Conferinta Gratuita Startup Nation 2022

Home/Conferinta Gratuita Startup Nation 2022

Video-Conferinta Gratuita StartUp Nation 2022

Afla ce fonduri nerambursabile europene poti accesa!

Idei de Afaceri Profitabile pentru Incepatori in anul 2020 - se vede un lptop, o cana alba de cafea neindulcita neagra, doua creioane, post-it-uri galben deschis si cateva postituri mototolite pe care au fost scrise idei de afaceri.

  * Societate infiintata dupa data de 01.01.2020

  * Sunteti dispus sa infiintati un SRL

   Se poate accesa suma de 200.000 lei

    

   Pentru a ajunge la punctajul maxim trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii (cu cat indepliniti mai multe din conditiile de mai jos cu atat aveti sanse mai mari sa obtineti finantarea:

   • Ideea dvoastra de afacere sa se incadreze pe codurile CAEN cu o pondere in cfra de afaceri totala mai mare sau egala cu 1% conform ONRC (cele cu verde pe grila de punctaj)
   • Cofinantare de 15%
   • Ponderea echipamentelor tehnologice (sau echipamente IT si softuri) sa fie in procent cat mai mare
   • Sa aveti o componenta de dezvoltare durabila
   • Aveti sau veti participa
   • Vezi Variante mai sus
   • Locatie: Online
   • Participare Gratuita

   Antreprenorii pot obtine pana la 200.000 lei pentru demararea unei afaceri in anul 2022 – editia III. Programul Start-Up Nation este un program de incurajare a infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor, implementat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. Lansat in 2017, programul dispune de un buget alocat de doua miliarde de lei pe an. In 2017 au fost finantate 7.100 de afaceri, iar in 2018 numarul s-a ridicat la 10.000, numar care a ramas valabil si pentru sesiunile urmatoare. In 2022 este posibil sa scada numarul beneficiarilor. Obiectivul principal Start-Up Nation il constituie stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii si imbunatatirea performantelor economice ale acestora, crearea de noi locuri de munca si insertia persoanelor din categorii defavorizate, a somerilor si a absolventilor, precum si sustinerea investitiilor in tehnologii inovative.

   START-UP NATION PE SCURT

   Valoare Finantare

   200.000 lei

   Angajamente

   • Crearea a cel putin unui loc de munca;

   Eligibilitate Beneficiar

   • Persoane Fizice care doresc sa infiinteze o firma (firma trebuie infiintata inainte de depunerea cererii de finantare);

   • Microintreprinderi;

   • IMM-uri (Intreprinderi Mici & MIjlocii);

   • Firma nu trebuie sa fie mai veche de 01.01.2020;

   • Niciunul din actionari/asociati nu au calitatea de actionar/ asociat in alt IMM cu acelaisi cod CAEN autorizat;

   Intensitate Finantare

   • 100% Finantare cu fonduri Europene; Nu necesita contributie proprie din partea beneficiarului

    * Exista unele costuri considerate neeligibile, iar acelea trebuie acoperite de beneficiar – in jur de 5000 lei – de exemplu costurile cu deschiderea firmei.

   • Intensitate Finantare = Reprezinta un anumit procent din totalul costurilor eligibile ale proiectului, procent care este acoperit de fonduri europene nerambursabile.

   Cheltuieli Eligibile

   • Achizitionare imobile spatii de lucru / productie / prestari servicii;

   • Achizitionare echipamente, mijloace de transport, mobilier, dotari, calculatoare si alte echipamente IT;

   • Plata salarii, chirii, utilitati;

   • Website, software;

   • Licente, brevete, franchize;

   • Consultanta, Proiectare;

   Doresc sa particip la programul Start-Up Nation !

   Completeaza formularul si unul un consultant Neotrust te va suna. Prima sedinta de consultanta este gratuita. In aceasta sedinta verificam eligibilitatea si calculam sansele de castig.

    IDEI DE PROIECTE PRIN START-UP NATION

    Interiorul unui service auto, o masina asteapta sa fie reparata, in timp ce o alta este cu capota deschisa.In fundal se vede un mecanica auto. Imagine folosita pentru consultanta start-up nation, program prin care se poate obtine finantare nerambursabilka pentru un service auto.

    Service Auto

    Daca esti pasionat de autovehicule si doresti sa infiintezi un service auto, trebuie sa stii ca investitia poate fi acoperita din fonduri nerambursabile. Pentru maximizarea profitabilitatii specialistii recomanda ca in faza de start-up acesta sa fie structurat 70% pe reparatii tinichigerie si 30% mecanica. Oportunitatile de dezvoltare pe zona de vulcanizare auto pot aduce un plus de profitabilitate.

    Interiorul unui restaurant de lux, mesa scaune, barul, totul cu nuante de negru, crem si maroniu. Pentru restaurant se pot obtine fonduri europene prin Start-Up Nation.

    Restaurant

    O oportunitate de business prin Start-Up Nation cu potential mare este deschiderea unui restaurant. Cateva exemple de cheltuieli considerate eligibile: cuptor gastronomic, friteuza, toaster, sertare cu incalzire, dozatoare, grill, masa suport echipamente, masina de gatit, cuptor pizza, malaxor aluat, formatoare pizza, masina spalat vase, echipamente frigorifice, linii de servire, linie bucatarie calda etc.

    Interiorul unuli salon de infrumusetare, in prim plan scaune pentru coafor, un dulaprior, iar in fundal alte scaune si aparate pentru coafor si cosmetica. Totul este elegant, pe culori deschise. Pentru salon de infrumusetare se poate obtine finantare prin Start-Up Nation, iar Neotrust ofera consultanta.

    Salon de Infrumusetare

    Industria frumusetii este tot mai bine cotata in anul 2020, fiind printre cele mai apreciate idei de afaceri cu Start-Up Nation. Toate echipamentele necesare sunt eligibile a fi achizitionate prin Start-Up Nation, inclusiv epilatoare, mobilier, unitati de spalare, scaune coafura, post de lucru, uscatoare de par , lampi UV, aparatura cosmetica, scaune masaj, masini de tuns, etc.

    Neotrust ofera consultanta Start_up Nation pentru firma de IT. In imagine este un programator cu doua monitoare in fata, cu mainile pe tastatura, scriind cod.

    Productie Soft

    Domeniul IT este de mare actualitate pentru un start-up in 2020. Atractivitatea ridicata pentru acest gen de start-up este data de profitabilitatea domeniului si de cadrul legal prietenos (diverse facilitati fiscale acordate atat angajatilor cat si firmelor de IT).

    Consultanta Start-Up Nation pentru obtinere de fonduri europene pentru deschiderea unui after school. 6 scolari cu un laptop in fata, la o activitate after-school.

    After School

    Piata after-school permite inca accesul facil a noilor afaceri, fiind un sector cu cerere in crestere. Finantarea europeana poate acoperi plata chiriei, amenajarile interioare, mobilier, echipamanete IT si produse electronice pentru activitatile cu copii.

    O idee de afaceri pentru programul Start-Up Nation este un atelier de imprimare digitala pe materiale textile, in prim plan este o imprimanta digitala care imprimeaza pe un tricou textul "Make It Happen".

    Atelier imprimare digitala pe textile

    Ai nevoie de echipamente de productie, un printer digital, eventual o masina de brodat, care pot fi acoperite din fonduri europene. O idee de afacere prin Start-Up Nation actuala in 2020.

    Start-Up Nation poate fi accesat pentru deschiderea unei sali de fitness.

    Sala Fitness

    Daca te pasioneaza sportul, stilul de viata sanatos si dezvoltarea armonioasa, aceasta este o idee de afacere de succes. Finantarea permite plata chiriei, a echipamentelor, amenajarea interioara, dotarea cu echipamente, etc.

    Consultnata si accesare Start-Up Nation pentru demararea unei afaceri de tipul spalatorie auto. In prim plan aparatele pentru spalat masini, in fundal o masina la inceputul ciclului de spalare si doi angajati.

    Spalatorie Auto

    Momentan exista un deficit de oferta pe aceasta zona de carwash si servicii anexe in zonele urbane. Nici macar nu va trebui sa alergi dupa clienti, ei vor vor fugi dupa tine! Daca vrei sa construiesti o afacere profitabila investeste cu incredere intr-o spalatorie auto.

    Consultanta Start-Up Nation pentru afaceri in domeniul constructii. Soarele apune, un constructor pe santier lucreaza, se vede cupa escavatorului si soarele cum apune printre schele.

    Afacere in Constructii

    Afacerile in domeniul constructiilor sunt profitabile si de actualitate. Majoritatea utilajelor care sunt folosite in lucrarile de constructii sunt eligibile a fi cumparate pe fonduri europene (inclusiv escavatoare, bulldozere, buldoescavatoare, macara, incarcator, platforma, etc).

    STARTUP NATION CURS PROIECTE FONDURI EUROPENE – SCRIERE SI ACCESARE

    990 LEI 650 LEI

    Grila de Punctaj Start-Up Nation

    Punctajul Maxim Start-Up Nation este 100 pct. Punctajul minim este de 50 de puncte.

    NEOTRUST

    Consultanta Fonduri Europene

    Va stam la dispozitie cu urmatoarele Servicii de Consultanta StartUp Nation :

    Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

    Aboneaza-te la Newsletter

    ARTICOLE

    • O masa pe care se vad mani si tot felul de mesaje: in centru StartUp Nation iar pe margini alte mesaje strategie, idei, crestere, comunicare.

    StartUp Nation Diaspora

    • 200.000 lei  
    • 95% Fonduri Europene - 5% Contributie Proprie
    • Pt: Persoane din diaspora(care doresc sa deschida firma), Firme micro, mici si mijlocii  
    • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
    • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  
    • O masa pe care se vad mani si tot felul de mesaje: in centru StartUp Nation iar pe margini alte mesaje strategie, idei, crestere, comunicare.

    Conferinta Gratuita Startup Nation 2022

    • 200.000 lei  
    • 100% Fonduri Europene - 0% Contributie Proprie
    • Pt: Persoane (care doresc sa deschida firma), Firme mici si mijlocii  
    • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
    • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  
    • O masa pe care se vad mani si tot felul de mesaje: in centru StartUp Nation iar pe margini alte mesaje strategie, idei, crestere, comunicare.

    START-UP NATION 2022

    • 200.000 lei  
    • 100% Fonduri Europene - 0% Contributie Proprie
    • Pt: Persoane (care doresc sa deschida firma), Firme mici si mijlocii  
    • Angajamente: crearea a cel putin unui loc de munca  
    • Cheltuieli Eligibile: achizitie spatii / echipamente / utilaje, plata salarii, chirii, website  

    Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

    CONTACT

    FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA