Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022

Home/Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022

Invata sa scrii si sa depui singur proiectul pt accesare de fonduri nerambursabile participand la cursul organizat de firma de consultanta Neotrust: Curs Fonduri Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022. IMPORTANT!!! Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinta. Spre deosebire de alte cursuri de pe piata aici nu vei gasi teoria fondurilor europene ci chiar vei invata sa scrii singur proiecte de la 0 pe exemple concrete si sa accesezi fonduri nerambursabile. Vor fi abordate toate elementele necesare intr-o maniera practica: Verificarea eligibilitatii, verificarea documentelor necesare relizarii proiectului, verificarea eligibilitatii, bugetul, previziunile financiare, planul de afaceri, cererea de finantare, diagrama Gantt,etc. Invata sa iti scrii singur proiectul de fonduri europene de la 0 si sa accesezi fonduri nerambursabile!

Curs Fonduri Europene Craiova Scriere Proiecte si Accesare 2022 mai multi tineri participa la cursurile Neotrust printre care trei fete si doi baieti, de la stanga la drepata: o domnisoara cu parul roscat ondulat, un baiat cu o camasa in carouri albastru cu alb, o domnisoara blonda, una roscata, si ul baiat cu ochelari.
  • 990 lei 650 lei

  • Vineri 15 Septembrie 2023

  • 9:00-17:00

  • Primesti proiect completat
  • si macheta generare proiect

Vezi alte variante de desfasurare ale aceluiasi curs: Urmatoarea perioada in care puteti participa la acest curs va fi Vineri 13 Octombrie 2023. Va puteti inscrie aici: Vreau sa ma inscriu

Cursul de Accesare Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022 se desfasoara momentan online , in sistem de video-conferinta, cu prezentator live prin intermediul aplicatiei Zoom. Cursul este structurat pe o durata a 16 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene.

Agenda Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare

• Documente necesare pentru inceperea elaborarii proiectului

• Verificare eligibilitate

• Grila de Punctaj

• Structura Proiectului (Formular Structura Proiect)

• Bugetul proiectului

• Previziuni Financiare

• Cererea de Finantare si Planul de Afaceri

• Depunerea Proiectului

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner (Neotrust Consultanta Fonduri Europene

• Primesti 2 zile de curs intensiv

• Inveti sa scrii un proiect complet (cererea de finantare, bugetul, planul de afaceri, prognozele financiare, daiagrama Gantt)

• Primesti o macheta/aplicatie pentru generarea planului de afaceri, a diagramei Gantt si a prognozelor financiare

• Esti sprijinit in realizarea proiectului de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Primesti modele de proiecte, suport de curs, instructiuni de folosire a machetei / aplicatiei de scriere proiecte

• Laptop sau PC

• Conexiune la internet

Detalii Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022

In cadrul cursului vei invata sa elaborezi si sa depui singur proiecte de fonduri nerambursabile, direct de la un Expert Accesare Fonduri Europene, fondator al unei firme de consultanta a carei activitate principala este scrierea si implementarea proiectelor pt obtinere de fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene. Proiectele pe care se lucreaza la acest curs nu sunt pur teoretice ci sunt aplicabile pe liniile de finantare existente. IMPORTANT!!! Datorita situatiei pandemice actuale acest curs se desfasoara doar in sistem online, prin video-conferinta

Cui se adreseaza Cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022?

Prezentare Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022

Agenda Cursului de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022

1.Documente necesare pentru inceperea elaborarii proiectului

 

2.Verificare eligibilitate

 

3. Grila de Punctaj

 

4. Structura Proiectului (Formular Structura Proiect)

 

5. Bugetul proiectului

 

6. Previziuni Financiare

 

7. Cererea de Finantare si Planul de Afaceri

 

8. Depunerea Proiectului

Agenda cursului este structurata pentru a cuprinde toate etapele necesare elaborarii si depunerii unui proiect de fonduri europene. Exercitiile practice vor ajuta cursantii sa inteleaga notiuni complexe prin explicatii clare si sa dobandeasca abilitatile necesare pentru a reusi sa se descurce singuri cand vor fi pusi in situatia de a realiza si a depune un proiect dupa finalizarea cursului.

Trainer: Oana Bucur

De profesie Consultant Accesare Fonduri Europene, Oana Bucur este si fondatorul firmei de consultanta Neotrust Consultanta Fonduri Europene. Expertiza ei cuprinde programe ca si: StartUp Nation/ StarTech Innovation, Microgranturi, Capital de Lucru, Granturi Pentru Investitii, Ajutor de Stat HoReCa si Turism, Masura 4.1.1 Investitii in Activitati Productive, precum si multe alte programe.

Curs Fonduri Europene Craiova Scriere Proiecte Accesare 2022 2023 un lapto, o canda alba cu cafea neagra si doua creioane in imaginea 3

Alte detalii Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022

Alte detalii Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022

Cursul Practic de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022 se desfasoara momentan online in sistem de video-conferinta, prin intermediul aplicatiei Zoom. Aplicatia este gratuita si va trebui instalata pe dispozitivul dumneavoastra inainte de inceperea cursului. Inainte de inceperea cursului trainerul va va tansmite detaliile de logare pe email. Cursul este structurat pe o durata a 16 ore si isi propune sa va familiarizeze cu practica proiectelor finantate din fonduri europene nerambursabile, acoperind toate etapele necesare, prin studii de caz si exemple practice, prin metoda invatarii experentiale. In cadrul cursului veti invata cum sa scrieti si sa depuneti un proiect de fonduri europene. Intreg timpul cursului este alocat partii practice, deloc celei teoretice. Cursul se adreseaza persoanelor din mediul privat sau public care doresc sa incepa o cariera in domeniul consultantei de fonduri europene sau care doresc sa se dezvolte personal sau profesional. Cursantii antreperenori invata cum sa isi sporeasca sansele de a obtine finantare, beneficiind de know-how-ul unui consultant experimentat. Persoanele care participa la cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022 pentru ca ulterior sa devina Consultanti gasesc nu doar toolurile necesare pentru acest pas in cariera ci si cunostiintele si tips & tricks. Reprezentantii institutiilor publice sau a ONGurilor invata sa identifice oportunitatile de finantare disponibile si sunt ghidati de un consultant experimentat. Toti cursantii stiu sa scrie un proiect de fonduri euopene de la 0 la finalul acestui curs, beneficiind de macheta de generare proiect si modele de proiecte.

Ce primesti daca participi la acest curs?

• Diploma de participare la curs, emisa de Neotrust Consulting Partner (Neotrust Consultanta Fonduri Europene

• Primesti 2 zile de curs intensiv, axat pe practica si nu pe teorie

• Inveti sa scrii un proiect complet (cererea de finantare, bugetul, planul de afaceri, prognozele financiare, daiagrama Gantt)

• Primesti o aplicatie /macheta pentru generarea planului de afaceri, a diagramei Gantt si a prognozelor financiare

Curs Fonduri Europene Craiova 2022 Scriere Proiecte si Accesare un laptop si o schema in care apare o racheta, sugestiva pentru business start up, un aparat foto, senul dolari, grafic crestere venituri.

• Esti sprijinit in realizarea proiectului de catre un consultant cu experienta (care este activ in scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile guvernamentale, europene si norvegiene), fondator al unei firme de consultanta pt accesare fonduri europene

• Vei fi integrat intr-o echipa de proiect

• Primesti raspunsuri furnizate de un consultant cu experienta la intrebarile tale

• Primesti modele de proiecte, suport de curs, instructiuni de folosire a machetei de scriere proiecte

Cum se poate efectua plata? pentru Cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere si Accesare 2022

Plata se poate efectua cu cardul Visas sau Mastercard sau prin transfer bancar / OP. Momentan nu se accepta plata cash. Dupa inscrierea la curs un reprezentant Neotrust te va contacta pentru confirmarea datelor si pentru transmiterea detaliilor de logare la curs. Dupa inscriere iti vom transmite factura rugandu-te sa confirmi plata.

Se ofera discounturi / reduceri pentru Cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022?

Se ofera preturi speciale / discounturi / reduceri daca optati pentru cel putin 2 cursuri (sau pachete de cursuri)

Se ofera preturi speciale pentru grupuri de persoane (cel putin doua persoane).

De asemenea se ofera discounturi pentru clienti au participat la un curs si care revin pentru alte cursuri.

Contactati-ne pentru orice situatie mentionata mai sus si va vom oferi un pachet / pret cu discount.

De ce ai nevoie pentru a participa la curs?

Pentru a participa la curs trebuie sa te pregatesti cu un laptop sau PC si sa ai conexiune la internet.

Cursul se poate accesa si de pe tableta/smartphone, totusi este mai indicat sa optati pentru un Laptop sau PC pentru exercitiile de grup.

Care sunt avantajele cursurilor online in sistem video -conferinta?

Prin paticiparea la cursuri online in sistem video-conferinta castigati avantajul accesibilitatii cursurilor din diverse locatii, fara a mai fi necesar sa va deplasati. Implicit scad si costurile pe care le-ati fi avut cu deplasarea. In acelasi timp nu pierdeti partea de interactiune cu ceilalti participanti si cu trainerul, cursurile nefiind inregistrari simple, ci desfasurandu-se LIVE, in sistem video-conferinta. Trainerul va va raspunde la intrebari in tmp real, si tot in timp real veti putea interaction acu ceilalti participanti.

De ce sa alegi Cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022?

Cursul de scriere proiecte este unul dintre cursurile pactice in urma caruia ramai cu abilitatea de a scrie singur proiecte de fonduri europene. Cursul a fost gandit ca un instrument util pentru transformarea unui task complex in-unul simplu prin toolurile care sunt oferite si care simplifica actiuni de complexitate diferita. Asadar ne-am dorit ca la finalul cursului sa auzim din partea cursantilor expresii de genul “Pai nu e asa de greu!”

De ce sa ne alegi pe noi pentru acest curs? Pentru ca suntem o firma de consultanta a carei activitate principala este de a elabora, depune, implementa si monitoriza proiecte pe fonduri europene, nu suntem o firma de training care preda notiuni invatate in alta parte, ci predam ceea ce stim si ceea ce facem. Suntem la curent cu toate liniile de finantare, avem proiecte in lucru si in implementare. Asadar la intrebarile tale din cadrul cursului iti raspunde un consultant care cunoaste toate tips and tricks elaborarii de proiecte, este la curent cu liniile actuale de finantare si care iti poate impartasi din experienta sa.

Alte avantaje ale acestui curs:

Cu ce difera Cursul de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022 fata de cursul Proiecte Fonduri Europene- Scriere si Accesare?

Cele doua cursuri au defapt acelleasi module, sunt practic acelasi curs, doar ca primul se desfsoara in mod uzual cu prezenta fizica in Craiova iar cel de-al doilea in sistem online video-conferinte live. Totusi datoria situatiei COVID-19 ambele cursuri de desfasoara acum doar online in sistem video-conferinta.

As vrea sa devin consultant fonduri europene, ce cursuri imi recoamndati sa fac?

Daca doriti sa urmati o cariera ca si consultant accesare fonduri europene, atunci va recoamndam urmatoarele 2 cursuri practice:

1. Curs Fonduri Europene Incepatori

2. Curs Fonduri Europene – Scriere Proiecte si Accesare 2022

Inscrie-te la curs pentru a-ti scrie singur proiectul de fonduri europene!

In urma cursului vei sti sa elaborezi si sa depui un proiect de fonduri europene pentru a demara propria afacere in domeniul agriculturii, productiei sau serviciilor. Nu mai astepta, inscrie-te la curs, finalizeaza-l, elaboreaza proiectul si acceseaza fonduri europene!

Inscrie-te la curs pentru a pasi spre o cariera de Consultant Fonduri Europene!

Participa la cursul Expert Accesare Fonduri Europene pentru a dobandi abilitatile practice necesare pentru o cariera de Consultant!

Curs Fonduri Europene Craiova Scriere Proiecte si Accesare 2022 oferit de o firma de consultanta in imagine vedem tineri care participa la curs 3 fete si doi baieti privind la un monitor foarte interesati de cursurile Neotrust Poza 2
  • 990 lei 650 lei

  • Vineri 15 Septembrie 2023

  • 9:00-17:00

  • Primesti proiect completat
  • si macheta generare proiect

Share This Story, Choose Your Platform!

Alte Cursuri

Domeniile pentru care se acorda finantare in 2022

Fonduri Europene Nerambursabile pentru productie - oferim consultanta accesare. O masina de cusut, o mana de doamna cu unghii frenchmanicure, care coase un obiect vestimentar in carouri roz si alb.

PRODUCTIE

In contextul globalizarii si al intensificarii concurentei reprezentate de economiile emergente, prosperitatea pe termen lung a Europei va depinde de consolidarea unei baze industriale puternice. Cercetarea si inovarea joaca un rol esential in dezvoltarea tehnologiilor si a abordarilor care ar putea asigura viitorul industriei prelucratoare a Europei. O serie de programe ale UE sustin spiritul antrepreorial oferind finantare nerambursabila pentru demararea afacerilor in productie.

Neotrust consultanta fonduri europene nerambursabile pentru servicii. O tanara care lucreaza in domeniu zambeste cald intr-o sala de conferinte.

SERVICII

Comisia Europeana sustine dezvoltarea serviciilor in toate domeniile, de la servicii de curatenie pana la consultanta, de la reparatii pana la contabilitate, publicitate, foto-video, imobiliare, spalatorii auto, cursuri de dans, sala fitness, restaurant, organizare evenimente, solar, coafor, cosmetica, vulcanizare, cafenea si multe altele.

Curs Fonduri Europene Craiova StartUp Nation Neotrust in anul 2022 (Cursuri Fonduri Europene 2022 Neotrust)

START-UP

Demararea unei afaceri necesita finantare, iar in 2021 Start-Up-Urile reprezinta un punct cheie al politicii UE de accesare a fondurilor europene nerambursabile. Sunt sustinute start-up-urile din toate categoriile de business (servicii, comert, productie), cultura, sanatate, turism, dezvoltare regionala, agricultura, cercetare si inovare, pescuit si afaceri maritime, ajutor umanitar, justitie si drepturi fundamentale, educatie si formare, energie, mediu, industrie, afaceri sociale, etc.

Fonduri Europene Nerambursabile pentru agricultura. Un barbat imbracat intr-o camasa in carouri, tipic imbracaminte de fermier, insa tine in mana o tableta adica agricultura high tech.

AGRICULTURA

Pentru a acoperi nevoile unei populatii in crestere, productia mondiala de alimente trebuie sa se dubleze pana in 2050. Insa ea este afectata de schimbarile climatice si de impactul acestora asupra calitatii solului, si a apei. Tocmai pentru a-i ajuta pe agricultori sa faca fata acestor porvocari politica agricola UE s-a schimbat considerabil in ultimele decenii. EU sprijina financiar agricultorii si incurajeaza practicile durabile si ecologice, sustinnad in acelasi timp dezvoltarea zonelor rurale.

Idei de afaceri

Fonduri europene nerambursabile mediul rural pentru un atelier de tamplarie. Tanarul antreprenor tamplar are un creion dupa ureche si zambeste sigur pe el, multumit de afacere.

Atelier de Tamplarie

Exista o paleta larga de afaceri non-agricole care merg bine in mediul rural, iar una dintre cele mai des intalnite este atelierul de tamplarie.

Echipamentele necesare sunt finantate din fonduri nerambursabile: Circular cu masa, Fierastrau vertical, Masini de gaurit si insurubat cu acumulator, Fierastrau alternativ pentru lemn si metal, Polizor unghiular, Polizor unghiular, Ciocan rotopercutor, Rola curent, Boloboc, Masina de sudat profile, Masina bavorat automata, Pantograf portabil, Masina de frezat montanti, Masina de taiat baghete, Set scule consumabile- (suruburi, set surubelnite, set burghie fier, set panze fierastrau vertical, set panze polizor mare, set panze polizor mic, set panze fierastrau alternativ, set burghie sds, spuma, silicon)

Cienti > Se poate produce mobila de lemn la comanda pentru clienti persoane fizice, sau se semneaza contracte cu marii distribuitori. Nu este exclusa varinata exportului, mai ales daca este vorba de mobila de lemn (pentru aceasta nisa cererea la export fiind mare)

Culturi de camp curs fonduri europene Constanta 2022

Culturi de Camp

Tot mai multi romani pariaza pe pasiunea lor pentru truda facuta cu daruire si migala si se orienteaza spre afaceri agricole. Cu o paleta variata de optiuni din categoriile cereale, plante aromatice si medicinale, culturile de camp reprezinta una dintre cele mai populare idei de afaceri in randul tinerilor agricultori.

Utilajele necesare acestui tip de afacere sunt eligibile pe fonduri nerambursabile: tractor, plug, combinator, prasitor, semanatoare, masina de erbicidat, etc

Clienti > Brutarii, distribuitori, supermarketuri.

O idee de afaceri cu fonduri europene nerambursabile in mediul rural este productia de inghetata. Ea se realizeaza din laptele proaspat, sanatos, de la ferma. 4 cornete de inghetata sunt puse pe un suport in picioare, cu diverse arome: vanilie, capsuni, oreo si ciocolata.

Inghetata de la Ferma

Iata o idee profitabila care poate fi finantata din fonduri europene nerambursabile. Consumatorii prefera produsele naturale, organice, autentice. Serbet de capsuni, zmeura, mure, toate cultivate la ferma, organic. Si sortimente de inghetata pe baza de lapte, lapte, lapte gras, de la vaci crescute la ferma, hranite cu cereale cultivate tot acolo.

Echipamente necesare > Producerea inghetatei de calitate din lapte si fructe necesita echipamente si spatiu dotat pentru o astfel de activitate. Achizitiile cu echipamente de procesare inghetata (pasteuriizatoare, freezere, linii de extrudare, inglobatoar produse solide, masini rotative si liniare de umplere, abatotoare sunt cheltuieli eligibile in cadrul apelurilor de fonduri europene.

Clienti > Se poate opta pentru clienti cofetarii, baruri, restaurante, insa nu este exclusa nici vanzarea directa. Este foarte la moda si servirea inghetatei in cadrul evenimentelor (nunti, botezuri), intr-un stand vintage special amenajat in cadrul candy-bar-urilor.

”Risca dincolo de limita sigurantei celorlalti. Visează mai mult decat ceilalti considera ca e practic.– Howard Schultz, CEO Starbucks

”Cel mai bun sfat pe care-l am pentru antreprenori este acesta: uită de faptul ca poți gresi. Acționeaza!”—Ajaero Tony Martins

”Nu te limita. Poti merge atat de departe pe cat te lasa mintea. Poti obtine orice lucru in care crezi.”—Mary Kay Ash, fondator Mary Kay Cosmetics

Pizzerie

Una dintre cele mai populare idei de afaceri cu fonduri europene este sa deschizi o pizzerie. Toate utilajele sunt eligibile pentru a primi fonduri europene: cuptoare, agregat frigorific, blendere, congelatoare, cantare, mese inox, etc

Spalatorie Auto

Daca esti pasionat de autovehicule si doresti sa infiintezi o spalatorie, trebuie sa stii ca investitia poate fi acoperita din fonduri nerambursabile. Aceasta afacere iti ofera si posibilitati de activitati adiacente (spalatorie covoare).

Cabinet Stomatologic

O idee pentru specialisti in domeniul medical sau proaspat absolventi ai Facultatii de Medicina este deschiderea unui cabinet stomatologic. Ai nevoie de pregatire in domeniu sau poti angaja persoane care au iar tu sa activezi pe rolul de manager

Firma IT

Domeniul IT este indiscutabil marea vedeta a momentului in Romania si in strainatate. Autoritatile romane imbunatatesc mereu cadrul legal care este deja foarte prietenos, dispunand de nenumarate facilitati fiscale acordate angajatilor IT, dar si firmelor de profil. Oportunitatile de accesare fonduri Europene sunt si ele pe masuta, contribuind la cresterea atractivitatii acestei idei de afacere.

Print Shop

Investitia presupune echipamente de printare, taiere, amenajarea spatiului si dotare cu cel putin un calculator, toate acoperite din fonduri europene. O afacere profitabila care ofera servicii de printare brosuri, copiere, printare carti, cataloage, taiere, legare, etc

Pastravarie

Daca iubiti natura si nu va este frica sa va murdariti putin mainile, iata o afacere de succes care se face in aer liber. Finantata din fonduri europene nerambursabile afacerea presupune achizitie/constructie bazine, crestere pastrav iar apoi vanzare. Pe langa activitatea principala se poate opta si pentru producere alimente traditionale: pastrav afumat, carnat cu pastrav, zacusca, etc.

“Ai incredere ca lucrurile vor functiona intr-un final…urmeaza-ti mereu intuitia si curiozitatea… ai incredere in inima ta chiar si atunci cand te conduce dincolo de drumurile familiare. Trebuie sa ai mereu incredere ca vei gasi linia care leaga toate punctele. Singura modalitate prin care vei putea realiza lucruri minunate este aceea sa iubesti ceea ce faci. Daca nu ai gasit inca acel lucru, nu renunta! Continua sa cauti! Nu te multumi cu putin si nu fa compromisuri! Asa cum se intampla cu toate lucrurile importante, vei sti cand l-ai gasit… Ai curajul sa iti urmezi inima si intuitia. Cumva ele stiu deja ceea ce tu vrei sa devii cu adevarat. Restul sunt doar detalii.” – Steve Jobs – Apple

Alte idei de afaceri cu fonduri europene pentru cursantii Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte si Accesare 2022

Pensiune Turistica fonarte rustica, o atmosfera relaxanta - Curs Fonduri Eruopene Craiova

Pensiune Turistica

Una dintre cele mai populare idei de afaceri cu fonduri europene, pensiunea turistica iti poate oferi independenta financiara intr-un mediu curat, departe de poluarea orasului . Profitabilitatea creste daca gasesti modalitatea prin care extinzi perioada de functionare la capacitate maxima de-a lungul mai multor luni pe an, schimband caracteristica sezoniera a businessului. Solutia poate fi gasirea de servicii diferite / nise de piata sezoniere care se completeaza reciproc. Vezi mai jos pasii necesari deschiderii unei astfel de afaceri.

Fonduri Europene pentru turism si activitati turistice: restaurant, o farfurie pe masa cu mancare french style cooking..Cosul cu paine imbie clientii. Paharele aranjate langa farfurie stralucesc de curatenie.

Restaurant

Deschiderea unui restaurant poate fi finantata din fonduri europene pentru turism in cazul in care este anexa a unei pensiuni. Ingredinetele necesare unei afaceri de succes sunt identificarea nisei de piata, o planificare detaliata si nu in ultimul rand meniul. Ultimul trend in materie de restaurante este mancarea BIO (in special familiile cu copii sunt atrase de aceasta zona, dorind sa le ofere copiilor o alimentatie sanatoasa). Participa la cursurile organizate de Neotrust pentru implementarea acestei idei de afaceri Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022

Pentru un laborator de cofetarie patiserie se pot accesa fonduri nerambursabile pentru femei. In imagine se vad prajituri gustoase diverse sortimente, aranjate frumos pe randuri.

Atelier Patiserie / Cofetarie

Candy baruri, prajituri de sarbatori, torturi pentru zile de nastere, praline, ciocolata de casa, salam de biscuiti, eclere, trei ciocolate, amandine, savarine sau torturi de nunta, cine le refuza? Aceasta afacere poate aduce intre 200000 euro si 800000 euro pe an profit. Pentru investitie (cuptoare patiserie-cofetarie, masini de foietaj, vitrine de prezentare, masini de glazurat, malaxoare si mixere planetare, masini pentru pulverizarea ciocolatei, echipamente frigorifice si alte utilajele de laborator) se primesc fonduri europene nerambursabile.

Sala de fitness deschisa din fonduri nerambursabile pentru femei. Doua domnisoare si un domn se vad alergand pe banda de alergat. Cea din prim plan asculta muzica in casti si este imbracata in negru. Urmatoarea are vestimentatie mai colorata: labastru si roz.

Sala Fitness

Importanta exercitiilor fizice si a unui stil de viata sanatos este costientizata de un numar tot mai mare de romani, astfel ca orasele mari sunt pline de sali de fitness si toate au clientela bogata. In SUA una din patru persoane are abonament la o sala de fitness, in Romania doar una din 10, estimandu-se ca in urmatorii 10 ani la noi in tara clientela se va dubla. Deschide o astfelde afacere accesand fonduri europene in urma Cursului de Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte 2022

Curs fonduri europene Craiova Scriere Proiect si Accesare 2022 2023 atelier de productie dulceata galbena, roz, rosie, portocalie

Productie dulceata

Dulceata bio este tot mai solicitata pe piata (piata care este in plina expansiune oricum). Pentru a putea produce legal gemuri sau dulceturi trebuie sa aveti un mic laborator, separat de spatiu de locuit, autorizat din punct de vedere sanitar-veterinar, separat de spatiul de locuit. Dotarea spatiului cu utilajele necesare se poate face prin programe de fonduri europene ca si Start-Up Nation. Idee Curs Accesare Fonduri Europene pentru incepatori

NEOTRUST

Consultanta Fonduri Europene

Despre Neotrust, organizatorul acestui curs:

Neotrust ofera solutii complete pentru accesarea de fonduri europene. Suntem dedicati succesului financiar al clientilor nostri, oferind solutii durabile, inovative, personalizate, plecand de la nevoile clientilor nostri. Fiecare proiect este diferit, dar toate au in comun implicarea noastra si accesarea cu succes de fonduri europene. Recrutam experti consultanti cu experienta, cu diverse backgrounduri de business, aducand diversitate de idei si know-how in relatia cu clientii, cu scopul de a creste calitatea serviciilor de consultanta fonduri Europene si de a maximiza sansele clientilor pentru accesarea fondurilor structurale. Misiunea Neotrust este cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc prin oferirea de servicii de consultanta financiara la standarde calitative ridicate. Echipa noastra de consultanti valorifica la maxim expertiza si know how-ul, eliminand barierele pentru ca antreprenorii romani sa isi transforme Viziunea in Realitate accesand fonduri europene nerambursabile. Credem in puterea ideilor de a schimba lumea, in visele antreprenorilor si in realizarea lor, credem in planurile de dezvoltare si nu in ultimul rand in spiritul antreprenorial. Viziunea Neotrust: Dorim sa ajutam antreprenorii sa isi transforme visele in afaceri de succes, actionarii intreprinderilor mari sa isi realizeze planurile de crestere, institutiile publice sa isi atinga obiectivele si ONG-urile sa schimbe lumea intr-una mai buna, toate acestea prin accesarea de fonduri europene. Credem in succesul clientilor nostri si crestem ajutandu-i pe altii sa creasca. Modelul nostru unic de colaborare in cadrul firmei si in relatiile cu clientii si partenerii livreaza rezultatele dorite pentru dezvoltarea businessului clientilor.

Ne dorim ca ideile antreprenorilor sa fie valorificate, visele lor implinite, iar pasiunea sa le ramana aprinsa. Parteneriatul cu noi este bazat pe incredere, transparenta si profesionalism si va permite sa va focusati pe afacerea d-voastra in timp ce noi identificam oportunitati de finantare nerambursabila cu fonduri europene, evaluam eligibilitatea, elaboram planul de afaceri, depunem dosarul, implementam si apoi monitorizam proiectul. Clientii nostri sunt partenerii nostri. Credem in partenerii nostri si in visele lor! Ne straduim sa aducem un impact semnificativ pozitiv in businessul clientilor prin tot ceea ce facem, echipa de consultanta fonduri europene maximizand sansele dumneavoastra de reusita in obtinerea finantarii.

Pe langa activitatea de baza Neotrust a inceput sa ofere si cursuri in domeniul scrierii de proiecte de fonduri europene nerambursabile, pentru a impartasi din experienta antreprenoriala si cea dobandita in scrierea si implementarea de proiecte, pentru a ajuta tinerii antreprenori dar si dezvoltarea mediului de afaceri Romanesc, conform valorilor sale exprimate anterior . Cateva dintre cele mai populare cursuri sunt cel de Antreprenoriat, Accesare Fonduri Europene, Scriere de Proiecte pe Fonduri Europene, precum si cel de Scriere de proiecte pe fonduri nerambursabile pentru ONGuri. Curs Fonduri Europene Craiova – Scriere Proiecte & Accesare 2022

Contacteaza-ne telefonic, pe email sau completeaza formularul de mai jos pentru a solicita o sedinta de consultanta gratuita (consultanta fonduri europene).

CONTACT

FORMULAR CONSULTANTA GRATUITA