Consultanta Fonduri Europene Cluj-Napoca, Floresti, Gilau, Savadisla, Apahida

Home/Consultanta Fonduri Europene Cluj-Napoca, Floresti, Gilau, Savadisla, Apahida

NEOTRUST

Servicii de Consultanta Fonduri Europene Cluj, Floresti, Gilau, Savadisla, Apahida

Suntem o firma de consultanta fonduri europene care acoperim zona Cluj-Napoca, Apahida, Floresti, Gilau, Savadisla. Neotrust va asista de-a lungul intregului proces de accesare a fondurilor europene, de la etapa de definire a ideilor si dezvoltarea proiectelor dumneavoastra si pana la implementare si rambursarea tuturor costurilor. Cu o rata de reusita de peste 98%, Neotrust va inlatura toate barierele birocratice si administrative facilitandu-va accesul rapid la finantare nerambursabila.

Identificare Finantare

 • Identificam toate oportunitatile de finantare cu fonduri europene
 • Efectuam verificarea eligibilitatii tale, a firmei sau ideii de afacere
 • Iti prezentam comparativ aceste oportunitati, cu beneficii / angajamente / sanse reusita pentru ca tu sa poti lua o decizie informata cu privire la linia pe care doresti sa o accesezi

Proiecte Fonduri Europene

 • Iti scriem proiectul pe baza formata cu privire la linia pe care doresti sa o accesezi
 • Realizam Bugetele si alte Proiectii Financiare, Studiile de Marketing si completam cererile de finantare.
 • Implementam proiectul, oferim asistenta pentru porcedurile de achizitii

Audit si Monitorizare

 • Conformitate cerinte informare-publicitate
 • Audit financiar
 • Audit de Conformitate cu cerintele Programului de fonduri nerambursabile
 • Project management
 • Monitorizare

Ce fonduri europene pot fi accesate:

Vreti sa porniti o afacere sau aveti una pe care va propuneti sa o dezvoltati? Neotrust va pune la dispozitie know how-ul si expertiza echipei de consultanti dedicata dumneavoastra si proiectului pe care doriti sa il implementati. Mai jos gasiti toate oportunitatile de fonduri europene disponibile pentru zona Cluj-Napoca, Floresti, Gilau, Savadisla, Apahida:

* Lista include toate oportunitatile de finantare deschise pentru proiecte de fonduri europene inmplementate in Cluj, Floresti, Apahida, Gilau, Savadisla *

Neotrust va sta la dispozitie pentru accesarea de fonduri nerambursabile:

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE CLUJ-NAPOCA

Pentru Cluj se pot accesa fonduri europene pentru afaceri in domeniul productie, servicii si comert. Supranumit si “Capitala IT-ului” din Romania, Clujul poate accesa bani nerambursabili pentru acest domeniu (Numarul de firme de IT a crescut aici cu peste 75% fata de 2011, mult peste media nationala, conform Studiului Naţional al Pieţei de IT, realizat de Clusterul de IT al ARIES Transilvania). Populatia in crestere ofera un potential ridicat de porfitabilitate a afacerilor, iar oportunitatile de a accesa de fonduri europene sunt numeroase. Neotrust va sta la dispozitie pentru consultanta si accesare.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE FLORESTI

Localitatea cu cea mai mare crestere demografica din ultimii 10 ani din Romania permite accesarea de fonduri europene pentru inceperea unei afaceri sau dezvoltarea uneia existente. Floresti s-a conturat rapid ca un nou cartier al Clujului, iar cei peste 50.000 de locuitori genereaza un vad comercial de invidiat crescand atractivitatea zonei pentru inceperea de noi afaceri (numar de locuitori neoficial, ultimul recensamant fiind in 2011 iar de atunci localitatea si-a dublat populatia). Se pot accesa asadar fonduri europene nerambursabile pentru afaceri non-agricole, dar si pentru activitati agricole.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE GILAU

Gilau urmeaza aceeasi evolutie dupa modelul Floresti, dar in faza incipienta. Se observa un fluz de populatie care se muta din Cluj in aceasta zona, asadeci localitatea permite dezvoltarea afacerilor existente si infiintarea de noi afaceri non-agricole si agricole. Zona are si un potential turisticin aporpiere fiind lacul Tarnita (zona peisagistica porejata) si Rezervatia naturala Cariera Corabia (moument al naturii) – si pentru aceste activitati se pot accesa fonduri europene.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE SAVADISLA

In general afacerile care se pot finanta in aceasta localitate sunt agricole: infiintare de ferme, culturi de camp, sere, pomicultura, etc. Se pot achizitiona utilaje (tractoare, combina, etc)

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE APAHIDA

Potentialul turistic al localitatii este datorat zonei piscicole de agrement Campenesti si Aeroclubului Traian Vijan. Neotrust va paote ajuta sa accesati fonduri europene pentru afaceri in Apahida: turistice, agricole si non agricole.

Completeaza formularul de mai jos pentru iar noi te vom suna pentru o evaluare gratuita a eligibilitatii tale si identificarea oportunitatilor de Finantare cu Fonduri Europene

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

  CONTACT

  FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA