Suntem o firma de consultanta fonduri europene care acoperim zona judetului Cluj. Dejul si Gherla ofera nenumarate posibilitati de accesare afondurilor nerambursabile, pe care le gasiti mai jos. Neotrust va asista de-a lungul intregului proces de accesare de la etapa de definire a ideilor si dezvoltarea proiectelor dumneavoastra si pana la implementare si rambursarea tuturor costurilor. Cu o rata de reusita de peste 98%, Neotrust va inlatura toate barierele birocratice si administrative facilitandu-va accesul rapid la finantare nerambursabila.

Ce fonduri europene pot fi accesate pentru afaceri in Dej sau Gherla:

Vreti sa porniti o afacere sau aveti una pe care va propuneti sa o dezvoltati? Neotrust va pune la dispozitie know how-ul si expertiza echipei de consultanti dedicata dumneavoastra si proiectului pe care doriti sa il implementati. Mai jos gasiti toate oportunitatile de fonduri europene disponibile pentru zona Dej / Gherla:

* Lista include toate oportunitatile de finantare deschise pentru proiecte de fonduri europene implementate in Dej si Gherla *

VEZI MAI MULTE PROGRAME

Servicii de Consultanta Fonduri Europene Dej / Gherla:

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TURDA SI CAMPIA TURZII

IDENTIFICARE FINANTARE

Echipa noastra monitorizeaza oportunitatile de finantare pentru a gasi pentru dumneavoastra cea mai avantajoasa varianta.

NEOTRUST, PARTENERUL DUMNEAVOASTRA DE INCREDERE

ELABORARE PROIECT

Elaboram proiectul cu tot ceea ce presupune el: plan de afacere, proiectii financiare, studii de marketing, analiza cost-beneficiu, etc. Apoi depunem dosarul conform procedurii active.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE TURDA SI CAMPIA TURZII

IMPLEMENTARE PROIECT

Dupa ce v-a fost aprobat dosarul pentru fonduri europene urmeaza semnarea contractului de finantare. Etapa urmatoare este apoi cea a implementarii, care contine si partea de achizitii.

Ce se poate face cu fondurile europene?

NEOTRUST

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE DEJ

O adevarata poarta de intrare in transilvania, pe valea Somesului unit, nod de drumuri terestre si cai feroviare, Dejul ofera bune posibilitati de afaceri profitabile prin accesarea de fonduri europene. Populatia de peste 30.000 de locuitori poate genera un vad comercial consistent (la recensamantul din 2011 au fost inregistrati 33.497 miii locuitori). In trecut capitala judetului Somes, desi a pierdut importanta de centru administrativ, Dejul si-a pastrat capacitatea de a atrage invstitii, ramanand un punct cheie in dezvoltarea economica a judetului Cluj. De asemenea, pozitionarea in apropierea Somesului creste atractivitatea activitatilor agricole in satele vecine, pe un teren roditor.

NEOTRUST

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE DEJ

Prin Neotrust se pot accesa fonduri europene pentru activitati agricole sau pentru afaceri non-agricole in Gherla. Cu o populatie de peste 20.000 de locuitori (20.982 la recensamantul din 2011), orasul poate genera un vad comercial indestulator pentru afaceri de servicii si comert. De asemenea, arhitectura baroca aduce zonei un potential turistic ridicat, Gherla fiind singurul oras din Romania construit dupa un plan prestabilit in secolul al XVIII. Clima temperata de deal cu vanturi orientate pe valea Somesului Mic permite activitati agricole pe terenurile din apropiere.

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de finantare cu Fonduri Europene

    Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

    CONTACT

    FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA