Neotrust este o firma de consultanta fonduri europene specializata pe proiecte nerambursabile pentru demarare sau dezvoltare de afaceri. In noi gasiti un partener de incredere care va asista de-a lungul intregului proces de accesare a fondurilor nerambursabile, de la etapa de definire a ideilor si dezvoltarea proiectelor dumneavoastra si pana la implementare si rambursarea tuturor costurilor. Cu o rata de reusita de peste 98%, Neotrust va inlatura toate barierele birocratice si administrative facilitandu-va accesul rapid la finantare nerambursabila.

Consultanta Fonduri Europene Turda si Campia Turzii – Neotrust va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii:

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TURDA SI CAMPIA TURZII

IDENTIFICARE FINANTARE

Echipa noastra monitorizeaza oportunitatile de finantare pentru a gasi pentru dumneavoastra cea mai avantajoasa varianta.

NEOTRUST, PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE

ELABORARE PROIECT

Elaboram proiectul cu tot ceea ce presupune el: plan de afacere, proiectii financiare, studii de marketing, analiza cost-beneficiu, etc. Apoi depunem dosarul conform procedurii active.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TURDA SI CAMPIA TURZII

IMPLEMENTARE PROIECT

Dupa ce v-a fost aprobat dosarul pentru fonduri europene urmeaza semnarea contractului de finantare. Etapa urmatoare este apoi cea a implementarii, care contine si partea de achizitii.

Ce fonduri europenee pot fi accesate pentru afaceri in Turda sau Campia Turzii:

Doriti sa accesati fonduri europene in Turda sau Campia Turzii? Colaborarea cu noi va pune la dispozitie know how-ul si expertiza echipei de consultanti dedicata dumneavoastra si proiectului pe care doriti sa il implementati. Vreti sa porniti o afacere sau aveti una pe care va propuneti sa o dezvoltati? Mai jos gasiti toate oportunitatile de fonduri europene disponibile pentru zona Turda / Campia Turzii:

* Lista include toate oportunitatile de finantare deschise pentru proiecte de fonduri europene inmplementate in Turda si Campia Turzii *

Compara Programele

Ce se poate face cu fondurile europene?

Puteti incepe o afacere

Aveti o idee de afacere pe care doriti sa o puneti in practica? Vreti sa lucrati pe cont propriu, sa aveti un program flexibil si sa castigati mai mult decat din rolul de angajat? Deschideti-va o afacere pe fonduri nerambursabile.

Puteti construi un sediu

Daca deja aveti o afacere o puteti dezvolta cu ajutorul fondurilor nerambursabile. Se poate construi si / sau dota un sediu. Se pot achizitiona echipamente IT.

Infiintati o ferma

Zona Turda si Campia Turzii dispune de teren agricol in vecinatate, oferind o paleta larga de oportunitati de finantare europeana pentru infiintare de ferme sau activitati agricole.

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

    Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

    Aboneaza-te la Newsletter

    Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

    CONTACT

    FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA