exterioare Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani Modernizarea și dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, în scopul îmbunătățirii calității infrastructurii de asistenta medicala ambulatorie și al asigurării unui acces sporit și egal al cetățenilor la servicii de sănătate. 3.548.146,46 3.548.146,46
  JUDETUL BACAU Dotarea infrastructurii Ambulatoriului de Specialitate Adulti si Copii din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bacau Creșterea nivelului de accesibilitate a ofertei de servicii de asistență medicală a Ambulatoriului de Specialitate Adulți și Copii din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău, în vederea eficientizării sistemului de sănătate și a reducerii inegalităților în ceea ce privește starea de sănătate a populației județului Bacău. 8.940.557,67 8.892.617,33
  DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIE A COPILULUI IASI Inchiderea Centrului Rezidential “Bogdana” Bogdanesti, judetul Iasi Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale destinate copiilor aflati in centre de plasament care urmeaza sa fie inchise cu prioritate, in vederea dezinstitutionalizarii acestora si in vederea asigurarii unor servicii sociale intr-un sistem mai prietenos si mai apropiat de nevoile copiilor. 5.497.998,71 4.520.687,75
  MINISTERUL SANATATII Imbunatatirea accesului populatiei din judetul Botosani la servicii medicale de urgenta Dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii în dotari sau lucrari necesare infrastructurilor sanitare, care contribuie la dezvoltarea operationalitatii la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate publica si îmbunătăţind accesul la serviciile  medicale de calitate. 7.757.527,35 7.757.527,35
  INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA Îmbunatatirea capacitatii de interventie la urgentele medicale – Regiunea Nord-Est Creșterea calității serviciilor medicale din faza pre spitalicească prin îmbunătățirea nivelului de dotare cu echipamente de transport și alte echipamente specifice pentru acordarea asistenței medicale de urgență și primului ajutor calificat și prin operaționalizarea unor noi echipaje de intervenție la urgențele medicale, prin dotarea acestora cu o parte dintre noile echipamente achiziționate. 84.388.340,41 84.388.340,41
  COMUNA MOSNA Înfiintare centru de zi pentru persoane vârstnice cu unitate de îngrijire la domiciliu în comuna Mosna,
  judetul Iasi
  Promovarea incluziunii sociale, combaterea saraciei si a discriminarii in comuna Mosna, judetul Iasi, prin imbunatatirea accesului persoanelor varstnice la serviciile sociale. 2.600.468,81 2.600.468,81
  MINISTERUL SANATATII Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetului Botosani Dezvoltarea infrastructurii sanitare, prin investiţii în dotari sau lucrari necesare infrastructurilor sanitare, care contribuie la dezvoltarea operationalitatii la nivel naţional, regional şi local, reducând inegalităţile în ceea ce priveşte starea de sănătate publica si îmbunătăţind accesul la serviciile  medicale de calitate. 3.239.903,31 3.239.903,31
  JUDETUL BOTOSANI Dotarea Ambulatoriului din Cadrul Sectiei Exterioare Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta „Mavromati” Botosani Modernizarea și dotarea Ambulatoriului din Cadrul Secției Exterioare Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani 2.987.439,38 2.987.439,38
  UAT MUNICIPIUL ROMAN Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgenta Roman Reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea Ambulatoriului Spitalului Municipal de Urgență Roman, în vederea accesului sporit al tuturor persoanelor la servicii de îngrijire medicală primară, având drept scop creşterea calităţii vieţii populaţiei cu acces redus, din zonele defavorizate. 12.030.739,27 10.691.742,05
  UAT JUDETUL VASLUI Reabilitare, modernizare si dotare Scoala Profesionala Speciala “Sfanta Ecaterina” Husi Asigurarea conditiilor optime de pregatire profesionala pentru tinerii cu cerinte educative speciale din judetul Vaslui, care provin in procent de peste 92% din afara municipiului Husi, unde este localizata singura scoala profesionala speciala din judet. 7.721.767,45 7.227.316,00
  UNIVERSITATEA “ALEXANDRU IOAN CUZA” din IASI Consolidarea, reabilitarea, modernizarea si echiparea cladirii corpului E a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi Cresterea standardelor de calitate si a relevantei ofertei educationale a Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, in relatie cu piata fortei de munca si sectoarele economice competitive, prin imbunatatirea infrastructurii educationale ca rezultat al consolidarii, reabilitarii, modernizarii si dotarii cladirii corpului E, pana la 28 februarie 2021. 17.478.080,59 17.082.336,84
  COMUNA GOLAIESTI CONSTRUIRE SI DOTARE GRADINITA IN LOCALITATEA GOLAIESTI COMUNA, GOLAIESTI,JUDETUL IASI Imbunatatirea calitatii infrastructurii educationale si a dotarilor din cadrul unitatilor de invatamant prescolar din Comuna Golaiesti, Judetul Iasi, in vederea asigurarii unui proces educational la standarde europene si cresterea participarii populatiei prescolare la procesul educational. 1.903.657,33 1.903.657,33
  MUNICIPIUL DOROHOI EXTINDERE SI MODERNIZARE GRADINITA NR. 7, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Cresterea gradului de participare a copiilor la sistemul de educatie prescolara din cadrul Gradintei nr. 7 (Gradinita cu Program Prelungit Alba ca Zapada), prin extinderea si modernizarea cladirii, dotarea si crearea de facilitati pentru copii si cadre didactice. 3.344.398,95 3.344.398,95
  COMUNA SCORTENI CONSTRUIRE GRADINITA IN SAT SCORTENI, COMUNA SCORTENI, JUDETUL BACAU Dezvoltarea infrastructurii de educatie prescolara, la nivelul UAT comuna Scorteni, prin construirea unei Gradinite cu o capacitate de 56 de locuri. 1.966.247,81 1.906.033,81
  COMUNA MOLDOVITA Modernizare/ reabilitare Scoala Generala cu clasele I-VIII Moldovita, comuna Moldovita, judetul Suceava Imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie si a dotarii Scolii generale cu clasele I-VIII Moldovita, comuna Moldovita, precum si cresterea calitatii procesului educational si accesului la educatie obligatorie. 5.750.031,64 5.658.706,28
  COMUNA BAIA REABILITARE SCOALA NR.1 IN SAT BAIA, COMUNA BAIA, JUDETUL SUCEAVA Prin realizarea proiectului va crește gradul de atractivitate al școlii, dotările noi şi moderne vor conduce la creşterea interesului elevilor, se vor adapta metodele de învățat la nevoile copiilor, se va reduce și preveni absentismului și  va exista o ameliorare în ceea ce privește riscul de abandon şcolar. 6.216.661,44 6.090.115,56
  MUNICIPIUL DOROHOI CONSTRUIRE GRADINITA NR. 5, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Cresterea gradului de participare a copiilor la sistemul de educatie prescolara din cadrul Gradintei nr. 5 (Gradinita cu Program Normal nr. 5). 2.846.786,66 2.843.740,26
  MUNICIPIUL ONESTI Reabilitarea Scolii Gimnaziale ”Ghita Mocanu”, Municipiul Onesti 12.418.353,36 12.418.353,36
  COMUNA SENDRICENI CONSTRUIRE SI DOTARE GRADINITA CU PROGRAM NORMAL – SCOALA GIMNAZIALA ALECU IVAN GHILIA – LOCALITATEA SENDRICENI, COMUNA SENDRICENI, JUDETUL BOTOSANI Crearea unei infrastructuri educationale adecvate in comuna Sendriceni, judetul Botosani, prin integrarea a 40 de copii, in termen de maxim 12 luni, intr-un sistem care sa asigure un nivel optim de educatie si care exclude riscul de abandon scolar si parasire timpurie a scolii. 921.590,62 917.603,12
  UAT COMUNA DUMBRAVENI MODERNIZAREA, DOTAREA SI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU – COM. DUMBRAVENI, JUD.SUCEAVA Investitii de C+M, in cladirea liceului si in cladirea atelierului din dotare si dotari cu echipamente, materiale didactice si mobilier scolar adecvate scopului de imbunatatire si modernizare a infrastructurii educationale in cadrul liceului cu profil tehnologic din comuna Dumbraveni, judetul Suceava. 2.679.079,96 2.679.079,96
  MUNICIPIUL DOROHOI EXTINDERE SI MODERNIZARE GRADINITA NR. 10, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Extinderea si modernizarea cladirii, dotarea si crearea de facilitati pentru copii si cadre didactice. 3.504.580,02 3.397.305,45
  COMUNA CIUREA Imbunatatirea infrastructurii educationale prin construire si dotare sala de sport si laboratoare in cadrul scolii gimnaziale din satul Lunca Cetatuii, com. Ciurea, judetul Iasi Îmbunătățirea calității infrastructurii de educație, prin construirea și dotarea unei săli de sport și a unor laboratoare în cadrul școlii gimnaziale din satul Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, județul Iași. 4.071.176,67 3.913.660,98
  ORASUL TÂRGU FRUMOS Reabilitare, modernizare si extindere Gradinita cu program prelungit nr. 1, Târgu Frumos, judetul Iasi Îmbunătăţirea calităţii infrastructurii şi a dotărilor din cadrul unităților de învățământ preșcolar din Orașul Târgu Frumos în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene și creşterea participării populaţiei preşcolare la procesul educaţional. 5.293.124,57 5.293.124,57
  COMUNA STANISESTI CONSTRUIRE GRADINITA Dezvoltarea infrastructurii de educatie prescolara, la nivelul UAT comuna Stanisesti, prin construirea unei gradinite cu o capacitate de 52 de locuri in Localitatea Slobozia Noua. 1.813.413,94 1.729.903,30
  ORASUL VICOVU DE SUS “CONSTRUIRE GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT IN LOCALITATEA BIVOLARIA, ORAS VICOVU DE SUS, JUDETUL SUCEAVA” Prezentul proiect are drept scop dezvoltarea infrastructurii educationale si armonizarea calitatii procesului educational de nivel prescolar în Vicovu de Sus. 2.239.563,48 2.153.238,36
  COMUNA STANISESTI CONSTRUIRE GRADINITA Dezvoltarea infrastructurii de educatie prescolara, la nivelul UAT comuna Stanisesti, judetul Bacau, prin CONSTRUIRE GRADINITA in satul Slobozia, ce va deservi prescolari din satele Benesti, Craiesti si Slobozia. 1.810.318,96 1.727.015,70
  COMUNA PIPIRIG Modernizarea infrastructurii educationale a Liceului Tehnologic ”Ion Creanga”, comuna Pipirig, judetul Neamt Cresterea gradului de participare a elevilor la sistemul de învăţământ profesional şi tehnic şi învăţare pe tot parcursul vieţii din cadrul Liceului Tehnologic ”Ion Creangă”, comuna Pipirig, judeţul Neamţ, prin construirea cladirii ce va gazdui atelierele si dotarea acestora. 2.395.637,14 2.395.637,14
  MUNICIPIUL BARLAD MODERNIZAREA, EXTINDEREA SI DOTAREA GRADINITEI CU PROGRAM PRELUNGIT NR 8, MUNICIPIUL BÂRLAD, JUDETUL VASLUI Dezvoltarea capacității educaționale de nivel preșcolar a sistemului de învățământ din Regiunea Nord-Est, cu scopul creșterii gradului de participare la educația timpurie în rândul copiilor din municipiul Bîrlad 4.291.658,33 4.291.658,33
  COMUNA HAVARNA REABILITARE, MODERNIZARE SI EXTINDERE SCOALA GIMNAZIALA “IOAN CERNAT” DIN COMUNA HAVIRNA, JUDETUL BOTOSANI Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si invatamantului obligatoriu,in special pentru copii cu risc crescut de parasire timpurie a sistemului, prin crearea unei infrastructuri educationale adecvate in comuna Havirna,judetul Botosani,prin integrarea a 253 de copii. 8.676.312,36 8.676.312,36
  Orasul Buhusi Modernizarea infrastructurii educationale pentru învatamântul general obligatoriu din orasul Buhusi – Scoala Gimnaziala Mihail Andrei Modernizarea infrastructurii educationale pentru învatamântul general obligatoriu din orasul Buhusi – Scoala Gimnaziala Mihail Andrei. 8.404.771,23 8.403.277,78
  UAT Comuna Filipeni CONSTRUIRE SCOALA COORDONATOARE IN SAT FILIPENI, COMUNA FILIPENI, JUDETUL BACAU Constructia unei noi cladiri pentru Scoala Coordonatoare din comuna Filipeni, satul Filipeni, judetul Bacau. 4.276.368,41 4.272.798,41
  COMUNA DOFTEANA Reabilitare, modernizare, extindere si dotare scoala Dofteana, comuna Dofteana, judetul Bacau Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Scolii Dofteana, favorizand imbunatatirea conditiilor de studiu, conform standardelor europene si implicit cresterea accesului la educatie de calitate a populatiei scolare din mediul rural. 5.239.811,54 5.188.876,89
  COMUNA ZEMES Reabilitare, modernizare si dotare Scoala Gimnaziala STEFAN CEL MARE din Comuna ZEMES, Judet BACAU Reabilitare, modernizare si dotare Scoala Gimnaziala STEFAN CEL MARE din Comuna ZEMES 7.618.293,12 7.382.688,21
  ORASUL TÂRGU FRUMOS “Reabilitare, modernizare si extindere Gradinita cu program normal, Târgu Frumos, judetul Iasi” Îmbunătăţirea calităţii infrastructurii şi a dotărilor din cadrul unităților de învățământ preșcolar din Orașul Târgu Frumos în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene și creşterea participării populaţiei preşcolare la procesul educaţional. 3.834.458,69 3.834.458,69
  UAT ORASUL TIRGU OCNA Dezvoltarea, modernizarea si dotarea infrastructurii operationale din cadrul Scolii Nr.1, Oras Tîrgu Ocna, judetul Bacau Consolidarea infrastructurii educaționale a Scolii Nr. 1 din orașul Tîrgu Ocna, asigurarea spațiilor specializate pentru activitățile practice de pregătire educațională prin reabilitarea și dotarea laboratoarelor școlii, modernizarea bibliotecii vechi și amenajarea unei biblioteci noi în corpul vechi precum și reamenajarea funcționalului pentru crearea unei săli multifuncționale și a unei săli de clasă destinată programului „Scoală după scoală”. 18.437.572,88 18.437.572,88
  Orasul Buhusi Modernizarea infrastructurii educationale pentru invatamantul general obligatoriu din orasul Buhusi – Scoala Gimnaziala Stefan cel Mare Reabilitarea cladirii in care se desfasoara cursurile si extinderea acesteia cu un corp nou, cu acelasi regim de inaltime – P+1, reabilitarea terenului de sport. 5.710.368,76 5.710.368,76
  MUNICIPIUL DOROHOI MODERNIZARE GRADINITA NR. 8, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Modernizarea cladirii, dotarea si crearea de facilitati pentru copii si cadre didactice in cadrul Gradintei nr. 8. 1.585.084,56 1.585.084,56
  COMUNA CIUREA Imbunatatirea infrastructurii educationale prin construire si dotare sala de sport si laboratoare in cadrul scolii gimnaziale din Ciurea, com. Ciurea, judetul Iasi Îmbunătățirea calității infrastructurii de educație, prin construirea și dotarea unei săli de sport și a unor laboratoare în cadrul școlii gimnaziale din satul Ciurea, comuna Ciurea, județul Iași. 5.227.960,57 5.168.412,75
  COMUNA ADÂNCATA MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII SCOLARE IN COMUNA ADANCATA, JUDETUL SUCEAVA Imbunatatirea infrastructurii de educatie la nivelul comunei Adâncata prin crearea de noi spatii necesarii derularii activitatii educationale în cadrul scolii gimnaziale „Ioan Băncescu” 4.887.991,84 4.882.041,84
  COMUNA BODESTI Construire si dotare gradinita in comuna Bodesti, judetul Neamt Construirea si dotarea unei noi gradinite cu program normal, cu 3 sali de clasa in comuna Bodesti, avand ca efect dezvoltarea infrastructurii educationale locale si cresterea gradului de participare a populatiei in invatamantul prescolar 2.589.230,17 2.538.928,35
  MUNICIPIUL BARLAD CONSTRUIRE SI DOTARE CORP NOU PENTRU GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 5, CLOPOTEL, MUNICIPIUL BÂRLAD, JUDETUL VASLUI Dezvoltarea capacităţii infrastructurii educaţionale în cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 5 din municipiul Bârlad, judeţul Vaslui, respectiv construirea unui corp nou în vederea desfășurării învăţământului preşcolar. 4.764.726,98 4.306.997,03
  MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII Constructii scoli Cresterea gradului de participare a populatiei scolare din învatamântul obligatoriu la un sistem educational de înalta performanta, care sa asigure resursele umane
  necesare unei dezvoltari socio-economice durabile.
  110.508.035,42 85.925.376,95
  MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII Constructii Gradinite Regiunea Nord Est Cresterea gradului de participare a populatiei scolare din învatamântul obligatoriu la un sistem educational de înalta performanta, care sa asigure resursele umane necesare unei dezvoltari socio-economice durabile. 103.595.246,86 96.956.021,42
  UNIVERSITATEA DE MEDICINA SI FARMACIE “GR. T. POPA” Recompartimentare, modernizare spatii de invatamant, cu pastrarea functionalului existent Modernizarea infrastructurii educationale in cadrul UMF Iasi, in conditii de durabilitate si incluziune sociala. 26.164.807,72 25.819.447,55
  MUNICIPIUL ONESTI Reabilitarea, modernizarea, extinderea si dotarea Gradinitei “Magnolia” din Municipiul Onesti Imbunatatirea calitatii infrastructurii de educatie si a dotarii Gradinitei Magnolia din Onesti, prin lucrari de reabilitare, modernizare extindere si dotare cu scopul desfasurarii in conditii mai bune a actului educational. 7.208.188,19 6.991.344,91
  MUNICIPIUL DOROHOI MODERNIZARE GRADINITA NR. 9, MUNICIPIUL DOROHOI, JUDETUL BOTOSANI Modernizarea cladirii, dotarea si crearea de facilitati pentru copii si cadre didactice, în vederea îmbunătățirii procesului educativ la nivelul prescolar si cresterii gradului de participare a copiilor in sistemul educational, in special pentru copiii cu risc crescut de parasire a sistemului. 1.530.270,60 1.530.270,60
  COMUNA UNGHENI „CONSTRUIRE SI DOTARE GRADINITA ÎN COMUNA UNGHENI, JUDETUL IASI” Îmbunătăţirea calităţii infrastructurii educaționale şi a dotărilor din cadrul unităților de învățământ preșcolar din Comuna Ungheni, județul Iași în vederea asigurării unui proces educaţional la standarde europene și creşterea participării populaţiei preşcolare la procesul educaţional. 1.864.547,66 1.843.044,16
  COMUNA TARCAU Dezvoltarea, modernizarea si dotarea infrastructurii operationale din cadrul Scolii Gimnaziale „Iulia Halaucescu”, comuna Tarcau, judetul Neamt Reabilitarea și modernizarea Scolii Gimnaziale „Iulia Hălăucescu”, favorizând îmbunătățirea condițiilor de studiu conform standardelor europene și implicit creșterea accesului la educație de calitate a populației școlare din mediul rural. 6.615.927,27 6.615.927,27
  UAT COMUNA BICAZU ARDELEAN Modernizarea sistemului educational al Scolii Gimnaziale Nr. 1, comuna Bicazu Ardelean, judetul Neamt, prin investitii în infrastructura si logistica scolara Investiții de reabilitare, extindere, modernizare și dotare cu echipamente adecvate a spațiilor didactice aferente Şcolii Gimnaziale nr. 1 din comuna Bicazu Ardelean, în vederea desfășurării actului educațional într-un cadru optim care sa asigure conditiile esențiale pentru co-interesarea elevilor și sa descurajeze fenomenul de abandon școlar la nivelul zonei vizate. 6.258.437,29 6.258.437,29
  COMUNA CIUREA Construire si dotare cresa si gradinita in satul Lunca Cetatuii, com. Ciurea, judetul Iasi Proiectul vizeaza construirea si dotarea unei crese si a unei gradinite, ceea ce va conduce la cresterea accesibilitatii riveranilor satului Lunca Cetatuii la educatie, la cresterea gradului de educatie in randul copiilor din localitate si evolutia pozitiva din punct de vedere demografic a satului Lunca Cetatuii din comuna Ciurea. 4.084.083,99 3.419.828,41
  COMUNA CIUREA Construire si dotare cresa si gradinita in satul Dumbrava, com. Ciurea, judetul Iasi Proiectul vizeaza construirea si dotarea unei crese si a unei gradinite, ceea ce va conduce la cresterea accesibilitatii riveranilor satului Dumbrava la educatie, la cresterea gradului de educatie in randul copiilor din localitate si evolutia pozitiva din punct de vedere demografic a satului Dumbrava din comuna Ciurea. 4.003.862,21 3.427.094,74
  MUNICIPIUL PASCANI CRESTEREA EFICIENTEI ENERGETICE – GRADINITA NR. 2, CRESA NR.1 STRADA SPORTULUI NR.11, MUNICIPIUL PASCANI, JUDETUL IASI Imbunătățirea infrastructurii educaționale antepreșcolare și preșcolare pentru a crea copiilor și cadrelor didactice un mediu educaţional care să le ofere comfortul minim, siguranţă şi să le permită desfăşurarea unui proces instructiv-educativ eficient. 5.760.272,13 5.689.074,03
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI EXTINDERE SI MODERNIZARE SCOALA GIMNAZIALA NR. 2 VATRA DORNEI Dezvoltarea invatamantului gimnazial obligatoriu in Municipiul Vatra Dornei prin crearea unei oferte educationale de buna calitate de natura a asigura conditiile initiale necesare atingerii unei rate mai mare de absolvire precum si la cresterea posibilitatilor de a accesa niveluri superioare de educatie. 7.284.927,95 7.280.165,95
  COMUNA POIANA STAMPEI REABILITAREA SI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII EDUCATIONALE IN COMUNA POIANA STAMPEI, JUDETUL SUCEAVA Crearea, extinderea, reabilitarea si modernizarea de noi spatii necesare derularii activitatii educationale in cadrul scolii gimnaziale Poiana Stampei. 6.894.594,26 6.399.244,87
  UNIVERSITATEA TEHNICA ” GHEORGHE ASACHI ” DIN IASI REABILITARE TERMICA IMOBIL CH Creșterea calității infrastructurii Facultății de Inginerie Chimica si Protectie a Mediului, din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și îmbunătățirea condițiilor pentru o pregătire profesională de calitate şi relevantă pentru nevoile pieței muncii, adaptate nivelului de dezvoltare tehnologică şi cerințelor specifice sectorului economic. 17.526.985,81 17.526.985,81
  ORASUL SIRET Constructie si dotare de ateliere, laboratoare si amfiteatru in cadrul Colegiului Tehnic Latcu Voda Oras Siret, jud Suceava Construirea si dotarea de ateliere laboratoare si amfiteatru la Colegiul Tahnic “Latcu Voda” Siret.
  pentru corelarea pregatirii profesionale cu cerintele actuale de pe piata muncii – in special in domeniul tehnologiilor noi.
  6.143.542,35 6.143.542,35
  JUDETUL SUCEAVA Sanse egale pentru un viitor mai bun Creșterea gradului de participare la nivelul învățământul preșcolar special, la Grădinița Specială Fălticeni, pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului. 3.761.493,00 3.761.493,00
  COMUNA CIOCANESTI Reabilitare, modernizare, echipare infrastructura educationala pentru învatamântul general obligatoriu la Scoala Gimnaziala Ciocanesti, judetul Suceava Imbunatatirea infrastructurii educationale a Scolii Gimnaziale (cu clasele I-VIII)  Ciocanesti, judetul Suceava 2.750.308,92 2.633.033,23
  ORASUL SIRET “Reabilitarea, extinderea si dotarea Gradinitei cu program normal Luminita Oras Siret, jud Suceava” Cresterea gradului de participare la nivelul educatiei timpurii si al invatamantului obligatoriu al copiilor din orasul Siret prin modernizarea,  extinderea si dotarea Gradinitei cu Program Normal “Luminita” din cadrul Scolii Gimnaziale “Petru Musat” din Siret. 5.723.728,99 5.716.608,99
  UAT ORASUL FLAMANZI Masuri integrate de investitii pentru revitalizarea si regenerarea orasului Flamânzi din judetul Botosani Investitia contribuie printr-o abordare integrata a problemelor orasului la cresterea accesibilitatii populatiei locale la un cadru educational modern prin infiintarea unei crese si a unei gradinite si reabilitarea a 3 scoli gimnaziale, la dezvoltarea infrastructurii sociale prin infiintarea unei cantine sociale, precum si la imbunatatirea calitatii si aspectului infrastructurii publice urbane prin modernizarea de drumuri de interes local, realizarea de lucrari de extindere retea de aductiune apa potabila si retea de canalizare de ape reziduale in orasul Flamanzi. 26.383.083,55 23.287.500,00
  ORASUL SIRET Cresterea calitatii vietii in orasul Siret prin cultura, educatie permanenta si spatii urbane moderne Cresterea calitatii vietii in orasul Siret prin cultura, educatie permanenta si spatii urbane moderne 24.313.710,13 23.287.500,00
  ORASUL SIRET Imbunatatirea calitatii vietii in orasul Siret, judetul Suceava Promovarea incluziunii sociale si prevenirea marginalizarii unor grupuri defavorizate sau grupuri vulnerabile prin dezvoltarea serviciilor sociale existente, infiintarea unor servicii sociale noi si infiintarea unor servicii publice noi in domeniul culturii si petrecerii timpului liber; combaterea segregarii teritoriale prin imbunatatirea accesului la servicii publice ca urmare a reabilitarii unor drumuri de pe teritoriul orasului Siret. 25.605.081,21 23.287.500,00
  MUNICIPIUL VATRA DORNEI REVITALIZAREA INFRASTRUCTURII ECONOMICE SI SOCIALE IN MUNICIPIUL VATRA DORNEI Imbunatatirea calitatii vietii populatiei in Municipiul Vatra Dornei prin investitii directe in locuinte sociale,infrastructura stradala, etc., cu consecinte importante in cresterea atractivitatii zonei 29.014.155,76 23.204.844,70
  ORASUL GURA HUMORULUI Imbunatatirea calitatii vietii in orasul Gura Humorului, judetul Suceava In cadrul proiectului vor fi realizate obiective culturale, sociale si de infrastructura rutiera care vor oferi o paleta larga de servicii si se vor adresa populatiei orasului in ansamblu asigurand astfel caracterul integrat al proiectului. Se va acorda o atentie deosebita categoriilor sociale vulnerabile sau de risc: persoane fara venituri sau cu venituri reduse, persoane varstnice, tineri. 25.670.463,35 23.287.499,99
  ORASUL DOLHASCA REABILITARE INFRASTRUCTURA SOCIALA SI URBANA, ORAS DOLHASCA, JUDETUL SUCEAVA Imbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în Orasul Dolhasca si in satele apartinatoare acestuia, in special in satele Probota si Gulia. 30.803.605,12 23.284.924,82
  MINISTERUL SANATATII Construire Spital Regional de Urgenta Iasi Proiectul este inclus în Programul Guvernului României, de a construi 3 noi Spitale de Urgență in regiunile NV, NE și SE din România, care vor înlocui infrastructuri invechite si fragmentate și, de asemenea, vor servi ca centre de trimitere pentru cazurile cele mai grave din regiune.Scopul principal al Spitalului Regional din Regiunea Nord-Est este de a îmbunătăți calitatea și eficiența serviciilor medicale pentru pacienții care necesită intervenții acute, in regim de urgență, de nivel secundar și terțiar, care necesită tehnologie la nivel înalt și expertiză în Regiunea de Nord-Est a țării. 2.379.575.202,02 681.616.907,65

  Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

   Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

   Aboneaza-te la Newsletter

   NEOTRUST

   Consultanta Fonduri Europene