Valoare Finantare

max 50.000 euro

Intensitate Finantare

 • 100% fonduri europene – contributie proprie 0%

 • Intensitate Finantare = Reprezinta un anumit procent din totalul costurilor eligibile ale proiectului, procent care este acoperit de fonduri europene nerambursabile.

Eligibilitate Beneficiar

 • Persoane, PFA, II, IF, SRLcontributie proprie 0%
 • Tineri peste 18 ani – sub 41 ani , care au absolvit minim 8 clase
 • Trebuie sa aveti pregatire in domeniul agricol /veterinar / economie agrara sau daca nu, atunci sa participati la un curs de instruire / specializare recunoscut ANC

Angajamente

 • Mentinerea investitiei 3 ani

Cheltuieli Eligibile

 • Pot fi cumparate animale vii, teren sau material biologic
 • Constructia de cladiri necesare in cadrul fermei

 • Echipamente, utilaje mijloace de transport

 • Salarii

 • Consultanta, Proiectare, Marketing

Solicita o sedinta Gratuita de Consultanta Instalare Tineri Fermieri

Completeaza formularul si un consultant Neotrust te va suna in cel mai scurt timp. Vom verifica eligibilitatea si vom calcula sansele de castig.

  IDEI DE PROIECTE PRIN Programul de fonduri europene pentru Tineri Fermieri

  Pentru toate ideile de mai jos, prin intermediul fondurilor europene nerambursabile se poate cumpara teren, tractoare, combine (sau alte utilaje agricole) sere pentru cultura legume, animale. De asemenea se pot plati salarii sau servicii de consultanta pentru scrierea proiectului care trebuie depus in vederea primirii definantare europeana nerambursabile. Se pot construi hambare sau alte cladiri necesare bunei functionari a fermei.

  O sera de legume achizitionata cu ajutorul de fonduri europene pentru tineri fermieri: se vad rosii coapte atarnand pe tulpini verzi intr-o sera moderna.

  Sere de legume

  Culturi de camp

  Consultnata fonduri europene cultivare legume proaspete, sanatoase - intr-un cos de rachita se regasesc morcovi, ceapa, ardei, rosii, ridichi.

  Culturi mixte

  Instalarea Tinerilor Fermieri masura 6.2 Fonduri Europene pentru culturi si crestere animale - o ferma pe un camp galben, iar in fundal cerul si soarele la apus.

  Culturi si crestere animale

  Fonduri europene pentru vaci, o tanara care zambeste, imbracata in camasa in carourisi vesta, in fata unor vazi de lapte.

  Crestere bovine pentru lapte / carne

  Consultanta Program 6.1 Instalarea tinerilor fermieri - exista fonduri europene nerambursabile pentru infiintarea unei plantatii de zmeur.

  Arbusti / Pomi fructiferi

  Sprijin pentru tineri fermieri fonduri europene nerambursabile pentru apicultura, crestere de albine, un fagure de miere tinut in mana aduna albinele din imprejurimi.

  Apicultura

  Ferma mixta de animale

  Program 6.1 Instalarea tinerilor fermieri fonduri europene pentru culturi de vita de vie - o vie tanara, strugurii atarna in ciorchine coapte, imbietoare, lparfumate, delicioase.

  Viticultura

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene

  Va stam la dispozitie cu urmatoarele Servicii de Consultanta POR 2.2 :

  Fii primul care afla cand apar noi programe de Fonduri Europene Nerambursabile

  Aboneaza-te la Newsletter

  NEOTRUST

  Consultanta Fonduri Europene