Fonduri Europene Arad – Consultanta & Accesare

Home/Fonduri Europene Arad – Consultanta & Accesare

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris Nadlac, Curtici,Pancota, Sebis, precum si restul localitatilor din judet. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Contabil la birou, exemplu de afacere pentru care este posbila accesare de fonduri europene pentru servicii

SERVICII

Imagine pentru fonduri europene comert, un magazin universal - se vad rafturile incarcate cu produse.

COMERT

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri cu mere in ei, fonduri europene pentru pomicultura

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ARAD

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in Arad!

Orasele deservite: Arad, Pecica, Santana, Vladimirescu, Lipova, Ineu, Chisineu-Cris Nadlac, Curtici,Pancota, Sebis.

Comunele deservite: Almas, Apateu, Archis, Bata, Barsa, Barzava, Beliu, Birchis, Bocsig, Brazii, Buteni, Carand, Cermei, Chisindia, Conop, Covasant, Craiva, Dezna, Dieci, Dorobanti, Fantanele, Felnac, Frumuseni, Ghioroc, Graniceri, Gurahont, Halmagiu, Halmagel, Hasmas, Ignesti, Iratosu, Livada, Macea, Misca, Moneasa, Olari, Paulis, Peregu Mare, Petris, Pilu, Plescuta, Sagu, Savarsin, Secusigiu, Seleus, Semlac, Seitin, Sepreus, Sintea Mare, Socodor, Sicula, Silindia, Simand, Siria, Sistarovat, Sofronea, Taut, Tarnova, Ususau, Varadia de Mures, Varfurile, Vinga, Vladimirescu, Zabrani, Zadareni, Zarand, Zerind, Zimandu Nou,.

PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

Neotrust Consultanta Fonduri Europene Arad ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

>>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE ARAD- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Ferma

Accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unei ferme se poate realiza prin programul Instalarea Tinerilor Fermieri, care permite cumpararea de utilaje agricole necesare fermei (combina, tractor, semanatoare, etc) , constructii, salarii, cheltuieli cu serviciile de consultanta accesare fonduri europene.

Accesare fonduri europene in Arad pentru un salon de infrumusetare: in dreapta un pat de cosmetica pentru tratamente cosmetice, alb,este pozitionat langa un raft mobil. Doua fotolii depiele neagra cu chiuvete albe pentru spalat parul in prim plan sunt completate de mai multe fotolii pozitionate in fata oglinzilor mari, pentru coafat. Spatiul este luminat, ideal pentru un salon de coafat.

Salon Infrumusetare

In 2020 puteti obtine 200.000 lei fonduri europene nerambursabile prin StartUp Nation pentru deschiderea unui salon de infrumusetare (amenajare spatiu, dotare cu echipamente, etc). Industria frumusetii este estimata la miliarde de dolari la nivel mondial, domeniul ingrijirii parului contribuind la aceasta in masura de 24%.Un salon de coafura poate aduce un venit constant si sigur, insa aveti nevie de un plan de afaceri solid si planificarea atenta a afacerii.

Deschidere cofetarie cu ajutorul serviciilor de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile - este mai simplu ca oricand. In inagine este prezentat un tort delicios de culoare roz, acoperit cu martipan, cu o palarie in varf si un mesaj de :congratulations on your graduation", asezat pe un platou auriu.

Laborator Cofetarie

O idee de afacere cu potential mare, care poate aduce profit semnificativ in timp. Prin programul StartUp Nation pentru investitie se primesc fonduri europene nerambursabile (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare,
masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru
pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de
laborator) .

DESPRE ECONOMIA JUDETULUI ARAD SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

Economia orasului Arad

Va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor si a dezvoltarii afacerilor existente in Arad. Capitala judetului cu acelasi nume, Arad are o populatie de peste 150.000 de locuitori (conform recensamantului din 2011), fiind al 12 lea cel mai mare centru urban al Romaniei din punct de vedere demografic. Orasul ofera un bun vad comercial pentru sectorul servicii si comert si forta de munca suficienta pentru sectorul de productie.

Accesare Fonduri Europene din Arad sau alte localitati din judetul Arad:

START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation ). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

DEZVOLTARE AFACERI EXISTENTE – Accesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor existente este posibila printr-o serie de programe, principalele fiind Microindustrializare si Programul Operational Regional. Cu ajutorul finantarii europene se poate construi, ase pot chizitiona echipamente tehnologice sau mobilier, se pot renova cladiri, plati salarii, plati salarii, chirii, etc.

AGRICULTURA – In ceea ce priveste suprafata agricola, judetul Arad ocupa locul patru pe tara cu 500.364 ha, structura agriculturii fiind adecvata specificului zonei: 69% ocupata de teren arabil, 23% pasuni, 4% fanete. Asadar agricultura este in special reprezentata de sectorul agricol vegetal ( 74%) si cel de crestere al animalelor (25%). Aceste afaceri permit si accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura, prin programe ca si Instalarea Tinerilor Fermieri de exemplu. Cu ajutorul fondurilor nerambursabile se pot construi ferme sau se pot achizitiona tractoare agricole, pluguri, cultivatoare mecanice, semanatori, masini de stropit si prafuit, combine pentru recoltat cereale, sau furaje, vidrovere, prese pentru balotat paie si fan si alte utilaje necesare.

TURISM – Turismul este reprezentat in municipiul Arad si imprejurimile sale de puncte de interes precum Parcul National Lunca Muresului, Padurea Ceala, Statiunea Moneasa (apele termale), Pestera Liliecilor, Cariera de Marmura, Grota Ursilor, Cuptorul de Fier, Varful Izoi, Stanca laptelui, Platoul Carstnic, Cetatea Deznei, Manastirea Radna, Cetatea Soimos, Baile Lipova. Cetatea Ineu, Casa Memoriala Ioan Slavici. Demararea si dezvoltarea afacerilor in turism este favorizata de posibilitatea accesarii de fonduri europene nerambursabile.

NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Arad va incurajeaza accesati fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile pentru a demara noi afaceri sau pentru a va dezvolta afacerile existente.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  BLOG

  Articole recente

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Servicii Oferite

  Identificare Finantare

  Neotrust combina expertiza dobandita, sistemele informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi competenta de a accesa fonduri europene in timp util si in cele mai avantajoase conditii.

  Urmarim fonduri nerambursabile direct de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte variante precum Granturi SEE si Norvegiene. Informatia este colectata, interpretata, organizata, simplificata si comunicata clientului de catre un consultant intr-un limbaj clar si accesibil. De asemenea oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate.

  Elaborare Proiecte

  Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Business Plan (Plan de Afacere).  Expertiza Neotrust:

  • Analiza cost-beneficiu
  • Elaborarea Planului de Afacere
  • Studiul de Fezabilitate
  • Redactarea cererii de finantare
  • Studii de Piata
  • Previziuni Financiare
  • Memorii justificative
  • Realizare punctaj estimativ al proiectului
  • Oferim suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari la cererea clientului, etc)

  Implementare Proiecte

  Prin intermediul serviciilor de consultanta in acesarea de fonduri Europene sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

  Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.

  • Asistenta la semnarea contractului de finantare.
  • Realizare achizitii.
  • Realizare cereri rambursare.
  • Organizare Proceduri Achizitii.
  • Consultanta Implementare proiecte pe fonduri europene in Timisoara

  Audit si Monitorizare

  Neotrust simplifica perioada post-implementare, gestionand comunicarea cu organismele de finantare:

  • Rapoarte de durabiliate
  • Managementul relatiei cu Finantatorul
  • Auditul proiectului

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA