Consultanta Fonduri Europene Alba Iulia, Blaj, Sebes, Aiud

Home/Consultanta Fonduri Europene Alba Iulia, Blaj, Sebes, Aiud

Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale). Sustinem antreprenorii pentru demararea de noi afaceri, ajutam ONG-urile sa cladeasca o lume mai buna, atragem fonduri pentru implementarea investitiilor cu impact major in economie si contribuim la cresterea competitivitatii IMMurilor. Va punem la dispozitie experienta si expertiza noastra pentru accesarea cu succes a fondurilor guvernamentale necesare pentru implementarea proiectelor dorite. Daca sunteti in judetul Alba, va putem ajuta. Zone acoperite = tot judetul Alba: municipiile Alba iulia, Aiud, Blaj, Sebes , orasele Abrud, Baia de Aries, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius, Zlatna, precum si toate localitatile rurale.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Accesare fo

PRODUCTIE

Consultanta Fonduri Europene Alba - accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Consultanta si ccesare fonduri uropene Alba, Blaj, Aiud, Sebes. In toate aceste orase se pot demara afaceri cu fonduri structurale, de exemplu un magazin alimentar - domeniul comert.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

Accesare fonduri nerambursabile pentru o livada de meri - orice este posibil, trebuie doar sa iti depui proiectul si castigi. Merele rosii, coapte, cu coaja plina de vitamine sunt numai bune de mancat in aceasta livada, Merii sunt tineri si darnici.

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ALBA

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

In orice localitate din Alba sunteti, Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere.

Orasele deservite: Abrud, Alba Iulia, Aiud, Baia de Aries, Blaj, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Sebes, Teius, Zlatna

Comunele deservite: Albac, Arieseni, Almasu Mare, Avra Iancu, Berghin, Bistra, Blandiana, Bucerdea Granoasa, Bucium, Calnic, Cenade, Cergau, Ceru-Bacainti, Cetatea de Balta, Ciugud, Ciuruleasa, Craciunelu de Jos, Cricau, Cut, Daia Romana, Dostat, Farau, Galda de Jos, Garda de Sus, Garbova, Hoparta, Horea, Ighiu, Intregalde, Jdvei, Livezile, Lupsa, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Metes, Mihalt, Miraslau, Mogos, Noslac, Ocolis, Ohaba, Pianu, Poiana Vadului, Ponor, Posaga, Radesti, Ramet, Rimetea, Rosia de Secas, Rosia Montana, Salciua, Salistea, Sasciori, Sancel, Santimbru, Scarisoara, Sohodol, Streamt, Sibot, Sona, Spring, Susag, Unirea, Vadu Motilor, Valea Lunga, Vidra, Vintu de Jos

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE

Service Auto

Daca esti interesat sa deschizi un atelier de reparatii auto, acum este momentul potrivit, domeniul acesta inregistrand profituri in crestere. Acest lucru iti va permite un program flexibil pe care il poti controla si in acelasi timp vei profita de toate avantajele pe care le implica detinerea propriei afacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin fonduri guvernamentale nerambursabile prin programul StartUp Nation.

Deschide o cofetarie cu bani europeni, iti ofera Neotrust servicii de consultnata fonduri guvernamentale nerambursabile. mii de prajiturialiniate frummos te invita nu doar sa privesti ci sa incerci aceasta afacere.

Atelier Patiserie / Cofetarie

Candy baruri elegante, prajituri de sarbatori, torturi pentru zile de nastere, praline, ciocolata de casa, eclere, amandine sau savarine sau torturi de nunta, cine le refuza? Pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri guvernamentale nerambursabile.

Consultanta fonduri europene Alba pentru infiintarea unei ferme mixte de animale care poate sa contina iepuri, cai, oi, vite, capre, gaini, porci si alte animale.

Ferma de Animale

Neotrust ofera servicii de consultanta fonduri europene pentru infiintarea unei ferme de animale in judetul Alba. O afacere de succes daca este planuita bine si daca sunt luate in calcul toate aspectele necesare. Fermierii vor trebui sa infiinteze o firma, PFA sau Intreprindere Familiala inainte de depunerea dosarului de finantare nerambursabila. IF reprezinta avantajul unor costuri lunare mai mici, deoarece fermierul nu va trebui sa apeleze la serviciile unei firme de contabilitate,(fiind necesara doar contabilitate in partida simpla ).

Neotrust Ofera COnsultanta pentru accesare de fonduri europene in judetul Alba, pentru infiintarea unei plantatii de mure si porducerea de vin dn aceste fructe delicioase.

Productie vin de mure

Flavnoizii, taninurile si antioxidantii din vinurile rosii au efecte benefice pentru sanatate, iar publicul consumator de vinuri devine tot mai specializat, permitand aparitia niselor pe piata, una dintre ele fiind productia vinului de mur sau zmeur. O astfel de afacere poate fi demarata in Alba prin accesare de fonduri UE nerambursabile cu ajutorul serviciilor de consultanta Neotrust.

Accesarea de servicii de consultanta fonduri guvernamentale nerambursabile iti permite deschiderea unei sali de fitness. In imagine se observa trei clienti ai acestei afaceri, alergand pe banda.Una dintre ele asculta muzica si alta zambeste.

Sala Fitness

Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela va creste cel putin cu 100% si 400%. Daca esti psionat de acest domeniu iata afacerea potrivita pentru tine.

Deschiderea unei crame cu ajutorul serviciilor de consultanta fonduri europene Alba este o idee buna, mai ales ca cererea la export pentru vinurile romanesti a crescut considerabil in ultimii ani, iar in 2020 se estimeaza o crestere si mai mare.

Deschidere Crama

Exista nenumarate oportunitati de finantare nerambursabila pentru producatorii de vinuri, pe tot parcursul anului 2020: reintinerire vie, constructia unei crame, amenajarea unui laborator testare si prelucrare vin, amenajarea unei sali de degustare sau a unui spatiu de desfacere. Toate utilajele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin programul vitivinicol, de asemena si constructia, insa necesita cofinatare 50%.

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ALBA

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri europene nerambursabile in 2020:

 • DENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  DESPRE ECONOMIA JUDETULUI ALBA SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

  Economia judetului Alba Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile icon pentru documente PDF pentru downloadat de catre clienti.

  Conform datelor Comisiei Nationale de Prognoza (CNP), judetul Alba se afla pe locul 16 la nivel national in ceea ce priveste PIB-ul, apropiindu-se cu pasi repezi de judetul Bihor. Cea mai mare investitie din ultimii ani a fost Daimler, cu peste 300 mld euro la Sebes, unde se produc cutii de viteze automate pentru autoturismele Mercedes-Benz. Aceasta investitie a propulsat alba in topul celor mai mari 10 exportatori si a contribuit considerabil ala cresterea cifrei de afaceri a judetului. In ceea ce priveste rata somajului, judetul Alba este in media nationala, cu 3,3 %. Asadar toti acesti factori contribuie la un mediu propice antreprenorilor care vor sa isi demareze propria afacere sau sa isi dezvolte businessurile existente.

  Accesare Fonduri Europene Alba

  START-UP-URI. Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural. Propice pentru accesare de fonduri europene pentru start-up-uri sunt municipiile Alba iulia, Aiud, Blaj, Sebes, sau oralsele Abrud, Baia de Aries, Campeni, Cugir, Ocna Mures, Teius sau Zlatna, insa nici zonele rurale nu snt excluse de la oportunitatile de accesare de fonduri nermabursabile.

  AGRICULTURA – De asemenea judetul are un potential considerabil pentru agricultura, 53% din suprafata fiind teren agricol. Propice pentru accesare de fonduri europene sut comunele: Albac, Almasu Mare, Avra Iancu, Berghin, Bistra, Blandiana, Bucerdea Granoasa, Bucium, Calnic, Cenade, Cergau, Ceru-Bacainti, Cetatea de Balta, Ciugud, Ciuruleasa, Craciunelu de Jos, Cricau, Cut, Daia Romana, Dostat, Farau, Galda de Jos, Garda de Sus, Garbova, Hoparta, Horea, Ighiu, Intregalde, Jdvei, Livezile, Lupsa, Lopadea Noua, Lunca Muresului, Metes, Mihalt, Miraslau, Mogos, Noslac, Ocolis, Ohaba, Pianu, Poiana Vadului, Ponor, Posaga, Radesti, Ramet, Rimetea, Rosia de Secas, Rosia Montana, Salciua, Salistea, Sasciori, Sancel, Santimbru, Scarisoara, Sohodol, Streamt, Sibot, Sona, Spring, Susag, Unirea, Vadu Motilor, Valea Lunga, Vidra, Vintu de Jos. Pentru a vedea ce afaceri agricole pot fi infiintate in judetul Alba, mergeti la sectiunea Fonduri Europene pentru Agricultura.

  TURISM– Exista si zone porpice pentru accesare de fonduri europene pentru turism, cum ar fi de exemplu Arieseni sau alte zone montane.

  VITICULTURA– In acelasi timp Alba este unul dintre cei mai importanti producatori de struguri si vinuri din tara si de asemenea are si cele mai importante podgorii din Transilvania (Valea Tarnavelor, Aiud-Ciumbrud, Aba Iulia-Ighiu, Sebes-Grabova)

  NEOTRUST – Consultanta Fonduri Euopene Alba va incurajeaza sa investiti in judetul Alba accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile

  PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020 DIN ALBA

  Neotrust ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

  >>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ALBA – costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

  BLOG

  Articole recente

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA