Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Bistrita

Home/Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile Bistrita

Neotrust ofera servicii complete de consultanta accesare fonduri europene nerambursabile, deservind Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai, precum si restul localitatilor din judetul Bistrita Nasaud. Serviciile noastre acopera toti pasii de accesare: de la identificarea oportunitatilor de finantare europeana si pana la elaborare proiecte europene, implementare, audit sau monitorizare. Suntem o firma de consultanta in afaceri si management specializata in accesare fonduri europene nerambursabile (structurale sau guvernamentale) pentru persoane fizice, firme, ONG-uri sau administratii publice.

Cu Neotrust accesezi Fonduri Europene pentru orice domeniu:

Consultanta fonduri europene start-up. Racheta lansata simbol pentru start up care se poate demara cu fonduri europene nerambursabile.

START-UP

Consultanta Fonduri Europene Oradea- accesare, elaborare proiecte si implementare - acestia sunt pasi simpli si rapizi. Un angjat in domeniul serviciilor tine in mana o foaie de hartie si vorbeste la telefon, zambind increzator, cu un laptop gri in fata. Pe birou se vede un dosar deschis, dn care a fost scoasa foaia.

SERVICII

Consultranta fonduri europene productie in imagine se vede o brutarie. Franzele pe tavi proaspat scoase din cuptor.

PRODUCTIE

Accesare si Consultanta Fonduri Europene Oradea.

COMERT

Un tractor pe un camp cultivat - consultnata fonduri europene agricultura

AGRICULTURA

Consultanta Fonduri europene pentru sectorul turistic: o pensiune cu flori la balcon, asezata la poalele unui munte impadurit.

TURISM

Un monitor cu cod pe el, cana de cafea langa. Se paote deschide o afacere in IT cu fonduri europene

IT

O livada de meri, cele mai dulci si delicioase fructe. POmii sunt tineri, cu mere coapte, de un rosu aprins, numai bune de cules.

POMICULTURA

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE BISTRITA

SERVICII ACCESARE FONDURI EUROPENE

Neotrust este partenerul dumneavoastra de incredere oriunde va aflati in Bistrita Nasaud!

Orasele deservite: Bistrita, Beclean, Nasaud, Sangeorz-Bai

Comunele deservite: Bistrița Bargaului, Branistea, Budacu de Jos, Budesti, Caianu Mic, Cetate, Ciceu-Giurgesti, Ciceu-Mihaiesti (2005), Chiochis, Chiuza, Cosbuc, Dumitra, Dumitrița (2002), Feldru, Galații Bistriței, Ilva Mare, Ilva Mica, Josenii Bargaului, Lechința, Lesu, Livezile, Lunca Ilvei, Maieru, Matei, Magura Ilvei, Mariselu, Micestii de Campie, Milas, Monor, Negrilesti (2002), Nimigea, Nuseni, Parva, Petru Rares, Poiana Ilvei (2003), Prundu Bargaului, Rebra, Rebrisoara, Rodna, Romuli, Runcu Salvei (2005), Salva, Sanmihaiu de Campie, Silivasu de Campie, Spermezeu, sanț, sieu, sieu-Magherus, Sieu-Odorhei, Sieuț, Sintereag, Tarlisua, Teaca, Telciu, Tiha Bargaului, Uriu, Urmenis, Zagra.

IDEI DE AFACERI CU FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE

Atelier tmplarie

Daca iti place sa lucrezi cu lemnul sau cu palul, sa creezi mobila de bucatarie, dormitor sau pentru copii, ita o ideea pentru care cererea este in crestere. toate utilajele necesare pot fi achizitionate prin acesare de fonduri europene nerambursabile. Bistrita are un vad comercial bun pentru astfel de activitati, insa aceste produse sunt foarte cerute si la export, asigurand porfitabilitatea afacerii.

Imprimare 3D

O zona noua si in plina evolutie, imprimarea 3D reprezinta o afacere de viitor. De la obiecte decorative la modele in miniatura pentru prototipuri sau piese auto pentru masini vintage, este nevoie de putina creativitate si nu foarte multa promovare pentru ca vanzarile merg de la sine.

Ferma Animale

Foarte atractiva pentru cei carora le palce natura sau care dispun de teren, infiintarea unei ferme de animale este una dintre afacerile foarte bine cotate in judetul Bistrita Nasaud. Fie ca este vorba de vaci, pui, porci sau ferma mixta, aveti nevoie de un proiect bine documentat pentru a accesa finantare europeana.

VEZI CARE ITI SUNT SANSELE DE REUSITA LA START-UP NATION !

Calculator Punctaj Start Up Nation

Raspunde la cateva intrebari pentru a calcula punctajul pe care il poti obtine la Start Up Nation. Raspunsul il primesti pe loc.

Care este domeniul de activitate pentru care doriti sa obtineti finantare?

 • Neotrust Start-Up Nation

 • 0755.741.700

 • office@neotrust.ro

SERVICII CONSULTANTA FONDURI EUROPENE BISTRITA

Costul serviciilor de Consultanta Fonduri Europene Nerambursabile BISTRITA reprezinta cheltuieli eligibile programelor accesate.

Oferim suport in toate stadiile accesarii de fonduri europene nerambursabile in 2020:

 • IDENTIFICARE FINATARE

  Identificam toate optiunile de finantare nerambursabila, le comparam si o alegem impreuna cea mai avantajoasa pentru ideea dumneavoastra de business.

 • INTOCMIRE DOSAR FINATARE

  Scriem proiectul conform ideii dumneavoastra de afaceri, elaboram planul de afaceri, efectuam studiile de marketing cerute, previziunile financiare si toate celelate documente necesare dosarului. Depunem dosarul si oferim suport pentru partea de comunicare si pregatire de documente aditionale cerute de Finantator in faza de evaluare a proiectului.

 • VERIFICARE ELIGIBILITATE

  Verificam eligibilitatea dumneavoastra, a firmei, a ideii de afacere si a costurilor impuse de proiect.

 • MANAGEMENT DE PROIECT

  Implementam proiectul, realizam procedurile de achizitii, intocmim dosare de achizitii, caiete de sarcini, cererile de rambursare, audit, rapoarte de durabilitate, gestionam relatia cu Fianantatorul si oferim asistenta la vizitele reprezentantilor acestuia pe teren.

Completeaza formularul de Consultanta Gratuita si un expert NEOTRUST te va contacta pentru identificare liniei de finantare potrivita ideii tale de afacere si verificarea eligibilitatii.

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  DESPRE ECONOMIA JUDETULUI BISTRITA NASAUD SI OPORTUNITATILE DE ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE PENTRU ANTREPRENORII DE AICI

  Economia orasului Bistrita

  Va prezentam in continuare cateva date importante care va vor convinge de rentabilitatea start-up-urilor in Bistrita. Capitala judetului Bistrita Nasaud are o populatie de peste 79.000 locuitori (conform institutului National de Statistica, la data de 1 ianuarie 2009), ofera un bun vad comenrcial pentru sectorul comert si servicii ,dar in acelasi timp si forta de munca suficienta pentru sectorul de productie.

  Accesare Fonduri Europene in Bistrita si alte localitati din judetul Bistrita Nasaud:

  TURISM – La dezvoltarea turismului balneoclimateric in Bistrita Nasaud contribuie in principal statinea balneara Sangeorz-Bai, Baile Figa, statiunea turistica Colibita, Piatra Fantanele, Valea Blanzei si Valea Vinului. De asemenea, exista aici zone unde obiceiurile traditionale s-au pastrat intacte.: Instrutatul Boului (obicei agro-pastoral care apartine riturilor de fertilitatecare incepe cu impletirea cununii de flori, impanatul boului, purtatul spre casa gospodarului, ospatul si jocul), Craii de la Mocod sau Harzii. Aceste obiceiuri sporesc potentialul turistic al zonei si profitabilitatea afacerior care se dezvolta in jurul acestor obiceiuri. De asemenea, potentialul turistic al Bistritei este dat nu numai de pozitia sa centrala, ci si de istoricul si arhitectura sa, precum si de amplasamentul monumentelor sale in planul orasului. Toate acestea atrag dupa sine un vad turistic care ajuta si proiectele dezvoltate cu fonduri europene nerambursabile in turism, precum si noile afaceri.

  START-UP-URI – Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 de lei pentru a deschide o afacere cu fonduri europene nerambursabile prin programul StartUp Nation (vezi mai multe detalii despre acest program la sectiunea Consultanta StartUp Nation). Fondurile pot fi accesate pentru afaceri non-agricole in mediul urban sau rural.

  AGRICULTURA – Agricultura in Bistrita Nasaud

  Judetul dispune de o suprafata agricola de 298.922 ha, iar terenul agricol apartine în cea mai mare parte sectorului privat, cu preponderenta pasuni si fanete. Datorita acestei repartitii a terneurilor, ponderea principala in agricultura este detinuta de cresterea aninamelor. De asemenea, acest tip de afaceri permit accesarea de fonduri europene nerambursabile pentru agricultura.

  NEOTRUST – Consultanta Fonduri Europene Oradea va incurajeaza sa investiti in judetul Bihor accesand fonduri guvernamentale sau structurale nerambursabile.

  PASI ACCESARE FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE IN 2020

  Neotrust Consultanta Fonduri Europene ORADEA ofera suport pe parcursul tuturor etapelor de accesare de fonduri europene, dupa cum urmeaza:

  >>> CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE BISTRITA- costul acestor servicii reprezinta o cheltuiala eligibile in cadrul apelurilor mentionate.

  BLOG

  Articole recente

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA