Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Viseu de Sus

Home/Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Viseu de Sus

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Viseu de Sus, precum si restul localitatilor din judetul Maramures. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultanta Fonduri Europene Baia Mare- accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Imagine pentru fonduri europene comert, un magazin universal - se vad rafturile incarcate cu produse.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri cu mere in ei, fonduri europene pentru pomicultura

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE BAIA MARE

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in MARAMURES!

Orasele deservite: Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Borsa, Viseu de Sus, Baia Sprie, Targu Lapus, Seini, Cavnic, Ulmeni, Salistea de Sus, Dragomiresti, Somcuta Mare, Tautii-Magheraus.

Comunele deservite: Ardusat, Arinis, Asuaju de Sus, Baita de sub Codru, Baiut, Barsana, Basesti, Bicaz, Bistra, Bocicoiu Mare, Bogdan Voda, Boiu Mare, Botiza, Budesti, Calinesti, Campulung la Tisa, Cernesti, Cicarlau, Coas, Coltau, Copalnic-Manastur, Coroieni, Cupseni, Desesti, Dumbravita, Farcasa, Gardani, Giulesti, Grosi, Grosii tiblesului, Ieud, Lapus, Leordina, Miresu Mare, Moisei, Oarta de Jos, Ocna sugatag, Oncesti, Petrova, Poienile de sub Munte, Poienile Izei, Recea, Remetea Chioarului, Remeti, Repedea, Rona de Jos, Rona de Sus, Rozavlea, Ruscova, Sacalaseni, Sacel, Salsig, Sapanta, Sarasau, Satulung, sieu, sisesti, Stramtura, Suciu de Sus, Vadu Izei, Valea Chioarului, Vima Mica.

PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

Neotrust Consultanta Fonduri Europene Baia Mare ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

>>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE BAIA MARE- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Consultnata fonduri europene nerambursabile Zalau pentru infiintarea unei ferme micte de animale. Un baiat ii da unui iepuras de mancare. Iepursul, precaut din fire nu se apropie prea mult si isi tine urechile ciulite in caz de pericol.

Infiinteaza o ferma

Visezi sa fugi de oras si sa te muti la tara? Cu ajutorul programelor de accesare fonduri europene nermabursabile poti infiinta o ferma. Aglomeratia marilor orase si goana continua sa te incadrezi in timp pot fi destul de stresante. Defapt majoritatea celor care se muta la tara aleg sa faca asta pentru linistea de acolo, viata in armonie cu natura, un mediu curat si o alimentatie mai sanatoasa. Firma se paote infiinta cu fonduri europene.

Atelier reparatii auto

O afacere cum e deschiderea unui service auto este o investitie sigura, care iti va aduce profit in mod garantat. Daca te pasioneaza autoturismele, iata o ideea pentru care cererea este in crestere. Toate utilajele necesare pot fi achizitionate prin acesare de fonduri europene nerambursabile.

O imprimanta digitala elaboreaza o structura complexa, de un galben curat, viu - aceasta afacere poate primi finantare nerambursabila prin servicii de consultanta fonduri europne Bia Mare, Borsa, Visiu de Sus.

Print Shop & Imprimare 3D

Investitia presupune echipamente de printare, taiere, amenajarea spatiului si dotare cu cel putin un calculator, toate acoperite din fonduri europene. O afacere profitabila care ofera servicii de printare brosuri, copiere, printare carti, cataloage, taiere, legare, etc. O zona noua si in plina evolutie este si imprimarea 3D: de la obiecte decorative lpana la a modele in miniatura pentru prototipuri.

DESPRE ECONOMIA JUDETULUI MARAMURES SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

Economia orasului Baia Mare

Va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in Baia Mare. Capitala judetului Maramuresare o populatie de peste 136.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009), ofera un bun vad comercial pentru sectorul comert si servicii ,dar in acelasi timp si forta de munca suficienta pentru sectorul de productie.

Accesare Fonduri Europene din Baia Mare sau alte localitati din judetul Maramures:

START-UP-URI Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

AFACERI EXISTENTEAccesarea de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor existente este posibila printr-o serie de programe, principalele fiind Microindustrializare si Programul Operational Regional. Cu ajutorul finantarii europene se poate construi, achizitiona echipamente tehnologice sau mobilier, se pot renova cladiri, plati salarii, plati salarii, chirii, etc.

TURISM – Judeţul Maramureş se bucură de un patrimoniu cultural bogat, cele mai reprezentative obiective fiind cele peste 100 de biserici din lemn, din care şapte fac parte din patrimoniul cultural UNESCO: Bârsana, Budeşti, Deseşti, Plopiş, Poienile Izei, Rogoz şi Şurdeşti. De asemenea, în judeţ se află numeroase mănăstiri şi schituri: Mănăstirea Bârsana, Schitu Chiuzbaia, Mănăstirea Dragomireşti, Mănăstirea Habra, Mănăstirea Înălţarea Sfintei Cruci, Mănăstirea Moisei, Mănăstirea Naşterea Domnului, Mănăstirea Naşterea Maicii Domnului, Schitu Naşterea Maicii Domnului, Mănăstirea Rohia, Mănăstirea Rohita, Mănăstirea Sfânta Treime, Mănăstirea Sfântul Ilie, Mănăstirea Sfântul Iosif Mărturisitorul, Mănăstirea Sfântul Nicolae, Mănăstirea Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, Schitu Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul, Schitu Valea Sasului. Alte obiective turistice importante de vizitat sunt complexele turistice Izvoarele, Crăciuneşti, Mogoşa, Muzeul de Mineralogie din Baia Mare, Cimitirul Vesel Săpânţa, Turnul lui Ştefan, Bastionul Măcelarilor din Baia Mare, Ruinele Cetăţii Chioarului de lângă Şomcuţa Mare, ruinele Cetăţii Bogdan Vodă, clădirea Monetăriei – Muzeul judeţean. Un loc aparte şi semnificativ pentru zonă îl ocupă numeroasele edificii de cult construite din lemn, precum si diversele rezervatii naturale. De asemenea, potentialul turistic al municipului Baia Mare este dat nu numai de pozitia sa centrala, ci si de istoricul si arhitectura sa, precum si de amplasamentul monumentelor sale in planul orasului.Centrul istoric, Turnul Stefan, Casa Iancu de Hunedoara,Monetaria, Turnul Macelarilor, casa Elisabeta, toate acestea atrag dupa sine un vad turistic care ajuta si proiectele dezvoltate cu fonduri europene nerambursabile in turism, precum si noile afaceri.

AGRICULTURA – Judetul dispune de o suprafata agricola de putin peste 300.000 ha, iar terenul agricol apartine în cea mai mare parte sectorului privat, predominand fanetele si pasunile. Datorita acestei repartitii a tereneurilor, ponderea principala in agricultura este detinuta de cresterea aninamelor. De asemenea, acest tip de afaceri permit accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura. Cu ajutorur carora se pot construi ferme sau se pot achizitiona tractoare agricole, pluguri, cultivatoare mecanice, semanatori, masini de stropit si prafuit, combine pentru recoltat cereale, sau furaje, vidrovere, prese pentru balotat paie si fan si alte utilaje neesare.

NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Baia Mare va incurajeaza sa investiti in judetul Maramures accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  BLOG

  Articole recente

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Servicii Oferite

  Identificare Finantare

  Neotrust combina expertiza dobandita, sistemele informatice performante de monitorizare si o echipa dedicata de consultanti pentru a va oferi competenta de a accesa fonduri europene in timp util si in cele mai avantajoase conditii.

  Urmarim fonduri nerambursabile direct de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei sau alte variante precum Granturi SEE si Norvegiene. Informatia este colectata, interpretata, organizata, simplificata si comunicata clientului de catre un consultant intr-un limbaj clar si accesibil. De asemenea oferim sugestii de optimizare a proiectului pentru a indeplini conditiile de eligibilitate.

  Elaborare Proiecte

  Primul pas spre punerea in aplicare a ideii de afacere este organizarea si transpunerea ei intr-un Business Plan (Plan de Afacere).  Expertiza Neotrust:

  • Analiza cost-beneficiu
  • Elaborarea Planului de Afacere
  • Studiul de Fezabilitate
  • Redactarea cererii de finantare
  • Studii de Piata
  • Previziuni Financiare
  • Memorii justificative
  • Realizare punctaj estimativ al proiectului
  • Oferim suport in perioada de analiza a dosarului (eventuale clarificari cerute de finantator, modificari la cererea clientului, etc)

  Implementare Proiecte

  Prin intermediul serviciilor de consultanta in acesarea de fonduri Europene sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

  Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.

  • Asistenta la semnarea contractului de finantare.
  • Realizare achizitii.
  • Realizare cereri rambursare.
  • Organizare Proceduri Achizitii.
  • Consultanta Implementare proiecte pe fonduri europene in Timisoara

  Audit si Monitorizare

  Neotrust simplifica perioada post-implementare, gestionand comunicarea cu organismele de finantare:

  • Rapoarte de durabiliate
  • Managementul relatiei cu Finantatorul
  • Auditul proiectului

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA