Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Targu Mures

Home/Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Targu Mures

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte,implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice. Va punem la dispozitie experienta si expertiza noastra, deservind intreg judetul Mures: Iernut, Ludus, Miercurea Nirajului, Reghin, Sangeorgiu de Padure, Sarmasu, Sighisoara, Sovata, Targu Mures, Tarnaveni, Ungheni, precum si toate zonele rurale.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultanta Fonduri Europene Targu Mures- accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Accesare si Consultanta Fonduri Europene Targu Mures.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

Accesare fonduri nerambursabile pentru o livada de meri in Targu Mures.

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TARGU MURES

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

In orice localitate din Mures sunteti, Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere!

Orasele deservite: Iernut, Ludus, Miercurea Nirajului, Reghin, Sangeorgiu de Padure, Sarmasu, Sighisoara, Sovata, Targu Mures, Tarnaveni, Ungheni

Comunele deservite: Acatari, Adamus, Albesti, Alunis, Apold, Atintis, Bahnea, Band, Batos, Bagaciu, Bala, Balauseri, Beica de Jos, Bereni, Bichis, Bogata, Brancovenesti, Breaza, Ceausu de Campie, Chetani, Chiheru de Jos, Coroisanmartin, Corunca, Cozma, Craciunesti, Craiesti, Cristesti, Cucerdea, Cuci, Danes, Deda, Eremitu, Emei, Faragau, Fantanele, Galesti, Ganesti, Gheorghe Doja, Ghindari, Glodeni, Gornesti, Grebenisu de Campie, Gurghiu, Hodac, Hodosa, Ibanesti, Iclanzel, Ideciu de Jos, Livezeni, Lunca, Lunca Bradului, Madaras, Magherani, Mica, Mihesu de Campie, Nades, Neaua, Ogra, Papiu Ilarian, Panet, Pasareni, Petelea, Pogaceaua, Raciu, Rastolita, Rusii Munti, Saschiz, Sancraiu de Mures, Sangeorgiu de Mures, Sanger, Sanpaul, Sanpetru de Campie, Santana de Mures, Solovastru, Stanceni, Suplac, Suseni, Saulia, Sincai, Taureni, Valea Larga, Vargata, Vanatori, Vatava, Vetca, Viisoara, Voivodeni, Zagar, Zeu de Campie.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Cartofiserie

Iti vine greu sa crezi ca se pot face bani din cartofi? Ei bine au inceput sa apara si la noi cartofiesriile si au demonstrat ca este posibil (Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, etc). In oras sau in malluri, cu investitie acoperita prin fonduri europene, aceasta este o afacere de viitor.

Atelier Reparatii Auto

Daca esti interesat sa deschizi un atelier de reparatii auto, acum este momentul potrivit, domeniul acesta inregistrand profituri in crestere. Acest lucru iti va permite un program flexibil pe care il poti controla si in acelasi timp vei profita de toate avantajele pe care le implica detinerea propriei afacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri europene nerambursabile pentru startup.

Neotrust ofera consultanta pentru accesare de fonduri europene nerambursabile in targu Mures, pentru infiintarea unui salon de infrumusetare. Imaginea reprezinta niste stilisti foarte ocupati, dar care nu uita sa se simta bine, pentru ca isi iubesc meseria.

Salon Infrumusetare

Industria frumusetii este tot mai bine cotata in anul 2020, fiind printre cele mai apreciate idei de afaceri cu fonduri europene. Nu exista femeie care sa nu-si doreasca sa fie frumoasa. Iar cand vine vorba de ingrijirea propriului corp nu se fac compromisuri. Salonul de infrumusetare este o idee minunata de afaceri, cu un potential mare de crestere

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TARGU MURES

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile pt Targu Mures reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri europene nerambursabile in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  DESPRE ECONOMIA JUDETULUI MURES SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

  Economia orasului Targu Mures

  In cazul in care nu sunteti din aceasta zona, dar doriti insa sa deschideti o afacere aici, va prezentam cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in Targu Mures. Capitala judetului Mures are o populatie de peste 145.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009), fiind un importanta centru comercial si industrial al Transilvaniei. Specializarea preponderent industriala a orasului in timpul regiului comunist s-a diminuat treptat, iar in ziua de azi Targu Mures permite dezvoltarea unei palete diverse de afaceri non-industriale.

  Accesare Fonduri Europene in Targu Mures si alte localitati din judetul Mures

  START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural, cele mai frecvente infiintari de firme din Targu Mures fiind in domeniul turismului, serviciilor, industriei alimentare, industriei de textile, confectii, pielarie, incaltaminte, prelucrarea lemnului sau IT.

  AGRICULTURA – Desi agricultura nu ocupa un loc primordial in economia judetului Mures, exista totusi diverse oportunitati de afaceri agricole. Prin prisma profitabilitatii (rata profitului = profit brut/cifra de afaceri – exprimata procentual), Targu Mures se situeaza printr locurile de top cu 19.4%, conform Studiului de Fundamentare Potential Economic si Perspective de Dezvoltare ale Municpiului Targu Mures. Dezvoltarea activitatilor agricole, mai ales in zona periurbana, dispune de numeroase premise favorabile legate de existenta statiunior de cercetare devoltare care ationeaza pentru cresterea sectorului agricol si zootehnic, precum si de situarea pe culoarul Muresului, ceea ce asigura un sol fertil, pante reduse, conditii climatice favorabilesi resurse hidrice.

  TURISM – Atractivitatea turistica a judetului Mures este data de cadrul natural deosebit, bogatia si diversitatea elementelor de patrimoiu cultural istoric si nu in ultimul rand de gradul ridicat de accesibilitate. Centrul istoric al orasului Targu Mures (Piata Trandafirilor), Cetatea Medievala din Targu Mures, Palatul Culturii sau Palatul Administrativ, Gradina Zoologica sau Parcul dendrologic sunt doar cateva din elementele cu care se lauda aceasta zona. De asemenea festivalurile organizate atrag si ele la randul lor un numar considerabil de turisti: Festivalul international Constantin Silvestri, Festivalul Zilele Muzicale Targumuresene, Festivalul International Teatru-Imagine sau cel de Film de Scurt Metraj.

  NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Targu Mures va incurajeaza sa investiti in judetul Mures accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile.

  PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

  Neotrust Consultanta Fonduri Europene Targu Mures ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

  >>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TARGU MURES- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

  BLOG

  Articole recente

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA